:

Hvor mange deltager i vi elsker 90 erne?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor mange deltager i vi elsker 90 erne?
 2. Hvem spiller til vi elsker 90 erne 2023?
 3. Hvem skal spille til 90 fest?
 4. Hvad koster en billet til 90 er fest?
 5. Hvor afholdes Vi elsker 90 erne?
 6. Hvem kommer til vi elsker 90 erne?
 7. Hvad var populært i 90 erne?
 8. Hvad betyder officiel Platinum billet?
 9. Hvem står bag vi elsker 90 erne?
 10. Hvem ejer vi elsker 90 erne?
 11. Hvem hittede i 90 erne?
 12. Hvad er 90 er tøj?
 13. Hvilket tøj var på mode i 90 erne?
 14. Er Billetnet og Ticketmaster det samme?
 15. Er Live Nation og Ticketmaster det samme?

Hvor mange deltager i vi elsker 90 erne?

none id="readability-page-1" class="page">

Vi arbejder på højtryk for at fylde siden med det bedste indhold til dig.Mens du venter, kan du nyde alt vores andet gode indhold.

Hvem spiller til vi elsker 90 erne 2023?

Vi Elsker Heroes har allerede præsenteret Vengaboys, Italobrothers, Cascada, Lou Bega, Safri Duo og Whigfield. Nu afslører den selvlysende festival seks nye navne, der får Michael J. Fox til at ønske, han skulle tilbage til fremtiden bare én sidste gang.

Jenny of ACE OF BASE, Barcode Brothers, Basshunter, Boyzlife, Corona og Basic Element er de nye navne, der forvandler sommerens største nostalgi -og kærlighedsfest til en gennemført succes allerede inden den første DJ har råbt: Er I der?

Hvem skal spille til 90 fest?

Festivalen afslører nu de musikere, der optræder under den 13 timer lange 90’er-brag i seks forskellige danske byer – Infernal gendannes til jubilæet

Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård fødsel. Usikkerheden om covid-19 har fået sommerens festivalarrangører til at ligge søvnløse om natten – Vi Elsker 90’erne er ingen undtagelse.

Hvad koster en billet til 90 er fest?

Program: Værterne Rachlin & Riffi sætter stemningen og du kan blandt andet opleve: Dr. Bombay, Drömhus, Brooklyn Bounce, Toy-Box, Hampenberg, Blå øjne, Kongemanden, DJ Freedom, Chief1, DJ Renter, DJ Rolf, Lille Lars & DJ Wallin..

I mere end 10 år har VI ELSKER 90’ERNE skabt fester, som genopliver stemningen fra et af de mest festlige årtier i musikhistorien. Til tonerne af danske og internationale hits fra 90’erne har tusindvis af mennesker danset med højt humør til events over hele landet. Nu kan du være med, når festen for første gang afholdes på Oslobåden, hvor 90’er stemningen vil fylde skibet på et to-dages event til søs.

Hvor afholdes Vi elsker 90 erne?

Den populære festival, der i syv byer i Danmark og tre i Sverige hylder 90erne og 00ernes store danske og internationale navne, 'Vi elsker 90'erne', skifter navn til 'Vi elsker Heroes'.

Det sker, så festivalen i fremtiden også kan afholde festivalen internationalt og for ikke at blive fanget i et dogme skabt af navnet.

Hvem kommer til vi elsker 90 erne?

Festivalen afslører nu de musikere, der optræder under den 13 timer lange 90’er-brag i seks forskellige danske byer – Infernal gendannes til jubilæet

Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård fødsel. Usikkerheden om covid-19 har fået sommerens festivalarrangører til at ligge søvnløse om natten – Vi Elsker 90’erne er ingen undtagelse.

Hvad var populært i 90 erne?

SPONSORERET indhold

Hver ting til sin tid, som de siger. Lige præcis sådan har vi det, når vi kaster et mentalt blik på makeuppungen, som den så ud, da vi smukkeserede os foran badeværelsesspejlet i 90’erne.

Hvad betyder officiel Platinum billet?

På Ticketmasters hjemmeside forklares det om prisen på Official Platinum-billetterne, at den er dynamisk og løbende bliver reguleret – jo større efterspørgsel, jo dyrere bliver billetterne altså. Ticketmaster skriver også om billetterne, at de ”giver fans muligheden for at købe de mest eftertragtede billetter til (...) en markedsdrevet pris”, og i en mail bekræfter vicekommunikationschef for Ticketmaster International Katie Roberts, at billetterne ”ikke indeholder noget ekstra”.

”Det er mærkeligt at skrive, at fansene får mulighed for at købe dyrere koncertbilletter, når der ikke følger noget ekstra med den højere pris. Det giver ikke rigtig mening,” siger jurist Marie Frank-Nielsen fra Forbrugerrådet Tænk.

Hvem står bag vi elsker 90 erne?

90’erne og 00’erne er indbegrebet af langtidsholdbar festmusik og ikoniske boy- og girlbands. Aqua, Spice Girls, Backstreet Boys og hundredvis andre, der i dag stadig bliver spillet dagligt på de største radiostationer.

