:

Hvad koster det at spise på Nimb?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster det at spise på Nimb?
 2. Hvad koster et værelse på Nimb?
 3. Hvem ejer Nimb?
 4. Hvad hed Nimb før?
 5. Er det dyrt at spise i Amsterdam?
 6. Hvad koster det dyreste værelse på Nimb?
 7. Hvad koster en overnatning på Bandholm Hotel?
 8. Hvem er direktør på Nimb?
 9. Hvor mange stjerner har Nimb?
 10. Er Amsterdam billigere end Danmark?
 11. Hvad skal man se i Amsterdam gratis?
 12. Hvad er det dyreste Hotel i Danmark?
 13. Hvor meget koster en nat på D Angleterre?
 14. Hvor ligger verdens dyreste hotel?
 15. Hvem ejer Bandholm Hotel i dag?
 16. Where to eat in NIMB?
 17. What is Nimb Brasserie?
 18. Does Nimb Brasserie require Tivoli admission ticket?
 19. What is Nimb Hotel?
 20. Is Nimb Brasserie a good place to eat?
 21. Does Nimb Brasserie require Tivoli admission ticket?
 22. What is Nimb Hotel?
 23. Why should you visit Nimb Hotel & Tivoli Gardens?

Hvad koster det at spise på Nimb?

Atmosfæren er lys og nordisk; maden er ukrukket og afslappet; smagen er i udsøgt fransk brasserietradition; omgivelserne er venlige og indbydende; udsigten er eventyrlig; råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre, nøje udvalgte. Og oplevelsen? Den er som et fransk brasserie i en dansk eventyrhave: Helt unik.

Hvad koster et værelse på Nimb?

Kolde måneder kalder på ild i pejsen, selvforkælelse og uforglemmelige oplevelser – og det er lige præcis, hvad der er lagt op til med dette ophold. Glæd dig til en overnatning i et af vores værelser eller suiter med egen pejs, afternoon tea serveret i Nimb Bars smukke rum, morgenmad (på sengen - hvis det er det, du ønsker) og adgang til Nimb Wellness med marokkansk hamam, afslapningslounge og stort fitnessområde.

Hvem ejer Nimb?

Nimb åbnede i 1909 i forbindelse med, at det nybyggede maurisk-inspirerede palads i Tivoli slog dørene op som “Bazaar” med udstillinger af bl.a. kunsthåndværk. Forpagterne Vilhelm og Louise Nimb havde etableret sig som nogle af byens førende gastronomiske entreprenører og havde allerede overtaget deres første Tivoli-restaurant ved Tivolisøen i 1877, nemlig DIVAN 2, der i folkemunde hurtigt kom til at hedde ’Nimbs Terrasse’. I dag hedder den Nimb Gemyse.

Efter åbningen i 1909 etablerede restaurant Nimb sig hurtigt som Danmarks førende spisested. Louise Nimb sørgede for, at hendes døtre, Henriette og Serina, tog aktiv del i familievirksomheden. Henriette blev køkkenchef, og Serina blev oldfrue og sørgede for, at huset var propert. I 1920'erne holdt det unge festglade borgerskab til på Nimb, og i 1930'erne gjorde Statsradiofonien Nimb landskendt med udsendelser med dansemusik.[1]

i 2008 slog Nimb dørene op efter en gennemgribende renovering og tilbød nu både hotel, restaurant, bar og konferencefaciliteter.

Hvad hed Nimb før?

Forår i Tivoli ( maj) manden og Jeg ledte efter et sted, hvor Vi kunne få let frokost eller kaffe, og landede ved nimb…..Vi ventede og ventede ved indgangen til ude serveringen , ja 1 par mere stillede sig også og ventede. Tjeneren vimsede rundt, og kun 3 borde var optaget….Endelig kom tjeneren, men nej alt var optaget, kom igen om 1 time….( kun 3 borde var optaget) parret efter Os fik samme svar…. Da De og Vi kom retur, gloede samme tjener/ kvinde på Os og vendte ryggen til Os og gik ind……Første og sidste gang Vi ser den vej….

Vi var i Tivoli i går aftes og ville drikke en kop kaffe på Nimb. Tjeneren kiggede op og ned af os. Min mand spurgte om vi kunne sidde udenfor der var masser af borde,men vi fik et nej. Han viste os så et bord indenfor i et hjørne. Vi takkede nej og gik. Aldrig vil jeg sætte mine ben der igen eller anbefale nogen at gøre det. Magen til dårlig behandling skal man lede længe efter

Vi er så gode til og brokke os og alt for dårlige til også at rose, generelt. Og når man får en god oplevelse skal man også have tiden til at italesætte den.

Min kusine og jeg var hos Nimb i lørdags til deres superlækre brunch. For det første skal de have ros for den. Det er virkelig lækkert at det er bordserveret / portionsserveret, og ikke en stor buffet alle roder rundt i. Og retterne var meget, meget lækre.

