:

Hvad kan jeg lave med min familie?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan jeg lave med min familie?
  2. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
  3. Hvad kan man opleve i Jylland med børn?
  4. Hvad kan man lave i Midtjylland?
  5. Hvad kan man lave med sine forældre?
  6. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  7. Hvad kan man lave to mennesker?
  8. Hvad kan man lave 2 venner?
  9. Hvad kan man opleve gratis i Jylland?
  10. Hvor skal vi tage hen med børn?
  11. Hvad skal jeg opleve i Jylland?
  12. Hvad skal mig og min mor lave?
  13. Hvad kan man lave når man keder sig med sin mor?
  14. Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?
  15. Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Hvad kan jeg lave med min familie?

Escape games er ikke for alle – især ikke de mindste børn. Men hvis du har nogle lidt større børn, som elsker spænding, så kan escape games være en hyggelig og sjov aktivitet for hele familie. Konceptet i escape games er, at I bliver lukket ind i et rum, hvorefter I skal løse en gåde på tid for at slippe ud. Escape games findes med flere forskellige temaer – f.eks. at I skal finde en kur på en farlig og dødelig epidemi eller et Sherlock Holmes-tema, hvor I skal løse et mysterium.

Escape games findes i større byer eller som mobile rum, som kan bookes. Læs mere om escape games hos escaperoom.dk.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kan være en udfordring at fÃ¥ aktiveret sine børn, mens samfundet er lukket ned. 

Hvad kan man opleve i Jylland med børn?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvad kan man lave i Midtjylland?

Leder du efter sjove ting at lave i Midtjylland? Glem ikke at tjekke denne liste med mange spændende seværdigheder og oplevelser i Midtjylland.

Det midtjyske landskab er spækket med et stort antal spændende attraktioner og oplevelser for hele familien.

Hvad kan man lave med sine forældre?

En gåtur er en sund måde at være aktiv på.

Når man går, styrker man nemlig både sin krop og sit sind - og så er gåtur noget, alle kan være med til. I høj grad også børnene, der kan have godt af at komme ud og bevæge sig lidt i den friske luft, når de nu ikke kan være sammen med kammeraterne i skolen eller til fritidsaktiviteter.

I Grindsted-området er der mange stier og søer (for eksempel Engsøen eller Tronsøen), som man kan gå tur rundt om - både til lange og kortere ture.

De fleste – eller mange familier – har lidt garn eller tråd liggende.

Når man nu er hjemme med børnene, kunne det være en god anledning til at lære husstandens yngste at strikke, hækle eller måske sy.

Der findes masser af inspiration og opskrifter på nettet. Har man ikke materialer liggende, kan det købes i garnbutikken Cirkeline eller i Kvickly.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

  • Det behøver ikke at koste penge at have det sjovt. Denne liste inkluderer 10 ting, som er gratis, og som de fleste uden videre kan gå i krig med.

Se den fulde liste her og læs om de enkelte punkter nede i artiklen:

Så ligger man dér på sofaen. Overvejer hvad man kan tage til på endnu en søndag. Ofte er det ting, der involverer penge, som dukker op i tankestrømmen. Cafébesøg, biograftur, en tur på museum og så videre.

Men der er faktisk overraskende mange ting, man kan tage sig til, uden det koster en krone. Eller i hvert fald meget, meget lidt. Og det er pointen med denne artikel. At begynde at sætte kreativiteten i et nyt gear, når man overvejer, hvad man skal tage sig til i sin fritid. For så mange glæder og fornøjelser i livet er helt og aldeles gratis.

Denne liste er på ingen måde udtømmende. Der er hundredvis af andre ting, man kan lave, der er gratis, hvis man blot gider at tænke udover de sædvanlige merkantile trivialiteter.

Intet er så befriende at løbe en tur i naturen. Om det er langs stranden, i skoven eller i andre grønne områder spiller ingen rolle. Det handler bare om at få pulsen lidt op, få sved på panden og så ellers nyde omgivelserne og den friske luft. Der behøver ikke at gå sport i den med løbeur, tidstagning og sådan.

Det vigtige er at nyde turen. Og kan man ikke løbe, så er en rask gåtur i naturen også fantastisk. Prøv at gå eller løbe lidt længere, end du plejer. Så dit hoved og ben er næsten helt udtømte, når du er færdig. Det giver en afslappende, bekymringsfri følelse, når man er hjemme igen, og alle tanker, hvad enten de angår privat- eller arbejdsliv, plejer at falde på plads.

Hvad kan man lave to mennesker?

Du kender helt sikkert dilemmaet; det er tid til at planlægge den bedste polterabend for din veninde/ven, inden det store bryllup, men lige nu er listen med idéer og aktiviteter helt tom.

Drømmen er at planlægge en perfekt dag, som fejrer din veninde/ven præcis, som de fortjener. Netop sådan en dag, som I om mange år, kan kigge tilbage på med gode minder og fyldt med gode oplevelser.

Hvis du står i netop dette dilemma, ved du helt sikkert også godt, at en af de sværeste discipliner er at finde de bedste idéer på et begrænset budget. Måske har du og de andre gæster allerede brugt lidt for mange penge på en ny kjole og sko til brylluppet, og nu skal polterabenden klares for få penge.

