:

Hvor gammel er Casper sobczyk?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor gammel er Casper sobczyk?
 2. Hvor kommer Casper sobczyk fra?
 3. Hvem er Casper sobczyk?
 4. Hvor bor Casper sobczyk?
 5. Hvor mange børn har spørg Casper?
 6. Hvor kommer navnet Casper fra?
 7. Hvornår blev Casper og Iben skilt?
 8. Hvad arbejder Casper og Frank med?
 9. Hvem opfandt Smørbøffen?
 10. Hvad er en Smørbøf?
 11. Hvor gamle er Casper Christensens børn?
 12. Er Spørg Casper ægte?
 13. Hvor gammel er Isabel Christensen?
 14. Hvor mange hedder Casper i Danmark?
 15. Hvor bor Kasper Schmeichel?

Hvor gammel er Casper sobczyk?

Jeg er kok, inspirator og manden bag den virale sensation Smørbøffen med over 150 millioner visninger. Kendt fra Go' Morgen Danmark og som ejeren af Capa restauranten i Scandic Palace Hotel i København.

1988 - Ser lyset for første gang

Hvor kommer Casper sobczyk fra?

Lunefuld og tosset. Sådan beskriver 32-årige Casper Sobczyk sig selv. 

De fleste andre kender ham nok enten som kok på Go’ morgen- og Go’ aften Danmark eller tidligere køkkenchef på Hotel Marienlyst og på Bistro PanPan i Zoologisk Have. Og i udlandet er han særlig kendt for sin smørbøf, der er en modningsteknik, hvor kødet pakkes ind i store mængder smør. 

Faktisk gik han viralt med tilbedredningen af smørbøffen, da han første gang lagde en video op med teknikken – over 50 millioner visninger blev det til. 

Hvem er Casper sobczyk?

Lunefuld og tosset. Sådan beskriver 32-årige Casper Sobczyk sig selv. 

De fleste andre kender ham nok enten som kok på Go’ morgen- og Go’ aften Danmark eller tidligere køkkenchef på Hotel Marienlyst og på Bistro PanPan i Zoologisk Have. Og i udlandet er han særlig kendt for sin smørbøf, der er en modningsteknik, hvor kødet pakkes ind i store mængder smør. 

Faktisk gik han viralt med tilbedredningen af smørbøffen, da han første gang lagde en video op med teknikken – over 50 millioner visninger blev det til. 

Hvor bor Casper sobczyk?

Du kan nemt booke mig, hvis jeg skal komme og lave mad for dig og din familie, et større middagsselskab eller en håndfuld venner, som gerne vil have en ekstra god smagsoplevelse.

Hvor mange børn har spørg Casper?

Men det vidste instruktør René Odgaard ikke, da han for ni år siden begyndte at dokumentere den dengang 20-årige Casper Harding, der lige var begyndt at lægge sine første videoer på Youtube. Casper studerede som tonemester på den fynske filmuddannelse 18 Frames, hvor også René Odgaard forfulgte filmdrømmen.

Hvor kommer navnet Casper fra?

Kasper er et drengenavn, der oprindeligt stammer fra persisk med betydningen "skatmester" med mellemformen fra latin "Casparus". Kaspar, Casper og Caspar er varianter af navnet. Endvidere har navnet fælles oprindelse med den tyske eller hollandske variant Jasper.

Navnedato er den 9. maj, og ifølge numerologien er Kaspers tal 7.

Hvornår blev Casper og Iben skilt?

Iben Hjejle er født og opvokset i den københavnske forstad Søborg, som datter af folkeskolelærer Christian Hjejle og gymnasielærer Annelise Kirsten. Hun boede sammen med sine forældre, indtil hun var ti, hvor forældrene blev skilt. Faderen flyttede ind til København, og Hjejle blev boende hos sin mor i Søborg, hvor hun efterfølgende fik en stedfar, to stedsøstre og en lillesøster.[5] I sine ungdomsår gik hun på Det frie Gymnasium i en årrække og så var hun blandt andet også god til sprog, løb, teater og til at spille marimba.

