:

Hvor er der gode julemarkeder?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er der gode julemarkeder?
 2. Hvor er der julemarked på Sjælland?
 3. Hvor afholdes Danmarks største julemarked?
 4. Hvornår er der julemarked på Gammel Estrup?
 5. Hvornår starter julemarked i Prag 2023?
 6. Hvor skal man tage hen på juletur?
 7. Er der julemarked på Gavnø?
 8. Hvor er der julemarkeder i København?
 9. Hvornår er der julemarked i Tivoli?
 10. Hvornår er der julemarked på Gavnø?
 11. Hvornår tænder julelys i London?
 12. Hvor skal man rejse hen mellem jul og nytår?
 13. Hvor kan man rejse hen mellem jul og nytår?
 14. Hvem ejer Gavnø Slot?
 15. Hvad koster Gavnø Slot?
 16. Hvor finder du julemarkedet?
 17. Hvor er hyggeligste julemarkeder 2019?
 18. Hvor er grønlandsk julemarked 2020?

Hvor er der gode julemarkeder?

LÆS OGSÅ: Julegave til hende: Se 40 bud gaver til kvinderne i dit liv

Gisselfeld Slot på Sydsjælland er kendt for deres traditionsrige julemarked kaldet ’Gisselfeld Juletorv’.

Julemarkedet er igen i år tilbage med julehygge, masser af inspirerende stande og underholdning for både store og små. Julemanden tager imod børn og barnlige sjæle i "Julemandens Hule" under Slottet, og der er også ponyridning, musik, samt salg af juletræer og pyntegrønt.

Derudover åbner slottet også dørene op, hvor man kan opleve stedet med fuld julepynt, så der ingen undskyldning er for ikke at komme i ægte julestemning. 

Slotsgården er pyntet flot op og fyldes snart med hyggelige juleboder. (Foto: PR/Kronborg Slot)

Julefreden sænker sig de to første weekender i advent over Danmarks storslåede renæssanceslot Kronborg, hvor stedet er pyntet op til jul med lysfyldte juletræer, duften af æbleskiver - og lyden af julejazz og gospelkoncerter.

Traditionen tro vil slotsgården være fyldt med omkring 80 juleboder med alt fra brugskunst, designvarer, legetøj, juledekorationer, tøj, delikatesser og meget mere. Derudover er der for de mindste også kreative værksteder og højtlæsning.

Åbningsdage: 26.-27. november og 3.-4. december (alle dage fra kl. 10-17)

Hele familien er velkommen til et af Storkøbenhavns mest kendte julemarkeder ved Advedørelejren, som i år for 17. gang afholdes af Cirkusmuseet og Forstadsmuseet.

Her er omkring 70 boder med til at skabe masser af julehygge med smagsprøver og julegaveidéer, mens de sælger alt fra nisser og julepynt til håndlavede ting og lokale delikatesser. Derudover er der på dagen fri entré til marked, museum og masser aktiviteter og underholdning for hele familien.

Verdens ældste forlystelsespark åbner igen i år op for hyggelige dage, når de alle fredage, lørdage og søndage fra 25. november til 18. december skruer ekstra op for julehyggen rundt om på hele Bakken.

Her finder du mange boder i Bakkens gader og stræder, der funkler i lys og julepynt for at skabe en magisk stemning. I år kan du kysse din udkårne under intet mindre end Danmarks største mistelten på hele seks meter, og de store barnlige sjæle kan kaste sig over Bakkens ’Jule 5-kamp’ og en ’Juleøl tour’. I det hele taget er der mange events undervejs i løbet af weekenderne og muligheder for julefrokoster. 

De små kan komme til Pjerrots Juleshow, og der er mulighed for at købe billetter til familiemusicalen "Nissebanden i Julemandens Land", som vises i TELTET på Bakken fra den 3. december 2022.

Elsker du julelys og smukke omgivelser, er det oplagt at tage en tur til Birkegårdens Haver. Her afholdes der alle fire weekender i advent et julemarked, hvor stedets mange haver samtidig vil være forvandlet til "julehaver" pyntet med tusindvis af funklende lys.

I Juleladen er der et lille hyggeligt udvalg af juleboder, hvor stadeholderne løbende skiftes ud. I kan også nyde æbleskiverne i Julecaféen og shoppe i den store Julebutik. Der er desuden børneaktiviteter med fx kreativt værksted, æselridning, skattejagt og dans om juletræet. Hver lørdag og søndag deler julemanden gratis slikposer ud til børnene.

