:

Hvorfor droppede Mathilde ud af Årgang 0?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor droppede Mathilde ud af Årgang 0?
 2. Hvem har været med i Årgang 0?
 3. Hvor mange søskende har Stephanie fra Årgang 0?
 4. Kan man se Årgang 0?
 5. Hvor bor Rachel fra Årgang 0?
 6. Hvor mange børn har Christina fra Årgang 0?
 7. Hvorfor kan man ikke se Årgang 0?
 8. Hvad laver Emma fra Årgang 0?
 9. Hvem er Stephanies far?
 10. Hvorfor er Årgang 0 fjernet fra TV 2 PLAY?
 11. Hvorfor kan man ikke se Årgang 0 mere?
 12. Hvad laver Rachel i dag?
 13. Hvor bor Emma fra Årgang 0?
 14. Hvor bor Stephanie og Cengiz?
 15. Hvad hedder Stephanies kæreste?

Hvorfor droppede Mathilde ud af Årgang 0?

Men 23-årige Mathilde Beuschau reagerer altid på sine første impulser.

Derfor har hun aldrig fået det kørekort, hun ellers har forsøgt at tage fire gange. To gange er hun begyndt i gymnasiet - og begge gange er hun droppet ud igen. Til gengæld flyttede hun spontant hjemmefra som 17-årig og stikker ofte af på afbudsrejser, når hverdagen bliver besværlig.

Det kan være en styrke at være tro mod sine egne impulser, men det har også kostet mange frustrerede tårer. Hos hende selv og hos mennesker omkring hende.

Derfor var det en stor lettelse, da Mathilde Beuschau i begyndelsen af året fik en psykiaters ord for, at hun ikke er som alle andre. Og da hun i foråret vendte hjem fra optagelserne til ‘Korpset’, var hun også klar til at begynde på den medicin, der skulle hjælpe hende.

Hvem har været med i Årgang 0?

Hvorfor meldte I jer i sin tid til 'Årgang 0'?

- Det var ret tilfældigt. Jeg så en annonce, hvor de søgte medvirkende. Jeg havde et videoklip liggende med Christian på computeren, og det sendte jeg afsted uden at skrive noget. Så ringede casteren, og så fortsatte det derfra. Tina vidste ikke noget om det, men vi snakkede om det, da de gerne ville prøvefilme os. Men det var mere: "Nå ja, lad os se, hvad der sker".

Hvad har I fået ud af at være med?

Hvor mange søskende har Stephanie fra Årgang 0?

Der var fem børn med i første omgang af 'Årgang 0'. Forældreparrene: Poul Erik og Lene, Ulrik og Louise, Christian og Christina, Louise og Martin og Lars og Theresia. De fik alle en døtre, men allerede i 'sæson 2' sprang parret Ulrik og Louise fra.

Kan man se Årgang 0?

Go to InfluencergossipDK

Nu hvor TV2 er ved at fjerne afsnittene af Årgang 0, skal vi så ikke lige mindes nogle af de bedste episoder/scener? Jeg begynder: Rachel og familiens tur til Japan

Hvor bor Rachel fra Årgang 0?

Rachel Ellebye læser sprog og kultur på Københavns Universitet, og de seneste måneder har hun klaret studierne fra Spanien, hvor hun har været på udveksling.

– Det er en helt fantastisk oplevelse og meget anderledes fra dengang, jeg var i Argentina, for jeg står på egne ben og skal klare alt det praktiske selv, fortæller 22-årige Rachel til BILLED-BLADET.

Hvor mange børn har Christina fra Årgang 0?

Manden, som Christina Siguenza en dag skal giftes med, er 41-årige Per Pepe Petersen.

Ved årsskiftet stod hun frem og bekræftede over for Ekstra Bladet, at hun havde fået en ny mand i sit liv - men forholdet går endnu længere tilbage. 

Hvorfor kan man ikke se Årgang 0?

Millioner af seere fulgte i to årtier Stephanie, Rachel og de andre børn fra ’Årgang 0’ på TV 2. Dokumentarserien gjorde de medvirkende til noget nær folkeeje, men rejste også en etisk debat om eksponeringen af børnene. TV 2 passede ikke godt nok på mig, siger en tidligere deltager. Nu har fire familier sagt ja til at filme de næste 18 år i ’Årgang 20’.

Hvad laver Emma fra Årgang 0?

Efter sidste program om Emma Josefsen fra 'Årgang 0' svarede hovedpersonen selv på alverdens spørgsmål fra seerne. Læs de bedste svar her.

Der var mange spørgsmål om stress og fremtidsplaner, da Emma Josefsen fra 'Årgang 0' chattede med seere og læsere på TV2.dk.

Hvem er Stephanies far?

Mænd og fædre har aldrig haft en hovedrolle i pigerne fra Bryggens liv.

Og det er ikke kun kameraerne, der er gledet uden om Geggos far.

Hvorfor er Årgang 0 fjernet fra TV 2 PLAY?

