:

Hvor skal man drikke i KBH?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor skal man drikke i KBH?
 2. Hvor kan man danse på Vesterbro?
 3. Hvor går unge i byen i København?
 4. Hvor meget må man maks drikke?
 5. Kan man komme ind på Arch?
 6. Hvor skal man ikke bo i København?
 7. Hvad skal unge se i København?
 8. Hvor lang tid før man er ædru?
 9. Kan man drikke 2 øl og køre bil?
 10. Hvad hed Dorsia før?
 11. Hvad koster det på Hive?
 12. Hvor er det mest kriminalitet i København?
 13. Er Nørrebro trygt?
 14. Hvad er sjovt at lave i København?
 15. Hvad kan man lave i København billigt?

Hvor skal man drikke i KBH?

Du kan enten finde det perfekte sted i byen, der passer lige til det du leder efter - eller du kan udforske nattelivet i København kvarter for kvarter. Her er nogle guides til de forskellige nabolag, med tips til det spændende natteliv og de bedste barer, klubber og diskoteker i hvert område af byen.

Hvor kan man danse på Vesterbro?

I Bremen Teaters foyer ligger Natbar, hvor der er højt til loftet og plads til, at alle udefra kan komme ind og deltage i én stor privatfest. Her det ikke de helt nye top 20 hits, der præger weekendstemningen. Du kan derimod få et brag af en fest og give den gas på dansegulvet til alt andet lige fra funk, alternativ musik, soul, disco, hiphop og rock, når Natbars faste hold af dj’s spiller op til dans til langt ud på natten.

På Natbar er aldersgrænsen 23+, og fordelen er, at klientellet sniger sig lidt op over de 30 år, da mange andre steder er for det lidt yngre publikum. Der er ingen dresscode, og mellem danseturene kan du forsyne dig med kolde øl og drinks fra en af stedets tre barer.

Natbar Nyropsgade 39-41, 1602 København VÅbent fredag og lørdag kl. 23-04

Hvis du kan lide at danse tæt, høre gode plader og drikke øl, er Mesteren og Lærlingen den perfekte intime fest til dig. Den lille bar befinder sig i hjertet af Kødbyen, og her kan du udelukkende finde dj's, der vender vinylplader.

Om sommeren slår de dørene op, serverer kold cava og smider burgere på grillen. Mesteren og Lærlingen er den perfekte sommerfest, men er også den ultimative varmestue en kold vinteraften.

Mesteren & LærlingenFlæsketorvet 86, 1711 København VÅbent onsdag 20-01, torsdag fra 20-03 og fredag-lørdag 20-03.30

Jolene er - i ordets bedste forstand - en rigtig 'hipsterbar' på Flæsketorvet. Stedet kalder sig selv "den islandske danseambassade" i København, og både dj's og gæster kommer fra hele verden for at indtage dansegulvet, hvor der primært spilles elektronisk musik. Baren var en af de første til at indtage Kødbyen tilbage i 2007, og det er stadig et af de mest populære steder i det københavnske natteliv.

Her drikker man øl fra flasken, ikke så meget pis dér, og indretningsstilen er retro og afslappet. Her går hygge og undergrund spænd i spænd. Man har en fest på Jolene, men forbered jer på, at det også ud på aftenen bliver en svedig en af slagsen, når dansegulvet for alvor er tætpakket.

JoleneFlæsketorvet 81-85, 1711 København VÅbent torsdag 22-04 og fredag-lørdag fra 20-04.30

Hvis du leder efter en natklub, hvor du er garanteret en festlig aften med restaurant og natklub i et, er Søpavillonen stedet for dig. Bygningen blev oprindelig opført i slutningen af 1800 til Kjøbenhavns Skøjteløberforening, men har siden 1965 været benyttet som diskotek og restaurant. I 2019 kunne Søpavillonen – eller SØ, som de garvede gæster kalder stedet, genåbne med nye ejere.

