:

Hvad kan man spise i Kødbyen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan man spise i Kødbyen?
  2. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
  3. Hvor skal vi spise i KBH?
  4. Hvor skal man spise på Vesterbro?
  5. Hvem ejer Kødbyen?
  6. Hvad hedder pladsen i Kødbyen?
  7. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
  8. Hvor meget koster det at spise på Noma?
  9. Hvor spiser man godt og billigt i København?
  10. Hvor skal man spise på Christianshavn?
  11. Hvor spiser man billigt i København?
  12. Hvilken station er tættest på Kødbyen?
  13. Hvorfor hedder det Kødbyen?
  14. Er det gratis at holde i Kødbyen?
  15. Hvad koster en middag på en Michelin restaurant?

Hvad kan man spise i Kødbyen?

Ibyen har samlet et udvalg af de Vesterbro-restauranter og -caféer, der gennem de seneste år er blevet bedst anmeldt i Politiken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

På Papa Ramen i Skydebanegade får du ramen lavet på økologiske og hjemmelavede nudler.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Oprindeligt fandtes der kun én restaurant Kadeau i Danmark, og den lå på Bornholm. Men i 2011 fandt bagmændene på, at det var på tide også at dele solskinsøens herligheder med københavnerne. Ligesom sin søsterrestaurant på Bornholm er menukortet også her inspireret af bornholmske specialiteter og danske råvarer. 

Lige siden er der blevet serveret gastronomi i særklasse i restauranten på Christianshavn, som undergik en stor ombygning i 2016. Det betød færre pladser og mere fokus på hver enkelt gæst. En ombygning, der efter bornholmernes egne ord, “fører dem tættere på deres maks”.

Menukortet skifter efter sæsonen. I skrivende stund, i september 2021, er prisniveauet således:

Denne elegante restaurant ligger i en intim, historisk og vidunderligt stemningsfuld kælder, hvor et charmerende team tager sig af alle dine behov.

Madlavningen er forankret i fransk gastronomi med sine luksusingredienser og rige smag. Men kokken sætter også sit eget præg på de gennemførte, fantasifulde retter.

Hvor skal vi spise i KBH?

Over de seneste år har maden for alvor indtaget København med storm og har gjort hovedstaden til et madmekka uden lige, hvor du kan finde alt, hvad du craver. Om du skal have en hurtig middag midt på ugen, have femretters gourmetmiddag eller dele en masse småretter, så kan du finde det uden problemer.

Herunder har vi udvalgt vores favoritter, der spænder fra forskellige køkkener og prisklasser, så du ikke behøver lede selv. Se alle 20 restauranter i tilfældig rækkefølge herunder.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Der er dømt traditionel, italiensk mad på den lille pastarestaurant Fabro i Indre By, hvor menuen tæller ganske få, men aldeles gode antipasti og pastaretter. Prøv foreksempel den cremede carbonara eller tomatpastaen med vodka og chili. Det er ikke muligt at reservere bord, så der kan være ventetid, når du kommer - men den er hvert et minut værd.

En anden italiener i København er restauranten Mangia på Vesterbro, der er særligt kendt for deres få, men gode pastaretter. Her er stemningen høj og uformel, mens maden er klassisk italiensk med et moderne islæt. Perfekt til både større selskaber og til to personer.

Hvor skal man spise på Vesterbro?

SPONSORERET indhold

Vi har samlet en guide over de 15 bedste spisesteder på Vesterbro, så du lettere kan beslutte dig næste gang, du skal ud og spise. Find dem her.

Hvem ejer Kødbyen?

Kødbyens Fiskebar er frisk fisk og skaldyr, velsmagende vine og lækre cocktails serveret og tilberedt af en passioneret og dedikeret stab i et rÃ¥t og  rustikt lokale i Kødbyen.

På Kødbyens Fiskebar vælger vi altid lokale og bæredygtige produkter, når muligheden er der. Vi undgår unødvendige kemikalier og foretrækker leverandører og producenter, der deler vores holdninger og værdier, når det kommer til smag, kvalitet og bæredygtighed.

Hvad hedder pladsen i Kødbyen?

Kødbyen er et stort anlagt område fra dengang der kom skik på København. Det er bygget med stolthed og i tidens stil i etaper mellem 1870’erne og 1930’erne: Den brune Kødby med den imponerende Øksnehal i midten af et symmetrisk anlæg, den Hvide Kødby i flot funkis og den ret ukendte Grå Kødby ind imellem.

