:

Hvor kan jeg købe NA-KD?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan jeg købe NA-KD?
 2. Er NA-KD dansk?
 3. Hvem ejer NA-KD?
 4. Er NA-KD små i størrelsen?
 5. Er NA-KD retur gratis?
 6. Hvor lang tid tager NA-KD levering?
 7. Er der gratis returnering på NA-KD?
 8. Er der told på NA-KD?
 9. Hvor lang tid tager Na KD levering?
 10. Er NA-KD fast fashion?
 11. Hvordan returnere jeg min pakke?
 12. Kan man returnere en åben vare?
 13. Er der fri fragt på NA-KD?
 14. Er det gratis at returnere fra NA-KD?
 15. Er det lovligt ikke at give penge retur?

Hvor kan jeg købe NA-KD?

Det er blevet yderst populært at købe second hand tøj på nettet. På vores side har vi gjort det nemt for dig at finde frem til de helt rette styles, der passer perfekt ind i netop din garderobe. Foruden at vælge den mest bæredygtige påklædning, sparer du naturligvis også penge ved at købe second hand.

Sælg brugt tøj her og brug det som tilskud til din nye garderobe. Du kan udvide den med ekstra second hand tøjdele eller bruge pengene på nyt tøj. Uanset om du bruger pengene til second hand tøj eller til noget helt andet, har du gjort noget for miljøet, da dit gamle tøj får nyt liv hos en anden. Du kan bruge pengene på:

 • Nyt tøj fra vores flotte kollektioner
 • Sælg tøj og brug pengene til nyt second hand tøj
 • Gemme dine penge fra salg af brugt tøj og bruge dem på siden senere

Er NA-KD dansk?

Om os NA-KD er en svensk modevirksomhed, der tilbyder de nyeste trends inden for tøj, accessories og skønhedsprodukter. Med fokus på trends, fællesskabsopbygning og sociale medier er NA-KD hurtigt blevet en go-to destination for modebevidste forbrugere over hele verden.

Hvem ejer NA-KD?

Seems like you're using an old browser. Things on the website might not work as they should.

Sign up to our newsletter and get 20% OFF your first order

Er NA-KD små i størrelsen?

Sidste år blev Odenses juletræ- og belysning tændt en stille, mørk fredag i november – helt uden at nogen anede uråd. Årsagen til den uannoncerede tænding behøver næppe udpensles.

I år er situationen heldigvis en anden, og med udsigt til en jul, der – indtil videre – ser ud til at blive helt uden restriktioner, er der også lagt op til, at juletræstændingen bliver, som vi kender den fra før corona. Sådan lyder det fra Odense Cityforening, der står bag det store juletræ og de mange julelys i midtbyen.

Er NA-KD retur gratis?

NAKD selger moteklær til kvinner på nett. I nettbutikken finner du mer enn 2500 produkter fra over 200 forskjellige merker. NA-KD samarbeider med de aller største leveringsselskapene som DHL og Postnord. I nettbutikken kan du betale med blant annet Mastercard, Visa og Klarna.

Hos NAKD finner du årets trender til svært overkommelige priser med kule snitt og farger som er i tiden akkurat nå. I sortimentet finner du merker som Dagmar, For love & lemons, Birkenstock, Hunkydory, Love Stories og mange flere.

Hvor lang tid tager NA-KD levering?

NAKD selger moteklær til kvinner på nett. I nettbutikken finner du mer enn 2500 produkter fra over 200 forskjellige merker. NA-KD samarbeider med de aller største leveringsselskapene som DHL og Postnord. I nettbutikken kan du betale med blant annet Mastercard, Visa og Klarna.

Hos NAKD finner du årets trender til svært overkommelige priser med kule snitt og farger som er i tiden akkurat nå. I sortimentet finner du merker som Dagmar, For love & lemons, Birkenstock, Hunkydory, Love Stories og mange flere.

Er der gratis returnering på NA-KD?

Der findes som sådan ikke en nedre grænse for, hvorfølgere du skal have på Instagram for at kunne tjene penge, men du skal have min. 5.000 følgere for at være micro influencer hos Make Influence. Der er heller ikke regler om, at du kan have for mange følgere.

Reklamemarkeringen skal være iøjefaldende fra starten. Instagram har lanceret en standardmarkering, hvor kommercielt indhold kan blive markeret med sætningen ”Betalt partnerskab med [virksomhedens navn]”.