Åbningsdage: Hver fredag, lørdag og søndag fra 25. november til 18. december (alle dage kl. 14-19)

Oplev det traditionsrige årlige julemarked på Esrum Kloster, når de igen i år åbner op for besøgende. Fokus er på "håndens arbejde", hvilket vil sige, at boderne alle selv fremstiller eller designer de varer, de sælger. Du kan købe bæredygtige lækkerier fra hele landet og fra europæiske klostre, dansk kunsthåndværk, samt Esrums egne produkter. Der vil også være mulighed for at købe juletræer og pyntegrønt.

For børn og barnlige sjæle vil der være hyggelige juleaktiviteter, og Møllecafeen har sammensat en julemenu specielt til lejligheden, hvor mor og far også kan nyde frisktappet klosterøl.

Hvor er der julemarked på Sjælland?

Spis en nybagt æbleskive og skål i et krus dampende varm gløgg ved en af de 125 boder, der deltager i julemarkedet på Kronborg Slot. Her kan du desuden finde inspiration til juledekorationerne, klippe din egen julepynt i juleværkstederne og købe design, legetøj og lokale delikatesser.

Hvor afholdes Danmarks største julemarked?

NB! Mange af julemarkederne offentliggør først åbningsdatoer og -tider i oktober/november. Men du kan sagtens planlægge din juletur efter sidste års datoer.

Da det er en virkelig udførlig guide, kan du klikke her og få et overblik over juleshopping og de bedste julemarkeder i den storby, som du overvejer at besøge:

Min families favoritby til en juletur er helt klart Berlin. Vi har været på juletur til Berlin tre gange. Og har du ikke oplevet julemåneden i Berlin, kan jeg varmt anbefale dig, at du booker en tur dertil. Vil du ikke helt så langt væk, vil jeg anbefale dig at tage på juletur til København eller Hamborg. Begge byer er højt på min liste over favoritbyer med de bedste julemarkeder og juleshopping.

Sidste år gik familiens juletur til en helt ny juleby, som ingen af os havde besøgt ved juletid før; nemlig Wien. Jeg havde fået Wien anbefalet på det varmeste. og forventningerne var tårnhøje, især fordi vores juletur til Wien blev aflyst de to tidligere år på grund af Covid-19. Og waauwwww, jeg er helt blæst bagover. Jeg er faktisk lidt i tvivl, om Wien bør overtage førstepladsen som byen med de bedste julemarkeder i Europa. Det er ihvertfald en af de smukkeste og mest tradtionsrige julebyer, der findes.

Familiens juletur i 2023 skal gå til München. Og vi har booket flybilletter og Airbnb i juli måned. Valget af årets juleby skyldes især to ting.

Der er utroligt mange byer i Danmark og udlandet, som gør noget ganske særligt ud af deres juleudsmykning, og som det er en fryd at opleve på en juletur. Samtidig kan du ind imellem spare mange penge på at tage på juleshopping i udlandet. Hvor du vælger at tage på juletur i 2023, afhænger selvfølgelig af, hvor stor din pengepung er, og om du mest er til det velkendte, eller om du har lyst til at gå på opdagelse i en ny by.

Priserne på flybilletter er så lave, at fantastiske New York for mange er helt opnåelig som rejsemål for en juleshoppingtur.

For over 30 år siden da jeg var Au Pair i USA, var jeg selv i New York ved juletid, og det var en eventyrlig oplevelse. Jeg husker især de trillionmange julelys i de sneklædte gader og den store stemningsfulde skøjtebane ved Rockefeller Center midt i centrum. Men da det jo er så mange år siden, kontaktede jeg mit netværk for at få nogle opdaterede tips til, hvad du skal se i New York i december måned. Og ja, julelysene og Rockefeller Center er stadig nogle af byens største højdepunkter.

Hvis du har lyst til at kigge på overdådige julevinduer, der får selv Tivolis overdådige juledekorationer til at blegne, bør du besøge Saks, Macy’s, Barneys, and Bergdorfs. Disse forretninger er meget dyre men perfekte til lidt vindueskiggeri. Men New York er et shoppingmekka for alle pengepunge, og hvis du er ude efter unikke gaver, bør du især besøge Soho og nogle af de mange vintagebutikker. Et godt tip er at bestille mange af dine gaver over Internettet og så få dem sendt frit leveret til dit hotel i New York. På den måde er du sikker på at få varerne til den bedste pris.

