:

Hvor spiser man frokost i Nordsjælland?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor spiser man frokost i Nordsjælland?
 2. Hvor skal man spise frokost i Århus?
 3. Hvor skal man spise frokost i Horsens?
 4. Hvor spiser man godt og billigt i København?
 5. Hvad spiser danskerne mest til frokost?
 6. Hvad spiser nordmænd til frokost?
 7. Hvor spiser man godt og billigt i Århus?
 8. Hvor er det godt at spise i Århus?
 9. Hvad kl spiser man frokost?
 10. Hvornår er det bedst at spise frokost?
 11. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
 12. Hvad er det billigste man kan spise?
 13. Hvad sker der hvis man ikke spiser frokost?
 14. Hvad spiser man til frokost i USA?
 15. Hvad spiser man i Frankrig til frokost?

Hvor spiser man frokost i Nordsjælland?

Knud - Et spisested i Hundested, med udsigt ud over vand og lystbådehavn.

Det historiske Skipperhus fra 1757 ligger i baghaven til Fredensborg Slot ved bredden af Esrum Sø. Her finder du en hel særlig sjæl og charme med udsigt til skov, bådbro og Chaluphus med egen lille ha...

Restaurant krydderiet er en del af Hotel Hillerød, som ligger i hjertet af Nordsjælland i gåafstand fra top-attraktionen Frederiksborg Slot og Hillerød centrum. Restauranten er åben for alle, også ude...

Restaurant Sletten ligger midt i det idylliske Sletten havn i Humlebæk. Køkkenet har afsæt i det franske og nordiske køkken, med stor fokus på den enkelte råvare. 

Hvor skal man spise frokost i Århus?

Hvor går du hen, hvis du bare har lyst til en rigtig god pizza? Måske du skulle prøve Chellos næste gang. Her får du seriøst lækre pizzaer med fokus på gode, italienske råvarer af høj kvalitet. Hos Chellos har de blandt andet pizza nummer 17 med kartoffel, mortadella, pesto, bøffelmozzarella og hakkede pistacienødder, som i sig selv er et besøg værd! Derudover serverer de nogle rigtig gode, sprøde trøffelfritter med revet parmesan på.

Hvor går du hen, hvis du bare har lyst til en rigtig god pizza? Måske du skulle prøve Chellos næste gang. Her får du seriøst lækre pizzaer med fokus på gode, italienske råvarer af høj kvalitet. Hos Chellos har de blandt andet pizza nummer 17 med kartoffel, mortadella, pesto, bøffelmozzarella og hakkede pistacienødder, som i sig selv er et besøg værd! Derudover serverer de nogle rigtig gode, sprøde trøffelfritter med revet parmesan på.

Grib et par spisepinde, og sæt tænderne i måske Århus’ bedste dim sums.Hos Yi East er der alt, hvad du kunne drømme om af autentisk, kinesisk mad. Der er mulighed for at spise din mad i restauranten, men det er også oplagt take-away mad, hvis du foretrækker at indtage kinesisk mad derhjemme med fødder oppe. Restauranten har sat sig som mål at lave det absolut bedste kinesiske mad i hele Aarhus, og vi synes, at de gør en seriøs indsats med deres høje kvalitet og smagfulde serveringer. Tag et smut forbi og bedøm selv.

I restaurant ”Frederiksgade 42”s gamle lokaler, finder du nu Flux.Trods lokalerne er ens, er menuen en anden. Maden er inspireret af gastropubber i Storbritannien, og Flux’ motto er at lave lækker og enkel comfort food fra bunden af, så her er tale om god pubmad med fokus på kvalitet, enkelhed og rigtig god smag.

Menukortet er sammensat ud fra tanken om, hvilken type fastfood der går hånd i hånd med en god fadøl, så det er jo oplagt at bestille sådan en til dine fish’n’chips.

Hvor skal man spise frokost i Horsens?

Vi er sikre på, at du vil finde noget for enhver smag, så du, næste gange du er i Horsens, ved hvor du kan tage hen for at nyde en god frokost.

Du kan med fordel læse mydinners’ guides til gode spisesteder, restauranter og deals, men også til forskellige produkter, du kan bruge, når du laver made hjemme, eksempelvis den bedste airfryer eller andet.

Hvor spiser man godt og billigt i København?

Kan du ikke få nok af velsmagende fisk og skalddyr? Så skal du lægge vejen forbi Københavns hippeste fiskejoint, Hooked. Fiskeeventyret for Hooked startede i en lille blå foodtruck i 2017, og i dag er de indehaverne af to restauranter; en på Nørrebro og en i Kødbyen. Konceptet er simpelt; fisk og skalddyr street food style. Menukortet spænder vidt fra den klassiske fish and chips og fyldige fiskeburgere til hawaiianske poke bowls og sprøde tempura. Fiskerestauranterne på Nørrebro og i Kødbyen er begge råt indrettet med hvide fliser og beton og store langborde, hvor du og hele slænget kan samles og smovse i street food fra havet.

