:

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?
  2. Hvor kan man købe Spangsberg?
  3. Er Spangsberg og Nørregade det samme?
  4. Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?
  5. Hvad hed Spangsberg før?
  6. Er Samba og Spangsberg det samme?
  7. Hvad koster en kasse Spangsberg?

Hvad kan man købe på Spangsberg lagersalg?

Her i Spangsbergs Fabriksudsalg kan du købe 2.-sorteringsvarer fra ugens produktion af bolsjer, chokolade og flødeboller fra Spangsbergs Chokoladefabrik i Høje Taastrup. Smagen er den samme som du nok  kender fra 1. sorteringsprodukterne. Men prisen og udseende er lidt anderledes, som du kan se, nÃ¥r du besøger butikken. Her finder du varer, som i ugens løb er blevet for store eller smÃ¥. Skæve eller lige. For høje eller lave. Disse produkter er pakket som 2.-sortering, og de har en – som vi siger – rimelig pris.

Start med en smagsprøve Vi vil gerne overbevise dig om, at vi har Danmarks bedste flødeboller. Derfor starter et besøg på vores fabriksudsalg med en smagsprøve på en af vores flødebollevarianter.

Hvor kan man købe Spangsberg?

Var forbi fabriksudsalget i Odense. Købte 3 poser Nørregade bolcher men Vorherre bevares. De var så bløde som vingummi. Nu holder jeg mig til flødebollerne.

Jeg købte en æske fyldte favoritter hvor chokoladen var fuldstændig smeltet og flydt ud i æsken. Jeg lavede en reklamation og svarede med navn, adresse og forskellige numre fra æsken som Spangsberg ville have oplyst i deres reklamations skema. Da det var klaret smed jeg æsken ud. Siden fik jeg det svar at de skulle bruge æsken. Jeg kunne ikke se det logiske i at jeg af mig selv skulle have fundet på at gemme æsken. Men det betød at de ikke kunne gøre noget ved fejlene i de varer de havde solgt mig. Jeg troede ikke mine egne øjne og det endte med frem og tilbage med en ekstremt uforskammet fyr Fr. An. Fra reklamations afdelingen, så jeg måtte minde ham om at det ikke var mig der havde gjort noget forkert og at der var plads til forbedring i hans kundekontakt. Det var en bizar oplevelse og minder om et firma som oprindeligt havde et godt produkt, men nu er bestyret af personer som sender Spangsberg ud i frit fald. Jeg er selvfølgelig færdig som kunde og oprigtigt overrasket over den helt ekstremt uforskammede behandling jeg fik.

Vi kørte til Kongelundsvej 32 til Spangsberg fabriks udsalg - havde set det på jeres hjemmeside. Og dødskuffede er vi, da en forbipasserende sagde, at det var længe siden det fabriksudsalg var lukket. Få dog jeres hjemmeside på nettet ajourført. Vi ville have købt flere ting, men altså helt forgæves

VAR GODT ENGANG ,men nu kan det ikke bliver ringe,gider ikke købe de fup boller mere,nu bliver det kun frelsens cokolade flødeboller, det er kvalitet

Er Spangsberg og Nørregade det samme?

Historien om Nørregade Bolcher går helt tilbage til 1924 hvor Martin Olsen startede et lille kogeri. Dette gør Nørregade Bolcher til et af Danmarks ældste bolchekogerier.

I dag er Nørregade Bolcher en del af Spangsberg Chokolade. Her arbejder vi ud fra filosofien om, at det at lave konfekture ikke blot er en kunstart, men også handler om et godt gammeldags håndværk.

Hvorfor har Spangsberg så meget 2 sortering?

Jeg ser spangsberg lige nu har reklamer på tv, hvor de viser æsker der er fyldt helt op. Jeg har tidligere oplevet at komme ud i butikkerne og der er æskerne kun fyldt kvart op, men til samme pris som fyldte æsker i reklamerne. Så jeg tænker at spangsberg skal rette op på reklamerne og vise hvad du rent faktisk får for pengene. Mvh Christina

Jeg købte en kasse blandet Spangsbjerg chokolade og slik på nettet. Det var ikke et særtilbud eller noge, men flere af produkterne manglede under 14 dage inden sidste salgsdag, og kvaliteten på flere produkter ar dårlig.F.eks. var der nogle Snirkler, der så lækre ud på emballagen, men som slet ikke lignede billederne på pakken og smagte af billig mælkechokolade.Jeg køber ikke der igen.

Denne uge købte jeg så to pakker til min lørdag med familien. Og øv hvor er jeg skuffet! I har reduceret størrelsen signifikant, endda uden at skrive det på pakken. Det er jo bevidst forbrugervildledning. Lige præcis med flødeboller (som med enkelte andre ting) betyder størrelsen faktisk ret meget. Når I gør dem mindre gør i dem også dårligere. De bliver hurtigere tørre og kedelige i midten, samt chokolade/skum ratioen ændres. Jeg ville faktisk hellere betale mere og så få en normal størrelse flødebolle!!!!

Vild med jeres flødeboller. De er altid friske og lækre.

En enkelt gang har en butik opbevaret jeres slik “forkert”; så det har været tørt - og ikke den sædvanlige gode kvalitet.

I reagerer hurtigt og serviceminded med at sætte penge for det pågældende produkt ind på ens konto, når man kontakter jer (men I skal naturligvis oplyses om det for at kunne reagere).

Hvad hed Spangsberg før?

Flødeboller er en genial opfindelse, men hvad er historien egentlig bag den populære kage? Vi har samlet alt, der er værd at vide om flødeboller.

Hvor flødebollen stammer fra er et omdiskuteret emne, og der er ikke et endegyldigt svar på dette. Mange tror, at flødebollen er af dansk oprindelse, men faktisk er den enten fra Skotland eller Amerika.

Skotland lavede flødeboller allerede tilbage i slutningen af 1800-tallet. Dengang gik flødebollen under navnet Chocolate Mallow Biscuit, som stadig kan købes i dag.

Grunden til, at Amerika muligvis er ophavslandet til flødebollen, skyldes historien om den danske mesterkonditor Emil Elikofer.

Er Samba og Spangsberg det samme?

Michael Spangsberg forsætter sin oprustning på det danske flødebollemarked med et opkøb af en stor jysk konkurrent.

Michael Spangsberg ønsker ikke at oplyse købsprisen.

Hvad koster en kasse Spangsberg?

Når vi åbner dørene til et af vores fabriksudsalg, er det bl.a. med de varer, som i ugens løb er blevet lidt for store, lidt for små, skæve eller måske for lange eller korte. I stedet for at kassere dem, pakker vi dem i II-sorterings kasser til en god pris. Det samme gælder vores flødeboller. Nogle er lidt for store eller lidt for små, har et lille hul i overtrækket eller er de flødeboller, som bliver lavet, når vi skifter fra en smag til en anden. Det kan f.eks. være, at man får en flødebolle med jordbær og lakrids. Det er desuden også sådan, nye flødebollesmage sommertider ser dagens lys. Vi synes, det er synd at smide lækre flødeboller og chokolade ud, som blot har et par skønhedsfejl.

Vi har gode muligheder for parkering foran butikken og en venlig ekspedient står klar i fabriksudsalget, hvor vi sælger et bredt udvalg af vores chokolader til rimelige priser.

Åbningstider: Mandag: 11.00-17.00 Tirsdag: 11.00-17.00 Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket

Åbningstider: Mandag: Lukket Tirsdag: Lukket Onsdag: 11.00-17.00 Torsdag: 11.00-17.00 Fredag: 11.00-17.00 Lørdag: 11.00-17.00 Søndag: Lukket