:

Er Saxo og Arnold Busck det samme?

Indholdsfortegnelse:

  1. Er Saxo og Arnold Busck det samme?
  2. Hvad hed Saxo Bank før?
  3. Hvem ejer Saxo boghandel?
  4. Kan man stole på Saxo Bank?
  5. Hvem ejer Saxo Bank i dag?
  6. Hvad tjener Saxo Bank penge på?
  7. Hvad er bedst Saxo Bank eller Nordnet?
  8. Hvor meget tjener en bankdame?
  9. Hvad er lønnen for en folkeskolelærer?
  10. Hvor meget får man i løn som skraldemand?
  11. Hvor meget får man i løn som politibetjent?
  12. Hvad får man i løn som bankrådgiver?
  13. Hvor meget får en skolelærer i løn?
  14. Hvad får en togfører i løn?
  15. Hvor meget tjener en politimand om måneden?

Er Saxo og Arnold Busck det samme?

Du er landet her på siden, fordi JP/Politikens hus ikke blot har overtaget Arnold Busck-butikken på Købermagergade i København, men også webshoppen arnoldbusck.dk, som nu er en del af Saxo.com.

Du kan læse pressemeddelelsen her.

Hvad hed Saxo Bank før?

Fakta

Lars Seier Christensen er stifter og adm. direktør i Saxo Bank. Han har en baggrund som klassisk-sproglig student, ejer af en restaurant pÃ¥ den spanske sydkyst og børsmægler hos blandt andre Gerald Metals.I 1992 grundlagde Lars Seier Christensen Saxo Bank sammen med sin kollegaer Kim Fournais og Marc Hauschildt, dog i første omgang under navnet Midas Fondsmæglerselskab.Banken har status som en officiel europæisk bank og er en investeringsbank med fokus pÃ¥ teknologi og online-handel. Saxo Bank er i øvrigt kendt i investeringskredse for en særlig "investeringsplatform" for sine kunder, som hedder SaxoTrader.

Hvem ejer Saxo boghandel?

Saxo eller Saxo.com som de nok helst vil kaldes, er en online boghandel, hvor kunder kan finde og købe et hav af danske og udenlandske bøger inden for netop den genre, der falder i deres specifikke smag. Webshoppen blev oprindeligt stiftet af en anden end JP/Politikens Hus. Efterhånden ejer JP/Politikens Hus relativt mange andre virksomheder indenfor boggenren og denne branche generelt, som man måske ikke tænker over i det daglige. Ud over Saxo har JP/Politikens Hus nemlig også for ganske nylig købt dele af det konkursramte Arnold Busck, hvor Bog og Idé har købt den anden del. Men det er ikke det, denne artikel skal handle om. Oprindeligt blev Saxo.com stiftet I Danmark – kom så på udenlandske hænder – og kom så tilbage på danske hænder igen.

Kan man stole på Saxo Bank?

Da den amerikanske bank SVB kollapsede i sidste uge, trådte de amerikanske myndigheder til for at undgå yderligere panik i det finansielle system, samt for at undgå en bredere negativ indvirkning i den finansielle sektor. Nye likviditetsforanstaltninger fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, og meddelelsen om, at både SVB's og Signature Banks indskydere ville få garanteret deres indskud af staten, skulle beskytte banksektoren og det finansielle system imod panik.

Det vi ser lige nu, er imidlertid yderligere uro på markederne, i takt med at markederne stadig er udfordret med de forværrede finansielle vilkår og frygten for afsmitning i banksektoren uden for det amerikanske marked. Alt dette sker på baggrund af den meget høje inflation, som centralbankerne stadig bliver nødt til at håndtere ved evt. at sætte renten yderligere op.

Der er stadig stor gearing i systemet, og likviditeten på interbankmarkederne er ved at tørre ud. Volatilitet kan være selvforstærkende og betyde yderligere volatilitet i fremtiden. På den måde kan markedet og frygten ende i en spiral, der kan være vanskelig at stoppe før de finansielle myndigheder, blander sig, som de gjorde i USA med SVB.