Det fungere jo slet ikke. Her sidder vi klar til at se Danmark spille, hvilket så ikke lykkes, fordi I påstår at livekanalen streames på en anden enhed, hvilket er umuligt, da jeg er den eneste som har adgang til min konto og som sagt ikke kan se en skid. Virkelig alt for dårligt, vil aldrig anbefale jer til nogen. Fiks de problemer når I vil have så mange penge for noget der ikke virker…..

Er meget glad for de programmer jeg kan se på tv2 play, men hold nu op hvor er det irriterende , at billedet fryser MANGE gange i en udsendelse, og herved går glip af mange kommentarer. Da det er et problem der har stået på længe, og mange oplever det, så få det da fixet, ellers mister I jeres kunder😡

Jeg er ved at blive sindssyg!!!! jeres skod hjemmeside bliver ved med at sige "der er for mange afspilninger i husstanden igang" og vi max kan have 2 igang OG VI ER KUN 2 I HUSET FIX JERES HJEMMESIDE DET VAR DA TIL AT FÅ LANGE LØG AF

Elsker TV2's programmer, men jeres streaming service..not so much.

1) I har erkendt at i ikke har meget indhold og fyldt hele jeres side med indhold fra andre tjenesteudbydere. I min optik gør det hjemmesiden meget forvirrende og uoverskueligt. Jeg forstår sådan set godt jeres grund, men det burde kunne opdeles bedre.2) Som den eneste tv station i dk sender i stadig i 720p på flow tv og TV2 Play(de fleste programmer)... DR, Kanal 4,Kanal 5, Kanel 6, TV3 (samtlige 3+ osv) sender i 1080p. Det er lidt som om at i lever lidt i fortiden... måske grundet pengemangel?

3) I har stadig ikke fået udviklet en test funktion i jeres app(som jeg foreslog for over 8 år siden i en anmeldelse her.), hvor brugeren kan teste sit setup og se om streaming fungere som det skal...Altså... du lader en video køre i et minut, henter avg. stream rate via jeres statistik. Det burde ikke ta' jeres udviklere mange dage at få det lavet.

Hvorfor kan man ikke se Årgang 0 mere?

'Hvorfor var der ikke nogen, der greb ind?' spørger Stephanie Siguenza van-der Watt i dag, hvor hun ser tilbage på sine første 18 leveår, som var barske på tv, men som ifølge tv-stjernen var endnu værre i virkeligheden.

Hendes forældre, Christian og Christina, var blot 17 år gamle, da de ventede deres første barn og besluttede at tilmelde sig TV 2's dengang nyskabende dokumentarserie 'Årgang 0', som i 18 år har ladet danskerne få et indblik i fire forskellige familiers helt almindelige liv.

Hvad laver Rachel i dag?

Rachel Ellebye læser sprog og kultur på Københavns Universitet, og de seneste måneder har hun klaret studierne fra Spanien, hvor hun har været på udveksling.

– Det er en helt fantastisk oplevelse og meget anderledes fra dengang, jeg var i Argentina, for jeg står på egne ben og skal klare alt det praktiske selv, fortæller 22-årige Rachel til BILLED-BLADET.

Hvor bor Emma fra Årgang 0?

Ifølge Lene Josefsen var hun og ægtemanden Poul-Erik røget ind i den typiske situation, som mange par med børn oplever på et tidspunkt: At hverdagens mange gøremål går ud over fortroligheden i parforholdet.

- Vi glemte at tale sammen. For mit vedkommende lå der hele tiden den der irritation. Hvorfor gør han aldrig noget? Hvorfor siger han ikke noget? Men jeg sagde heller ikke selv til ham, hvad det var, jeg forventede, fortæller Lene Josefsen og påpeger, at det netop var dér, 'Årgang 0'-holdet greb ind.

Vi har haft rigtig mange snakke i interview-øjemed omkring det og fået problemerne belyst

Hvor bor Stephanie og Cengiz?

Ovenpå gårsdagens opslag omkring Linse, så er jeg interesseret omkring Geggo. Personligt har jeg altid været vild med hende, men her de seneste år daler det godt nok gang på gang. Specielt her ovenpå turen til Dubai.

Er Geggo så sød/nede på jorden, som hun gerne vil fremstille sig selv? Går hun virkelig op i de “sager” hun deler til tider? (Tørklæde debat, vil lave velgørenhed, donere penge, dyr osv) Er hun meget selvfed, lidt ala som Cengiz virker?

Hvad hedder Stephanies kæreste?

Stephanie Siguenza Van-der Watt er hun døbt. Men Danmark lærte hende at kende ved fornavn og fulgte hende fra fødslen til hun blev 18 år.

Hendes far og mor, Christian og Christina, var de unge forældre i programmet, og seerne kunne nok godt fornemme, at parret havde deres udfordringer. De gik fra hinanden, fik nye partnere og børn, og der blev flyttet en del - også skoler. Men det blev skjult bag en munter tone, der snarere signalerede, at det var en spændende ny start, familien skulle ud i, mere end det var en familie i opløsning, seerne var vidner til.

Hvordan livet i virkeligheden så ud for den unge Stephanie, vidste hun kun selv.