:

Hvad får man i løn hos Espresso House?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad får man i løn hos Espresso House?
 2. Kan man dele Espresso House abonnement?
 3. Hvordan får man kuponer i Espresso House?
 4. Er der studierabat i Espresso House?
 5. Hvad hed Espresso House før?
 6. Hvem ejer Espresso House?
 7. Hvad koster kaffe på Espresso House?
 8. Hvad får en barista i løn?
 9. Hvem får studierabat?
 10. Hvor mange Espresso House er der i Danmark?
 11. Hvad hed det før Espresso House?
 12. Hvad er verdens dyreste kaffe?
 13. Hvad tjener en ufaglært kassedame?
 14. Hvad er lønnen for en kassedame?
 15. Kan man få studierabat uden studiekort?

Hvad får man i løn hos Espresso House?

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

 • Adgang til alle låste artikler
 • Modtag vores daglige nyhedsbreve
 • Fuld adgang til vores app

Kan man dele Espresso House abonnement?

1. Innledning2. Tjenesten3. Forhåndsbestilling4. Abonnement5. Priser6. Betaling: lading av ditt Coffee Card og betaling via debet- og kredittkortet ditt eller medlemskap7. Bekreftelse på gjennomført kjøp8. Angrerett og refusjon9. Avslutning av medlemskapet eller abonnementet ditt10. Klage11. Dine personlige opplysninger12. Endringer og oppdateringer i Vilkårene13. Tekniske problemer, avvik i våre tilbud og ekstraordinære omstendigheter14. Immaterielle rettigheter15. Systemkrav16. Lenker17. Svindel18. Overføring19. Gjeldende lov, rettstvister og klager20. Kontakt oss

1.1 Disse generelle vilkårene og betingelsene («Vilkår») gjelder når vi, EH Group AB, org.nr.: 556903-5578, («Espresso House»), gir medlemmene våre tilbud (inkludert muligheten til å tegne abonnement), rabatter og gaver som en del av lojalitetsprogrammet vårt, My Espresso House, via Espresso House-appen («Appen»). Informasjon i appen, for eksempel ytterligere informasjon om og vilkår for de forskjellige abonnementene våre, supplerer disse vilkårene. Ved eventuelt avvik mellom informasjonen i appen og informasjonen i disse vilkårene, er det informasjonen i appen som gjelder.

Hvordan får man kuponer i Espresso House?

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne nyde dine kaffepauser på Espresso House med lidt ekstra komfort og samtidig blive belønnet? Yay, for det kan du faktisk!

Er der studierabat i Espresso House?

Ville det ikke være fantastisk, hvis du kunne nyde dine kaffepauser på Espresso House med lidt ekstra komfort og samtidig blive belønnet? Yay, for det kan du faktisk!

Hvad hed Espresso House før?

Fra den 5. september kan du få fingrene i lækre blåbærsnurrer i Espresso House, og køber du to snurrer, støtter du samtidig Røde Kors’ arbejde for blandt andet ensomme i Danmark.

Hvem ejer Espresso House?

JAB Holding, som bl.a. ejer Espresso House, vil rejse op imod 15 mia. kr. ved at sende sin kaffeforretning på børsen.

Holdingsselskabet JAB, som bl.a. står bag Espresso House, planlægger at sende sin kaffeforretning på børsen i Amsterdam for at rejse op imod 15 mia. kr., hvilket vil gøre det til Europas største børsnotering i år.

Hvad koster kaffe på Espresso House?

Går du rundt og trænger til en friskbrygget kaffe under din shoppingtur? På kaffebaren Espresso House i Aalborg, kan du sidde og nyde en caffe latte eller en espresso, sammen med en lækker snurre, en muffin eller måske et stykke cheesecake. Deres udvalg af bagværk og sandwichses, focacciaer og bagels, gør desuden Espresso House til et perfekt sted at få sin morgenmad på farten.

Espresso House i Friis Shoppingcenter giver dig den helt rigtige caféstemning, hvor du kan få lov til at slå benene op og slappe helt af. Indretningen er hjemlig, og atmosfæren er afslappet, så du kan komme helt ned i gear og nyde din yndlingskaffe, måske med lidt sødt til ganen.

Espresso House er blevet nordens største kaffekæder, og det er ikke uden grund. Caféen har nemlig utroligt høje kvalitetsstandarder for sin kaffe og espresso, som sætter strenge krav til både bønner og brygningsproces. Der skal mere til, end man tror for at lave en god kop Espresso House kaffe.

Enhver kaffe hos Espresso House i Aalborg bliver håndbrygget, uanset om du bestiller en caffe latte, cappuccino, cortado, americano eller filter kaffe. Derudover bliver kaffebarens kaffe- og espressobønner særligt udvalgt, idet de skal have en kvalitetsscore på over 80 målt på den anerkendte skala for “special kaffe”. Rent faktisk er det kun fem producent af verdens kaffe, som ligger over 80 på skalaen.

Espresso House i Aalborg har selvfølgelig alle de normale kaffevarianter som du kender og elsker. Her kan du få caffe latte, espresso, cortado, filterkaffe, iskaffe eller en smuk cappuccino. Skal det være lidt sødere har caféen og et stort udvalg af frappinoer, islatte og iscappuchino med forskellige sirupper og is, eller en caffe latte med karamel, vanilje eller chokolade. Desuden kan du finde en masse forskellig slags te og iste.