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

Prisen for at spise på en af landets michelinrestauranter svinger fra alt mellem 1500 kroner til 4000 kroner. Få overblikket her.

Der er stor forskel pÃ¥, hvor hÃ¥rdt du skal svinge dankortet, hvis du planlægger at aflægge en af landets i alt 25 michelinrestauranter et visit. 

Hvor meget koster det at spise på Noma?

Det er ikke alle, der kan være med, når Michelin-restauranterne tager op mod 1500 kroner for en menu

Årets Michelin-guide bliver offentliggjort torsdag, og stjernerne skal uddeles til de bedste restauranter i verden. Danmark fik hele 13 restauranter på listen sidste år - 12 af dem med én stjerne og Noma med to. Mens Danmark fejrer det store danske islæt på listen, så holder mange danskere sig nok tilbage med at bestille bord.

Hvor spiser man godt og billigt i København?

Kan du ikke få nok af velsmagende fisk og skalddyr? Så skal du lægge vejen forbi Københavns hippeste fiskejoint, Hooked. Fiskeeventyret for Hooked startede i en lille blå foodtruck i 2017, og i dag er de indehaverne af to restauranter; en på Nørrebro og en i Kødbyen. Konceptet er simpelt; fisk og skalddyr street food style. Menukortet spænder vidt fra den klassiske fish and chips og fyldige fiskeburgere til hawaiianske poke bowls og sprøde tempura. Fiskerestauranterne på Nørrebro og i Kødbyen er begge råt indrettet med hvide fliser og beton og store langborde, hvor du og hele slænget kan samles og smovse i street food fra havet.

Hvor: Nørrebrogade 59, Halmtorvet 34Tlf.: 30 70 59 22 (Nørrebrogade), 30 70 89 23 (Halmtorvet)Nærmeste station: Nørrebro Runddel, Gasværksvej

Mæxico ligger inde med alle de rigtige ingredienser til en god fiesta: Hurtige tacos med et dansk twist, masser af smil og ikke mindst lækre margaritas. Og så må vi ej forglemme, at Mæxico, der tidligere gik under navnet Barburrito, naturligvis også serverer Københavns måske bedste burritos. Hos Mæxico er størstedelen af retterne lavet til at kunne blive delt mellem venner, så der er rig med mulighed for at komme hele vejen omkring menukortet. Prikken over I’et er, at Mæxico opfordrer til at bruge klør 5, når der skal tacos indenbords – fingermad når det er bedst!

Hvor: Skindergade 36, Guldbergsgade 3Tlf.: 35 86 16 16Nærmeste station: Strøget, Skt. Hans Torv

Poke bowls har for alvor indtaget Københavns madscene, og en af frontløberne for den hawaiianske madtrend er OLIOLI. OLIOLI slog i 2017 dørene op til Danmarks første poke bar på Frederiksberg, og siden da er der kommet intet mindre end 5 andre OLIOLI-butikker til på Østerbro, Amager, København K, Lyngby og Københavns Lufthavn.

Poke bowls er en lækker forening mellem sushi og salat, og hos OLIOLI kan du vælge en bowl fra den spændende menu af allerede sammensatte bowls. Hvis du selv vil bestemme smagen og ingredienserne i din bowl, kan du slå dig løs med en Build Your Own. Skyld din poke bowl ned med en af OLIOLIs friske smoothies – var det noget med en bromance eller en enerjoy?

Souls er til dig, der har lyst til at sætte tænderne i smagfuld cafémad uden dårlig samvittighed. Denne veganske café, der blev startet af to australiere, serverer veganske, økologiske, bæredygtige og så vidt muligt glutenfrie retter – på den lækre måde. Hos Souls finder du veganske retter til alle dagens måltider; quinoapandekager til brunch, salat og avocado smash til frokost, raw kager til kaffe og burger og pizza af boghvede til aften. Souls’ australske baggrund er lig med en hyggelig ‘straight forward yet laid back-vibe’, som Souls selv beskriver det, med grønne planter og glødepærer, der hænger fra loftet. Bonusinfo: Souls blev i 2018 kåret som Københavns bedste veganske og mest bæredygtige restaurant.

