:

Kan man købe billetter i Palads?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man købe billetter i Palads?
 2. Hvad sker der med Palads?
 3. Hvilken biograf er bedst i København?
 4. Hvem ejer Palads?
 5. Hvad koster en biografbillet i dag?
 6. Hvordan bestiller man billetter til biografen?
 7. Hvorfor skal Palads rives ned?
 8. Hvad betyder ordet Palads?
 9. Hvilken biograf er størst i Danmark?
 10. Hvad koster en biografbillet i Big Bio?
 11. Hvor meget koster popcorn i Palads?
 12. Hvornår er det billigst at gå i biografen?
 13. Hvad koster en normal biograf billet?
 14. Hvor meget koster en billet i Bio?
 15. Hvad koster en billet i Big Bio?

Kan man købe billetter i Palads?

Købte PSP Go men fik ingen 10 spil inden 30 dage ifølge deres kampagne. Jeg købte 2 PSP Go til mine piger. Der var lovet koder til 10 gratis spil. Og man ville modtage disse koder inden 30 dage. Men har intet fået endnu efter 32 dage. Har skrevet til support og ringet men ingen repons.

Var i biffen igår sammen med kæresten - og billedet var ikke særlig tydeligt. Utroligt at deres biografer ikke har det nyeste udstyr når man skal betale kr. 120 for en billet

Under The Danish Girl kunne en brummen ofte høres, og kundeservice forklarede, da jeg spurgte til årsagen, at det var fra andre sale. Der blev ikke nævnt nogen forsøg på udbedring af problemet eller mulig kompensation.

Jeg er heldig, og fra tid til anden få et pargavebilleter, som firmagave. Disse er købt og betalt af firmaet, men alligevel udløber et år efter udstedelsen - nærmest tyveri. Ubrugte billeter burde refunderes til køber, i lighed med diverse deals.

Ikke engang efter flere måneders corona nedlukning, er fristen udvidet.

Hvad sker der med Palads?

Endnu en gang er fremtiden for den pastelfarvede bygning på Axeltorv til debat. Konservative og Alternativet ønsker en ny lokalplan, der skal frede Palads.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

I 1989 dekorerede Poul Gernes bygningen på Axeltorv med de karakteristiske farver.

Hvilken biograf er bedst i København?

Udsmykningen af den gamle biograf deler vandene, men at rive et så monumentalt bygningsværk ned for at bygge nyt og stort virker hovedløst. Historieløst. Tankeløst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

At Palads Teatret er blevet et folkeligt ikon, burde være realiseringen af enhver erhvervsdrivendes hedeste drøm. Men den folkelige opstandelse og dedikation er blevet en torn i øjet, skriver Bibi Henriksen Saugman i dette debatindlæg.

Hvem ejer Palads?

Udsmykningen af den gamle biograf deler vandene, men at rive et så monumentalt bygningsværk ned for at bygge nyt og stort virker hovedløst. Historieløst. Tankeløst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

At Palads Teatret er blevet et folkeligt ikon, burde være realiseringen af enhver erhvervsdrivendes hedeste drøm. Men den folkelige opstandelse og dedikation er blevet en torn i øjet, skriver Bibi Henriksen Saugman i dette debatindlæg.

Hvad koster en biografbillet i dag?

Palads Teatret i København. 1988-89 blev bygningen dekoreret udvendig i klare pastelfarver af Paul Gernes.

Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere.

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger. Ved forlænget spilletid og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler.

I det lys var det en kæmpe bet for både biografer, filmdistributører og naturligvis filmenes producenter, da biograferne igen blev lukket ned 19. december, præcist som året forinden og lige inden juleferien, der traditionelt er en af biografernes største perioder.

Hvordan bestiller man billetter til biografen?

Hvad koster en biografbillet?

En almindelig biografbillet koster fra 90 kr. Børn under 12 år sparer 10 kr., samt seniorer (65+) sparer 10% på alle ordinære forestillinger.Ved forlænget spilletid, 3D og helaftensfilm vil der være yderligere tillæg. Derudover kan der desuden forekomme tillæg på udvalgte titler. Dette er ikke noget vi i Kulturbiografen bestemmer, men et tillæg som kommer fra filmselskabernes side.

Hvorfor skal Palads rives ned?

Bjarke Ingels forklarer nu tankerne bag ny biograf i København – og hvorfor Palads bør rives ned.

Han var pÃ¥ linje med #RedPalads-bevægelsen, som for tre Ã¥r siden demonstrerede til fordel for den københavnske biograf Palads, der er kendt for sine ikoniske pastelfarver, som blev malet af Poul Gernes i 1989:

Hvad betyder ordet Palads?

Af Elena Kontoyorgaki. Fotos: Yannis Samatas

Det berømte minoiske palads Knossos ligger ca. 5-6 km syd for Iraklion. Knossos var det mest imponerende og luksuriøse bygningsværk, som kunne ses i Europa i bronzealderen (2.800-1.100 f.Kr.).

Hvilken biograf er størst i Danmark?

70mm Film i Danmark

Haderselv - Kosmorama Helsingør - Billedteateret Helsingør - KosmoramaHelsingør - KronborgHerning - Bio Herning - Fotorama  Herning - Herning Hallen Hillerød - Slots Bio Holstebro, Scala Horsens - Kino Husum - Husum Bio Hørsholm - Bio Ikast - Phønix Teatret Kolding - Kino

Hvad koster en biografbillet i Big Bio?

