:

Hvad koster gardiner fra gardinbussen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster gardiner fra gardinbussen?
 2. Hvad koster opsætning af gardiner?
 3. Hvor kan man købe færdigsyede gardiner?
 4. Hvad koster det at få nye gardiner?
 5. Hvilken gardinbus er billigst?
 6. Kan man få syet gardiner i Jysk?
 7. Hvem kan sætte gardiner op?
 8. Hvor lang tid tager det at sætte gardiner op?
 9. Hvilke gardiner til stue?
 10. Hvor meget skal man rynke gardiner?
 11. Hvor bredt skal mit gardin være?
 12. Hvad koster færdigsyede gardiner?
 13. Hvordan måler man op for gardiner?
 14. Kan man sætte gardiner op uden at bore?
 15. Kan man sætte 2 gardinstænger sammen?

Hvad koster gardiner fra gardinbussen?

Hos os kan du bestille et gratis og uforpligtende tilbud på gardiner efter mål. Vi sørger for at levere og montere gardinerne, så du får den perfekte løsning til dit hjem. Vores gardinbus kører i hele området og kommer gerne på besøg hos dig for at finde den bedste solafskærmning til dine behov. Vi ved, hvor vigtigt det er at have gardiner, der passer præcist til dine vinduer, da effektiv solafskærmning og det rigtige mørklægningsniveau kan gøre en stor forskel i dit hjem.

Derfor tilbyder vi gardiner efter mål, som vi monterer professionelt og præcist. Du kan nemt bestille et besøg af vores gardinbus eller kontakte os for at få mere information om vores brede sortiment af gardiner og solafskærmning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Hvad koster opsætning af gardiner?

Når du bestiller dine nye gardiner efter mål, kan du vælge enten selv at stå for at montere dem, eller du kan få en professionel montør til at stå med ansvaret. Du vælger montering, når du skal vælge leveringsmetode i din bestilling.

Vi samarbejder med Dansk Gardinservice, der dækker hele landet, så du hurtigt kan få dine nye gardiner sat op!

Hvor kan man købe færdigsyede gardiner?

825 resultater sorteret efter

Gardiner skal skærme for sol og nysgerrige blikke og samtidig passe til indretningen i dit hjem. Vi har et stort udvalg af gardiner i forskellige længder og modeller, så du kan skabe det…

Hvad koster det at få nye gardiner?

Nedenfor ser du to priseksempler på gardiner til et hus på 120 m2. Priserne er en cirkapris og inklusiv opmåling (montering er ikke inkluderet).

Hvilken gardinbus er billigst?

Kunne virkelig godt have brugt noget vejledning om farvevalg af gardiner til min stue og spisestue. Jeg valgte netop en prof til opgaven, for at være sikker på den rigtige farve i forhold til lyset. Står nu med alt for mørke gardiner, rummet føles som et fængsel. Er så ked af at have spildt 10000 kr, for de kan ikke bruges.

Gardinbusdrn trækker fuldt beløb ved bestilling af gardin De påstår at årsagen er at gardin er specielt fremstillet efter mål. Men man formoder at alle gardiner er fremstillet efter mål!!!! Iflg købeloven er det ikke tilladt at trække fuldt beløb før varen er leveret Alt kunne butikken foreslå en forudbetaling og restbeløb ved udførelsen.Foreløbigt har jeg ventet 3 uger på et soveværelsegardin som jeg har brug for i de lyse måneder Hvis det er en fortsat gene for mig har jeg osse iflg købeloven ret til at hæve købet . Anbefaler ikke at købe gardin hos gardinbussen da den lokale forhandler ikke kræver jeg gentager ikke kræver fuld betaling for arbejde der ikke er udført.Alt går jeg til forbrugerombudsmanden

Giver Rene fra Gardinbussen de bedste anbefalinger. Han er utrolig sød og professionel og han opfyldte alle de ønsker vi havde.Jeg havde også indhentet tilbud fra 2 andre gardinbus firmaer og hans tilbud var klart det billigste. Så hvis man er bosiddende på Fyn og skal have de bedste gardiner til den billigste pris så er det her.