I et interview med Berlingske i 2003 udtalte hun sig om sin barndom:

Hendes mor Annelise Kirsten døde i 1998 af brystkræft.[7] I oktober 2001 var Hjejle sammen med Natasja Crone ambassadører for en landsdækkende brystkræftkampagne.[8] Ligeledes bidrager hun til Breast Friends, som en en brystkræftkampagne initieret af medicinalvirksomheden Roche a/s, som med kampagner vil skabe øget opmærksomhed og kendskab til brystkræft samt indsamle penge til forskning i forebyggelse og behandling af sygdommen.[9]

Hjejle blev afvist af teaterskolerne i Aarhus og Odense, men blev i 1992 optaget på Statens Teaterskole i København og afsluttede uddannelsen i 1996. I 1995 debuterede hun i den store kvindelige hovedrolle som Gretchen i Goethes "Faust" på Betty Nansen Teatret. Sidenhen har hun også haft roller på Det Kongelige Teater, Det Danske Teater og på Østre Gasværk, blandt andet i titelrollen som "Donna Juanna" i 1999.[10] Hun filmdebuterede i 1992 i novellefilmen Nøgen, men hendes egentlige filmrolle var i Niels Arden Oplevs Aalborg-krimi Portland i 1996, som dog ikke blev en succes og kun endte med at sælge 6.495 biografbilletter.[11] Hendes gennembrud var i dogmefilmen Mifunes sidste sang i 1999, hvor hun spillede luksusluderen Liva på flugt fra en telefonchikanerende psykopat. Denne rolle indbragte hendes kritikerros – blandt andet "Hædrende Omtale" ved filmfestivalen i Berlin og en Bodilpris for bedste kvindelige hovedrolle. Det var også ved filmfestivalen i Berlin, at Hjejle fik rollen som Laura i Stephen Frears' comedy-drama High Fidelity – dette skete efter at Frears havde set Mifunes sidste sang og var så begejstret over Hjejles præstation i filmen, at han tilbød hende rollen.[4]

Hun fortsatte karrieren i Anders Thomas Jensens action-komedie Blinkende lygter i 2000, som blev en succes og solgte over 430.000 biografbilletter. I filmen spillede hun rollen som Torkilds (Søren Pilmark) kæreste Therese. I 2001 spillede hun rollen som Nicole 'Pumpkin' Truchaut i The Emperor's New Clothes overfor Ian Holm. Filmen blev dog ignoreret af kritikere såvel som publikum, men blev dog udgivet i Danmark i forbindelse med NatFilm Festivalen i 2002.[12] Hun medvirkede også i Peter Bays discount-satireserie Løjserne på TV 2 Zulu, hvor hun i samspil med Martin Brygmann debuterer som »crazykomiker« i vildt karikerede multiroller.[13] Hun spillede også den svenske dronning Sophie Magdalene i SVT's succesfulde drama produktion Gustav III:s äktenskap.

Hvad arbejder Casper og Frank med?

Casper Christensen har desuden grundlagt det danske produktionsselskab Douglas Entertainment, der blandt andet står bag det satiriske sketchshow ”Live fra Bremen”, der blev vist på TV2 i perioden 2009-2013.

Og så er komikeren også manden bag flere initiativer i det københavnske natteliv. Han stod blandt andet bag natklubben Sunday, der lukkede i juni 2016, og annoncerede i marts 2017 åbningen af natklubben At Dolores, hvor aldersgrænsen er 27 år. Begge natklubber er stablet på benene i samarbejde med natklubejer-duoen Simon Frank og Simon Lennet, også kendt som Simon&Simon.

Casper Christensen har en lang række produktioner i underholdningsbranchen bag sig. Her får du et overblik over nogle af de største.

Hvem opfandt Smørbøffen?

1988

Jeg er født i Nordsjælland, men vokset op på øen over alle øer: Bornholm. Solskinsøen har en helt særlig madkultur, som jeg er opdraget med og som stadig har sine dybe rødder i mig.

Hvad er en Smørbøf?

“Smørbøffen tænker ikke på miljøet,” siger Casper Stuhr Sobczyk og griner. ”Kun på glade maver.”

Den 30-årige køkkenchef fra Hotel Marienlyst i Helsingør har smækket en stor, lettere lysegul klump ned på et spækbræt foran sig. Et fire kilo tungt stykke finsk græsfodret sashi-kvæg, der er dyppet i en dyb gastrobakke fuld af stuetempereret saltet smør og modnet i et køleskab i to måneder.

Hvor gamle er Casper Christensens børn?

- Jeg har aldrig haft mine børn på den røde løber og det er de rigtig glade for den dag i dag. Den ene er lige kommet hjem fra Georg Stage som skibskok, og den anden læser til præst. De har ingen interesse i min verden overhovedet, siger Casper Christensen til Sofie Linde.

Han tilføjer derefter, at han har det godt med, at børnene har fået lov til at være neutrale.

Er Spørg Casper ægte?

'Ingen kender Casper'. (Foto: Good Company Pictures)

»Forresten så er det ikke René, der filmer nu. Han har givet os kameraet, fordi han ikke kunne være her juleaften, fordi han har en familie, han skal holde jul med … har han åbenbart«, siger Casper Harding med reference til instruktøren René Odgaard i den nye film om Youtube-stjernen fra kanalen Spørg Casper.

Hvor gammel er Isabel Christensen?

Hendes forældre, skuespilleren og tv-værten Jarl Friis-Mikkelsen og erhvervsleder og direktør for Unique Models Jacqueline Friis-Mikkelsen, blev skilt, da hun var to år. Barndommen tilbragte hun både hos sin far i Gentofte og hos sin mor på Frederiksberg. Indtil hun som 12-13-årig valgte at bo permanent hos sin far.

Lige inden Isabel Christensen blev født, var Jarl Friis-Mikkelsen med filmen »Walter og Carlo – op på fars hat« blevet skudt op i det stratosfæriske øverste kendislag i Danmark. Fra en tidlig alder udviklede Isabel Christensen forskellige strategier til at håndtere den store opmærksomhed, der var rettet mod hendes far.

»Jeg gik i 1. klasse på Krebs’ Skole, da mine forældre blev kaldt ind på skolen til et møde. Her blev de spurgt, om »alt var ok derhjemme?« For »når nogen spørger Isabel, om det er hendes far, der er med i »Krummerne«, så svarer hun »nej, det er ikke min far«. Hun siger, at »hendes far hedder Michael og er maler«, fortæller Isabel Christensen, der ikke selv kan huske episoden.

Palævillaen ved skoven i Hornbæk rummer en fortælling om 34-årige Isabel Christensen. Hun har stået for en gennemrenovering af den historiske bygning, som hun og Casper Christensen og deres to små sønner flyttede ind i i juli. Nu er den til salg. Og nej, det er ikke byen, der trækker.

»Vi kunne godt tænke os endnu mere privatliv. Der er noget, der har åbnet sig, og hvis det kan lade sig gøre, gør vi det. Men nu må vi se,« siger hun og tilføjer:

»Jeg savner overhovedet ikke at bo inde i byen. Det tager 45 minutter at køre ind. Det er slet ikke noget problem. Det sker efterhånden så sjældent, men hvis vi vil have noget at drikke, så må vi jo tage en taxa hjem.«

Hvor mange hedder Casper i Danmark?

Kasper var det mest populære navn i en årrække i slutningen af 80'erne. Men de mest populære navne i dag er langt fra lige så populære, som de mest populære navne var engang.

I slutningen af 80'erne var drengenavne som Kasper*, Christian og Martin blandt de allermest populære. Hvis du er omkring min alder (30 om et par uger), så kender du mange Kasper’e, Christian’er og Martin’er fra din skoletid. Du har sikkert siddet bagved Kasper i klassen, spillet fodbold med Kasper i skolegården eller kysset med Kasper til gymfesten.

Hvor bor Kasper Schmeichel?

Kasper og fru Stine og parrets tre børn har nydt at bo i Leicester, hvor de har fåret mange gode venner, og hvor Schmeichel har sat et kæmpe aftryk på banen som et nærmest levende plankeværk gennem de mange sæsoner i målet.

Nu venter nye spændende udfordringer i Sydfrankrig for klubben Nice, som Kasper i dag ventes at underskrive en solid kontrakt med – tre år er kontrakten på.

Det betyder, at familien Schmeichel rykker teltpælene op og suser sydpå til lunere himmelstrøg og en helt anden fodboldkultur, som bliver en interessant udfordring for Kasper på både det professionelle og private plan.