 • Spar 43 % på en oplevelse i alle ordinære forestillinger i BIG BIO
 • Du får 1 ordinær forestilling (max. 120 min) + mellem sodavand + mellem popcorn 
 • Gælder til BIG BIO i både Nordhavn og Herlev
 • Brug værdibeviset de næste 6 måneder
 • Store komfortable sæder der kan lægges ned
 • Overlegen og state-of-the-art lyd fra Dolby Atmos og knivskarp billedkvalitet
 • Ekstraordinær benplads på alle pladser, faktisk 2,10 meter! Så smæk benene op!
 • Sodavands- OG popcornholdere i alle sæder

Hvor meget koster popcorn i Palads?

Det er blevet dyrere lige så stille, men det kommer jo også i kraft af alle de investeringer der har skulle til for at følge med.

Jeg havde en veninde der arbejdede i den gamle biograf i Næstved da den nye åbnede, og af hvad jeg kunne forstå på det dengang i 2012 så er det stort set kun snolder de tjener penge på, og som selvstændig biograf var det svært at være på markedet fordi du forhanlede priser med Nordisk film, der også selv har en del biografer.

Hvornår er det billigst at gå i biografen?

Der kan altså være op til 20 kroners besparelse ved at tage en tidligere forestilling. Men et andet trick kan være, at droppe de dyre rækker i salen, hvilket især kan lade sig gøre i større biografsale, hvor der ikke er den store forskel på fjerde og femte række.

"Som regel er det billigere at sidde fremme. 'Loveseats' som ligger bagerst i salen og de midterste rækker er generelt dyre. Hvis man kigger på Imperial, svinger billetprisen mellem 80 og 105 kroner, afhængigt af hvor du sidder," sigerJacob Elkær-Hansen.

Hvis du er studerende eller senior, er det en god idé at spørge i billetlugen, om der gives rabat. Flere biografer giver mellem 10-15 kroners rabat til studerende og seniorer.

Hvad koster en normal biograf billet?

Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Nordisk Film Biografer A/S har registreret betalingen.

Når købet er blevet bekræftet, vil billetten blive leveret pr. e-mail. Er du medlem vil du kunne finde billetten på din medlemsprofil på web eller i vores NFBio app.

Hvor meget koster en billet i Bio?

Billetpriser i Ikast Bio

Normalpriser:Eftermiddag (indtil kl. 17.00): 100-110 kr.Aften (efter kl. 17.00): 110-120 kr.Tillæg ved forlænget spilletid:Mellem 135 og 150 minutter: 10 kr.Over 150 minutter: fra 20 kr.Tillæg ved 3D-film: kr. 20,- (incl. lån af 3D-briller)

Hvad koster en billet i Big Bio?

Det var åbningsdagen, så nan må forvente, at det ikke kører 100 % endnu, men det skal nok blive godt. Vi havde knas med vores billetter, som vi Bookede til BigBio i Nordhavn. De blev aldrig mailet til mig, selv om pengene blev trukket. Forsøgte at ringe, men den gik på telefonsvarer. De har beklaget, og er meget glade for feedbacken, så de kan få rettet op. Fantastisk sal ned sæder bedre end Business class som kan justeres. Suveræn lyd. Billedet vil blive justeret - de havde teknikere på, så du kan forvente en helt suveræn filmoplevelse. Dette bliver vores favoritbio fremover. Personalet på stedet var meget hjælpsomme, så de får fire stjerner, som bliver til fem når alt er på plads.

Vi er 4 personer, der på forhånd har bestilt bio billetter til Paranormal Activity til 13/11 kl 21.30 . På mailen står der, billetterne skal være afhentet senest 20min før (kl 21.10) . Vi stiller os i kø kl 21.00 med alt godt til den søde tand - og meget spændte på at opleve den nye biograf. Da det så endelig blev vores tur (og her blev kl 21.20), oplyser damen bag kassen, at billetterne er blevet frigivet da vi kommer for sent. Efter længere diskution, oplyser pigen så, at hendes chef kan finde 4 pladser til os på første række, og som et plaster på såret betaler de EN af billetterne.

Vi skal ihvertfald ikke bestille pladser hos jer igen. Det er på ingen måde en fair behandling! Behøver vel ikke uddybe min utilfredshed meget mere end dette. Har aldrig været udsat for noget lignende i andre biografer!

Det sidste kan jeg gå med til, med komforten ? Fik simpelthen ondt i ryggen af de luksuriøse stole. Lige gyldig hvilken indstilling jeg satte den i sad/liggede jeg ganske ubehageligt med en dårlig ryg til følge. Man kan simpelthen ikke sidde ordentligt men er faktisk tvunget til at ligge ned. Det kan min ryg altså ikke klare, selv om jeg selv mener at have en normal ryg. Men lyden var i orden, ganske simpelt.

Havde bestilt billetter d.19 jan. Til en film d.9feb. Og havde modtaget en bekræftelse pr. Mail fra biografen. Nu her d.5 feb får jeg så en mail om at nu er min bestilling slettet, selv om jeg ved bestillingen havde markeret at billetterne senest skulle afhentes 30 min. Før start på forestillingen. Så jeg skal ikke i Big/bad bio hverken d.9 feb. Eller på noget andet tidspunkt nogensinde, har nu bestilt i Atlas bio istedet for hvor der åbenbart er fokus på deres kunder