Alt forløb perfekt. Fra første telefonsamtale, til møde med måltagning og valg af gardiner. Prisen var yderst fornuftig, og den korte leveringstid blev overholdt. Tidspunkt for montering blev også overholdt, og da René gik, var alt ordentligt og ryddeligt.Hertil kommer, at René er en sympatisk ung mand med et smil på læben!

Kan man få syet gardiner i Jysk?

Trænger din bolig til nye gardiner? Bestil et besøg fra Gardinbussen, og få hjælp til at vælge de gardiner som passer allerbedst til lige præcis din bolig. I samarbejde med DEBEL tilbyder JYSK både professionel vejledning, opmåling og montering af gardiner. Gardinbussen medbringer et stort udvalg af tekstiler med hjem til dig, så du kan se forskellige farver, teksturer og design, som de vil se ud i din stue eller dit soveværelse. Med denne løsning er du helt sikker på, at dine valg passer til dine ønsker og behov.

Uanset om du drømmer om lamelgardiner, plisségardiner eller rullegardiner på mål, om du ønsker lysdæmpende eller mørklægningsgardiner eller har nogle helt andre drømme for dine nye gardiner på mål, så kan du få hjælp af Gardinbussen. Prisen på 199,- for besøg af bussen fratrækkes, når du bestiller gardiner fra Gardinbussen – dermed bliver besøget af Gardinbussen helt gratis. 

Hvem kan sætte gardiner op?

Vi tilbyder FastPrisGaranti pÃ¥ opsætning, montering, ændring og tilrettelse af gardiner, gardinstænger, foldegardiner, plissegardiner, persienner, rullegardiner, lamelgardiner, mørklægningsgardiner, badeforhæng mv. 

Vores montører er eksperter i opsætning & montering af alle slags gardiner.

Hvor lang tid tager det at sætte gardiner op?

At få monteret og installeret dine gardinstænger derhjemme, er mere udfordrende end det ser ud. Gardiner som bliver installeret forkert, kan ende med at hænge skævt, eller i værste fald kan de risikere at falde ned, og være til fare for folk i husstanden. Hvis du ikke er 100% tryg ved en ”gør det selv” løsning, så anbefaler vi, at du booker en professionel gardinstangsmontør med Handyhand. Så vil du snart kunne få noget privatliv fra dine naboer, få skygge i stuen og give dit hjem det udtryk du ønsker. . . . . . . . .. Du finder de bedste gardinstangsinstallatører med Handyhand, uanset hvilken type gardiner du skal have installeret. Håndværkerne på Handyhand har altid det værktøj, den ekspertise og erfaring som der skal til at lave et perfekt resultat i dit hjem.

Handyhand gør det nemt at finde en gardinstangs montør i svendborg til at hjælpe med din opgave indenfor kategorien gardinstangs montør. Andre brugere fra svendborg fandt for eksempel en dygtig og billig gardinstangs montør til at hjælpe med opgaver som: ”Opsætning af lammel gardin fra Jysk” og ”Beskære plissegardiner og sætte dem op”. Med Handyhand kan du altså nemt finde hjælp fra de bedste og mest prisdygtige gardinstangs montører i svendborg, i postnummer/postnumre: 5700.

Hvilke gardiner til stue?

Fordelene ved gardiner i stuen er mange! Når du skal vælge gardiner til stuen, hjælper det at tænke på, hvordan du anvender rummet.

Er stuen et sted til afslapning og ro, eller er det der, din familie ser TV? Er lysstyring, privatliv eller energieffektivitet vigtige faktorer? Har du (eller ønsker du at få) smart home funktioner installeret?

Uanset hvad dine behov er, kan din lokale Luxaflex® forhandler hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dit hjem, men her er nogle indledende muligheder du kan overveje...

