:

Hvad er en basalt butik?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er en basalt butik?
 2. I hvilke byer åbner basalt?
 3. Hvilke varer har De i basalt?
 4. Hvem står bag basalt?
 5. Hvor mange basalt butikker er der i Danmark?
 6. Hvad koster sodavand i basalt?
 7. Hvor mange basalt-butikker er der i Danmark?
 8. Er basalt billigere?
 9. Er basalt en del af Salling?
 10. Hvorfor lukker basalt?
 11. Hvad koster Coca-Cola i basalt?
 12. Hvad er den mest solgte sodavand i verden?
 13. Hvem ejer basal?
 14. Hvilke basalt butikker lukker?
 15. Hvad koster Pepsi Max i basalt?

Hvad er en basalt butik?

For at være billigere end discountbutikkerne har den nye kæde skåret konceptet ind til benet. Åbningstiderne hedder 8-19 i hverdagene og 8-16 i weekenderne. Varerne står i vid udstrækning på paller i butikken og i emballagen direkte på hylderne. Væk er ligeledes køle- og frostvarer og dermed halvdelen af omkostningerne til energi, forklarer han.

Hvis man vil købe mælk, kan man købe en langtidsholdbar udgave, der ikke behøver at stå på køl. Den version har aldrig været populær blandt danske forbrugere.

Det betyder, at de handlende skal ind flere steder for at få fat på alle ingredienserne til en helstøbt pasta bolognese, og det er der flere af kunderne, der er mødt op til åbningsdagen, som tvivler på, vil fungere i en travl hverdag.

I hvilke byer åbner basalt?

Salling Group har testet deres Basalt-koncept af på det danske dagligvaremarked siden oktober sidste år. I næste uge åbner en ny butik i Fredericia, men enkelte af de allerede åbnede Basalt-butikker er allerede lukket igen - og til årsskiftet skal kædekonceptet så til en endelig vurdering i Salling Group-ledelsen. Dog åbner man nu to nye forretninger i løbet af juni måned også. - Vi har glædet os enormt meget til at sætte adresse på de to nye butikker, så de lokale hurtigst muligt kan begynde at glæde sig til et nyt indkøbsalternativ. Arbejdet er så småt i gang, og kollegaerne ser frem til at åbne op i nye rammer og byde Basalt velkommen til Nakskov og Greve, siger Henrik Nielsen, der er kædedirektør i Basalt. Læs mere i artiklen her: https://lnkd.in/dsMcJqZR #detail #retail #retailnews #dagligvarehandel

Hvilke varer har De i basalt?

Basalt er en discount-butik og supermarkedskæde, der tilbyder et bredt udvalg af varer til ekstra lave priser. De har alt hvad du har brug for inden for basisvarer til dagligdagen. I deres dagligvareafdeling finder du alle typiske dagligvarer til dit indkøb, bortset fra varer der skal være på køl o. lign, dog et mindre udvalg af frugt.

Deres koncept er at holde omkostningerne nede og have et begrænset sortiment samt begrænsede åbningstider, så de kan tilbyde deres kunder priser, der typisk ligger 15% under discountmarkedet. Her har du virkelig mulighed for at finde skarpe priser på de gængse dagligvarer.

Så selvom du måske ikke finder præcis alle de varer, som de store supermarkedsgiganter har, så gør de ekstra lave priser det til et oplagt sted at handle, hvis du gerne vil spare en masse penge.

Hvem står bag basalt?

BASALT 1 is the smallest item in a series of three pouches and the perfect companion for storing your daily beauty essentials. The minimalistic cosmetic bag features a zip closure, a navy blue water-repellent lining and an internal slip pocket.

Small internal pocket Zip fastening

Hvor mange basalt butikker er der i Danmark?

Salling Group åbnede Basalt i oktober sidste år for at imødegå de stigende priser.

- Da vi skabte Basalt, så verden anderledes ud, end den gør i dag. Heldigvis er energipriserne faldet, og vi ser lysere på inflationsudviklingen, end vi gjorde for et år siden, siger Henrik Nielsen, kædechef i Basalt, til Avisen Danmark.