Klubkongerne Simon Frank og Simon Lennet har inviteret københavnerne til at bringe nyt liv i den førhen forfaldende bygning. Musikken er ét stort miks, men det er især de helt nye hits toner ud af højtalerne på de to dansegulve, du finder fordelt på to etager. På Søpavillonen er aldersgrænsen 21+.

SøpavillonenGyldenløvsgade 24, 1369 København KÅbent torsdag 20-00 og fredag-lørdag 20-05

Hvor går unge i byen i København?

Københavns natteliv. Når aftenen falder på, er Danmarks hovedstad utvivlsomt mere levende end nogensinde og garanterer sjov for enhver smag: fra traditionelle danske "bodegaer" til raffinerede vinbarer, for at afslutte aftenen i en af ​​de mange klubber i København. Her er vores guide til nattelivet i den danske hovedstad.

Københavns natteliv lover en bred vifte af underholdning for enhver smag og aldre. Meget aktivt fra torsdag aften til søndag, nattelivet i København starter ikke før midnat og slutter aldrig før daggry: dets natklubber spænder fra diskoteker for unge til rolige barer, hvor du kan lytte til god musik og chatte stille og roligt, også besøgt fra fyrre og halvtredserne.

Hvor meget må man maks drikke?

 • Hvis du drikker alkohol i små mængder, det vil sige mindre end 10 genstande om ugen og højst  4 genstande på en dag, er der kun en meget lille risiko for skade
 • Et forbrug, der er større end 10 genstande om ugen øger risikoen betydeligt for, at du udvikler afhængighed og mere end 200 sygdomme
 • Alkohol påvirker også effekten af forskellige typer medicin og andre rusmidler og kroppens omsætning af disse

Alkoholforbruget i Danmark har igennem de seneste 30 år været blandt de højeste i Europa, men er de seneste år faldet fra omkring 12 l ren alkohol pr. voksen dansker pr. år til nu cirka 9 l ren alkohol pr. voksen pr. år – et fald på cirka 25 %.

Det er stadig et meget højt forbrug, der svarer til at hver dansker over 15 år i gennemsnit drikker 8 flasker vin eller 2-3 flasker snaps om måneden, men med store variationer. Man skønner, at ca. 20 % af den voksne befolkning drikker over halvdelen af det samlede forbrug.

Cirka 860.000 danskere anslås at drikke mere end Sundhedsstyrelsens anbefalede højrisiko-grænse, dvs. mere end 10 genstande om ugen. 

Kort tid efter, at du har drukket alkohol, kan der påvises alkohol i blodet.

Alkohol går særligt hurtigt over i blodet, hvis det er længe siden, du sidst har spist, og mavesækken er tom. Hvis du drikker på tom mave, opnås maksimal alkoholkoncentration 15-30 minutter efter du har drukket, fx et glas vin, mens der kan gå op til 90 minutter, hvis du har spist samtidig.

Hvis du drikker kulsyreholdige drikke som champagne eller alkohol blandet med kulsyreholdig mineralvand, optages alkoholen ekstra hurtigt.

Kan man komme ind på Arch?

For millioner år siden var denne del af Amerika oversvømmet, endda hele 29 gange. Når vandet trak sig tilbage blev noget af saltet liggende og dannede en næsten to km tyk lag salt. Over tid lagde sten og sand sig oven på saltet og pressede saltet sammen. Forskydninger af jordpladerne førte til dannelse af Colorado-plateauet der løftede hele regionen opad. 

Regn trængte ned til saltet og skyllede det væk og tilbage stod de store klipper der var formet som finner, som man f.eks ser på Grand Avenue. Erosion nedbrød disse finner, men sandsten eroderer ikke så hurtigt som det andet materiale, som finnerne består af og herved skabtes disse fantastiske arches.

Hvor skal man ikke bo i København?

Det er eksempelvis en almindelig øl på 33 cl og et glas rødvin på 12 cl. Mens en guldøl på 33 cl er 1 1/4 genstand.