Hvad skal man tænke på, når man skal vælge gardiner? Det er et spørgsmål, mange mennesker stiller sig selv, når behovet for gardiner til stuen opstår. Derfor har vi her valgt at fremhæve nogle af vores populære gardinmodeller, så du lettere kan træffe den rigtige beslutning for din stue.

Fra standard- og panoramavinduer til skrå vinduer, ovenlysvinduer eller vippevinduer – uanset hvilken type vindue du har i din stue, har Luxaflex® passende skræddersyede gardiner. Du vælger mellem brede kollektioner med masser af smukke væv og praktiske funktioner til at styre lyset og give dig et mere behageligt indeklima i stuen.

Hvad skal man tænke på, når man skal vælge gardiner? Det er et spørgsmål, mange mennesker stiller sig selv, når behovet for gardiner til stuen opstår. Derfor har vi her valgt at fremhæve nogle af vores populære gardinmodeller, så du lettere kan træffe den rigtige beslutning for din stue.

Fra standard- og panoramavinduer til skrå vinduer, ovenlysvinduer eller vippevinduer – uanset hvilken type vindue du har i din stue, har Luxaflex® passende skræddersyede gardiner. Du vælger mellem brede kollektioner med masser af smukke væv og praktiske funktioner til at styre lyset og give dig et mere behageligt indeklima i stuen.

Derudover er vores automatiske og innovative betjeningssystem udviklet til smarte hjem og med børnesikring for øje.

Hvor meget skal man rynke gardiner?

Gør det selv - diverse Alt andet end bæredimser. Sy, male, bygge, samle, tegne, udhugge el.a. - det skal bare være selvgjort. Ingen fremvisning af forhandlervarer el.lign.

Vis første ulæste  

Hvor bredt skal mit gardin være?

Når vinduerne er svært tilgængelige kan det være en komfort med et motoriseret gardin. Hos UNIG finder du et bredt udvalg af gardiner med mulighed for motorstyring.Det letteste er først at se på hvilken type gardin, der egner sig til vinduet.På linket kan du indtaste mål og se priser på et hvidt UNIG Basic mørklægningsrullegardin.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/280-unig-rullegardin-moerklaegning/20030-hvid-u7100 Når du vælger styring/betjening kan du vælge motor 12 volt med RTS. For at være klar til at bruge gardinet skal du vælge en 12v strømforsyning, et 12v solpanel eller 12v batterirør (der medfølger ikke batterier). Herudover mangler du kun en 1 kanal fjernbetjening.Når gardinet er monteret indkodes det ønskede top- og bundstop og gardinet er klar til brug. Læs mere

Har du vinduer med skrå over- eller underkarm? Hos UNIGgardin kan vi producere skrå lamelgardiner, både med skrå top og skrå bund. Lamelgardiner er ideelle til disse vinduestyper, da hver enkelt lamel kan tilpasses i længden.   Model V030 og V031: Som det nyeste tiltag på vores hjemmeside, kan vi nu tilbyde lamelgardiner til skråvinduer med skrå bund. Denne model egner sig bedst til et trekantet vindue. Vi gør opmærksom på, at den korteste lamel er 15 cm høj. Derfor vil der naturligt forekomme en lille trekant, hvor lyset stadig vil trænge igennem. Modellerne tilbydes til vores Lamelgardin Lux.   Model V040 og V041: Denne model gør sig godt i store vinduespartier til kip. Det er en elegant og simpel løsning, hvor det er let at regulere lysindfaldet. Modellerne tilbydes til vores Lamelgardin Basic, Lamelgardin Mørklægning Basic og Lamelgardin Lux.   Vi anbefaler ... Læs mere

De dobbelte rullegardiner er ved at blive et populært alternativ til almindelige rullegardiner, persienner og lamelgardiner.De tager meget lidt plads i vindueskarmen, så du kan have ting stående.De vandrette striber i to lag giver mange indstillingsmuligheder. Det er således let at finde lige den position og åbning i stoffet, som du ønsker.På billedet har kunden valgt Dobbelt Rullegardin Lux i en frisk grøn tone U5107. På linket kan du se mere om gardinet og beregne prisen ved at indtaste bredde og højde.https://www.uniggardin.dk/dobbelt/291-unig-rullegardin-dobbelt/9040-gron-u5107?search_query=U5107 Læs mere