For mange er julen lig med tryghed og velkendte traditioner, og derfor stemte vores Facebook brugere de populære storbyer London, Paris, Prag, Rom og Berlin ind på en klar anden plads. Selv om Berlin hører til under kategorien populære juleshoppingbyer, har jeg valgt at placere byen under Tyskland længere nede i artiklen.

Især op til jul er London et af de mest populære rejsemål for danskerne. Og det er fuldt forståeligt, fordi det er et af de bedste steder at komme i julestemning.

I den smukt oplyste og elegant dekorerede hovedstad kan du bl.a.:

 • nyde den smukke julebelysning i Oxford street (fra 2. nov. 2022) Regent street, Picadilly og St. James området (fra 9. nov. 2022) – dog i begrænsede perioden af dagen.
 • opleve den altid spektakulære juleudstilling i stormagasinet Harrods.
 • slentre en tur gennem Covent Garden.
 • opleve et magisk univers for børn og barnlige sjæle i den stor legetøjsbutik Hamleys.
 • synge med på de engelske “Christmas carols” i St. Paul’s Cathedral.
 • beundre det kæmpemæssige juletræ på Trafalgar Square.
 • Trykke næsen flad og beundre juleudstillingerne i vinduerne i de store varehuse på Oxford Street, som næsten er kunst.

I julemåneden er den romantiske franske hovedstad pyntet op med lys overalt. Hvert sit kvarter har sin egen særlige fortryllelse af livlige udendørs aktiviteter med alt fra skøjtebaner, til mange charmerende julemarkeder som fylder gader og pladser.

Et af højdepunkterne i Paris omkring juletid er de storslåede vinduesudstillinger i de imponerende stormagasiner Galeries Lafayette og Printemps på boulevard Haussmann. Hvis vejret ikke arter sig, kan du finde også finde julestemning inden for i stormagasinerne eller i byens 25 overdækkede passager, hvor tre af de mest kendte er Passage Choiseul (fra 1827) nær metro Quatre-Septembre, Galerie de la Madeleine (fra 1845) nær metro Saint-Lazare og Passage du Grand Cerf (fra 1825) nær metro Etienne Marcel.

En anden fast juletradition i Paris er den offentlige skøjtebane, der anlægges på pladsen foran rådhuset, Hôtel de Ville (plejer at være åben fra midten af december). Endelig kan du ikke rejse hjem fra Paris uden også at have været en tur forbi det fine juletræ foran Notre Dame katedralen.

Hvornår er der julemarked på Gammel Estrup?

Julemåneden venter lige om hjørnet og den helt perfekte måde at komme i julestemning på, er at tage til julemarked – gerne på et herregårdsslot.

Det prøvede vi i weekenden og siden har jeg bare haft den hyggeligste julestemning i kroppen. Ih hvor var det bare en dejlig oplevelse og jeg vil da straks give tippet og ideen videre til dig.

Hvornår starter julemarked i Prag 2023?

De fleste af Prags julemarkeder begynder om lørdagen, 4 lørdage før jul - altså i slutningen af november eller starten af december

Hvor skal man tage hen på juletur?

Uanset om du er til juleferie i varmen, eller du drømmer om at fejre højtiden i smukke vinterlandskaber, så kan dine ønsker gå i opfyldelse hos os. Her på siden finder du et stort udvalg af julerejser, og lige gyldigt om du vil ud i det store udland eller blive hjemme i Danmark, så har vi en destiation, der passer dig.

Inden for landets grænser kan du eksempelvis tage på juleferie på Falster, hvor vi både skal på besøge bryggeriet på Krenkerup gods, hygge i Guldborgsund og til julegudstjeneste i Nykøbing Falsters Klosterkirke, inden Hotel Nykøbing serverer en skøn julemiddag for os. Eller du kan tage med på den hyggelige tur til Aalbæk Gl. Kro, hvor vi tager på rundtur i det nordjyske og ser nogle af egnens seværdigheder, inden vi sammen fejrer juleaften med alle de klassiske juleretter.

Du er også masser af muligheder for at rejse ud i Europa og fejre julen i Tyskland, Norge, Holland, Østrig, Frankrig, Tjekkiet eller Italien. Uanset hvor julerejsen går hen - og uanset om du er afsted alene eller med venner eller familie - så får du en hyggelig jul sammen med glade rejsefæller.

Er der julemarked på Gavnø?