Kæden har kun de mest basale dagligvarer på hylderne. Derudover er der ingen køle- og frysevarer – med undtagelse af i en enkelt butik. Det skulle holde udgifterne til energi nede.

Hvad koster sodavand i basalt?

Under sloganet 'Billigere end discount' har amagerkanerne stiftet bekendtskab med Salling Groups nye dagligvarekæde Basalt, der åbnede tirsdag 11. oktober på Amager Landevej.

Og nu er der godt nyt til amagerkanere, der ellers kigger mod syd og grænsebutikkerne for at få fyldt depoterne op med særligt øl og sodavand. For i denne weekend behøver man ikke tage turen til de tyske naboer efter Pepsi Max og dåsebajere.

Hvor mange basalt-butikker er der i Danmark?

Se alle Basalt adresser og de tilsvarende åbningstider i Basalt i vores nuværende oversigt. Det betyder, at du altid ved om Basalt i dit område har åbent på en søndag eller på en sen aften, og at du vil ikke møde en lukket dør. Udover denne information vil du også finde den nyeste Basalt tilbudsavis og de aktuelle tilbud her, så du aldrig går glip af noget. Hvis du leder efter information om Basalt i din by eller kommune refererer vi til Basalts hjemmeside.

Er basalt billigere?

Inflationen har for alvor ramt danskerne, der kun kan stå og se på, at varerne i dagligvarebutikkerne bliver dyrere og dyrere.

Det vil den danske gigant Salling Group nu lave om på.

Er basalt en del af Salling?

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Knap 60.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,9 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Hvorfor lukker basalt?

Morten Thomsen fik omkring klokken otte besked om lukningen fra sin distriktschef, og derefter begyndte han at orientere de lokale medarbejdere. Der er cirka 15 af dem i Hjørring-butikken, der ligger på Bispensgade.

Hvad koster Coca-Cola i basalt?

Hvorfor fylde dyr benzin eller diesel på bilen og bruge kostbar tid på at hente billig øl og sodavand syd for grænsen, hvis du kan købe det lige så billigt herhjemme?

Med et nyt salgsfremstød forsøger den nye discountkæde Basalt at lokke kunder til med grænsehandelspriser på øl og sodavand.

Hvad er den mest solgte sodavand i verden?

PepsiCo Frankrig tilbyder en stor portefølje af drikkevarer og fødevarer, der har verdenskendte mærker, såsom Tropicana, Lipton Ice Tea, Pepsi, Bénénuts, Quaker, Lay's eller Doritos.

Oprindelsen af ​​Pepsi-Cola går tilbage til 1896, da apotekeren Caleb D. Bradham, fra New Bern, North Carolina, skaber en særlig blanding af almindelig, sirupbaseret sodavand.

En 2021, Coca-Cola fokuserer på det unikke vand i Chaudfontaine, der løber gennem jorden i vores Ardenner i 60 år belgisk.

 • Te Og ja med overraskelse gør den det er ikke kaffen der Boisson la mere forbrugt men god te og så meget desto bedre, fordi det er la Boisson la plus sund og rask! ...
 • Andet de fleste drikkevarer beruset. I 2. position er der øl og på 3. position er der kaffe.
 • Hvem ejer basal?

  Salling Group er Danmarks største dagligvarekoncern med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner, BR og butikker i Danmark, Tyskland og Polen.

  Vores valg gør en forskel for både kunder, kolleger, samarbejdspartnere, leverandører og det samfund, vi er en del af. Derfor har vi et stort ansvar, og det tager vi på os, når vi hver eneste dag arbejder for at gøre hverdagen bedre.

  Hvilke basalt butikker lukker?

  Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  Hvad koster Pepsi Max i basalt?

  Slagnummeret med en ramme pepsi-sodavand for 49 kr. i Basalt var ikke rentabel.

  Det konkluderer kædechef i Salling Groups stadig forholdsvis nye discount-koncept Basar, Henrik Nielsen over for Avisen Danmark.