Screenstof anvendes ofte som udvendig solafskærmning. Det dæmper for opvarmningen og reducerer de direkte generende solstråler.Det er løbende blevet mere populært også at anvende stoffet indvendigt som rullegardin.I dagtimerne er det muligt at se ud gennem stoffet. Både på arbejdspladser og i hjemmet er det således muligt at få en god afskærmning uden at lukke for udsynet.På billedet et det en varm hvid tone G1200. Du kan se mere om stoffet og beregne pris ved at trykke på linket.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/476-rullegardin-lux/17355-hvid-g1200?search_query=G1 Læs mere

Til mindre vinduer og nicher kan rullegardiner monteret i minikassette være en god løsning.På billederne er rullegardinet valgt i sort mørklægning G1320 med alu-farvet kassette og sidelister. Du kan se mere på linket.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14284-sort-morklaegning-g1032Systemet dæmper lyset rigtig godt, men der vil kunne anes lyssprækker. Læs mere

Er du på udkig efter en effektiv og billig måde at mørklægge værelset på? Så har UNIG løsningen.Med et UNIG Basic mørklægningsrullegardin får du et skræddersyet mørklægningsgardin til en uhørt lav pris. Rullegardinet er pænt forarbejdet med alu-liste i bunden og kædetræk og beslag i en robust kvalitet.På billedet er gardinet valgt i hvid mørklægning U7100.Ved at trykke på linket kan du se mere om gardinet og beregne prisen.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/280-unig-rullegardin-moerklaegning/20030-hvid-u7100       Læs mere

Tags: billig mørklægning billige mørklægningsgardiner mørklægning på mål

Som beskrevet tidligere på bloggen, finder du et bredt udvalg af mørklægningsgardiner hos UNIGgardin.Stofgardiner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner og rullegardiner med kassette og sidelister.Der findes en gardinløsning til de fleste behov for mørklægning, uanset om det drejer sig om børneværelser, soveværelser, møderum eller laboratorier.Brug søgeordet "mørklægning" og lad dig inspirere på bloggen og på hjemmesiden.Mørklægningsplisségardin i farve U2321 koksgrå duette mørklægning model M415 UNIG Lux mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister med børster. Du kan se mere på linket og beregne pris.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/484-rullegardin-morklaegning-lux/14281-antracit-g1033?search_query=G1033 Læs mere

Tags: mørklægning Blackout lysdæmpning lysdæmpende gardiner up and down flyvende plissegardin

Plisségardiner kan være effektive mod det stærke sollys og diskrete, når de er trukket sammen.På billederne er det UNIG Lux plissé i en tætvævet lys tone U2722 hvid. Stoffet har en let blank bagside, som reflekterer sollyset og reducerer opvarmningen af rummet.Gardinerne er valgt med snoretræk, model M100, hvide lister og med vinkelbeslag til montering på trærammerne.På linket nedenfor kan du læse mere om plisségardinet.https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/51-unig-plissegardin/10818-hvid-u2722?search_query=2722         Læs mere

I vinduer, hvor nicherne ikke er så dybe, kan det være en fordel at anvende de smalle 63 mm lamelgardiner i UNIG Basic serien.På billederne, er det de populære lyse lameller farve U1220 hvid, der er anvendt. Stoffet er tæt vævet og skærmer godt uden at gøre rummet mørkt.Du kan se mere om lamelgardinet på linket. https://www.uniggardin.dk/lamelgardiner/129-unig-lamelgardin/6185-hvid-u1220?search_query=1220       Læs mere

