:

Hvad kan man spise på Reffen?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man spise på Reffen?
 2. Hvad kan man spise på Refshaleøen?
 3. Hvornår åbner Reffen i 2023?
 4. Hvordan kommer man nemmest til Reffen?
 5. Kan man spise indendørs på Reffen?
 6. Hvilken station er tættest på Reffen?
 7. Hvor spiser man frokost i Ribe?
 8. Hvor spiser man godt på Djursland?
 9. Hvad koster det at parkere på Reffen?
 10. Hvad koster det at parkere ved Reffen?
 11. Hvem ejer Reffen?
 12. Hvad tid skal man spise frokost?
 13. Hvornår er det bedst at spise frokost?
 14. Hvem spiser mest ude?
 15. Hvad spiser de mest i Norge?
 16. What is Reffen?
 17. Does Reffen have a food truck?
 18. Does Reffen have a food stall?
 19. What makes Reffen a good place to eat?
 20. What is Reffen?
 21. Does Reffen have a food truck?
 22. Does Reffen have a food stall?
 23. What makes Reffen a good place to eat?

Hvad kan man spise på Reffen?

Tilbage i maj i år åbnede et nyt madmarked – Reffen – på Refshaleøen. Det skulle være afløseren for det meget populære marked på Papirøen, der lukkede i december sidste år. Og jeg må ærlig talt indrømme, at jeg var meget spændt på, hvordan det ville gå det nye madmarked, for jeg syntes i forvejen, at der lige lovlig langt ud til Papirøen. Refshaleøen er så endnu længere væk, så jeg syntes, det var en meget modig beslutning at placere det nye madmarked der.

Som du måske har læst, så besøgte jeg Reffen, da vi var på Copenhell, og det var en ganske hyggelig oplevelse, men her nåede vi kun at se et lille udsnit af markedet, og så var vi der tidligt på dagen, så det var et ret lille vurderingsgrundlag.

Hvad kan man spise på Refshaleøen?

Tilbage i maj i år åbnede et nyt madmarked – Reffen – på Refshaleøen. Det skulle være afløseren for det meget populære marked på Papirøen, der lukkede i december sidste år. Og jeg må ærlig talt indrømme, at jeg var meget spændt på, hvordan det ville gå det nye madmarked, for jeg syntes i forvejen, at der lige lovlig langt ud til Papirøen. Refshaleøen er så endnu længere væk, så jeg syntes, det var en meget modig beslutning at placere det nye madmarked der.

Som du måske har læst, så besøgte jeg Reffen, da vi var på Copenhell, og det var en ganske hyggelig oplevelse, men her nåede vi kun at se et lille udsnit af markedet, og så var vi der tidligt på dagen, så det var et ret lille vurderingsgrundlag.

Hvornår åbner Reffen i 2023?

Du er minimum 20 år og kan forstå og tale dansk og engelsk. Måske endda et tredje sprog? Det vil være en fordel, da vi har mange turister. Du har erfaring fra madmarkeder, festivaler, barer, restauranter, caféer eller lignende. Vi har ca. 7 barer og en kaffebar på Reffen. Hver bar har sit eget koncept og udvalg – derfor er det en fordel hvis du har et godt kendskab til og interesse for øl, gin, vin, cocktails eller kaffe

Hvis du ser dig selv passe til en af beskrivelserne og føler dig tiltrukket af atmosfæren på Reffen, så send venligst dit CV med billede, og vedlæg en kort motiveret ansøgning.

Hvordan kommer man nemmest til Reffen?

Måske du kender Refshaleøen eller Reffen, som det hedder i folkemunde, som et sted med højt til loftet, koncerter og madboder. Dét er det også, og herude er der masser af berigende oplevelser i vente. Rammen hedder, at der stort set ingen rammer er. På 12.000 kvm dyrker entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret. Kom ind og tag del i fællesskabet og spis dig mæt i alt det bedste fra alle verdens hjørner.

Kan man spise indendørs på Reffen?

De nye lokaler er, som navnet indikerer, en gammel værkstedshal, der som så mange andre bygninger på Refshaleøen er bevaringsværdige. De 1.000 kvadratmeter indendørs leder tankerne til det hedengangne street food-epicenter Copenhagen Street Food på Papirøen, som drejede nøglen om i slutningen af 2017 og efterfølgende rykkede udendørs på Refshaleøen, hvor det findes i dag.

”Werkstatt symboliserer den industrielle fortid, det rå, ærlige udtryk fra Refshaleøen og giver dermed jer et nyt åndehul fra byen, hvor I kan glemme hverdagens stress og jag”, lyder beskrivelsen fra Reffen selv.

