:

Hvad er sjovt i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er sjovt i Danmark?
 2. Hvad kan jeg lave i Danmark?
 3. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 4. Hvad er populært i Danmark?
 5. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 6. Hvad er den mest besøgte attraktion i Danmark?
 7. Hvad er Danmarks mest besøgte sted?
 8. Hvad kan man lave 2 personer?
 9. Hvad kan man lave 2 venner?
 10. Hvad er det mest populære sted i Danmark?
 11. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?
 12. Hvad er den mest kendte by i Danmark?
 13. Hvad er verdens mest besøgte land?
 14. Hvad skal man se i Danmark med børn?
 15. Hvad kan man lave med sin BFF?

Hvad er sjovt i Danmark?

Velkommen til Funguide – Danmarks komplette samling af sjove oplevelser, aktiviteter og events for alle personligheder, aldre og behov.

Her på siden finder du et stort og solidt udvalg af gode oplevelser til familie, drengerøve, tøseture samt en lang række andre spændende oplevelser fra hele Danmark. Du kan frit klikke dig rundt på siden for at se det store udvalg af både gratis såvel som betalte aktiviteter, heriblandt en masse muligheder inden for natur-, kultur- og mad.

Hvad kan jeg lave i Danmark?

Leder du efter sjove ting at lave i Danmark? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Danmark.

Det kan godt være at Danmark er et lille land, men der findes faktisk et stort antal spændende oplevelser i Danmark.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Der er ingen grund til at kede sig, for der er masser af sjove ting, du kan tage dig til – enten alene eller sammen med familien. Læs med herunder, og find ud af, hvad du skal bruge dagen på.

Hvad er populært i Danmark?

Leder du efter sjove ting at lave i Danmark? Glem ikke at tjekke denne liste over de bedste seværdigheder og oplevelser i Danmark.

Det kan godt være at Danmark er et lille land, men der findes faktisk et stort antal spændende oplevelser i Danmark.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad er den mest besøgte attraktion i Danmark?

Selv om attraktionerne i 2021 lå langt fra rekordåret i 2019, er der noget, der tyder på, at mange er ved at indhente det tabte.

”Det har været to meget hårde år, og 2020 og 2021 kan ikke sammenlignes med noget, vi har været vant til,” siger Morten Strange, som er direktør i Top Attraktioner, som repræsenterer 21 af de største attraktioner i Danmark.

“Heldigvis har sommeren i år været god, og det betyder, at vi frem til midten af august ligger på samme niveau som i 2019, dog med store individuelle forskelle,”

Hvad er Danmarks mest besøgte sted?

Tivoli i København er Danmarks mest besøgte turistattraktion. Den største attraktion uden for København er Legoland i Billund. Blandt de 25 mest besøgte seværdigheder er også mange museer, zoologiske haver og naturoplevelser.

Den såkaldte attraktionsliste udgives årligt af VisitDenmark og viser det samlede antal danske og udenlandske gæster. Her er gengivet tal for 2019, før COVID-19 for en periode ændrede tallene markant.

Hvad kan man lave 2 personer?

Inden for alle kategorier, aldre og prisklasser finder du oplevelsesgaver, der henvender sig til to personer. Der er kort sagt noget for enhver smag og enhver pengepung, og det bliver aldrig kedeligt at forære en oplevelse til andre – glæden ligger både i at modtage, vente på og udføre selve oplevelsen.

Når du bestiller en oplevelse som gave, får du det på et gavekort, der overlader det til dig som gavegiver eller til modtageren selv at indløse gavekortet. At indløse gavekortet betyder, at du aktiverer det online og bestiller tid til selve oplevelsen hos udbyderen. Du bestemmer med andre ord selv datoen for oplevelsen.

De mange forskellige udbydere har hver deres ønsker til din bestilling – noget kan klares online via siden, hvor du har købt oplevelsesgaven, andre ønsker at få bestillingen direkte. De direkte bestillinger hos udbyderen gælder som regel reservation af bord og overnatning, ligesom oplevelser til wellness-behandlinger oftest foregår som en normal tidsbestilling. Med gavekortet skal du ingen penge have frem ved betaling – det hele er betalt allerede ved køb af gavekortet.

I det store udvalg af oplevelser for 2 kan det svært at vælge – en god idé er at søge ud fra et eller flere kriterier, så du minimerer udvalget til netop de oplevelser, der kan være relevante for dig. Tre almindelige kriterier at søge efter er:

 • Du kan vælge ud fra prisen
 • Der er forskellige kategorier
 • Lad alderen afgøre valget

Prisen kan være afgørende for, hvilken oplevelse du vælger. Der findes oplevelser i alle prisklasser, og priserne er altid angivet for to personer. De forskellige kategorier inden for f.eks. mad, adrenalin eller romantik kan være en anden god guideline til at vælge, ligesom alderen på modtageren og dig – hvis det er dig, der skal med – kan være den afgørende faktor for, hvilke oplevelser der er relevante.