Men det jeg især vil rose dem for, er deres tjenere. Vi havde primært en britisk talende fyr. Den måde han servicerede os på var helt vildt behagelig, og gjorde bare oplevelsen endnu bedre. Han virkede på, gik op i sit job, og var super høflig med en munter undertone, uden det blev for meget.

Vi var i tivoli for at nyde vejret og gospel musikken igår, og ville spise frokost på Nimb, men blev afvist af arrogant engelsk talende mandligtjener, som rullede opgivende med øjnene da jeg bad ham forklare hvorfor vi skulle vente 45 minutter på at få besked på om der var et ledigt bord, når der var 5-10 ledige borde uden for. Vi gik og valgte en anden restaurant, så Tag fat i tjeneren og få ham op i kundeservice niveau.

Er det dyrt at spise i Amsterdam?

IVY AND BROSHipt sted, anderledes og indbydende. Her bydes der på lidt af det hele: morgenmad, frokost og kaffe. Ej at forglemme deres udvalg af kager, som virkelig så indbydende ud. Vi spiste der til frokost og vi blandt andet en overdådig salat og kyllingesandwich. Så godt! Hvis du er i området af red–light district kan du slå vejen forbi. Oudezijds Voorburgwal 96A, 1012 GH Amsterdam, Holland

Greenwoods KeizersgrachtEt morgenmad og frokoststed. Her fik vi skønne åbne sandwich med avocadosmash og pocheret æg. Ligger lige ud til kanalen. Udefra set ikke særligt hyggeligt, og kønt. Men maden var god og de har et godt udvalg af vegetariske retter. Dog var det ikke muligt at købe alkohol, så hvis du vil ha’ en øl til din frokost er det er no-go. Keizersgracht 465, 1017 DK Amsterdam

Hvad koster det dyreste værelse på Nimb?

Nimb Hotel har 38 unikke og individuelt indrettede værelser og suiter fra 23 m² - 240 m². De er alle designet med sans for de små detaljer, og med det formål at give dig som gæst en home-away-from-home oplevelse. På værelserne findes antikviteter, Bang & Olufsen AV-udstyr samt Apple TV.

Alle værelser har store badeværelser med luksusbadeprodukter fra Perfumer H, som bidrager til den gode oplevelse. Billederne på væggene er også et studium værd, for alle er håndplukkede til de enkelte værelser og placeret med omtanke. Værelserne, undtagen ét, har udsigt til Tivolis charmerende have.

Hvad koster en overnatning på Bandholm Hotel?

A warm welcome to the fall of 2023 at the New Bandholm Badehotel and all the news.

The first novelty is the new Brasserie Alba which has been set up in the Garden Room. Brasserie Alba offers delicious Smørrebrød for lunch and an exciting Brasserie Menu in the evening.

Hvem er direktør på Nimb?

Nimb Hotels fitness- og wellness-område Nimb Wellness står nu klar til at modtage gæster. København har fået en unik wellness-oase i Nimbs femstjernede stil med marokkansk hamam, fitness studio, crossfit-område, opvarmet cardio-rum, treatment-afdeling samt relaxation lounge.

Hvor mange stjerner har Nimb?

Midt i København finder du uforglemmelige Nimb med udsigt over Tivolis magiske forlystelseshave. Her er både et femstjernet boutiquehotel, en eksklusiv wellnessafdeling og en tagterrasse med pool samt et gastronomisk univers med alt, hvad et kulinarisk hjerte kan begære.

Er Amsterdam billigere end Danmark?

Holland er kendt for sine pommes frittes, og de bedste fås i denne lille bod, som ligger på en baggade til shoppingområdet Kalverstraat. Hollænderne tager deres pommes frittes meget seriøst, og hos denne prisvindende bod kan man få intet mindre end 13 forskellige toppings på sine fritter. Min favorit er nummer 12!

Udover pommes frittes, så er hollænderne også utroligt stolte over deres pandekager, som mest af alt minder om vores danske pandekager dog en anelse tykkere. Hos Pancakes! kan I både få salte frokostvarianter men også lækre dessertudgaver. En anden hollandsk favorit er de små pandekager kaldt poffertjes, der serveres med puddersukker. Vær klar på at skulle vente i kø her eller læg vejen forbi den nyåbnede og store restaurant, som ligger lige ved siden af Anne Franks Hus.

Hvad skal man se i Amsterdam gratis?

Hvis du kigger på et kort over Amsterdam, vil du ret hurtigt lægge mærke til alle byens små og store kanaler, der løber gennem den hollandske hovedstad. Kanalerne i byen er en stor turistattraktioner for de mange millioner besøgende.

Derfor er det også oplagt at starte ud med at tage på en kanalrundfart, når du kommer til Amsterdam.

Undervejs på din tur vil der være audioguides, der fortæller dig om de monumenter og bygninger, I sejler forbi. Turen varer omkring 75 minutter, og det er en rigtig god måde at få et overblik over byen.

Ligesom du i Dublin ikke må gå glip af en tur på Guinness bryggeriet, må du heller ikke snyde dig selv for en ægte Heineken Experience i Amsterdam.

