:

Hvad kan man lave med kæresten på en regnvejrsdag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave med kæresten på en regnvejrsdag?
 2. Hvad kan man lave i Danmark i regnvejr?
 3. Hvad kan man se i regnvejr?
 4. Hvad kan man lave på en regnvejrsdag børn?
 5. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 6. Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?
 7. Hvad er der af indendørs aktiviteter?
 8. Hvilke aktiviteter kan man lave?
 9. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 10. Hvad kan man lave med familien når det regner?
 11. Hvad kan man lave når man keder sig alene?
 12. Hvad skal jeg lave når jeg er alene hjemme?
 13. Hvad kan man lave når man er alene?
 14. Hvordan kan man glæde sin kæreste?
 15. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

Hvad kan man lave med kæresten på en regnvejrsdag?

“Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget”. Sådan plejer min mormor at sige. Indrømmet, det var helt klart var sjovere vejr i går, men sådan en regnvejrsdag er heller ikke at kimse ad. Her kommer ti idéer til, hvordan den kan gøres ret så hyggelig:

Kom endelig med jeres egne favorit-regnvejrs-beskæftigelses-tilføjelser :)

Hvad kan man lave i Danmark i regnvejr?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvad kan man se i regnvejr?

På Nationalmuseet i København kan du følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund.

Se København fra en ny vinkel med en tur op i Rådhustårnet.

Med sine 105,6 meter er Rådhuset en af de højeste bygninger i København. Der er cirka 300 trin fra fortovet og op til Rådhustårnets udsigts...

Den største og ældste ruin under Christiansborg Slot er ringmuren fra Biskop Absalons borg fra 1100-tallet. Ringmuren beskyttede borgen mod vendi...

Hvad kan man lave på en regnvejrsdag børn?

Når den danske sommer byder på regnvejr, hvilket den jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs. Vi har samlet en lang række ideer, som vi håber, at I kan blive inspireret af. Har du en ide, vi ikke har med her, så skriv den nederst i artiklen, så andre kan få glæde af ideen.

Hvis I har en biograf i nærheden, så tag et kig på, hvilke film, der går i øjeblikket. Her på Sjovforbørn.dk, kan du se de seneste anmeldelser eller en liste over alle de sjove familiefilm. I denne sommer kan I bl.a. se den nye Peter Pedal film eller Ice Age 3 eller for de lidt større børn Harry Potter og Halvblodsprinsen.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Det er ferietid og vi er nogle, der skal have 4 uger til at gå med børnene (uden at kunne stikke af til et all-inclusive ferieresort med pools i tre størrelser, vandland, aktivitetsrum og børneklub). Man kan godt tage i et sommerland hver dag, hvis man lige har vundet i Lotto. Det har vi ikke, så vi må lægge hovederne i blød og finde på billige og gratis aktiviteter 🙂

Det er jo tiltænkt den danske sommer, så alle dem med en lille paraply er tiltænkt regnvejrsdage. Ved godt alle ikke har mulighed for alt – men mon ikke der skulle være en 10-15 ting, I kan give jer til.

Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?

Du kan finde massevis af steder, der underviser i alle mulige ting. Ofte kan du finde disse hold på dit lokale bibliotek og på folkeuniversitetet, eller du kan finde dem i små lokale kunstforretninger eller -foreninger eller i større butikker. Du kan for eksempel tage et keramik-kursus, klatrekursus eller surferkursus.

Denne idé til date er ret sjov. Lad som om der ikke er strøm i huset, herunder heller ikke på jeres telefoner eller tablets. Fest som om det var år 1799. Tænd en masse stearinlys, og spil kort eller brætspil – eller andre hyggelige ting, du ville lave, hvis ikke der var strøm i huset.

Hvad er der af indendørs aktiviteter?

Længst ude ved en af Danmarks smukkeste naturattraktioner, Møns Klint, ligger GeoCenteret af samme navn. Centeret, der fortæller om Danmarks fødsel, er fyldt med aktiviteter til flere timer, en hel dag - ja, måske endda flere, hvis I skal nå at få det hele med! Den fantastiske udstilling med masser af interaktivitet og 3D-biograf er nemlig ikke det eneste, I kan opleve.

Hvis der kommer ophold i regnvejret, bør I kridte skoene og tage en tur ned af trapperne for at nyde udsigten og de imponerende klipper på tætteste hold, og måske kan I tage en skat med hjem fra stranden i form af et fossil. Hvis I er klar på lidt udfordringer, kan I give jer i kast med trætopbanerne i det omkringliggende skovområde. Hvis højderne ikke lige er jer, så bliver der også tilbudt guidede Mountain Bike-ture og deciderede fossiljagter! 