Hvad kan NA-KD gøre for din virksomhed? Det er nemt at komme i gang! Du skal bare klikke på knappen nedenunder for at blive tilsluttet det rette netværk, indgive din ansøgning, og hvis denne bliver godkendt, vil du ganske enkelt kunne klippe og indsætte vores links og reklamebannere på din hjemmeside.

Når du får rabat eller andre fordele mod at omtale en virksomhed eller deres produkt, anses det som reklame, da virksomheden i princippet “giver dig” de 50% rabat som betaling. Det skal derfor markeres som reklame, hvis du får rabat eller andre fordele mod at promovere et produkt/virksomheden.

Er der told på NA-KD?

BEMÆRK VENLIGST, AT NEDENSTÅENDE BESTEMMELSER KUN GÆLDER KØB AF ALMINDELIGE VARER - HVIS DU VIL KØBE ELLER HAR KØBT SECOND HAND-VARER (ELLER PRE-LOVED VARER), SÅ SE VORES VILKÅR OG BETINGELSER FOR CIRCLE-VARER NEDENFOR.

1. GENERELT

Hvor lang tid tager Na KD levering?

Jeg er kæmpe fan af NA-KD !💖 Jeg er vild med deres kollektioner, bæredygtighedspolitik, og har købt derfra utallige gange. Jeg har lige fået en pakke ind af døren i morges med yndlings bukserne. Jeg har også altid fået mine pakker hurtigt, intet at klage over. Jeg synes at brandet fortjener mere kærlighed, for de gør et godt stykke arbejde 🌸✨

har ikke modtaget nogen refundering, efter at have sendt varerne retur. Jeg fik en mail om at de havde modtaget mine retur-vare, og at jeg kunne forvente at få pengene refunderet indenfor 14 dage, der efter fik jeg en mail, om at de ville være forsinket og der nok ville gå yderliger 2-5 dage. jeg har nu ventet den omtalte tid, og har stadig ikke hørt noget fra dem, eller modtaget nogen penge.

NA-KD er hurtig til at levere de bestilte varer. MEN er til gengæld meget langsomme til at håndtere returnering, det tager tid, gør det.

Jeg har returneret to par bukser den 25/8-2023 – modtog bekræftelsesmail fra NA-KD den 4/9-2023 om at ”min returnering er bekræftet og min refundering er på vej. Refunderingsbeløb vil være tilbage på min konto inden for 2-5 hverdage”.

MEN der er endnu ikke tilgået noget refunderingsbeløb på min konto. Hvis man kan tildele stjerner for at være langsom til at håndtere refundering – så skal NA-KD da mindst ha’ 10 stjerner. Hvorfor tager det så lang tid?

Tøjet er middel kvalitet men returneringsproces er det værste jeg har oplevet. Ikke nok med at man skal betale for st returnere så tager det meget lang tid jeg har fået en mail om at min returnering er bekræftet og på vej og pengene vil være på min konto inden for 2-5 hverdage. Der er gået over de 5 dage og har ikke modtaget refunderingen.Kundeservice er under al kritik da man har meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med dem.

Er NA-KD fast fashion?

Liker generelt nakd... menne så at man kunne laste ned appen og få kode som ga 30 prosent rabatt. Gjorde dette, og kunne selfølgelig ikke bruke koden på de varene jeg hadde lyst på... å det står tydelig "30 % off everything".... varene jeg hadde tenkt å kjøpe var allerede litt nedsatt. Men om det var problemet, så opplyser dere om det også!!!! Så lastet ned appen, og slettet den igjen🥲 er så lei av slikt tull😂

Bestilte derfra for en uke siden, produktene kom i dag. Veldig god kvalitet, og passformen var bra. Et av produktene kom i feil størrelse, men det ordnet seg kjapt etter en melding til kundeservice. Fikk refundert varen og en rabattkode til neste kjøp. Veldig fornøyd! For meg er kundeservice det viktigste i netthandel, og her leverte virkelig NA-KD! Takk til Elvin for kjempegod, og rask hjelp!