Hvis du ønsker en let, enkel og diskret solafskærmning, kan rullegardiner være løsningen.På billederne er det UNIG Lux rullegardiner i det populære stof G1420 hvid. Stoffet er tæt vævet med en helt let struktur, som skærmer godt, uden at rummet bliver mørkt. Stoffet findes også til lamelgardiner under kategorien UNIG Lux lamelgardin.På billederne er rullegardinerne valgt med fjedertræk, løbegang og læderstrop.Bemærk at rullegardiner med fjedertræk ikke stopper ens. To rullegardiner ved siden af hinanden vil stoppe forskelligt. Vi anbefaler derfor ofte kædetræk, da de er lettere at stille i samme position.Du kan læse mere om rullegardinet på linket.https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/476-rullegardin-lux/18005-hvid-g1420?search_query=G142       Læs mere

Med et foldegardin fra UNIG kan du skabe en enkel afskærmning for dine vinduer. Foldegardinet har lidt mere fylde end rullegardiner og plisségardiner. På billederne er gardinet valgt med kædetræk (Lux), så du undgår lange snore i vinduerne.Stoffet er tætvævet med let struktur. Farven er hvid U4390. Du kan se mere om stoffet på linket.https://www.uniggardin.dk/foldegardiner/125-unig-foldegardin-london-ensfarvet/6992-hvid-u4390?search_query=4390         Læs mere

Duette plisségardiner giver en let afskærmning og et blødt lys.Plisségardinets opbygning skjuler de lodrette snore inde i stoffet.På billederne er det UNIG Lux plissé mønstret i farve U2337. Stoffet er lysegråt med let struktur. Du kan se mere om plisségardinet på linket nedenfor. https://www.uniggardin.dk/plissegardinvaelgbrand/311-unig-plissegardin-moenstret/10876-duette-gra-u2337?search_query=2337 Gardinet er valgt med hvide lister og kædetræk (model M200).        Læs mere

Når rullegardiner skal mødes i hjørner,vil der være en lyssprække, hvor de mødes.På billederne er det ene gardin gennemgående. Det andet støder op til. Ofte vil det være mest praktisk at placere betjeningskæderne væk fra hjørnet.På billedet er betjeningen valgt i venstre side på begge rullegardiner, da der er en smal dør i højre side af vinduespartiet.Rullegardinerne er UNIG Lux i farve G1420 hvid. Du kan finde flere informationer om stoffet på nedenstående link. https://www.uniggardin.dk/rullegardiner/476-rullegardin-lux/18005-hvid-g1420       Læs mere

Med stofgardiner kan du skabe en hyggelig stemning i rummet. Stofgardiner er også isolerende og har en god indvirkning på lyden i rum med hårde og glatte overflader.På billederne har kunden valgt lyse gardiner med struktur i farve U4340. Du kan se mere om stoffet på nedenstående link.https://www.uniggardin.dk/gardiner/331-unig-gardin-london-ensfarvet/7409-creme-u4340?search_query=U4340         Læs mere

Trækronernes gyldne toner og den kølige efterårsvind minder os om, at det atter er tid til at trække indendøre.Stofgardiner kan være med til at skabe en hyggelig atmosfære. Både de lettere stoffer samt de tungere og grovere vævede. Med de mørke og grove stoffer, som også anvendes på hoteller, kan du give din egen bolig lounge-stemning.Det lyse stof er U4340 og det mørke stof er U4343.           Læs mere

Med et rullegardin fra UNIG har du mulighed for at bestille et filmlærred på mål.Stoffet findes under UNIG Lux mørklægningsrullegardin farve G1300. Stoffet er hvidt med sort bagside.På billederne har kunden valgt en rund hvid kassette og hvid bundliste.Rullegardinet/ lærredet betjenes med et hvidt kædetræk.      Læs mere

Med gardiner kan du skabe en let og hyggelig atmosfære i rummet.På billederne er det U4300 som er neutralt hvid og let transparent.Gardinerne er monteret med bredt rynkebånd.Gardinstangen/skinnen er hvid og monteret i loftet.        Læs mere