Hvem ejer Saxo Bank i dag?

Saxo Banks kerneprodukt er handelsplatformene SaxoTrader og SaxoTraderGO, der er udviklede af Saxo Bank, og tilbydes til bankens egne privatkunder, men bruges også til andre finansielle institutioner. Udbredelsen af skræddersyede versioner af handelsplatformen i samarbejde med andre banker og børsmæglerselskaber er i dag et af bankens vigtigste vækstområder. Saxo Bank har mere end 100 af de såkaldte white label-kunder og kunder i flere end 180 lande.

Saxo Bank beskriver sig selv som en facilitator på de finansielle markeder[7]. Ved handlen med børsnoterede aktier tilvejebringes likviditeten gennem bankens forbindelser til børsmarkeder og ved handel med produkter, der ikke er børsnoterede, optager banken likviditet fra mere end 15 store banker. Gennem bankens handelsplatforme har både private og institutionelle kunder adgang til flere end 30.000 finansielle instrumenter som valutakryds, valutaoptioner, aktier, CFD'er, obligationer, ETF'er og ETC'er, NDF'er, futures, aktieoptioner og contract options.[8]

Saxo Bank har både private og institutionelle kunder såsom banker, børsmæglere, kapitalforvaltere og familiefonde.

Saxo Bank er privat ejet af blandt andet stifteren Kim Fournais. Det globale aktieselskab General Atlantic købte en mindre andel af virksomheden i juni 2005. Denne andel blev senere købt af TPG Capital i 2011 – et køb, der værdisatte banken til omkring 9,6 mia. kroner. Ifølge Saxos hjemmeside ejer bankens stifter Kim Fournais 27,53 pct. af aktierne i banken, mens Geely Financials Denmark A/S ejer 50,89 pct. og Sampo Plc ejer 19,43 pct.. De resterende dele af virksomheden er ejet af en række nuværende og tidligere ansatte i banken.[9]

Saxo Banks hovedkvarter er placeret i Tuborg Havn i den nordlige udkant af København. Bygningen er designet af det danske arkitektfirma 3XN, og har modtaget en række priser som den internationale RIBA pris.[10]

Bygningens facade er dækket med diagonale mønstre af aluminium og blåt glas. I Juni 2010 udnævnte Børsen Saxo Banks hovedkvarter til at være ”rigets flotteste domicil”.[11]

Saxo Bank har derudover kontorer i Australien, Brasilien, Dubai, Frankrig, Hong Kong, Italien, Indien, Japan, Holland, Belgien, Kina, Schweiz, Singapore, Storbritannien og Tjekkiet. [12].

Hvad tjener Saxo Bank penge på?

Saxo bank er fuldt licenseret til at handle med aktier og investere andres penge. Det giver dig en stor sikkerhed i forhold til dine penge. Saxo bank skal leve op til en række strenge krav fra EU. De er der netop for, at dine penge er sikre.

Så du kan være sikker på, at dine penge bliver investeret på en ordentlig måde. Saxo bank går meget op i, at sikkerheden er i top. Deres interne systemer bliver tjekket ofte. De ønsker ikke, at nogen kan sætte en finger på deres arbejde. Hverken dig som kunde eller myndighederne. Derfor gør de altid deres bedste.

Når man investerer sine penge, skal man også afgive en masse personlige oplysninger. Det er oplysninger om, hvem man er. Det kan for eksempel være ens cpr-nummer. Det er dog også oplysninger om ens penge og konti. Saxo banks strenge sikkerhedskrav gør derfor også, at alle dine personlige oplysninger er i sikkerhed. Der er ingen, der kan gå ind og stjæle dem.

Hvad er bedst Saxo Bank eller Nordnet?

Som årets børsmægler 2020 (overtog efter Saxo Bank i 2019) har Nordnet lidt af hvert at byde på. Ofte får de ros for deres nemme-at-bruge platform og deres gode udvalg af nordiske aktier. Det er blevet et meget populær platform i Danmark i den seneste tid, hovedsageligt grundet de to punkter: brugervenlighed og udvalg.