Men må du så sætte dig bag rattet, hvis du først sover branderten ud? Måske - men det er langt fra sikkert, at alkoholen er så langt ude af dit system, at din promille efter en heftig aften igen er krøbet under de lovlige 0,5. Det hele handler om tid. Desuden tager det 45 minutter, fra du begynder at drikke, til leveren overhovedet går i gang med forbrændingen af alkoholen.

Grænsen for spritkørsel i Danmark ligger på en promille på 0,5, hvilket ofte svarer til godt to genstande, bør du derfor altid sikre dig, at din promille ikke overstiger denne grænse, før du sætter dig bag rattet. Hvor meget man så helt præcist kan drikke samtidigt med at man holder sig under denne grænser afhænger i høj grad af hvilken spiritus man har drukket.

En almindelig 33 cl. pilsner på dåse er svarer således til en enkelt genstand, hvilket gør det muligt for dig at drikke op til to af disse uden at overstige promillegrænsen. En guldøl derimod svarer til 1,25 genstand, hvilket betyder, at du kun må drikke en enkelt af disse, hvis du skal ud at køre.

Ligeledes gælder det for de fleste vine, hvor en skænk på 12 cl. svarer til et sted mellem 1 til 1,5 genstand, hvortil du gør klogt i at holde dig til et enkelt glas, for på denne måde at undgå at blive taget for spritkørsel.

Hvad skal unge se i København?

 • Gratis seværdigheder i København
 • Oplevelser for voksne i København
 • Oplevelser for børn i København

Det er ingen hemmelighed at København kan være hård for budgettet, men du vil blive overrasket over hvor mange ting du kan lave i hovestaden, som ingenting koster! Her er nogle af vores foretrukne gratis seværdigheder og oplevelser i København.

Vidste du at det danske flag er et af de ældste flag i verden som fortsat er i brug? Eller at vi har et af verdens ældste monarkier? For en ægte royalist eller historieentusiast er der derfor her en oplagt oplevelse for dig.

Hver dag kl. 11.30 marcherer Den Kongelige Livgarde fra pladsen udenfor Rosenborg slot til Amalienborg – hvor Dronning Magrethe og Kronsprins Frederik samt familie bor. Du kan følge garden gennem Københavns gader og hele veien til dronningens residens. Tag fine billeder, få dig en spadsertur og lær lidt historie samtidig.

Hvor lang tid før man er ædru?

At være fuld betyder, at du har alkohol i kroppen. Din krop er påvirket af alkohol. Her er de vigtigste ting, du kan gøre

 • Stop med at drikke: Det siger lidt sig selv, men du skal selvfølgelig ikke drikke mere.
 • Kast op: Hvis du lige har drukket, er der stadig alkohol i din mave, som ikke er kommet ud i dit blod. Ved at kaste op undgår du at mavens indhold når ud i blodet. Det kan gøres ved at drikke vand med 2 tsk. salt i – eller ved at stikke en finger i halsen. Det får ikke alkohol ud, som allerede er i dit blod, men du bliver i det mindste ikke mere fuld.
 • Vent / lad tiden arbejde: Det vigtigste du herefter kan gøre er at vente. Din krop forbrænder cirka 1 genstand hver 5. kvarter. Nogen forskere mener, at det kan tage helt op til 2 timer.Det er din lever, der nedbryder alkoholen.

Disse 3 ting er de eneste, du kan gøre for at blive ædru. De andre metoder, der findes, er med til at lindre fornemmelsen af at være fuld. Men de fjerner ikke alkohol fra dit blodet, hvilket er grunden til, at du er fuld.

Kan man drikke 2 øl og køre bil?

Det er eksempelvis en almindelig øl på 33 cl og et glas rødvin på 12 cl. Mens en guldøl på 33 cl er 1 1/4 genstand.

