:

Hvornår spiller Danmark VM kamp?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvornår spiller Danmark VM kamp?
  2. Hvor kan man se VM i dag?
  3. Hvor spilles VM i fodbold 2023?
  4. Hvilken tv kanal viser VM i fodbold?
  5. Hvornår er der VM i fodbold for mænd?
  6. Hvornår skal DK spille fodbold igen?
  7. Hvem sender Danmarks kamp i aften?
  8. Hvor kan man se gratis VM?
  9. Hvornår spiller Danmark VM 2023?
  10. Hvor skal VM 2023 afholdes?
  11. Hvor kan man se VM live?
  12. Hvad tid spiller Danmark VM i fodbold?
  13. Hvornår bliver der spillet VM i fodbold?
  14. Hvad tid skal landsholdet spille i aften?
  15. Hvor kan man se Danmarks kamp i dag?

Hvornår spiller Danmark VM kamp?

Hvornår spiller Danmark kampe ved VM 2022 i fodbold? Tidspunkterne for Danmarks kampe ved VM 2022 i fodbold, kan du se herunder.

Danmark møder i første kamp Tunesien tirsdag d. 22. november, hvorefter Frankrig venter i anden kamp lørdag d. 26. november. Danmarks tredje kamp bliver onsdag d. 30. november mod Australien.

Få overblik over Danmarks VM 2022 kampprogram her, og se hvem der viser Danmarks VM-kampe i TV:

Hvor kan man se VM i dag?

Hos TV 2 kan du følge med i VM i fodbold 2023. Se, hvornår kampene bliver spillet, læs resultater, og følg kampene live i vores kampprogram.

Stillingerne i de forskellige VM-grupper kan ses under Stilling og grupper

Hvor spilles VM i fodbold 2023?

Australien og New Zealand er opdelt i flere forskellige tidszoner, hvilket betyder, at tidsforskellen til Danmark varierer mellem de forskellige værtsbyer. Alle tidspunkter i vores spilleplan ovenfor er angivet i dansk tid for at gøre det så nemt som muligt at planlægge din VM-dækning.

I sommertiden er tidsforskellen til Danmark mellem 6 og 10 timer. Når Danmark starter mesterskabet i New Zealand, vil tidsforskellen for Danmarks kampe i gruppespillet være ti timer denne sommer. I tilfælde af et avancement til ottendedelsfinalerne vil der være en 8 timers forskel, da disse spilles i Sydney eller Melbourne. En eventuel kvartfinale og semifinale vil også finde sted i New Zealand, ti timer før os.

Det er værd at bemærke, at der er en tidsforskel på 7,5 timer til den australske by Adelaide, hvilket betyder, at en kamp, der starter kl. 19.30 lokal tid, finder sted kl. 12.00 dansk tid.

Selv om det kommende mesterskab endnu ikke er blevet spillet, er det allerede muligt at se fremad mod fremtidige udgaver af VM i fodbold. I juni 2018 blev det annonceret, at den næste udgave af mændenes turnering, som finder sted i 2026, vil blive arrangeret som et fælles arrangement af USA, Canada og Mexico.

Det vil være første gang, at tre nationer deler værtsopgaverne, hvilket også falder sammen med en stigning i antallet af deltagende nationer. I alt 48 landshold vil deltage i verdensmesterskabet fra 2026!

Kvalifikationen til dette mesterskab vil højst sandsynligt starte i 2024, idet Europa starter sin kvalifikation efter at EM er afsluttet. Hvert kontinent vil nu have flere pladser i turneringen, hvor Europas pladser vil stige fra 13 til 16.

Hvilken tv kanal viser VM i fodbold?

Når der bliver spillet landskampe, EM, VM og OL (Danmark er typisk ikke med i fodboldkampene i OL), kan du i nogle tilfælde se det på DR. Alle danskere har adgang til kanalen, da vi alle betaler for den via vores licens.

Du kan dog ikke være sikker på, at det er DR, der har fået rettighederne til at vise kampene. De er nemlig i skarp konkurrence med særligt TV2 om at få rettighederne til de store kampe og turneringer.

På TV2’s kanaler og på deres streamingtjeneste har du mulighed for at se flere kampe end på DR. På selve hovedkanalen TV2 vises dog kun store landskampe, EM, VM og OL.

På tv-kanalen TV2 Sport og på streamingtjenesten TV2 Play har du dog mulighed for at se kampe fra den italienske superliga Serie A, spanske La Liga og den amerikanske Major League.

Vær opmærksom på, at du skal have et særligt abonnement til TV2 Play, kaldet TV2 Play Sport for at kunne se fodboldkampene. Det koster 149 kroner om måneden med reklamer og 179 kroner om måneden uden reklamer.

Hvornår er der VM i fodbold for mænd?

VM har 32 deltagende nationer, der er inddelt i fire forskellige seedningslag. De otte hold fra hvert seedningslag er ved lodtrækning blevet placeret i otte forskellige grupper, der dermed hver rummer fire hold fra hvert sit seedningslag.

Hvornår skal DK spille fodbold igen?