Kom med når baronessen på Gavnø for 17. år pynter op til Jul på Gavnø. IDA udforsker Gavnø julemarked og nyder gløgg og æbleskiver, når det passer dig.

English below 

Hvor er der julemarkeder i København?

LÆS OGSÅ: Julegave til hende: Se 40 bud gaver til kvinderne i dit liv

Gisselfeld Slot på Sydsjælland er kendt for deres traditionsrige julemarked kaldet ’Gisselfeld Juletorv’.

Julemarkedet er igen i år tilbage med julehygge, masser af inspirerende stande og underholdning for både store og små. Julemanden tager imod børn og barnlige sjæle i "Julemandens Hule" under Slottet, og der er også ponyridning, musik, samt salg af juletræer og pyntegrønt.

Derudover åbner slottet også dørene op, hvor man kan opleve stedet med fuld julepynt, så der ingen undskyldning er for ikke at komme i ægte julestemning. 

Slotsgården er pyntet flot op og fyldes snart med hyggelige juleboder. (Foto: PR/Kronborg Slot)

Julefreden sænker sig de to første weekender i advent over Danmarks storslåede renæssanceslot Kronborg, hvor stedet er pyntet op til jul med lysfyldte juletræer, duften af æbleskiver - og lyden af julejazz og gospelkoncerter.

Traditionen tro vil slotsgården være fyldt med omkring 80 juleboder med alt fra brugskunst, designvarer, legetøj, juledekorationer, tøj, delikatesser og meget mere. Derudover er der for de mindste også kreative værksteder og højtlæsning.

Åbningsdage: 26.-27. november og 3.-4. december (alle dage fra kl. 10-17)

Hele familien er velkommen til et af Storkøbenhavns mest kendte julemarkeder ved Advedørelejren, som i år for 17. gang afholdes af Cirkusmuseet og Forstadsmuseet.

Her er omkring 70 boder med til at skabe masser af julehygge med smagsprøver og julegaveidéer, mens de sælger alt fra nisser og julepynt til håndlavede ting og lokale delikatesser. Derudover er der på dagen fri entré til marked, museum og masser aktiviteter og underholdning for hele familien.

Verdens ældste forlystelsespark åbner igen i år op for hyggelige dage, når de alle fredage, lørdage og søndage fra 25. november til 18. december skruer ekstra op for julehyggen rundt om på hele Bakken.

Her finder du mange boder i Bakkens gader og stræder, der funkler i lys og julepynt for at skabe en magisk stemning. I år kan du kysse din udkårne under intet mindre end Danmarks største mistelten på hele seks meter, og de store barnlige sjæle kan kaste sig over Bakkens ’Jule 5-kamp’ og en ’Juleøl tour’. I det hele taget er der mange events undervejs i løbet af weekenderne og muligheder for julefrokoster. 

De små kan komme til Pjerrots Juleshow, og der er mulighed for at købe billetter til familiemusicalen "Nissebanden i Julemandens Land", som vises i TELTET på Bakken fra den 3. december 2022.

Elsker du julelys og smukke omgivelser, er det oplagt at tage en tur til Birkegårdens Haver. Her afholdes der alle fire weekender i advent et julemarked, hvor stedets mange haver samtidig vil være forvandlet til "julehaver" pyntet med tusindvis af funklende lys.

I Juleladen er der et lille hyggeligt udvalg af juleboder, hvor stadeholderne løbende skiftes ud. I kan også nyde æbleskiverne i Julecaféen og shoppe i den store Julebutik. Der er desuden børneaktiviteter med fx kreativt værksted, æselridning, skattejagt og dans om juletræet. Hver lørdag og søndag deler julemanden gratis slikposer ud til børnene.

Åbningsdage: Hver fredag, lørdag og søndag fra 25. november til 18. december (alle dage kl. 14-19)

Oplev det traditionsrige årlige julemarked på Esrum Kloster, når de igen i år åbner op for besøgende. Fokus er på "håndens arbejde", hvilket vil sige, at boderne alle selv fremstiller eller designer de varer, de sælger. Du kan købe bæredygtige lækkerier fra hele landet og fra europæiske klostre, dansk kunsthåndværk, samt Esrums egne produkter. Der vil også være mulighed for at købe juletræer og pyntegrønt.

For børn og barnlige sjæle vil der være hyggelige juleaktiviteter, og Møllecafeen har sammensat en julemenu specielt til lejligheden, hvor mor og far også kan nyde frisktappet klosterøl.