De dygtige guider fra Koldkrigsmuseum Stevnsfort står som altid parat til at vise rundt i det helt særlige underjordiske fort fra den kolde krigs tid. Derudover stiller fortet skarpt på atombomben med en særudstilling, som udforsker de problematikker og dilemmaer, der omgiver atombomben. Som noget helt unikt kan de lidt ældre (15 år og opefter) afprøve evnerne som kampvognsfører i minikampvognene!

Hvilke aktiviteter kan man lave?

 • Bage muffins, boller med glasur eller vafler med frugtfarve
 • Så karse
 • Lave en hjemme-biograf med hjemmelavede biograf- og popcornbilletter
 • Klippe gækkebreve
 • Lave et hjemmespa
 • Dryppe stearinlys
 • Lave perler 
 • Sy noget af stofrester
 • Male
 • Spille brætspil
 • Lege med modellervoks
 • Samle puslespil 

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Velkommen til Funguide – Danmarks komplette samling af sjove oplevelser, aktiviteter og events for alle personligheder, aldre og behov.

Her på siden finder du et stort og solidt udvalg af gode oplevelser til familie, drengerøve, tøseture samt en lang række andre spændende oplevelser fra hele Danmark. Du kan frit klikke dig rundt på siden for at se det store udvalg af både gratis såvel som betalte aktiviteter, heriblandt en masse muligheder inden for natur-, kultur- og mad.

Hvad kan man lave med familien når det regner?

Drag ud på eventyr på biblioteket:Er der noget hyggeligere end at tage på biblioteket og finde børnebøger og bøger til voksne? På biblioteket er der den hyggeligste stemning, og der er ofte et legehjørne til børn, hvor der kan leges og læses bøger. Nyd roen, nærværet og samværet med dit barn.

Fordelen ved landets biblioteker er, at det er et gratis sted at tage hen. Du kan ofte bruge timevis på biblioteket, og der er mange glæder for børn i alle aldre. Der er desuden ofte begivenheder på biblioteker til stor glæde for børn.

Hvad kan man lave når man keder sig alene?

Du har sikkert hørt, at det er sundt at kede sig, men det kan alligevel være frustrerende. Derfor har vi hjulpet og fundet 15 ideer til, hvad du kan lave, når du keder dig.

Skal det være nemt? Så brug vores idé-generator herunder:

Hvad skal jeg lave når jeg er alene hjemme?

8 broer, du kan gå på i Danmark

En bro kan have mange betydninger. En bro kan være noget, der skaber kontakt mellem parter. Noget, der lader dig passere forhindringer, som vandløb og fjorde. Hos Samvirke guider vi dig til 8 forskellige broer i Danmark. Både en rød genfunden bro ved Horsens og en blå bro i Randers. Broer, der fører dig tørskoet gennem rørskov og åløb. Og broer, der lader dig udforske middelalderlige borgruiner

Hvad kan man lave når man er alene?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvordan kan man glæde sin kæreste?

Du er naturligvis allerede en alletiders kæreste, men hvis du engang imellem føler, at du kunne gøre endnu mere for at gøre din partner glad – og jeres parforhold stærkere – så har vi her listet syv råd, der kan hjælpe dig på vej. 

Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

1. Flyv med drage: Efteråret er traditionelt forbundet med blæst, så køb eller byg en drage, og tag ungerne med på stranden eller i parken. Børnene elsker det og får brugt en masse energi. Hvis I googler 'byg en drage', finder I masser af guides til, hvordan I selv laver jeres helt egen drage fra bunden.

2. Sejl rundt i regnpytterne: Tag ungernes Lego-mænd eller andre små figurer med udenfor, saml nogle nedfaldne blade og find en stor vandpyt. Når figurerne ikke vejer så meget, kan de sejle rundt i vandpytten i de nedfaldne blade. Hvis I har nogle korkpropper, kan I også skære dem over i halve og bruge dem som både i stedet. I kan dirigere bådene rundt med pinde, som I også kan finde udenfor.

3. Sæbebobler: Det er altid sjovt at lege med sæbebobler udenfor - især hvis det blæser. Så kan I nemlig se, om I kan fange boblerne, inden de flyver væk! Lav også en sæbeboblekonkurrence: Hvem kan blæse flest bobler ad gangen? Og hvem kan lave den største boble?