Læg dertil ikoniske film og Tv-serier som Titanic og Beverly Hills 90210, internettets udbredelse, mobiltelefonen blev allemandseje, dansk triumf til EM i 1992 for at nævne nogle af de mest skelsættende begivenheder og opfindelser, der har ændret vores verden.

Hvem ejer vi elsker 90 erne?

Et af de mest succesrige festkoncepter herhjemme – endagsfestivalerne Vi elsker 90’erne og 00’erne – bliver en del af REKOM. ”Vi elsker-festerne” har siden sin start i 2011 inviteret hundredtusinder af nostalgiske danskere og svenskere til 90’er og 00’er-fest i Danmark og Sverige. Og festen fortsætter mod nye højder i 2022 med syv 90’er og 00’er-fester i Danmark og tre i Sverige.

”Vi Elsker 90’erne”, der siden 2011 har inviteret danskerne til 90’er og 00’er fester rundt om i hele Danmark, bliver nu en del af Nordeuropas største nattelivskoncern, REKOM. Både REKOM og stifterne af ”Vi elsker 90’erne”, Michael Thiberg og Riffi Haddaoui, der følger med over i REKOM for at fortsætte arbejdet med at arrangere og forny de store endagsfestivaler, ser store muligheder i partnerskabet.

Hvem hittede i 90 erne?

Everything But the Girl bestod af Tracey Thorn og Ben Watt. (Foto: © Leon Morris/Redferns, (c) Getty images)

- Et nummer, der blev drejet op i tempo og gjort 'clubbet', hvilket man også virkelig gjorde alvor af i 1990'erne. Remix-kulturen udsprang for alvor i det årti, og det her er et af de fede eksempler på, hvordan klubscenen også lød i 1990'erne.

John Reid med sine lange, lyse lokker. (Foto: © Billedet er fra musikvideoen til 'Surrender Your Love'.)

- Den idéelle sang at smide på i et fitness-center. Glasgow-projektet blev anført af John Reid, der mest af alt ligner en wrestler fra 1990'erne. Lyden er deep house med den tørreste saxofon-synthesizer-effekt indover.

Hvad er 90 er tøj?

SPONSORERET indhold

Hver ting til sin tid, som de siger. Lige præcis sådan har vi det, når vi kaster et mentalt blik på makeuppungen, som den så ud, da vi smukkeserede os foran badeværelsesspejlet i 90’erne.

Hvilket tøj var på mode i 90 erne?

Her finder du det fedeste 90’er tøj. Vi ved alle, at 90’erne er det nye sort. Måske troede du aldrig, at choker halskæden eller mommy jeans skulle blive moderne igen, men der tager du fejl. Alting vender tilbage – også alle de populære modetrends fra 1990’erne. Flere og flere unge finder inspiration fra 90’ernes mode, og mange benytter særlige lejligheder til at holde en 90’er fest. Det var i 90’erne, at vi begyndte at surfe på internettet og sende SMS’er fra vores Nokia-telefoner. Fluebrillen kom på, når solen skinnede, og buffaloskoene kunne ikke blive høje nok. Mange husker nok også den trendy sweatshirt med skriften ”BALL”. Hvis du virkelig drømmer om at gennemføre 90’er tøjet, så skal du skimte til TV-serierne Beverly Hills 90210 eller Friends. Mommy jeans og cowboyjakker, oversize skjorter og blazere prægede begyndelsen af årtiet, men hen mod slutningen af 90’erne overtog stilen fra Spice Girls, og tøjet blev mere stramt og metallisk. Som mange andre årtier var 90’erne påvirket af flere stilretninger, men særligt to dominerede: grunge og pop. Uanset hvilken stil, du er på udkig efter, så finder du 90’er tøj og kostumer til lave priser her på siden. Måske er et metalliske leggings i pink lige hvad du mangler til den kommende 90’er fest? Eller er 90’erne for dig ikke andet en pangfarvede træningsdragter og campinghabitter? For os er 90’erne meget mere end det! En stor favorit her på kontoret er især de gennemførte Clueless kostumer. Med en udklædning inspireret af Cher eller Dionne fra Clueless kan du være helt sikker på en festlig succes. Der er meget at vælge mellem, så rul ned på siden og gå på en ægte 90’er rejse. Vi håber du finde det perfekte kostume!

Er Billetnet og Ticketmaster det samme?

We use cookies from other companies in order to show you ads off our Products, and provide features such as maps, payment services and video.

We use cookies from other companies in order to show you ads off our Products, and provide features such as maps, payment services and video.

Er Live Nation og Ticketmaster det samme?

Siden februar 2009 har koncertarrangørerne i Live Nation og billetudbyderne hos Ticketmaster arbejdet på at få lov til at blive slået sammen til et firma, og mandag 25. januar blev der givet tilladelse til denne sammenlægning af det amerikanske justitsministerium.

Ifølge Rolling Stone betyder det, at de to virksomheder allerede fra denne uge vil begynde at koordinere deres virksomheder i Live Nation Entertainment, der nu sammenlagt inkluderer 140 amerikanske spillesteder og omkring 140 millioner solgte billetter årligt.