På UNIGs hjemmeside, under kategorien mørklægning finder du et bredt udvalg af mørklægningsløsninger.I mange tilfælde kan et skræddersyet mørklægningsrullegardin være tilstrækkeligt.Rullegardinet kan forsynes med sidelister for at mindske lysindfaldet i siderne.Er der behov for yderligere mørklægning, skal du vælge et Lux mørklægningsrullegardin med kassette og sidelister med børster. Disse sidelister er 4 cm brede. De almindelige sidelister er 3 cm brede.Vinduets opbygning og rammernes bredde er afgørende for, om vinduet kan mørklægges fuldstændig.I mange tilfælde vil der være minimale lyssprækker.        Læs mere

Arbejde i kontormiljøer ved skærme og nær vinduer kan være en udfordring. Solen kan give generende reflekser i skærmen og varmen kan være ubehagelig.En løsning kan være plisségardiner med varmereflekterende bagside som UNIG Lux Plissé U2177. Stoffet er lysegråt/sølvfarvet og vævningen giver mulighed for at se igennem stoffet.          Læs mere

Hvad koster færdigsyede gardiner?

Se videoen hvor Jacob og Githa fortæller om deres oplevelse med gardinbussen og DEBELs professionelle rÃ¥dgivning og opmÃ¥ling af gardiner. Bestil gardinbussen her.

Vi tilbyder et stort udvalg af gardiner og persienner, sÃ¥ du kan finde netop det gardin, som passer til din bolig. Bliv klogere pÃ¥ hvilken gardintype, der passer til netop dine behov eller bestil Gardinbussen og bliv guidet igennem dit køb og fÃ¥ skræddersyet dine gardiner efter specifikke mÃ¥l.  

Hvordan måler man op for gardiner?

Rullegardiner til vinduerne i hjemmet er en klassisk og tidsløs gardinløsning til solafskærmning i boligen. Med deres diskrete stilrene udtryk, vil de tage sig godt ud i ethvert hjem, hvad enten du bor i nybyg eller i en ældre bolig. I denne guide kan du blive klog på, hvad rullegardiner er, samt hvordan du opmåler, tilpasser og monterer rullegardiner. 

Rullegardiner til vinduerne i hjemmet er en klassisk og tidsløs gardinløsning til solafskærmning i boligen. Med deres diskrete stilrene udtryk, vil de tage sig godt ud i ethvert hjem, hvad enten du bor i nybyg eller i en ældre bolig. I denne guide kan du blive klog på, hvad rullegardiner er, samt hvordan du opmåler, tilpasser og monterer rullegardiner. 

Kan man sætte gardiner op uden at bore?

Gardiner uden at bore? Det er en smal sag med magneter.

Vi får rigtig mange henvendelser omkring opsætning af gardiner uden skruer, og vi har her lavet en guide til, hvordan du sætter dem op med magneter, men også hvordan du laver fede detaljer med magneter.

Der er 5 forskellige måder at hænge gardiner op med magneter på helt uden at skulle bore:

Kan man sætte 2 gardinstænger sammen?

Noget der er blevet rigtig populært på det seneste er dobbeltgardiner, dvs. et tyndere gennemsigtigt gardin i kombination med et tykkere, tættere gardin. Denne type ophæng er almindelig på hoteller, hvilket også har givet stilen navnet "hotelgardiner".

For at få de smukkeste bølger i tekstilet anbefaler vi løsningen, vi kalder: ”glidere-på-snor”.

Med ”glidere-på-snor” i din gardinskinne får du varige smukke folder, uanset om gardinet er trukket fra eller trukket for. Det smarte ved ”glidere-på-snor” er, at gliderne eller hægterne har sine faste positioner takket være snoren, der løber imellem dem, hvilket gør at man ikke kan ødelægge folderne ved at trække dem ud.

Husk endelig at dine nye gardiner gerne skal hænge med monteringsbåndet omkring sig i mindst 10 dage for at stoffet hænger sig i de rette folder og forbliver sådan.