På grund af corona-restriktioner skal man booke bord i spisehallen Werstatt, hvis man vil nyde street food indendørs på Refshaleøen gennem efterår og vinter.

Hvilken station er tættest på Reffen?

Enkelte steder er det muligt at parkere gratis i nærheden af det centrale København. Herunder kan du se hvor de gratis parkeringer er lokaliseret. Hvis du helt vil undgå at betale når du skal ind i København, har vi tilføjet flere steder,

hvor du kan parkere gratis, tæt på en togstation, eller metrostation.

Hvor spiser man frokost i Ribe?

Med en historie, der går tilbage til 1581 efter en brand, fungerer huset stadig som et gæstgiveri med restaurant i Ribe, hvor vægterne tager gæster med på charmerende aftenture. Restauranten, beliggende i kælderen under Hotel Dagmar, tilbyder en hyggelig og rustik oplevelse med en blanding af lækre danske og franske retter, og en "must-try" vægter burger. Gæsterne kan nyde lokale specialiteter og vine i en afslappet atmosfære fyldt med historisk charme og nærvær.

Når du søger efter en restaurant i Ribe, er Restaurant Vægterkælderen et must-visit. Den historiske baggrund, det varierede menukort og den charmerende atmosfære gør denne restaurant til en destination, der vil imponere både lokale og besøgende. Lad dig forføre af deres kulinariske kreationer og oplev en uforglemmelig aften fyldt med god mad og historisk flair.

Læs mere om Restaurant Vægterkælderen og book bord her

Hvor spiser man godt på Djursland?

Naturoplevelser, byliv, store attraktioner og skønne sandstrande. Kun tre timer fra København ligger Djursland - Jyllands "næse" - som har mange skjulte perler at byde på. Særligt for børnefamilier er halvøen et besøg værd. Det ved 37-årige Camilla Bjerre, som bor på Djursland, og som her deler ud af sine personlige tips om lokale perler.

Danskerne har i den grad fået øjnene op for at holde ferier herhjemme. Der er så mange fantastiske steder, der er værd at besøge i Danmark - og Djursland er bestemt ingen undtagelse.

Hvad koster det at parkere på Reffen?

Havnebussen – Nemt og Bekvemt ! Kommer du fra Langelinie eller Svanemøllehavnen kan det være at havnebus nr 992 er et godt alternativ til bilen. Den sejler fra Nordre Toldbod og det tager 5 minutter til Refshaleøen – Derefter er der 5-10 min gang afhængig af hvor meget du skynder dig.

Jesper Julian Møller Jesper er ejer og grundlægger af Reffen, og manden der for alvor introducerede street food for danskerne med det tidligere Papirøen.

Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter. Reffen forlænger sæsonen med en indendørs spisehal, Werkstatt 167. En rå og upoleret maskinhal på 1.000 m2, som rummer det bedste indendørs street food, events og en stemning, der sender tankerne tilbage det gamle Papirøen.

Øen byder også på diverse sportshaller og ekstremsports aktiviteter samt kreative kontorfællesskaber og så er det også her, du finder det populære street food marked Reffen, som har åbent i hele sommersæsonen. Desuden foregår der hele tiden et hav af events og festivaler på Refshaleøen.

Hvad koster det at parkere ved Reffen?

Klik på linket 'Cookieindstillinger' i bunden af siden for at ændre din accept af cookies.

Kortet er vejledende og viser kun de zoner, som kommunen udsteder licens til. Ud over de zoner, der vises på kortet, gælder der lokalt skiltede restriktioner på enkelte strækninger og zoner i byen. Du skal derfor altid huske at tjekke skiltning og afmærkninger, der hvor du parkerer.

Hvem ejer Reffen?

Jesper Møller har grundlagt og ejer nogle af landets største gademadsmarkeder. Han frygter ikke konkurs, men stadeholderne kommer til at »skulle arbejde hårdt«, hvis de skal nå at hive en årsindkomst hjem på blot få måneder.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Er der en fremtid for gademaden, eller tør danskerne ikke længere at spise mad med fingrene? Ibyen spørger manden bag landets største madmarkeder.

Hvad tid skal man spise frokost?