Selvfølgelig er det nok kun interessant, hvis du kan lide øl, men så er det næsten også et must-see i Amsterdam.

Interesserer du dig for kunst, er Van Gogh Museet den perfekte oplevelse i Amsterdam for dig.

Museet blev grundlagt i 1973, og siden da har millioner af mennesker besøgt og set de mange værdifulde og historiske malerier af kunstneren Vincent van Gogh.

Og hvis du har lyst til at fortsætte museumsturen, kan du tage videre på Rijksmuseum, som ligger næsten lige ved siden af Van Gogh Museet. Med kun 300 meters afstand mellem de to museer, er det oplagt at besøge dem begge på samme dag.

 • Rijksmuseum blev faktisk grundlagt i 1800 i byen Haag, men blev otte år senere flyttet til Amsterdam, hvor det nu har ligget siden.

Det har en stor samling af malerier og kunstværker fra mange forskellige kunstnere – det mest kendte nok værende Nattevagten af Rembrandt, som dog først blev tilføjet til samlingen senere.

Hvad er det dyreste Hotel i Danmark?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, sÃ¥ den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne pÃ¥ [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Hvor meget koster en nat på D Angleterre?

Nyd din ferie i København. Find de bedste eksklusive hoteltilbud og pakker i København. Book et weekendeophold i København her. 

Hyld romantikken og samværet med et helt særligt og romantisk hotelophold på d’Angleterre.

Hvor ligger verdens dyreste hotel?

Nummer to på E24s sjekkliste er «The Oslo suite» på Petter Stordalens The Thief på eksklusive Tjuvholmen ved Aker Brygge: 30.000 kroner natten må gjestene ut med.

Men det er den faktisk langt mer kostbar enn Plaza-suiten, hvis vi regner ut fra pris per kvadratmeter – siden den «bare» er på 115 kvadratmeter.

Hvilket da betyr at hadde den vært like stor som suiten på Plaza, ville dette ha kostet deg svimlende 88.695 kroner per natt.

– Når det gjelder besøk på suiter, krever det som oftest personlig oppfølging fordi gjestene ofte ønsker det lille ekstra. Vi kan fikse alt, og da mener vi alt. Sikkerhet, diskresjon, lite innsyn, god plass og det å føle seg trygg, sier The Thiefs kommunikasjonssjef Siri Løining.

Hvem ejer Bandholm Hotel i dag?

Bandholm Hotel var i mange år ejet af frikirken Faderhuset, men fik nye ejere i 2019 med Peter Bøgil i spidsen som direktør. Året efter kom corona, og det tog hårdt på økonomien. Hotellet gik konkurs ved årsskiftet i år, kort efter Allan Agerholm og hans partner var blevet medejere.

Where to eat in NIMB?

They have a variety of different restaurants – for example in restaurant Fru Nimb (Mrs Nimb), you can get traditional Danish smørrebrød (open-faced sandwiches). A new addition to the Nimb universe is restaurant Gemyse, an urban garden restaurant that focuses on dishes with quality vegetables and ecology.

What is Nimb Brasserie?

The kitchen serves brasserie classics with a modern, playful touch. And serving from 7.00 am to 10.00 pm, Nimb Brasserie embraces the whole day and is in the centre of culinary quality where you are spoilt for choice and experience personalized service with a homely touch.

Does Nimb Brasserie require Tivoli admission ticket?

Nimb Brasserie is located by the entrance to Tivoli Gardens right across Copenhagen's central station and within a short distance to the Copenhagen airport. Entrance to Nimb Brasserie does not require Tivoli admission ticket.

What is Nimb Hotel?

Nimb Hotel is a fantastic and luxurious small boutique hotel located in Tivoli in central Copenhagen. The rooms are beautifully decorated with antique furniture and exclusive bed linen. Sound system and television comes from B&O. The hotel has 17 rooms of which 12 are suites.

Is Nimb Brasserie a good place to eat?

 • Spacious, relaxing and with a view to Tivoli Gardens' open-air stage, Nimb Brasserie is one of Denmark’s largest restaurants of its kind with room for both business lunches, date nights, and the full family dinners. The service is competent while the atmosphere is informal and down to earth.

Does Nimb Brasserie require Tivoli admission ticket?

 • Nimb Brasserie is located by the entrance to Tivoli Gardens right across Copenhagen's central station and within a short distance to the Copenhagen airport. Entrance to Nimb Brasserie does not require Tivoli admission ticket.

What is Nimb Hotel?

 • Nimb Hotel is a fantastic and luxurious small boutique hotel located in Tivoli in central Copenhagen. The rooms are beautifully decorated with antique furniture and exclusive bed linen. Sound system and television comes from B&O. The hotel has 17 rooms of which 12 are suites.

Why should you visit Nimb Hotel & Tivoli Gardens?

 • Dear Ephantom, Thank you for your positive words and kind review. The combination of Nimb Hotel and Tivoli Gardens is unique and allows us to create some memorable experiences. The Family Nimb had one of their restaurants in the main building in 1909 and the family was a very big part of Tivoli and what they are known for today.