Hvornår er der julemarked i Tivoli?

Glæd dig til at blive fortryllet, når du spankulerer gennem parkens 70 meter lange lystunnel, der består af mere end 50.000 glitrende julelys. Fryd dig over synet af mere end 3.000 udendørs julekugler og 16 km juleranker, der er med til at vække din indre julestemning, mens du nyder lidt varmt og sødt i en af de mange juleboder rundt omkring i parken.

Bliv imponeret af det 40 meter høje juletræ når forlystelsen Sky-Tower traditionen tro bliver forvandlet til et magisk juletræ. Oplev hvordan hele parken bliver lyst op af den 2,1 kilometer lange lyskæde og skaber en magisk stemning. Og under Sky Tower kan du også tage en tur ned af den sjove kælkebakke.

Hvornår er der julemarked på Gavnø?

Hunde er velkommen i snor i slotsparken, men er ikke tilladt indenfor i forbindelse med afvikling af Jul på Gavnø.

Julebuffét i Café Tulipanen

Hvornår tænder julelys i London?

London er en af de smukkeste byer i verden, når vinteren kommer. Især ved juletid, når gaderne er pyntet med alle slags lys, guirlander, lysende figurer og juletræer.

I byens centrum kan du se de smukkeste julelys, enten ved at gå en lang tur eller ved at tage en billet på London sightseeingbus, som også kører dig rundt til de vigtigste områder, og du kan benytte dig af muligheden for at se både vinterdekorationer og de mest populære monumenter i den britiske hovedstad.

Nogle af de smukkeste områder, som man ikke må gå glip af for at få nogle spektakulære billeder, er:

En fantastisk ting at lave på en regnvejrsdag i London i december er at gå ud og se West End-musicals. London om vinteren er sæson for musicals, og det kan man mærke i luften.

Deres shows har intet at misunde de berømte Broadway-shows. De musikalske numre er vidunderlige, og iscenesættelsen er imponerende. Selv hvis du ikke taler engelsk, skal du ikke være bange, for mange af West End-musicalerne er blevet filmatiseret.

I juletiden vælger mange mennesker at gå i teatret for at få en hyggelig aften i byen og for at slippe væk fra kulden, så billetter til London-musicals er meget efterspurgte.

Hvor skal man rejse hen mellem jul og nytår?

 • Det er juleaften søndag den 24. december, og nytårsaften søndag den 31. december. 

  I nogle kommuner starter skolernes juleferie 2023 allerede Fredag den 15. december, mens den i andre starter Fredag den 22. december. Fælles for alle er dog, at juleferien varer indtil tirsdag den 2. januar 2024. 

 • Mange tager på ferie i december for at komme lidt væk fra juleræset herhjemme og tanke op på sol og varme i stedet. Ofte giver juleferien mulighed for en lang ferie uden at bruge for mange feriedage. Så det er bare med at komme afsted. Destinationer som Thailand og De Kanariske Øer er altid populære til en juleferie i udlandet. Men vi har også julerejser til f.eks. Kap Verde, Mexico og Maldiverne. Så er spørgsmålet bare, hvor din juleferie 2023 skal gå hen?

 • Hvis du søger en juleferie blot et par timer væk, så er Kap Verde, Hurghada-kysten eller klassikerne; De Kanariske Øer oplagte valg. Er du frisk på en julerejse længere væk hjemmefra, så er Thailand og Mexico mageløse bud på årets juleferie 2023. 

 • Vi har altid gode tilbud kørende - også på vinterferier og julerejser. Hvis du vil se nærmere på vores tilbud, så kig længere oppe på siden, eller på vores tilbudsside, her. 

 • Ja, det kan du godt. Hvis du får lyst til en spontan julerejse med kort varsel, så hold øje med vores side med afbudsrejser, så kan du være heldig at finde dig en afbudsrejse til juleferien. 

 • Overlad madlavningen til andre og bestil All Inclusive på hotellet. Vi har rigtig mange hoteller at vælge mellem, og mange af dem gør noget ekstra ud af både jule- og nytårsmenuen.

 • Selvfølgelig er det også muligt at finde en afbudsrejse og andre billige rejser i julen og hen over nytår. Hvis ikke det er en rabatkode, du er på jagt efter, så tjek vores afbudsrejser og find din billige juleferie. 

Hvor kan man rejse hen mellem jul og nytår?