Vi bruger måltiderne til at strukturere vores hverdag, og derfor hænger vores spise- og arbejdstider sammen. Da Danmark var et landbrugssamfund, havde vi en 5-måltidsstruktur, hvor man startede dagen med davren, altså morgenmaden, ved solopgang og tog et mellemmåltid, som ofte var rugbrødsmadder, med på marken og spiste dem ved 10-tiden. For at tanke energi til resten af dagen tog man hjem til gården klokken 12 og spiste middag, som var et stort og varmt måltid, der bestod af flere retter – eksempelvis grød til forret og kød eller fisk til hovedret. På de lange og lyse dage tog man efter middagsmaden endnu et mellemmåltid med i marken, inden man spiste dagens sidste måltid, nadveren, ved solnedgang.

Hvornår er det bedst at spise frokost?

Har du og dine kollegaer også forskellige opfattelser af, hvornår det er bedst at spise frokost? Noget tyder på, I bør blive enige om et tidspunkt – og helst i en fart.

Vi ved allerede, at det er ikke helt ligegyldigt hvor mange gange på dagen, vi spiser. Men tidspunktet vi spiser på er også rigtig vigtig for vores sundhed. Især tidspunktet for din frokost betyder meget mere, end du måske lige er klar over.

Hvem spiser mest ude?

På en gennemsnitlig fredag spiser knap én ud af fem danskere (19,2%) mad udefra, dvs. de går på restaurant, café, får take away eller henter en færdig ret i supermarkedet. Lørdag kommer ind på en andenplads. I gennemsnit spiser 14,5% mad udefra på en almindelig. Resultaterne stammer fra Coops Mad-O-meter, hvor 500 personer hver uge fortæller, hvad de har fået at spise de seneste 24 timer. I forbindelse med aftensmåltidet svarer de på, hvem der tilberedte maden/hvor maden kom fra.

Hvad spiser de mest i Norge?

Mange danskere kender det som myseost. Det er min absolutte favorit. Det er i sagens forstand ikke ”rigtig” ost, da den er produceret af vallen, ikke ostemasse, og samtidig smager det heller ikke som nogen gul ost. Brunost har en helt speciel karamelliseret smag, der både er sød og skarp på samme tid. Nordmænd bruger den som pålæg og på vafler.

Når vi nu allerede er i det søde hjørne, så er nordmænd enormt glade for rømmegrøden, som er traditionel norsk kost. Rømme svarer til cremefraiche. Derudover tilsættes mælk, hvedemel og salt, og så spises det med sukker, kanel og en smørklat på toppen. Derfor kan det til forveksling ligne risengrød, men grøden serveres året rundt i modsætning til risengrød. Skal det nydes ”på norsk”, så skal tilbehøret bestå af fladbrød, lufttørret kød og rød saftevand.

What is Reffen?

An urban playground for co-creation, innovation, food and creativity - and last but not least - the largest street food venue in the Nordics. Find the answers to all of your practical questions about Reffen.

Does Reffen have a food truck?

Reffen’s street food trucks have a small amount of cover where you order and pay for your food and several covered bars. The Little Village bar has a tented roof and wooden sides, so it’s the best place to enjoy your food and drink if there’s a heavy downpour or if it’s cold.

Does Reffen have a food stall?

There are just over 30 food and drink stalls on Reffen representing food from all over the world, including Thrilla in Manilla, serving Filipino barbecue, The Real Greek, serving souvlaki and gyros, and Dosa Corner, serving South Indian dosas. If there’s a type of food you’re craving, it’s likely that Reffen has it for you.

What makes Reffen a good place to eat?

Reffen is an environmentally friendly culinary destination whose appeal lies in the creative use of recycled shipping containers and upcycled materials, creating a charming and sustainable atmosphere. Enjoy a diverse range of delicious food while supporting a responsible establishment.

What is Reffen?

 • An urban playground for co-creation, innovation, food and creativity - and last but not least - the largest street food venue in the Nordics. Find the answers to all of your practical questions about Reffen.

Does Reffen have a food truck?

 • Reffen’s street food trucks have a small amount of cover where you order and pay for your food and several covered bars. The Little Village bar has a tented roof and wooden sides, so it’s the best place to enjoy your food and drink if there’s a heavy downpour or if it’s cold.

Does Reffen have a food stall?

 • There are just over 30 food and drink stalls on Reffen representing food from all over the world, including Thrilla in Manilla, serving Filipino barbecue, The Real Greek, serving souvlaki and gyros, and Dosa Corner, serving South Indian dosas. If there’s a type of food you’re craving, it’s likely that Reffen has it for you.

What makes Reffen a good place to eat?

 • Reffen is an environmentally friendly culinary destination whose appeal lies in the creative use of recycled shipping containers and upcycled materials, creating a charming and sustainable atmosphere. Enjoy a diverse range of delicious food while supporting a responsible establishment.