Hvad får en barista i løn?

Folk inden for kasseassistentarbejde inden for catering og fastfood serverer kunder ved maddiske og færdigtilbereder enkle fødevarer i restauranter, cafeer, hoteller, fastfoodbutikker, cafeteriaer, hospitaler og andre steder med spisning.

Hvem får studierabat?

Et godt overordnet tip er, at du altid bør flashe dit studiekort, før du kører dankortet igennem terminalen. Chancen for at du rammer en studierabat er temmelig stor.

Brug også Google eller studieportalerne Studiz og Studenterguiden til at søge efter studierabatter, kuponkoder og rabatkuponer. Det kan godt betale sig at undersøge mulighederne for rabat, før du langer dine hårdt tjente 100-lapper over disken.

Gider du ikke bruge tid på at søge rundt på nettet efter rabatter, eller vil du hellere have, at rabatterne kommer direkte til dig? Der findes flere apps, der samler de gode tilbud og kan sende dig push-beskeder, der passer lige til dine søgekriterier.

Prøv eksempelvis appen Studiz, der samler alle de gode studierabatter. Du kan både søge efter online tilbud og rabatter i dit lokalområde. Andre gode apps til at opspore de største procenter er Too Good To Go, Menucard og Deal Hunter.

Bor kæresten i den anden ende af landet, eller har du langt til studiet? Transport kan være en af de helt store pengeslugere. Heldigvis har de fleste trafikselskaber reducerede priser til unge. Nogle af de allerbedste rabatter er dem, du kan få ved DSB og Arriva samt ved busselskaberne Rødbillet og Abildskou.

Hos DSB og Arriva kan du bestille et ungkort, der giver dig 25 - 50% rabat på rejser, hvis du er mellem 16 og 25 år eller går på en SU-berettiget uddannelse. Ungkortet gælder dog ikke for rejser med DSB på Sjælland og øerne.

Har du brug for nye programmer til computeren, så kig dig for, inden du køber. Der kan være store besparelser at hente. Nogle softwarefirmaer gemmer bare rabatterne godt.

Du kan eksempelvis få 60% i rabat på Adobe Creative Cloud med adgang til Photoshop, Indesign, Illustrator og så videre. På layoutprogrammet Sketch kan du få 50% rabat, og er du en udviklernørd med hang til html og dataanalyser, kan du få fingre i fede programmer til lavere priser hos Github Education.

Hvor mange Espresso House er der i Danmark?

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er usikker på noget eller har brug for mere information om nogle af vores produkter, eller hvordan vi håndterer vores fødevarer, er du velkommen til at kontakte vores gæstesupport

Hvad hed det før Espresso House?

Espresso House tilbød noget helt andet end den svenske traditionelle café dengang. Det var en unik, hyggelig og indbydende atmosfære, som var en ny måde at nyde kaffe på for svenskerne.

Hvad er verdens dyreste kaffe?

Danskere er en af de folkefærd der drikker mest kaffe. Det viser flere undersøgelser og statistikker, hvor de skandinaviske lande er godt repræsenteret.

De mange kaffeglade danskere giver en stor interesse for kaffe generelt og derfor har Verdens-top10.dk valgt at se nærmere på verdens dyreste kaffe. Navnet er Luwak Coffee og stammer fra Indonesien. I vores top 10 over dyre kaffevarianter er det specielt de sydamerikanske lande der præger billedet.

Hvad tjener en ufaglært kassedame?

Kasseassistenter over 18 år tjener i gennemsnit cirka 26.700 kr. om måneden inkl. pension ifølge en opgørelse foretaget af CEPOS. Men lønnen kan variere afhængig af stilling, virksomhed og branche, og om man arbejder efter kl. 18 og i weekenderne.

Er du på udkig efter et job i en butik? Men er du i tvivl om, hvad det er man kan forvente at tjene i en butik som f.eks REMA 1000, Netto eller Lidl?

Lønnen kan variere afhængigt af erfaring, ansvarsområde mv., men i denne artikel vil vi dykke ned i, hvad man typisk har udsigt til at tjene som butiksmedarbejder, og hvad det konkret kræver af kvalifikationer.

Det er vigtigt at understrege, at det er ikke er alle, som kan gå ind fra gaden og få sådan et job, selvom mange måske tænker: “Man kan altid få et job i Netto, hvis alt går galt.”

Hvad er lønnen for en kassedame?

Folk inden for kasseassistentarbejde og beslægtet kundebetjening betjener kasseapparater, optiske prisscannere, computere eller andet udstyr til registrering og godkendelse af betaling for varekøb, servicer og adgang til steder som butikker, restauranter og billetkontorer.

Kan man få studierabat uden studiekort?

Som studerende kan du ikke regne med, at alle butikker har studiekort rabat. Særligt ikke hvis du bor i en mindre by. Studiekort rabatter er nemlig mest udbredt i byer med et godt og stort studiemiljø. Som studerende er det mest almindelige dog, at man bor i eller tæt på de største studiebyer i Danmark.