:

Hvor meget koster det at komme ind til Fredagsrock?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget koster det at komme ind til Fredagsrock?
  2. Hvem kommer til Fredagsrock 2023?
  3. Hvad tid starter Fredagsrock?
  4. Hvor længe varer Fredagsrock i Tivoli?
  5. Hvornår kan man reservere plads til Fredagsrock?
  6. Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?
  7. Kan man bruge guldkort til Fredagsrock?
  8. Er der siddepladser til Fredagsrock?
  9. Kan man forlade Tivoli og komme tilbage?
  10. Hvad tid slutter Fredagsrock?
  11. Hvor mange mennesker er der til Fredagsrock?
  12. Hvor spiller Nik og Jay i 2023?
  13. Hvad koster en øl til Grøn Koncert?
  14. Hvad koster et guldkort?
  15. Er der rabat i Tivoli med Ældre Sagen?

Hvor meget koster det at komme ind til Fredagsrock?

NYHED!! Du kan nu købe billet til et afgrænset område på Plænen til nedenstående koncerter. Med det kan du komme i sidste øjeblik og få plads på Plænen, en bar indenfor rækkevidde og første øl med i prisen.

D-A-D - 1. juni

Hvem kommer til Fredagsrock 2023?

Tivoli har netop annonceret det fulde musikprogram for dette års Fredagsrock. Der er tale om 24 koncerter – inklusive syv dobbeltkoncerter – med både danske og internationale navne.

I den internationale afdeling har Tivoli løftet sløret for Macklemore, Rick Astley og Texas. Tidligere har forlystelsesparken allerede annonceret Deep Purple.

Hvad tid starter Fredagsrock?

Tivoli har netop annonceret det fulde musikprogram for dette års Fredagsrock. Der er tale om 24 koncerter – inklusive syv dobbeltkoncerter – med både danske og internationale navne.

I den internationale afdeling har Tivoli løftet sløret for Macklemore, Rick Astley og Texas. Tidligere har forlystelsesparken allerede annonceret Deep Purple.

Hvor længe varer Fredagsrock i Tivoli?

Af hjertet tak for endnu en fantastisk sæson med forrygende koncertoplevelser i hjertet af Aarhus. Danmarks bedste gæster valfartede til for at opleve 22 fede fredage og 4 fede lørdage i 2023. 

Nu vender vi blikket mod Fed Fredag i 2024. I løbet af efteråret vil vi præsentere næste års program, og du kan godt glæde dig! 

Hvornår kan man reservere plads til Fredagsrock?

Nu kan du reservere plads til på fredag!

Det er nu muligt at reservere plads til koncertområdet på Plænen, hvis du vil opleve Rasmus Seebach til Fredagsrock på fredag d. 1. juli.

Hvem kommer til Grøn Koncert 2023?

I Ã¥r er det 22 Ã¥r siden, at Liam O’Connor udgav sit første album “Dominologi”. Den lange karriere har indtil videre budt pÃ¥ elleve anmelderroste album, utallige statuetter fra danske musikpriser og en plads som en af de bedst sælgende rappere nogensinde herhjemme. 

”

Kan man bruge guldkort til Fredagsrock?

Med et årskort til Tivoli går du ikke glip af en eneste af i alt 24 Fredagsrock-koncerter, og derudover giver Årskortet dig adgang til en forunderlig have fyldt med oplevelser for store og små i mere end 220 dage om året. Hvert af de forskellige årskort gælder for et kalenderår adgangen og skal derefter fornyes.

Oplev store navne til en formidabel pris. Ønsker du blot at købe enkelte entrébilletter, så klik her.

Er der siddepladser til Fredagsrock?

For at give alle en god koncertoplevelse i Tivoli har vi indført pladsreservation til koncerten på Plænen til udvalgte koncerter denne sommer. Pladsreservationen er gratis, men adgang til Tivoli kræver samtidig gyldig entrébillet eller Tivolikort. Pladsreservationsbilletter frigives 14 dage før koncerten.

Kan man forlade Tivoli og komme tilbage?

Få adgang til en verden af vilde, sjove og eventyrlige forlystelser med et turpas til Tivoli. Er du klar på at få vind i håret i Det Gylden Tårn? Eller vil du hellere dykke ned i H. C. Andersens berømte eventyr på en rejse med Den Flyvende Kuffert? Hos Tivoli finder du rutsjebaner og karruseller for hele familien. Vælg mellem to turpas og oplev en dag fyldt med sjov og spænding i Tivoli. Husk at købe entrébilletter til Tivoli ved siden af, da et turpas ikke giver adgang til Tivoli.

Hvad tid slutter Fredagsrock?

Thor Farlov og Gobs er blandt de nye navne, der indtager Tivoli i København ved årets Fredagsrock-koncerter.

Fredagsrocksæsonen i Tivoli i København har været i gang i flere uger.

Hvor mange mennesker er der til Fredagsrock?

Et par tusinde unge mennesker er fredag aften samlet på gaderne rundt om Tivoli i København, skønner politiet. De har håbet at få adgang til Fredagsrock, men forlystelseshaven har lukket portene.

Hvor spiller Nik og Jay i 2023?

Lørdag, den 19. august 2023 er datoen, hvor ROCKBÆK omdanner de smukke omgivelser på Holbæk Fælled til Rockbæk Arena.

ROCKBÆK glæder sig over at det er lykkedes at tiltrække Thomas Helmig + Nik & Jay til en dobbelt koncert på Rockbæk Arena. Til koncertarrangementet er ambitionen at ROCKBÆK sidenhen vil offentliggøre en ”speciel guest”, som vil supportere de to hovednavne.

Hvad koster en øl til Grøn Koncert?

Når du deltager i Muskelsvindfondens Støttelotteri, med minimum kr. 100, sker alt dette:

- Du hjælper med at give børn med muskelsvind et bedre liv. - Du støtter forskning. - Du kan vinde en vores overdådige sponsorpræmier, bl.a. en Maxus el-bil, og et hav af andre lækre præmier værdi over 500.000. Se mere på www.lotteri.muskelsvindfonden.dk/praemier/. - Du får en voucher til din første fadøl på Grøn, værdi kr. 52.

Hvad koster et guldkort?

PlusGuldkort udstedes af Entercard Danmark, filial af Entercard Group AB.

Her kan du læse mere om, hvordan Entercard behandler personlige oplysninger.Personlige oplysninger er information, som man kan koble til dig som privatperson. Det er f.eks. fødselsdato, adresse, telefonnummer, kreditvurdering og lignende.

Er der rabat i Tivoli med Ældre Sagen?

Vi samarbejder med virksomheder, der kan tilbyde gode tilbud og særlige fordele til vores medlemmer. Vi håber, at tilbuddene giver dig ekstra værdi og glæde ved at være medlem af Ældre Sagen.