Havde bestilt bukser som var for små med 30% rabat, dagen efter sluttede udsalget og jeg skrev med kundeservice om ikke jeg kunne få samme rabat til større bukser. Det var der intet problem med og der var hurtig svar og levering! Jeg elsker NA-KD 😍

Kjøpte en vare på salg. Den var ødelagt når jeg fikk den. Spurte om å få tilsendt ny vare, noe jeg blir nektet selv om varen fortsatt er på lager i rett størrelse. Det eneste jeg blir tilbudt er et gavekort verdt MINDRE enn det kjolen nå koster, som vil si at jeg må kjøpe samme kjole PÅ NYTT og betale MER fra egen lomme enn det jeg opprinnelig gjorde for samme vare. Får ikke noe svar på hvorfor jeg ikke bare kan få tilsendt en ny kjole som ikke er ødelagt. Antar det er fordi de nå vil selge disse til full pris til noen andre isteden..

Hvordan returnere jeg min pakke?

Du har købt en pakke, men indholdet levede desværre ikke op til dine forventninger, og derfor har du brug for at vide, hvordan man sender pakken retur til det sted, hvor du har købt den. Er du i tvivl om, hvordan du gør, eller vil du bare gerne være helt sikker på, at du gør det helt korrekt, så der ikke er noget, der går galt i processen? Så får du alle de svar, du har brug for lige netop her, så du sikkert og trygt med ro i maven kan få din pakke sendt retur til det rette sted.

Det er altid en god ide at læse handelsbetingelserne for det sted, du shopper online. Nogle webshops sender en returlabel med i pakken, når du bestiller hos dem. Ønsker du at benytte denne returlabel, skal du blot pakke varen sikkert ind og putte labelen uden på pakken, så den er klar til at blive sendt afsted til det rette sted.

Kan man returnere en åben vare?

En internetbutik skrev i deres forretningsbetingelser, at en kundens ret til at returnere hårde hvidevarer, støvsugere, mikroovne eller espressomaskiner ville bortfalde, såfremt emballagen på varen blev brudt, idet den intakte emballage altid vil være en væsentlig del af varens værdi.

Forbrugerombudsmanden gjorde butikken opmærksom på, at der ved fjernsalg gælder en fortrydelsesret på 14 dage efter forbrugeraftaleloven. Denne ret kan dog bortfalde, hvis en forbruger returnerer en vare, der ikke er i væsentlig samme stand og mængde, som da forbrugeren fik den i hænde.

Kravet om, at varen skal kunne tilbageleveres i væsentlig samme stand, angår imidlertid kun selve varen og derfor som udgangspunkt ikke emballagen. Der gælder således ikke en ret for den erhvervsdrivende til i almindelighed at afskære forbrugerens ret til at fortryde, hvis forbrugeren har brudt emballagen for at undersøge varen.

Er der fri fragt på NA-KD?

NA-KD er en online-modebutik, der specialiserer sig i tøj og tilbehør til kvinder. Her kan man finde alt til garderoben.

Hos Rabathelten finder du de bedste rabatkoder og tilbud, sÃ¥ du nemt kan spare penge, nÃ¥r du shopper hos NA-KD – god fornøjelse! 

Er det gratis at returnere fra NA-KD?

Seems like you're using an old browser. Things on the website might not work as they should.

Sign up to our newsletter and get 20% OFF your first order

Er det lovligt ikke at give penge retur?

Ved en utvetydig erklæring skal forbrugeren give virksomheden meddelelse om fortrydelsen, inden fristen udløber. En utvetydig erklæring kan fx være et brev, et telefonopkald eller returnering af varen med en klar erklæring. Forbrugerne kan ikke fortryde et køb ved kun at nægte at afhente eller modtage varen, når den kommer.

Virksomheden er dermed ikke forpligtet til at tilbagebetale pengene til forbrugeren, før den har modtaget forbrugerens meddelelse om fortrydelse, selvom en uafhentet vare er leveret tilbage til virksomheden.

Det er tilstrækkeligt, at meddelelsen er sendt, inden fristen er udløbet, hvis forbrugeren fx vælger at sende et brev. Det gælder også, selvom virksomheden først modtager den efter fristen.

Virksomheden har pligt til at sende en standard fortrydelsesformular til forbrugeren på et varigt medium. Det følger blandt andet af § 13 i forbrugeraftaleloven. Et link er ikke nok. Herudover kan virksomheden på sin hjemmeside give forbrugeren mulighed for at give besked om fortrydelse via standardfortrydelsesformularen.