:

Kan man købe prime drink i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Kan man købe prime drink i Danmark?
 2. Hvad er der i prime drink?
 3. Er Prime drink for børn?
 4. Hvor kan jeg købe prime drink i Danmark?
 5. Hvilke butikker sælger Prime?
 6. Hvem ejer Prime drink?
 7. Hvorfor er Prime ulovligt?
 8. Er Prime drik sundt?
 9. Er Prime ulovligt?
 10. Hvem sælger Prime i Danmark?
 11. Kan man købe Prime i Netto?
 12. Hvad koster Prime drink i Danmark?
 13. Hvorfor er Prime ulovligt i DK?
 14. Er Prime drink ulovlig?
 15. Er Prime blevet lovligt i Danmark?

Kan man købe prime drink i Danmark?

Ja, Logan Pauls kæreste, Nina Brohus Agdal, er dansk. Hun er en kendt model fra Hillerød, der først opnåede berømmelse gennem hendes optrædener i Sports Illustrated.

I 2022 begyndte hun at date YouTube-stjernen Logan Paul. Hendes indflydelse og popularitet er en af grundene til, at Prime besluttede at lancere i Danmark.

Salget af energidrikken ‘Prime Energy’ er ulovligt i Danmark, hovedsageligt på grund af dets høje indhold af vitamin A og koffein. Dette har ført til “stigende ulovligt salg” i butikker og online platforme som Facebook Marketplace.

På den anden side er ‘Prime Hydration’ en sukkerfri læskedrik med tilsatte vitaminer, der er lovlig og tilgængelig i Danmark. Den indeholder 10 procent kokosnøddevand, B-vitaminer, elektrolytter og BCAA. Denne drik er designet til at give optimal hydrering og er tilgængelig i forskellige smagsvarianter.

Hvad er der i prime drink?

Lidt over klokken 15 fredag eftermiddag får Københavns Politi et opkald. En gruppe butikskunder 'råber og skriger og forstyrrer trafikken', lyder det i telefonen.

En patrulje sendes til butikken på Amager. Og her står det klart, at tumulten skyldes, at en butiksindehaveren er ved at dele gratis energidrik ud, skrev TV 2 Kosmopol i weekenden.

Er Prime drink for børn?

Fødevarestyrelsen skriver, at nogle drikke fra Prime har et højt indhold af A-vitamin, som danskerne i forvejen får store mængder af fra blandt andet gulerødder, leverpostej og mange andre fødevarer.

Derfor er der ikke plads til meget mere i form af tilsætninger. På længere sigt kan et for stort indtag af A-vitaminer skade leveren.

Styrelsen skriver videre, at nogle af Primes energidrikke har tilsat koffein i mængder, der kraftigt overstiger de 32 milligram koffein per 100 milliliter, som er tilladt i energidrik.

Hvor kan jeg købe prime drink i Danmark?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For til Ekstra Bladet melder Salling Group nu ud, at PRIME kommer til Danmark.

Hvilke butikker sælger Prime?

Den store interesse for PRIME er især skabt af brandets to ejere, amerikanske Logan Paul og engelske KSI. De har bokset mod hinanden to gange, og er begge meget populære influencere med tilsammen mere end 100 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og TikTok.

Circle K tilbyder PRIME Hydration i fire forskellige smagsvarianter: Blue Raspberry, Lemon Lime, Tropical Punch og Ice Pop.

Hvem ejer Prime drink?

We created PRIME to showcase what happens when rivals come together as brothers and business partners to fill the void where great taste meets function.  â€‹

We dropped our first product, PRIME Hydration in 2022 and since then, we've continued to work countless hours to expand in retailers, reach new markets and formulate new products we know you'll love. â€‹

Hvorfor er Prime ulovligt?

Det er jo ”vanvittigt”, uddyber han til TV 2, der lørdag møder far og søn foran en Netto i København.

25 kroner for en læskedrik, udviklet og promoveret af Youtube-stjerner – nu højeste kurs blandt mange af Danmarks unge og frigivet på hylderne i blandt andet Salling Groups butikker.

- Jeg synes, det er fjollet og hypet. Men hvad gør man ikke for at holde sine børn tilfredse og glade? siger Arash Nourinejad, der er arkitekt og lampedesigner.

Er Prime drik sundt?

Det er jo ”vanvittigt”, uddyber han til TV 2, der lørdag møder far og søn foran en Netto i København.

25 kroner for en læskedrik, udviklet og promoveret af Youtube-stjerner – nu højeste kurs blandt mange af Danmarks unge og frigivet på hylderne i blandt andet Salling Groups butikker.

- Jeg synes, det er fjollet og hypet. Men hvad gør man ikke for at holde sine børn tilfredse og glade? siger Arash Nourinejad, der er arkitekt og lampedesigner.

Er Prime ulovligt?

Energidrikken Prime, der udvikles og ejes af de to Youtube stjerner Logan Paul og KSI, sælges ulovligt i Danmark. Det fører nu til et forbud mod videre salg, da drikkevaren ikke er registreret ved Fødevarestyrelsen, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse. 

I alt er fem virksomheder i Danmark blev taget i at sælge produktet. Fødevarestyrelsens rejsehold har derfor i den seneste uge nedlagt forbud mod et videre salg. Hvilke virksomheder der er tale om oplyser Fødevarestyrelsen ikke. 

Hvem sælger Prime i Danmark?

Prime, der har været genstand for ulovligt salg, kan snart købes hos Føtex, Netto, Bilka og Circle K.

Salling Group, der ejer dagligvarekæderne Føtex, Bilka og Netto, vil fra omkring midten af juni påbegynde at sælge læskedrikken Prime.

Kan man købe Prime i Netto?

Sportsdrikken Prime er blevet revet ned fra hylderne i en række danske supermarkeder.

Hos Salling Group, som har kæderne Føtex, Bilka og Netto, blev der bestilt 400.000 Prime-drikke.

Hvad koster Prime drink i Danmark?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For til Ekstra Bladet melder Salling Group nu ud, at PRIME kommer til Danmark.

Hvorfor er Prime ulovligt i DK?

Puffs n Stuff på Amagerbrogade i København uddelte forleden gratis energidrikke af mærket Prime, og begivenheden var et godt eksempel på, hvor populære Primes' drikke er blevet.

Er Prime drink ulovlig?

Den populære læskedrik Prime bliver solgt ulovligt i Danmark.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse, hvor de danske fødevaremyndigheder varsler en kontrolkampagne målrettet mod Prime.

Er Prime blevet lovligt i Danmark?

Da Primes produkter er tilsat stoffer og mængder af tilsætninger, som ikke er forhåndsgodkendt, skal det igennem en sundhedsfaglig godkendelse, hvilket læske- og energidrikken ikke har været.

Derfor skrider styrelsen nu ind med dets rejsehold, der i en særlig indsats frem til den 30. juni, hvor butikker og webshops granskes.

Ifølge Fødevarestyrelsen kan Prime-drikken blandt andet være problematisk grundet højt indhold af A-vitamin. Dette vitamin får mange danskere i forvejen i tilstrækkelige mængder via den almindelige kost, lyder det.