Der venter de danske herrer en lang række spændende og vigtige kampe i en EM-kvalifikation, der, udover fem aftener i Parken, byder på fem udebaneture til Kasakhstan, Slovenien, Finland, San Marino og Nordirland.

Find mere info om det hele her på siden, og bliv helt klar til at støtte holdet i 2023!

Vil du opleve Herrelandsholdet på hjemmebane i Parken? Eller skal du med holdet på udebane?

Billetsalget til Herrelandsholdets hjemmekampe forløber som regel i tre etaper, hvor medlemmer af Herrelandsholdets fanklub, ForDanmark, har forkøbsret.

Du kan blive klogere på ForDanmark, billetsalget generelt, de forskellige billetkategorier, og hvilken plads der passer bedst til dig ved at klikke herunder.

Hvem sender Danmarks kamp i aften?

Vi har et af de mest spændende landshold, vi længe har haft. Danmark har som bekendt kvalificeret sig til VM og spiller med i Nations League A.

Danmarks næste kampe vil handle om at varme op til VM med venskabskampe. Her gælder det i første omgang kampe mod Holland og Serbien.

Til sommer står den endnu engang på UEFA Nations League A. Her er Danmark endt i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig. Danmarks første kamp mod Frankrig spilles den 3. juni på Stade de France.

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland..

Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021. Her blev det nemlig til en flot semifinale, hvor man endte med at tabe 1-2 til England på Wembley.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

Hvor kan man se gratis VM?

At live streame fodbold er i dag en lige så naturlig del af sporten som fans og fadøl. Men ofte kan det være en dyr fornøjelse at få sit ugentlige fodboldfiks.

Men sådan behøver det slet ikke at være.

Hvornår spiller Danmark VM 2023?

Her får du overblik over Danmarks kampe ved Håndbold VM 2023, og hvilken TV kanal der viser Danmark næste kamp ved VM i Herrehåndbold.

Hvor skal VM 2023 afholdes?

På IIHF's halvårskongres i september 2018 i Malta fremlagde de nationale ishockeyforbund i Rusland, Sverige og Tjekkiet et fælles forslag om at IIHF ved kongressen i maj 2019 i Bratislava fastlagde værtskaberne for VM-turneringerne i 2023, 2024 og 2025 på en gang, således at værtskaberne for de tre mesterskaber blev tildelt henholdvis Rusland, Tjekkiet og Sverige. Forslaget blev godkendt af halvårskongressen med det forbehold, at de øvrige nationer fik mulighed for at byde på et af de tre værtskaber indtil 15. januar 2019.[1] Den 24. maj 2019 godkedte IIHF's årskongres, at mesterskabet blev afviklet i Rusland.[2]

Seedningen i den indledende runde var baseret på IIHF's verdensrangliste fra 2022, ved slutningen af VM i isehockey 2022. Den 29. mai 2022 annoncerede IIHF og den lokale organisationkomite grupperne, sådan at Finsk skulle i Tampere i Letlisk i Riga

Hvor kan man se VM live?

 Trykk pÃ¥ gruppene for Ã¥ sortere oversikten

Fotball-VM 2022 blir siste gang turneringen arrangeres med 32 lag. Fra 2026 blir tallet oppjustert til 48 lag. De regjerende mesterne er Frankrike som slo Kroatia 4-2 i VM-finalen i 2018.

Hvad tid spiller Danmark VM i fodbold?

Hvornår spiller Danmark kampe ved VM 2022 i fodbold? Tidspunkterne for Danmarks kampe ved VM 2022 i fodbold, kan du se herunder.

Danmark møder i første kamp Tunesien tirsdag d. 22. november, hvorefter Frankrig venter i anden kamp lørdag d. 26. november. Danmarks tredje kamp bliver onsdag d. 30. november mod Australien.

Få overblik over Danmarks VM 2022 kampprogram her, og se hvem der viser Danmarks VM-kampe i TV:

Hvornår bliver der spillet VM i fodbold?

Danmark er kommet i Gruppe D, hvor vi skal møde Frankrig, Tunesien og Australien.

Danmark have særdeles gode muligheder for at gå videre, men man ved selvfølgelig aldrig i fodbold.

Hvad tid skal landsholdet spille i aften?

2022 bliver et specielt fodboldår. Det skyldes selvfølgelig, at det omdiskuterede VM i Qatar afholdes i november og december, hvilket selvfølgelig har rykket fuldstændig rundt på fodboldkalenderen, som man kender den.

Derfor må vi desværre vente helt til juni for at se vores landshold i aktion i en betydende kamp. Der er planlagt to venskabskampe i marts, og Nations League-kampene er programsat i juni, hvor vi til gengæld får hele fire landskampe i løbet af 10 dage.

Siden følger en landskampstermin i september, hvor der spilles yderligere to landskampe, og så rettes fokus mod VM i fodbold 2022, som spilles i november og december.

Hvor kan man se Danmarks kamp i dag?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV. Følgende sportsgrene er en del af Landskampen: Floorball (Frederikshavn), Futsal (Aarhus), Volleyball (Slagelse), Bordtennis (Roskilde) og Boksning (Vejle).