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – det kan være bowling, polterabend udklædning, paintball, Escape room, forlystelser, croquis, et “mystery” eller noget helt andet, eller såmænd en blanding af alle tingene.

Hvis du mangler inspiration til en polterabend, så kan du med fordel klikke dig videre ind på ovenstående lister med aktiviteter for mænd og kvinder eller i specifikke geografiske områder som København, Århus, Odense, Sjælland, Jylland etc. Her kan du læse vores gode idéer til velegnede events til en sjov og hyggelig polterabend.

I det følgende afsnit kommer vi med en række forslag og fede idéer til forskellige typer af de sjoveste aktiviteter, som er oplagte til den bedste polterabend.

Hvad kan man lave 2 venner?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.

Hvad kan man opleve gratis i Jylland?

Havnebade i Aalborg, gratis kunstudstillinger, sømærker og gemte trolde. Sommeren byder på masser af spændende og gratis oplevelser i Nordjylland. Samvirke har 10 idéer til, hvad man kan bruge en dag på i Nordjylland

Hvor skal vi tage hen med børn?

Det er svært at nå det hele – også aktiviteter for børnene, som man jo ellers ofte gerne vil bruge lidt mere tid på.

Det behøver ikke at være noget stort. Det kan være små, hyggelige oplevelser i hverdagen, der kan være med til at gøre hele forskellen – både for børnene og forældrene. Spørgsmålet er bare, hvad skal du finde på at lave med ungerne?

Her finder du en masse idéer til hvilke aktiviteter, I kan tage på med ungerne. Her er noget for alle skemaer og budgetter. Nederst på siden finder I 5 idéer til gratis aktiviteter for børn.

Vi har samlet nogen aktiviteter for børn, som du kan lave året rundt.

Her er både til regnvejrsdagene eller dage, hvor vejret ikke er til at være ude i og der er brug for indendørsaktiviteter for børn.

Vi har også fundet nogle udendørsaktiviteter for børn frem, som er gode til de varmere dage – eller bare til dem, der ikke mener, at der findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Til sidst i indlægget kan du også finde nogle idéer til gratis aktiviteter for børn.

Der er noget eventyrligt over København, og det kan mærkes af folk i alle aldre.

Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Hvad skal jeg opleve i Jylland?

Jylland byder på et væld af oplevelser og seværdigheder fra nord til syd. Her er ikke bare skøn og unik natur, men også mange spændende seværdigheder for alle aldre. Der er mange gratis seværdigheder i Jylland, du kan nyde. Du finder spændende kulturelle og historiske seværdigheder i Jylland, og mange seværdigheder for børn i Jylland.

I denne artikel kan du læse mere om nogle af de mest populære seværdigheder i Jylland, fra Nordjylland til Sønderjylland.

Som det største område i Danmark, har Jylland mange spændende oplevelser og attraktioner i ærmet. Her er et hav af seværdigheder for enhver smag. Her i artiklen finder du et lille uddrag af gode seværdigheder i Jylland, så du kan få dig et hurtigt overblik, men du kan også dykke mere ned i de enkelte regioner:

Hvad skal mig og min mor lave?

Snart er det mors dag, og har du ikke lige fundet på, hvad du kan lave med din mor, så læs med her. Det kan nemlig både være gratis og megahyggeligt at have en mor-datter-dag, og lige meget hvad vil din mor elske at bruge noget tid sammen med dig.

Her er ideer til mors dag:

Hvad kan man lave når man keder sig med sin mor?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Hvad kan man lave når man keder sig med en ven?

Vi er stadig helt besatte af TikTok, og hvis du også er det, skal du helt sikkert bruge noget tid på at lære nogle af de sjove TikTokdanse, der er virale lige nu. Skru op for musikken, og dans løs på dit værelse. Husk, at du ikke behøver at poste alle de videoer, du laver, hvis du ikke føler dig tilpas med det! Nogle gange er det også sjovt bare at lære de fjollede danse, mens man har det sjovt.

Den helt store trend de seneste par år har været strikning, og vi forstår godt hvorfor. Hobbyen er både afslappende og sjov, og så kan man lave de fineste ting, når man har fået helt styr på teknikken. Er du nybegynder, findes der et hav af YouTube-videoer, der kan lære dig, hvordan du kommer i gang. Hvis du vil kreere noget, der passer perfekt til kulden udenfor, skal du helt sikkert i gang med en vest, som kan holde dig varm, og som samtidig ser trendy ud.

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Ved Københavns havnebade kan sommervarmen nydes med familie og venner. De 3 største havnebade er Havnebadet Islands Brygge (billedet), Copencabana ved Fisketorvet og Havnebadet Sluseholmen, hvor der alle 3 steder er livreddere i sommersæsonen. Det samme er der på Badeanstalten Helgoland i Amager Strandpark og Svanemøllestranden på Østerbro.

Du må gerne hoppe i Københavns Havn for at bade flere steder. Der er badezoner: på Islands Brygge ud for Halfdansgade og i Havnevigen, på Refshaleøen ud for café Halvandet og Søndre Refshalebassin samt i Nordhavn ved Sandkaj. Du finder også badezoner ved Havnevigen på Amager, ved Kalvebod Brygge og ved caféen La Banchina på Refshalevej.