Hvor: Melchiors Plads 3, Nørre Farimagsgade 63Tlf.: 34 10 01 01 (Melchiors Plads), 33 30 01 50 (Nørre Farimagsgade)Nærmeste station: Nordre Frihavnsgade, Nørre Farimagsgade

Du kender sikkert problematikken. Skal man bestille en pepperonipizza, en hawaii eller en margherita? Eller skulle man måske være modig og prøve en pizza med rødbede og gedeost? Men hvorfor skal man nøjes med én pizza, når man kan få tre? Pico Pizza har nemlig løst det evige problem ved at servere tre mini-pizzaer i stedet for én stor. Udover de klassiske toppings byder menukortet også på nogle mere eksperimenterende varianter som en Sloppy Joe med mozzarella og bolognese, en krydret lammepølse med radicchiosalat samt en vegansk pizza med butternutsquash og frisk salvie.

Hvor skal man spise på Christianshavn?

Saftige bøffer og fyldig vinprofil hos Christianhavns hyggelige, argentinske bøfhule. Restaurant website

På Ovengaden Neden Vandet på Christianshavn finder du et lille stykke af tango-landet Argentina, hvor møre bøffer danser på den glohede grill. Navnet Asador refererer til maestroen bag grillen (asado), og det er derfor en selvfølge, at man hos Asador finder saftigt kød tilberedt på åben grill, som man har for vane i Argentina. Vinene har naturligvis også argentinske aner. 

Restauranten er indrettet som en hyggeligt hule, væggene fyldt med rødvin samt store fotografier fra det argentinske hjemland. Restauranten oser af sydamerikansk stemning, og personalet har sit hjemland i blodet.  

Hvor spiser man billigt i København?

Hvis du gerne vil spise godt i København, så handler det blot om at finde telefonen eller computeren frem og benytte dig af de ressourcer, der er tilgængelige for dig. Det kan være Google, men det kan også være en hjemmeside, som for eksempel Tripadvisor, der hjælper dig med at finde det bedste spisested. Det er en af de første hjemmesider, der kommer frem, hvis du søger på ”København spisesteder”, så den er nem at finde.

Når du klikker dig ind på hjemmesiden, så præsenteres du for en masse forskellige restauranter, der er delt op efter kategori:

  • Tilbyder levering
  • Mulighed for udendørsservering
  • Eksklusive restauranter
  • Lokalt køkken
  • Pris i mellemklassen
  • Billig mad
  • Morgenmad

Hvilken station er tættest på Kødbyen?

Her kan du orientere dig på kortet over vores forskellige faciliteter: DGI Byen, DGI Byens Café, Idrætshuset, Sportshuset, Gymnastikhuset, Skyttehuset, Forsamlingshuset, Spisehuset, Vandkulturhuset, CPH Hotel, CPH Conference, CPH Bowling, Vestauranten, P-huset, Bygning 55 og Øksnehallen. DGI Byen ligger midt i København 50 meter fra Hovedbanegården og 100 meter fra Cityringen.

CPH ConferenceØksnehallenVandkulturhusetCPH HotelParkeringshusParkeringspladsBilletsalgIdrætshusetSpisehusetVestaurantenBygning 55Træningshuset For- samlings- huset CaféDGI Byens Administration Skyttehuset, kælder SportshusetCPH BowlingGymnastikhuset Hotel Lounge Tietgensgade Københavns Hovedbanegård (50 m) TietgensgadeIngerslevsgadeIngerslevsgadeStaldgadeMod Halmtorvet

Hvorfor hedder det Kødbyen?

Oprindelig lå kødbyen uden for voldene- Kreaturer af alle slag blev opstaldet ved Halmtorvet, og slagtet i den Brune del af kødbyen og kødet solgt i det Hvide del af kødbyen hvor slagtergrosister holdt til.

Tidligere var de store slagterier i København samlet i Kødbyen ved siden af Kvægtorvet og Halmtorvet.

Er det gratis at holde i Kødbyen?

Hvis du planlægger et besøg i Gaza Grill Kødbyen, skal du vide, hvad du skal vide, når det gælder parkering.

Hvad koster en middag på en Michelin restaurant?

Mat & drikke, Oslo

Mandag var det duket for lansering av årets Michelin-guide for de nordiske landene i København. I forbindelse med lanseringen ble stjerner delt ut til de beste restaurantene i Norden. Det var til sammen fire Oslo-restauranter som ble tildelt stjerner: Maaemo (***), Kontrast (*), Statholdergaarden (*) og Galt (*).