Hvad kan man lave 2 venner?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Hvad er det mest populære sted i Danmark?

Er du typen, der godt kan lide at gå på opdagelse forskellige steder i landet, kan du overveje at kaste et blik på attraktionslisten.

Hvert år udgiver VisitDenmark en liste, der udpeger de ti mest besøgte museer, forlystelsesparker og zoologiske haver.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

En overraskende frokostaftale med mor er noget, som de fleste børn ville elske at lave. Ideen om alt dette lyder spændende for moderen og barnet.

Frokost er altid en god gestus for mor og en måde at vise hende, hvor elsket hun er. En overraskende frokostaftale med hende er en fantastisk idé, der vil gøre hendes dag. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bestille, kan du prøve at finde ud af, hvad hun kan lide og oprette en menu i overensstemmelse hermed.

Hvad er den mest kendte by i Danmark?

Skagens kendte gulkalkede huse med de røde tage ligger under den høje blå himmel, med havets lys blinkende overalt. På Skagen Museum kan du opleve verdensberømte Skagensmalere Krøyer og Ancher´s verdensberømte mesterværker, byens midte byder på idyl med de små stier mellem husene, her er masser af lækre restauranter i små hyggelige gader, butikker, og en lang række arrangementer sommeren igennem. Med sådan en overflod af skønhed er det ikke sært at kunstnere og bohemer valgte netop Skagen som kunstnerreservat, og at Skagen i dag byder velkommen til både jetsettere og såkaldt almene turister. Om sommeren føles det som om her er festival hver dag. Grenen er et must at besøge, for her mødes de to have, Skagerrak og Kattegat, og du kan være heldig at sige hej til en sæl, der slikker sol i sandet her. Kommer du i båd om sommeren, så tjek om der er plads i havnen inden du stikker ind – her er trængsel i bådehavnen. Og så har byen også den anerkendte Skagen Festival at byde på.

Svaneke har flere unikke ting at byde på: Denne lille, smukke solskinsby ved det blå hav, har en af landets absolut hyggeligste havnefronter, omkranset af safrangule bindingsværkshuse. Her er røgeri, det velrenommerede mikrobryggeri Svaneke Bryghus og Restaurant, suveræne spisesteder, glaspusteri og mange spændende specialforretninger. Svaneke er også et af de meget få steder her i landet hvor du kan se morbær- og figentræer i haverne. Svaneke har fået meget anerkendelse internationalt for at bevare byens autentiske historiske præg. Svaneke er en skøn og levende, ja endda trendy sommerby – her summer af liv i stræder og gader. Ekstra tip: Tag en gåtur på stien mellem Svaneke og Listed, langs vandet. Smukt!

Den sydfynske perle Faaborg ligger utroligt naturskønt med kig til Det Sydfynske Øhav – og med de idylliske Svanninge Bakker bag sig. Fra disse bakker har du en fantastisk udsigt over Faaborg og det fynske øhav. Faaborgs midtby har bittesmå smalle stræder, bindingsværkshuse, og en afslappet stemning. På havnen finder du et væld af både og også gamle træskibe, og også Faaborg røgeri, hvor du kan nyde delikatesser. Det er også på havnen sommerens mange events finder sted, bl.a. kan du hver onsdag mellem april og september se imponerende veteranbiler – og knallerter! – her, og her holdes også musikarrangementer. Du kan slentre forbi middelalderporten Vesterport, og se Skt. Nikolajs kirketårn, der er Faaborg’s vartegn. Her er gallerier, historiske bygninger med spændende maritime historier, samt spændende specialbutikker. Du kan besøge det tidligere Faaborg fængsel, Arresten, og Faaborg Museum, hoppe i de blå bølger fra Faaborg Havnebad, eller tage på smuk sejlads – eller leje kajak.

Hvad er verdens mest besøgte land?

Rendang, en lækker oksekurry fra Sumatra, blev valgt den verdens bedste skål af en CNN-afstemning, organiseret på det sociale netværk Facebook, som samlede mere end 35 stemmer på tværs af Monde. en anden plat Indonesisk, nasi goreng, rangerer i 2e position lige foran sushi.

Ifølge undersøgelsen har Sydkorea meilleur sundhedssystem i verden. Taiwan, Danmark, Østrig, Japan og Australien følger alle sammen mieux bemærkede, at Frankrig.

Hvad skal man se i Danmark med børn?

Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

Hvad kan man lave med sin BFF?

Mangler du idéer til, hvad du kan lave med din veninde? Vi giver dig 10 gode bud på, hvad I skal lave.