Nordnet blev grundlagt i 1996, hvor de blev den første nordiske handelsplatform. Siden da har de vundet prisen som “Årets Børsmægler” i Danmark over 10 gange.

Nordnet er et glimrende sted at handle aktier og ETF’er. Platformen bruges mest til handel af nordiske værdier, da deres kurtage for amerikanske aktier ikke er konkurrencedygtige, men man kan handle flere andre markeder.

Saxo Bank er ikke en børsmægler, men en bank. Dog har de flere løsninger til investoren, der gerne vil sætte sine penge i arbejde. Saxo Bank tilbyder følgende platforme til at handle med aktier:

Hvor meget tjener en bankdame?

Som trainee bliver du en del af teamet i en af vores 61 filialer. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og ud­dan­nel­ses­pla­ner for dig.

I trai­ne­e­pe­ri­o­den får du mange forskellige slags opgaver, fx:

Hvad er lønnen for en folkeskolelærer?

Se, hvilken løn og hvilke tillæg du får som lærer i folkeskolen på grundløn eller anciennitetsløn.

Som lærer i folkeskolen kan du være ansat enten pÃ¥ grundløn eller anciennitetsløn (personlig ordning). Er du i tvivl om, om du er pÃ¥ grund- eller anciennitetsløn, kan du finde ud af det her 

Hvor meget får man i løn som skraldemand?

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Er du passioneret omkring gæsteservice og ønsker at blive en del af et dynamisk hotelteam? Hotel Dalgas søger en engageret receptionist til en deltidsstilling på 30 timer om ugen.

Hvor meget får man i løn som politibetjent?

Når du arbejder som politibetjent, er du med til at skabe tryghed og sikre lov og orden i samfundet. Du kan gå ad flere karriereveje inden for politiet.

Hvad får man i løn som bankrådgiver?

Created with Highcharts 5.0.11Antal CV'er10-15k15-20k20-25k25-30k30-35k35-40k40-50k50-60k60-80k80-100kOver 100k01020304050

Grafen viser, hvordan lønniveauet fordeler sig for din søgning. Du kan fx se, hvad flest tjener, og om der er stor forskel på højeste og laveste løn.

Lønniveauet er beregnet ud fra lønoplysninger fra CV'er i vores database. Tallene er brutto (inkl. pension) og er oplyst af brugerne selv. Vi kan ikke garantere for nøjagtigheden.

Hvor meget får en skolelærer i løn?

Jeg synes, mange har et forkert billede af en folkeskolelærers løn. Den er ganske pæn, synes jeg selv.

Næste lønhop er om et par år. Så er jeg på slutløn.

Hvad får en togfører i løn?

Togpersonale omfatter togførere og togbetjente. Togfører bliver man efter et par års ansættelse og efter at have tage en intern uddannelse.

Som ansat togpersonale kan opgaverne skifte fra dag til dag. Som togfører sørger du for, at der er ro og orden i toget, og at toget kører til tiden. Du servicerer de rejsende og hjælper dem til rette på rejsen.

Hvor meget tjener en politimand om måneden?

En politibetjent i Danmark får en løn, der er fastlagt i henhold til gældende overenskomst mellem Politiforbundet og arbejdsgiveren, Justitsministeriet. Lønnen er baseret på en række faktorer, herunder anciennitet, uddannelsesniveau og eventuelle tillæg.

Der er forskellige løntrin, som en politibetjent kan befinde sig på afhængigt af deres erfaring og anciennitet. Jo længere tid en politibetjent har arbejdet, desto højere vil deres løn være.

Ud over grundlønnen kan politibetjente også modtage tillæg for blandt andet skifte-, weekend- og helligdagsarbejde. Disse tillæg kan variere afhængigt af den pågældende politikreds og tjenestestedets lokale aftaler.

Politiyrket er forbundet med mange goder, udover den grundlæggende løn. Disse goder kan variere afhængigt af den specifikke stilling og politiorganisationen, men nogle af de mest almindelige goder for politibetjente inkluderer: