:

Hvilke basalt-butikker lukker?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvilke basalt-butikker lukker?
 2. Hvor er der en basalt butik?
 3. Hvor mange basalt-butikker er der?
 4. Hvorfor lukker basalt?
 5. Er basalt billigere?
 6. Hvad kan man købe i basalt?
 7. Hvem ejer basalt?
 8. Hvad er basalt supermarked?
 9. Hvad koster Coca Cola i basalt?
 10. Hvor meget billigere er basalt?
 11. Hvad hed føtex før?
 12. Hvem står bag basalt?
 13. Hvad koster sodavand i basalt?
 14. Hvad koster øl i basalt?
 15. Kan man købe øl i basalt?

Hvilke basalt-butikker lukker?

Det seneste skud på stammen blandt byens dagligvarebutikker, BASALT på Vejlevej, åbnede den 10. maj, men nu lukker den igen.

Det samme gælder for Danmarks ni øvrige Basalt-forretninger. Dette er et resultat af den beslutning truffet af Salling Group, som ejer kæden.

Hvor er der en basalt butik?

Salling Group sætter adresse på den sidste af de i alt ti butikker, der er testkaniner for, om der er basis for en større udrulning af ultra-discountkæden Basalt.

Den 10. butik åbner 14. december i Silkeborg og bliver dermed den tredje i Jylland, hvor Salling Group også har åbnet i Viby ved Aarhus og Hjørring.

Hvor mange basalt-butikker er der?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

 • Adgang til alle låste artikler
 • Modtag vores daglige nyhedsbreve
 • Fuld adgang til vores app

Hvorfor lukker basalt?

Testen af Danmarks nyeste dagligvarekæde Basalt fortsætter, og i løbet af foråret 2023 åbnes butikker i 4 nye butikker.

Salling Group står bag den nye butikskæde Basalt, som åbnede den første butik for 5 måneder siden. Ifølge Salling Group er det tydeligt, at det fortsat kræver tilvænning for danskerne at handle på en helt ny måde.

Er basalt billigere?

For at være billigere end discountbutikkerne har den nye kæde skåret konceptet ind til benet. Åbningstiderne hedder 8-19 i hverdagene og 8-16 i weekenderne. Varerne står i vid udstrækning på paller i butikken og i emballagen direkte på hylderne. Væk er ligeledes køle- og frostvarer og dermed halvdelen af omkostningerne til energi, forklarer han.

Hvis man vil købe mælk, kan man købe en langtidsholdbar udgave, der ikke behøver at stå på køl. Den version har aldrig været populær blandt danske forbrugere.

Det betyder, at de handlende skal ind flere steder for at få fat på alle ingredienserne til en helstøbt pasta bolognese, og det er der flere af kunderne, der er mødt op til åbningsdagen, som tvivler på, vil fungere i en travl hverdag.

Hvad kan man købe i basalt?

Hvorfor fylde dyr benzin eller diesel på bilen og bruge kostbar tid på at hente billig øl og sodavand syd for grænsen, hvis du kan købe det lige så billigt herhjemme?

Med et nyt salgsfremstød forsøger den nye discountkæde Basalt at lokke kunder til med grænsehandelspriser på øl og sodavand.

Hvem ejer basalt?

Salling Groups historie strækker sig over mere end 100 år. Virksomheden har gennem årene udviklet sig drastisk, og det, der begyndte som en lille manufakturhandel i Aarhus, er i dag en international detailhandelskoncern.

I 1906 åbnede Ferdinand Salling sin manufakturhandel i Aarhus. Butikken voksede gradvist, og i 1948 åbnede den første del af Salling Stormagasin. Efter Ferdinands død i 1953 overtog sønnen Herman Salling forretningen og begyndte at modernisere og udvide Salling Stormagasiner.

Præcis som sin far var Herman en iværksætter, og i 1960 etablerede han Jysk Supermarked for at realisere sine planer om at opbygge kæder af supermarkeder og stormagasiner. I 1960 grundlagde han Danmarks første supermarked, føtex, og i de følgende år voksede forretningen og blev grundlaget for Salling Group.

Hvad er basalt supermarked?

Varerne i Basalt vil stå på paller, så medarbejderne ikke skal bruge så meget tid på at sætte varer på plads. Der vil være mange af hver vare på hylderne, så butikkerne ikke behøver varelevering så ofte. Og så vil der være mindre belysning, ingen frost- eller kølevarer og et langt mindre udvalg end i andre butikker. 

Basalt vil have cirka 1.000 varer i butikken, mens en almindelig Netto-butik har omkring 3.500 varer. 

- Her kan du kun købe en slags dåsetomat, men til gengæld er den billig. Det er konceptet, fortæller Braw Bakir. 

Hvad koster Coca Cola i basalt?

Dette Harboe cola 2 liter er nu på udsalg i Basalt. Tjek den nuværende Basalt tilbudsavis for flere konkurrencedygtige tilbud og rabatter. Køb Harboe cola 2 liter online på Basalt website eller køb det billigt i en butik i nærheden af dig. Tilbudsaviseronline.dk har altid samlet de bedste Harboe cola 2 liter tilbud til dig. Hvis du ønsker at forblive informeret om dette, klik venligst på klokke ikonet og modtag gratis beskeder, hvis produktet er i tilbudsavisen eller i tilbuddet.

Hvor meget billigere er basalt?

Billige dagligvarer står på stribe i den nye discountbutik Basalt.

Ved indgangen står en håndfuld nysgerrige kunder og venter på, at butikschef Kian Boje Larsen klipper det røde bånd, så de kan komme ind og snuse til det nye koncept.

Hvad hed føtex før?

Føtex er Danmarks største forhandler. Det har over 20.000 ansatte og driver mere end 180 butikker i Danmark, Sverige og Norge.

Føtex har de seneste par år oplevet et fald i salget. Men de begynder nu at se en stigning i salget, efterhånden som de ændrer deres strategi. De investerer kraftigt i e-handel og økologiske fødevarer for at målrette mod millennials, der i stigende grad handler online eller på deres mobile enheder.

Hvem står bag basalt?

Carry all your padel kit in this black and mustard racket bag. Spacious and with various pockets to hold your things. Its design is based on the Basalt Osiris racket from the 2021 collection.

Hvad koster sodavand i basalt?

Under sloganet 'Billigere end discount' har amagerkanerne stiftet bekendtskab med Salling Groups nye dagligvarekæde Basalt, der åbnede tirsdag 11. oktober på Amager Landevej.

Og nu er der godt nyt til amagerkanere, der ellers kigger mod syd og grænsebutikkerne for at få fyldt depoterne op med særligt øl og sodavand. For i denne weekend behøver man ikke tage turen til de tyske naboer efter Pepsi Max og dåsebajere.

Hvad koster øl i basalt?

Hvorfor fylde dyr benzin eller diesel på bilen og bruge kostbar tid på at hente billig øl og sodavand syd for grænsen, hvis du kan købe det lige så billigt herhjemme?

Med et nyt salgsfremstød forsøger den nye discountkæde Basalt at lokke kunder til med grænsehandelspriser på øl og sodavand.

Kan man købe øl i basalt?

Hvorfor fylde dyr benzin eller diesel på bilen og bruge kostbar tid på at hente billig øl og sodavand syd for grænsen, hvis du kan købe det lige så billigt herhjemme?

Med et nyt salgsfremstød forsøger den nye discountkæde Basalt at lokke kunder til med grænsehandelspriser på øl og sodavand.