Klik her, og læs om vejret og rejser til 15 varme steder i juleferien: Bali | Costa del Sol og Costa Blanca | De Kanariske Øer | Den Dominikanske Republik | Egypten | Florida | Forenede Arabiske Emirater | Gambia | Goa | Kap Verde øerne | Madeira | Maldiverne | Mexico | Thailand

I denne guide får du et godt overblik over 15 populære og varme rejsemål i juleferien. Lige fra lune og behagelige Spanien og solrige Florida til de mere eksotiske og varme rejsemål fx Thailand, Dubai, Goa og Kap Verde.

Vælger du et af de lune rejsemål i juleferien, er et godt tip at vælge et hotel med en opvarmet pool.

Klik på et af disse 15 populære rejsemål for tjekke prisniveauet og vejret i juleferien. Er det fx lunt om aftenen? Og er det varmt nok til at du kan bade i havet? Er det dyrere, end du havde regnet med? Og er der måske et godt og billigt alternativ?

 • Bali
 • Costa del Sol og Costa Blanca
 • De Kanariske Øer
 • Den Dominikanske Republik
 • Egypten
 • Florida
 • Forenede Arabiske Emirater
 • Gambia
 • Goa
 • Kap Verde øerne
 • Madeira
 • Maldiverne
 • Mexico
 • Thailand

Hvem ejer Gavnø Slot?

Med afsæt i den eksisterende herregård stiftedes i 1403 et dominikanernonnekloster på Gavnø. Nonnerne levede her et afsondret liv på sikker afstand af, men synlig for, den livlige trafik til og fra Næstved. I dag indgår resterne af klosteret, der var opført helt af tegl, i den nuværende herregård, et barokanlæg fra 1755‑58. Klosterkirken udgjorde sydfløjen i anlægget.

De bevarede fire østligste fag afslører, at kirken var en ret beskeden bygning på ca. 25 m, opført i et komplekst højgotisk formsprog, hvor hvælvenes støttepiller stod indvendig i kirken. De glatte ydermure fremhævede den femsidede korafslutning mod øst. Kirken er formentlig opført kort efter klosterets oprettelse, og den stod måske færdig ved relikvienedlæggelsen i 1408. I herregårdens østfløj indgår der også murværk fra klostertiden, men herudover kan nonneklosteret også have omfattet andre grundmurede fløje, hvorfra der endnu ikke er fundet bygningsrester. Der hørte formentlig også en ladegård til klosteret, som kan have ligget mod nordøst.

Hvad koster Gavnø Slot?

Oplev eventyrøen Gavnø, hvor slotsparken byder på et væld af blomster igennem sæsonen. Oplev bl.a. Danmarks største Tulipanfestival, den smukke nyanlagte Sakura Allé, Rosenhaven og den smukke Liljefestival. Legepladsen Sørøverland, de søde bjerggeder og det eksotiske Sommerfuglehus, er altid et hit blandt de mindste.

Gå på opdagelse på det historiske rokokoslot, som byder indenfor til Nordeuropas største private malerisamling, nyrestaurerede stuer samt Gavnø Slotskapel, som er Norden mest farverige kirkerum. Prøv vores gratis lydguide på din tur rundt, du finder den i Useeum appen.

Hvor finder du julemarkedet?

Selve julemarkedet består af over 25 boder fyldt med fine og søde sager, hvor du fx kan møde Peters Jul, Bagsværd Lakrids og Mett-Mari blandt årets stadeholdere. Markedet er placeret rundt i gader og stræder og pyntet med lys, gran og julepynt for at skabe en magisk stemning.

Hvor er hyggeligste julemarkeder 2019?

De hyggeligste julemarkeder 2019 1 SJÆLLAND 2 Jul på Bakken - julemagi i Dyrehaven. Det er blot andet år i træk, at verdens ældste forlystelsespark åbner op for denne "tradition", hvor de hver weekend fra 22. ... 3 Gisselfeld Juletorv 2019 - juleboder fra hele landet. På Gisselfeld Juletorv kan du komme i julestemning, når de over to weekender i november afholder deres traditionsrige julemarked ved Gisselfeld Slot ...

Hvor er grønlandsk julemarked 2020?

Grønlandsk julemarked 2020 - Det Grønlandske Hus Julemarkedet i Det Grønlandske Hus er en oplagt mulighed for at finde grønlandsk kunsthåndværk i København. Her vil der i år være 22 boder med skønne, håndlavede sager, som sælger alt fra moskusuld og sælskind til perler og klenodier.