Hvor: Nørrebrogade 59, Halmtorvet 34Tlf.: 30 70 59 22 (Nørrebrogade), 30 70 89 23 (Halmtorvet)Nærmeste station: Nørrebro Runddel, Gasværksvej

Mæxico ligger inde med alle de rigtige ingredienser til en god fiesta: Hurtige tacos med et dansk twist, masser af smil og ikke mindst lækre margaritas. Og så må vi ej forglemme, at Mæxico, der tidligere gik under navnet Barburrito, naturligvis også serverer Københavns måske bedste burritos. Hos Mæxico er størstedelen af retterne lavet til at kunne blive delt mellem venner, så der er rig med mulighed for at komme hele vejen omkring menukortet. Prikken over I’et er, at Mæxico opfordrer til at bruge klør 5, når der skal tacos indenbords – fingermad når det er bedst!

Hvor: Skindergade 36, Guldbergsgade 3Tlf.: 35 86 16 16Nærmeste station: Strøget, Skt. Hans Torv

Poke bowls har for alvor indtaget Københavns madscene, og en af frontløberne for den hawaiianske madtrend er OLIOLI. OLIOLI slog i 2017 dørene op til Danmarks første poke bar på Frederiksberg, og siden da er der kommet intet mindre end 5 andre OLIOLI-butikker til på Østerbro, Amager, København K, Lyngby og Københavns Lufthavn.

Poke bowls er en lækker forening mellem sushi og salat, og hos OLIOLI kan du vælge en bowl fra den spændende menu af allerede sammensatte bowls. Hvis du selv vil bestemme smagen og ingredienserne i din bowl, kan du slå dig løs med en Build Your Own. Skyld din poke bowl ned med en af OLIOLIs friske smoothies – var det noget med en bromance eller en enerjoy?

Souls er til dig, der har lyst til at sætte tænderne i smagfuld cafémad uden dårlig samvittighed. Denne veganske café, der blev startet af to australiere, serverer veganske, økologiske, bæredygtige og så vidt muligt glutenfrie retter – på den lækre måde. Hos Souls finder du veganske retter til alle dagens måltider; quinoapandekager til brunch, salat og avocado smash til frokost, raw kager til kaffe og burger og pizza af boghvede til aften. Souls’ australske baggrund er lig med en hyggelig ‘straight forward yet laid back-vibe’, som Souls selv beskriver det, med grønne planter og glødepærer, der hænger fra loftet. Bonusinfo: Souls blev i 2018 kåret som Københavns bedste veganske og mest bæredygtige restaurant.

Hvor: Melchiors Plads 3, Nørre Farimagsgade 63Tlf.: 34 10 01 01 (Melchiors Plads), 33 30 01 50 (Nørre Farimagsgade)Nærmeste station: Nordre Frihavnsgade, Nørre Farimagsgade

Du kender sikkert problematikken. Skal man bestille en pepperonipizza, en hawaii eller en margherita? Eller skulle man måske være modig og prøve en pizza med rødbede og gedeost? Men hvorfor skal man nøjes med én pizza, når man kan få tre? Pico Pizza har nemlig løst det evige problem ved at servere tre mini-pizzaer i stedet for én stor. Udover de klassiske toppings byder menukortet også på nogle mere eksperimenterende varianter som en Sloppy Joe med mozzarella og bolognese, en krydret lammepølse med radicchiosalat samt en vegansk pizza med butternutsquash og frisk salvie.

Hvad spiser danskerne mest til frokost?

Københavnerne er tilsyneladende mindre begejstrede for rugbrød midt på dagen end resten af danskerne. Faktisk spiser de 15% mindre rugbrød til frokost end den gennemsnitlige dansker. Fyn, hele Jylland og region Sjælland og øerne ligger alle over landsgennemsnittet. Et kig på rugbrød til aftensmad viser til gengæld, at københavnerne tager revanche på rugbrød, når det bliver tid til aftensmad.

Hvad spiser nordmænd til frokost?

I de nordiske lande er der ikke samme tradition for stor og righoldig morgenmad, som der er i lande som for eksempel England og USA. Du finder ikke på samme måde ”Norsk Frokost” på hotelets menukort, som du finder ”English Breakfast”, ”American Breakfast” eller ”Continental Breakfast”. Og det er ikke en fejl, at der står ”Frokost” – for det er det norske ord for morgenmad!

Hvor spiser man godt og billigt i Århus?

Et meget populært spisested i byen er Aarhus Street Food på Ny Banegårdsgade. Findes det, findes det her – i alverdens udgaver. Let, stort, lidt og meget. Krydret eller klassisk. Nyt og hipt eller som i de gode gamle dage, og som vor bedstemor lavede det. Med priser fra 55 kroner kan alle være med. Og er man kommet i selskab med en kræsenpind, er der alligevel håb, for ingen behøver at vælge det samme. Uanset hvor mange man er samlet til et måltid, kan alle vælge noget forskelligt – fra hver sin verdensdel, om man vil. Amerikansk, asiatisk, europæisk, mellemøstligt. Om du er vegetar, veganer, i selskab med børn, voksne eller gamle. Alle kan være med, og der er pladser både inde og ude.