Men må du så sætte dig bag rattet, hvis du først sover branderten ud? Måske - men det er langt fra sikkert, at alkoholen er så langt ude af dit system, at din promille efter en heftig aften igen er krøbet under de lovlige 0,5. Det hele handler om tid. Desuden tager det 45 minutter, fra du begynder at drikke, til leveren overhovedet går i gang med forbrændingen af alkoholen.

Grænsen for spritkørsel i Danmark ligger på en promille på 0,5, hvilket ofte svarer til godt to genstande, bør du derfor altid sikre dig, at din promille ikke overstiger denne grænse, før du sætter dig bag rattet. Hvor meget man så helt præcist kan drikke samtidigt med at man holder sig under denne grænser afhænger i høj grad af hvilken spiritus man har drukket.

En almindelig 33 cl. pilsner på dåse er svarer således til en enkelt genstand, hvilket gør det muligt for dig at drikke op til to af disse uden at overstige promillegrænsen. En guldøl derimod svarer til 1,25 genstand, hvilket betyder, at du kun må drikke en enkelt af disse, hvis du skal ud at køre.

Ligeledes gælder det for de fleste vine, hvor en skænk på 12 cl. svarer til et sted mellem 1 til 1,5 genstand, hvortil du gør klogt i at holde dig til et enkelt glas, for på denne måde at undgå at blive taget for spritkørsel.

Hvad hed Dorsia før?

Til at starte med, så det selfølgelig helt forstårligt i har upcoming-kunster på klubben, men det bliver hyped up til noget det slet ikke var.Derudover går personalet op i at få gode videoer/billeder af kunstneren fremfor at sørger for gæsterne på klubben har det godt.

Var inde for at se en kunstner lørdag aften / søndag morgen. Kan ikke huske hvad kunstneren hed. En ting er dog sikkert, min niece på 4 kunne give en bedre performance. Så det var lige 3,5 time jeg ikke får igen, skam jer.

Rumors er rumors men når man møder en bartender som Hamsa (tror jeg han hed), så får man en sindsyg oplevelse. Han gjorde det hele til en 10/10 oplevelse med hans gode humør og sjove jokes. selvom drinkse kan være dyre så gør det, det hele bedre når han skænker dem. Virkelig grineren gut, kommer 100 tilbage hvis han stadig er der.

Tænke jeg skulle have en fed aften, men venner. Vi stod på gæstelisten og i mens jeg er i gang med at finde id siger en af dørmændene. Så jeg tog hjem, men så om man ikke får videoer inde fra klubben, hvor piger render rundt i shorts og nederdele.

Hvad koster det på Hive?

Natklubben HIVE ligger i hjertet af København tæt på Gammeltorv, og tiltaler typisk et publikum i tyverne.HIVE er en del af Københavns mere eksklusive natklubber som Arch og Søpavillonen, hvilket også fremstår i klubbens indretning.

Stilen er enkel, og på alle borde finder du opladere til iPhones. Ud over bordene i den store sal, er der to lounges samt et hemmeligt bord, som gemmes bag et stort tykt forhæng. 

Hvor er det mest kriminalitet i København?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er sket en stigning i antallet af borgere, der ikke føler sig trygge ved at bo og færdes i København. 

Er Nørrebro trygt?

For nylig udgav Københavns Kommune Tryghedsundersøgelsen 19, der er den årligt tilbagevendende temperaturmåling af tryghed og kriminalitet i hovedstaden. Den viser, at utrygheden generelt er faldende, men der er stadig meget store forskelle på, hvor i byen borgerne føler sig mest utrygge og trygge.

På både Indre og Ydre Nørrebro bor nogle af de borgere i hovedstaden, der angiver at være mest utrygge i både dag-, aften- og nattetimerne – tre til fire gange så utrygge, som de medborgere på Østerbro, som de bor nærmest dør om dør med.

I undersøgelsen er det således færre end hver 20. beboer på Østerbro, der angiver at være utrygge i bydelen i dagtimerne, hvor det er knap hver syvende på Indre Nørrebro og hver sjette på Ydre Nørrebro.

Hvad er sjovt at lave i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave i København billigt?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her: