:

Hvad kan man lave på en polterabend?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave på en polterabend?
 2. Hvad kan man lave til polterabend kvinder?
 3. Hvad kan man lave af aktiviteter?
 4. Hvordan holder man en polterabend?
 5. Hvad kan man lave med pigerne?
 6. Hvor mange penge koster en polterabend?
 7. Hvem skal inviteres med til polterabend?
 8. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?
 9. Hvad tid starter en polterabend?
 10. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 11. Hvad man kan lave når man keder sig?
 12. Hvem inviteres med til polterabend?
 13. Er ens mor med til polterabend?
 14. Hvad kan man lave to mennesker?
 15. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 16. Hvordan laver du en polterabend?
 17. Hvad er en polterabendleg?
 18. Kan du gøre polterabend til noget særligt?
 19. Hvordan kan man udfylde polterabend?
 20. Hvordan laver du en polterabend?
 21. Hvad er en polterabendleg?
 22. Kan du gøre polterabend til noget særligt?
 23. Hvordan kan man udfylde polterabend?

Hvad kan man lave på en polterabend?

Står du og skal arrangere en polterabend for en ven eller et familiemedlem?Og vil du gerne sikre dig, at det bliver en sjov og succesfuld oplevelse for både gæster og ikke mindst hovedpersonen? 

Hvad kan man lave til polterabend kvinder?

Du kender helt sikkert dilemmaet; det er tid til at planlægge den bedste polterabend for din veninde/ven, inden det store bryllup, men lige nu er listen med idéer og aktiviteter helt tom.

Drømmen er at planlægge en perfekt dag, som fejrer din veninde/ven præcis, som de fortjener. Netop sådan en dag, som I om mange år, kan kigge tilbage på med gode minder og fyldt med gode oplevelser.

Hvis du står i netop dette dilemma, ved du helt sikkert også godt, at en af de sværeste discipliner er at finde de bedste idéer på et begrænset budget. Måske har du og de andre gæster allerede brugt lidt for mange penge på en ny kjole og sko til brylluppet, og nu skal polterabenden klares for få penge.

En polterabend kan byde på mange forskellige former for aktiviteter og oplevelser – det kan være bowling, polterabend udklædning, paintball, Escape room, forlystelser, croquis, et “mystery” eller noget helt andet, eller såmænd en blanding af alle tingene.

Hvis du mangler inspiration til en polterabend, så kan du med fordel klikke dig videre ind på ovenstående lister med aktiviteter for mænd og kvinder eller i specifikke geografiske områder som København, Århus, Odense, Sjælland, Jylland etc. Her kan du læse vores gode idéer til velegnede events til en sjov og hyggelig polterabend.

I det følgende afsnit kommer vi med en række forslag og fede idéer til forskellige typer af de sjoveste aktiviteter, som er oplagte til den bedste polterabend.

Hvad kan man lave af aktiviteter?

Der er ingen grund til at kede sig, for der er masser af sjove ting, du kan tage dig til – enten alene eller sammen med familien. Læs med herunder, og find ud af, hvad du skal bruge dagen på.

Hvordan holder man en polterabend?

Om I fÃ¥r skudt dagen godt i gang afhænger typisk af, hvilke aktiviteter I starter med. Eksempelvis er det en dÃ¥rlig ide at starte med at køre gokart, fordi man sidder alene i sin racer. Dermed bliver man ikke rystet sammen som gruppe, og man lærer ikke hinanden at kende.

Derimod er det en god ide at lave en aktivitet, hvor I kæmper sammen som et hold eller mod hinanden, så I får skabt et fællesskab. For pigerne kan det være dans eller twerking, ligesom paintball også er godt til at skabe en fælles oplevelse for både mændene og kvinderne.

Hvad kan man lave med pigerne?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.

Hvor mange penge koster en polterabend?

Soulme Indlæg: 186 Tilmeldt: 4. nov 2015, 20:47 Kort karma: 7 Likede indlæg: 161

Vi er ved at lave en polterabend for en god veninde. Og allerede nu er jeg ved at blive lidt træt. Folk kan næsten inergen dage. Selv om vi er mange mdr forud. Og undskyldninger som at der har jeg min søn( vi taler fem mdr ud i fremtiden, måske kan weekenden rykkes, eller en kan passe) eller at svigerfar har fødselsdag i den weekend. Så det bliver et vildt puslespil at få det til at passe. Men næste udfordring er så pris. Jeg kom med et forslag på 500 kr for hele dagen og jeg nok skulle klare brunch til os alle. Forhåbentligt bliver vi 11 personer. Men det alt for meget for folk. Se havde tænkt 200-250 kr. Er det mig der alt for stor i slaget eller er 250 kr lidt? Hvad har i givet for en polterabend ? Jeg var selv klar på 1000 kr for at giv min veninde en dejlig da, og jeg ved hun er mere til kvalitet end kvantitet. Men 250 kan man jo dårlig komme ud og spise aftensmad for. Så begynder folk at forslå at de kan ligge 200 og vi andre betaler 500-700 kr fordi vi kan. Det jeg også sådan lidt meh omkring. Jeg har intet sagt efter jeg forslog 500 kr. Og lidt usikker på hvordan jeg skal forholde mig. Hvad synes i er rimeligt?

Hvem skal inviteres med til polterabend?

Et af de store spørgsmål, når I går i gang med at arrangere en polterabend, er, hvem der skal inviteres. En polterabend handler ikke om antallet af gæster, og om I er 4 eller 25 gør ikke så meget. Udgangspunktet for polterabenden er først og fremmest at give bruden en dejlig dag med de mennesker, hun holder af.

Det kan være en god ide at bede gommen om en liste over alle de gæster, der er inviteret til brylluppet, og så tage udgangspunkt i denne. Her er det normen at invitere alle kvindelige gæster i samme generation. Får I gæstelisten til brylluppet fra gommen, kan I også bede om hjælp til at få identificeret de forskellige gæster, så bedstemødre f.eks. ikke bliver inviteret til dildoparty.

Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

Kom ud og oplev en by nær dig på en helt ny måde! 

Det populære spil, hvor du går rundt i byen og løser en gåde er blevet meget populært inden for de sidste par år og særligt under corona. Hvilket vi forstår hypen omkring. For det er en nem og sjov måde at komme ud og opleve ting på! 

Klatring i en af de mange klatreparker vi har i Danmark, er også en unik måde at komme uden for på. 

Selvom det måske er noget man forbinder med firmaarrangement eller større udflugter, kan det også være en genial måde at lave noget med veninderne eller vennerne på. Mange steder bliver det ikke dyrere pr. person, hvis man er færre. 

Det kan godt være, at vores danske sommer ikke helt er det samme som en sommer på Mallorca eller giver samme fornemmelse som Sydfrankrig. 

Men når det blæser op og vi ofte synes at det er lidt for meget til en fredelig dag på stranden, så er det faktisk ofte perfekte forhold for noget andet. 

Noget andet, som er blevet meget populært de seneste år – surfing! Vil du også gerne vide, hvor du kan komme ud og prøve kræfter med 2 af jordens vildeste elementer? 

Hvad tid starter en polterabend?

Begrebet polterabend stammer fra Tyskland. Ordets første del, ‘polter’, betyder ‘bulder’, og ‘abend’ er jo ‘aften’. En aften med bulder og brag. Tilbage i tiden var ideen, at folk larmede foran det kommende brudepars hus for at drive onde ånder ud af huset inden brylluppet. Så parret kunne leve lykkeligt.

På en måde gælder den del af skikken stadigvæk.

I dag benytter vi en polterabend til at markere et vigtigt skifte i livet for de to, der har bestemt at gifte sig. Et farvel til tilværelsen som single, og goddag til hustruen og ægtemanden. Vi skal rense luften for at bane vej for en ny tilværelse, uden onde ånder i skabene.

Normalt er det en god ven/veninde eller et nært familiemedlem til bruden/gommen, der påtager sig at planlægge og arrangere en polterabend, men oftest er man flere om det i en gruppe.

Man bør udvælge nogle folk, der kender bruden eller gommens ønsker ret godt, så man kan lave et program, som vedkommende vil elske.

Arrangementet skal naturligvis holdes hemmeligt for den, der skal fejres. Men deltagerne skal have besked i god tid, så en dato ligger fast.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

“Hvad skal vi lave i dag?” Det spørgsmål har nok alle spurgt om på et eller andet tidspunkt og forståeligt nok. Selvom der findes tusindvis af mystiske egenskaber at lære, eller sjove aktiviteter at bruge tiden på, virker det stadig fuldstændig uoverskueligt rent faktisk at sætte sig i gang med det. Hvis du er havnet på denne side, har du højst sandsynligt afklaret med dig selv, at “nu er det nu” – så her får du bare nogle få ideer til hvad eftermiddagen, dagen eller weekenden kan gå med.

Der banker et hjerte i København som alle, der besøger byen, kan mærke slå. Der er et liv og en energi i byen, som man ikke kan lade være med at blive smittet af, hvad enten man er barn eller voksen. Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Find et udvalg af aktiviteter for børn i København herunder.

Hvad man kan lave når man keder sig?

Den kan give dig alle de forslag du ønsker. Du kan også hjælpe den lidt på vej ved at give den lidt info om hvad du kan lide.

(OBS: Skriv ikke noget følsomt, personlige informationer, koder, brugernavne eller lignende på til botten!)

Her kommer en række gratis online spil du kan hygge dig med. De er gratis og du kan spille så meget du vil lige her på din telefon eller computer.

Gå til alle spil her – De er voldsomt sjove og vanedannende 🙂

Det er en tid, som du kommer til at savne. Når du bliver ældre og får børn. Som forældre savner du den tid du spildte på sofaen med serier på Netflix.

Så mit første råd er, at du bare skal kede dig – og nyde det. Nyd roen.

Hvem inviteres med til polterabend?

Begrebet polterabend stammer fra Tyskland. Ordets første del, ‘polter’, betyder ‘bulder’, og ‘abend’ er jo ‘aften’. En aften med bulder og brag. Tilbage i tiden var ideen, at folk larmede foran det kommende brudepars hus for at drive onde ånder ud af huset inden brylluppet. Så parret kunne leve lykkeligt.

På en måde gælder den del af skikken stadigvæk.

I dag benytter vi en polterabend til at markere et vigtigt skifte i livet for de to, der har bestemt at gifte sig. Et farvel til tilværelsen som single, og goddag til hustruen og ægtemanden. Vi skal rense luften for at bane vej for en ny tilværelse, uden onde ånder i skabene.

Normalt er det en god ven/veninde eller et nært familiemedlem til bruden/gommen, der påtager sig at planlægge og arrangere en polterabend, men oftest er man flere om det i en gruppe.

Man bør udvælge nogle folk, der kender bruden eller gommens ønsker ret godt, så man kan lave et program, som vedkommende vil elske.

Arrangementet skal naturligvis holdes hemmeligt for den, der skal fejres. Men deltagerne skal have besked i god tid, så en dato ligger fast.

Er ens mor med til polterabend?

Om I fÃ¥r skudt dagen godt i gang afhænger typisk af, hvilke aktiviteter I starter med. Eksempelvis er det en dÃ¥rlig ide at starte med at køre gokart, fordi man sidder alene i sin racer. Dermed bliver man ikke rystet sammen som gruppe, og man lærer ikke hinanden at kende.

Derimod er det en god ide at lave en aktivitet, hvor I kæmper sammen som et hold eller mod hinanden, så I får skabt et fællesskab. For pigerne kan det være dans eller twerking, ligesom paintball også er godt til at skabe en fælles oplevelse for både mændene og kvinderne.

Hvad kan man lave to mennesker?

Du keder dig måske derhjemme i disse dage, og det gør vi også! Det er svært at forestille sig, hvad man skal få så mange dage til at gå med, når man ikke må gå ud eller ses med sine venner eller familie på grund af coronavirussen.

Vi forsøger at se muligheder i stedet for begrænsninger, og hvis du bruger din fantasi, er der faktisk masser at ting at lave, imens du er hjemme.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Den kolde tid på året er den perfekte tid til forkælelse og tosomhed. Vejret kalder på inde-hygge for alle pengene. Efteråret og vinteren er nemlig årstider, som rigtig mange forbinder med god dansk hygge. Vi finder striksokkerne frem, putter os med tæpper på sofaen til en god film, tænder stearinlys i lange baner og hvad vi ellers kan finde på i det kolde vejr.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for kæresten i denne tid, så er en forkælelsesdag det helt rette valg. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du kan arrangere den perfekte forkælelsesdag for dig og din bedre halvdel.

Hvordan laver du en polterabend?

Start jeres polterabend ud med en rigtig god icebreaker øvelse. På den måde får man skudt dagen i gang, og dem der ikke kender hinanden så godt, kommer hurtig til at lære hinanden lidt at kende. Det vil også give noget at tale om på vej til næste aktivitet.

Hvad er en polterabendleg?

Vores sidste idé til en polterabendleg, er den personlige gaveleg. Den er perfekt til at starte dagen med. Få alle deltagere til at medtage en lille gave hver, som symboliserer den relation de har til den som skal giftes. Han eller hun som skal giftes, skal så gætte hvem gaven er fra.

Kan du gøre polterabend til noget særligt?

Vi har derfor samlet vores 10 bedste ideer, lege, tips og aktiviteter, som vi mener kan gøre den polterabend som du er ved at planlægge, til noget helt særligt. Er det ikke lige dig at stå i front for underholdningen, så se vores polterabend pakke.

Hvordan kan man udfylde polterabend?

Ikke nok med at man skal finde på ideer til at udfylde en hel dag og aften, og holde sig indenfor et stramt budget, men man skal også finde polterabend aktiviteter som passer til alle deltager. Derudover skal man finde transport og have styr på logistik, samt mad og drikke gennem hele dagen.

Hvordan laver du en polterabend?

 • Start jeres polterabend ud med en rigtig god icebreaker øvelse. På den måde får man skudt dagen i gang, og dem der ikke kender hinanden så godt, kommer hurtig til at lære hinanden lidt at kende. Det vil også give noget at tale om på vej til næste aktivitet.

Hvad er en polterabendleg?

 • Vores sidste idé til en polterabendleg, er den personlige gaveleg. Den er perfekt til at starte dagen med. Få alle deltagere til at medtage en lille gave hver, som symboliserer den relation de har til den som skal giftes. Han eller hun som skal giftes, skal så gætte hvem gaven er fra.

Kan du gøre polterabend til noget særligt?

 • Vi har derfor samlet vores 10 bedste ideer, lege, tips og aktiviteter, som vi mener kan gøre den polterabend som du er ved at planlægge, til noget helt særligt. Er det ikke lige dig at stå i front for underholdningen, så se vores polterabend pakke.

Hvordan kan man udfylde polterabend?

 • Ikke nok med at man skal finde på ideer til at udfylde en hel dag og aften, og holde sig indenfor et stramt budget, men man skal også finde polterabend aktiviteter som passer til alle deltager. Derudover skal man finde transport og have styr på logistik, samt mad og drikke gennem hele dagen.