Hvor er det godt at spise i Århus?

Hos Langhoff & Juul handler det om at mødes og fejre - nyde at det er weekend, en fridag eller bare en god dag. Her bliver der ikke gået på kompromis med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

Restaurant MellemRum i Aarhus er en restaurant for dig, der elsker god mad og dejlig vin. Her er der altid fokus på indhold og kvalitet af det, der kommer i glassene og på tallerkenerne.

Gæstfrihed, passion & velsmag er det der møder dig, når du besøger Restaurant GÄST i hjertet af Aarhus. Her fornemmer du straks, at personalet drives af en lyst til at ville skabe den gode oplevelse i...

Hos Substans er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten har igen i 2023 fået tildelt den prestigefyldt Michelin-stjerne Michelin Nordic Guide 2023, og det er stedet, hvor du kan nyde soli...

På Restaurant Komfur er der 3 væsentlige værdier: hygge, håndværk og energi. At skabe den optimale madoplevelse baseret på de tre grundsten er restaurantens metier.

Restaurant domestic er en gourmet-restaurant, som igen i år har fået tildelt en stjene i Michelin Nordic Guide 2023. Nyd domestic's lækre mad i den hyggelige Mejlgade i hjertet af Aarhus. 

Hvad kl spiser man frokost?

Vi starter hver eneste morgen med morgenbord. Her kan man få havregryn, cornflakes, boller, mælk og vand. Det er helt valg frit om man vil have noget. Nogle børn har måske også en lille yoghurt med hjemmefra. Morgenmåltidet er for de børn som er tidligst oppe, så bordet vil typisk kun være der fra klokken 6.30 til ca. klokken 8.00.

Hvornår er det bedst at spise frokost?

Som vi har nævnt før, er der dem, der foretrækker at spise frugt som en dessert og efter deres hovedmåltid. Frugt er den sundeste mulighed til dessert.  At spise frugt som dessert hjælper dig med at undgå at spise slik eller andre desserter med et højt indhold af kalorier.

Selvfølgelig, skal du også holde øje med din kost og spise sunde hovedmåltider, så desserten hjælper med at holde den balanceret.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Forvent det uforventelige! Det er mantraet på den 2-stjernede Michelin-restaurant, Alchemist. Bag restaurantens massive bronzedøre venter en 50-retters menu, teater, kunst og en holistisk spiseoplevel...

Geranium i København er en af to restauranter i Danmark med tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2022.

noma - historien om restauranten, der satte Danmark på det gastronomiske verdenskort og skabte en madrevolution i København.

Tilbage i 2003 slog Rene Redzepi dørene op, til hvad der skulle vise sig a...

Hvad er det billigste man kan spise?

Se hvilke partnere vi samarbejder med nedenfor. Fold hver enkelt ud for at se hvordan de behandler dine data. Du kan gøre indsigelse imod legitim interesse-databehandling per udsteder.

TredjepartsleverandørerTilvælg alle | Fravælg alle

Hvad sker der hvis man ikke spiser frokost?

Hvad sker der egentlig …

… med min madtrang?Medmindre du springer måltidet over, fordi du bare slet ikke er sulten, vil du sikkert også opleve, at du tænker meget mere på mad og har sværere ved at holde dig selv i tøjlerne, hvis der dukker kage eller andre søde sager op for næsen af dig. At droppe maden fysisk kan ofte få den til at fylde mere mentalt. Det kræver altså virkelig rygrad, hvis du vil holde kalorieindtaget nede ved helt at skippe hovedmåltider.

Hvad spiser man til frokost i USA?

Faktisk er amerikanske retter kendetegnet ved sin enkelhed og relativt høj brændværdi og er en hybrid af indisk og lånt fra europæiske, asiatiske retter, har opskrifterne hvoraf blevet delvist revideret og skræddersyet til din egen livsstil. For mange udlændinge, men fra midten af det 20. århundrede var der en stereotyp om, hvad amerikanerne spiser. Mange mennesker tror, at de har en blomstrende kult af fastfood, der er uden undtagelse de lokale spiser i "McDonalds", pizzeriaer og hurtigt, uden at tænke på faren ved at sælge dem mad.

Besvarelse af spørgsmålet om, hvad amerikanerne spiser til morgenmad, kan du angive endeløs række bystrouglevodnyh produkter, som er spredt over hele verden, kun på grund af indbyggerne i den nye verden. En populær mulighed for et morgenmåltid fandt de cornflakes med mælk, alle former for sandwich (svarende til sælges i "McDonalds"), toast med smør, honning, marmelade, traditionel engelsk bacon og æg er også observeret i mange familier i morgen.

Hvad spiser man i Frankrig til frokost?

Pixabay

Det kan være ualmindeligt svært at svare på, hvad man typisk spiser i det franske køkken. Det franske køkken er nemlig et af de mest varierede i verden, og kan indeholder en lang række forskellige retter og traditioner, alt efter hvilken region, man befinder sig.