:

Hvornår er der lysfestival i København 2023?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår er der lysfestival i København 2023?
 2. Hvornår er der lysfestival i København?
 3. Hvor er der lysshow i KBH?
 4. Hvad tid starter lysfestival?
 5. Hvornår åbner Roskilde Festival 2023?
 6. Hvornår afholdes Roskilde Festival 2023?
 7. Hvornår slutter lysfestival 2023?
 8. Hvornår er der lysfest i Haderslev?
 9. Hvornår slutter Copenhagen Light Festival?
 10. Hvilke festivaler er der i 2023?
 11. Hvem spiller på ros i 2023?
 12. Hvornår kan man købe Roskilde Festival 2023?
 13. Hvornår er der lysfest i Kolding?
 14. Hvad er lysfestival?
 15. Hvilket jubilæum fejrede Roskilde Festival denne sommer?

Hvornår er der lysfestival i København 2023?

Den årlige Copenhagen Light Festival hjælper med at lyse op de mørke, kolde vinterdage og nætter i den danske hovedstad. På denne bådtur vil du sejle gennem havnen og langs kanalerne og beundre lysinstallationer langs bredderne i hele byen. Båden opvarmes, og du vil lytte til engelsksprogede kommentarer, så du forstår lysinstallationerne og de seværdigheder, du passerer.

 • Beundre, hvordan lysinstallationerne bringer liv og farve til byen

 • En sjov og afslappende aktivitet for alle familiemedlemmer

 • Dette er en behagelig vinteraktivitet i kølige København

 • Nyd en aftens underholdning med en forskel

Hvornår er der lysfestival i København?

Den årlige lysfestival løber af stablen i København over tre uger i februar og byder på både danske og internationale kunstnere og designere. I dette tidsrum skabes anderledes æstetikker i de københavnske byområder, og vintersæsonen udtrykkes på nye og fascinerende måder gennem arkitekturbelysning, kunst, design og installationer.

Corona - Black Hole Sun, Kollision Design Office.

Hvor er der lysshow i KBH?

Sæt dig til rette i den overdækkede og opvarmede båd og sejl med ud i havnen og kanalerne, hvor lysskulpturerne spejler sig i vandet. Vores dygtige guide fortæller undervejs om værkerne, kunsterne samt tankerne og inspirationen bag det hele. Lysfestivalen byder både på danske og internationale kunstnere og designere, der har skabt unikke installationer kun ved hjælp af lys. Turene afgår fra Ved Stranden og sejlturen varer cirka 45 minutter.

Hvad tid starter lysfestival?

Festivalen samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner der arbejder med lys og kunst på den ene eller anden måde. Det gør vi, fordi vi gerne vil støtte op om fremtidens lysdesignere og -kunstnere. Se de forskellige studieprojekter på programmet for 2022 nedenfor.

Vi samarbejde med Det Kongelige Akademi, AAU (Aalborg Universitet), KEA (Københavns Erhvervsakademi), og Ungt Lys (Ungt Lys er en gruppe unge medlemmer af DCL – Dansk Center for Lys)

Hvornår åbner Roskilde Festival 2023?

Du ankommer lørdag 24. juni og skal bo på camping East

Lørdag er åbningsdagen på Roskilde Festival 2023. Dette er en guide til dig om at komme smart til Roskilde og ind det rigtige sted.

Hvornår afholdes Roskilde Festival 2023?

Nynne Givskov glæder sig især til at se Kendrick Lamar og Rosalía. (© DR)

Hvad er det første, der falder dig ind, når du ser det samlede program?

Hvornår slutter lysfestival 2023?

We are extremely grateful and proud of the nomination.

Hope you to get more people to help make light in the darkness of February 2024.

Hvornår er der lysfest i Haderslev?

Som optakt til årets Haderslev Lysfest sender DKsyd optagelser fra 2022 – hvor 10.000 sønderjyder oplever Danmarks største befrielsesfest. Inden selve Lysfesten afholdes arrangementer rundt om i byen, og DKsyd tager først til byens centrale plads Gravene, hvor der er underholdning af Sønderborg Pipes and Drums samt Vojens Brass Band. Og hvor der også er udstilling af militærkøretøjer. Vi taler bl.a. med en befalingsmand fra Militærpolitiet, der varetager sikkerheden omkring Lysfesten. Og vi taler med en lysfestveteran og -entusiast. Der er fakkeloptog, som starter 3 forskellige steder i byen, og som samles på Gravene, hvorfra Tappenstregen tager fakkeloptogene med til Lysfesten ved Haderslev Kaserne, hvor lysene tændes og det 50 m2 store flag hejses. Lysshowet på kasernen varer 3 kvarter, og undervejs skal vi høre taler af regimentschef, borgmester samt aftenens gæstetaler, historiker, journalist og forfatter Tom Buk-Swienty. Der er endvidere underholdning af solister og kor. Hertil selvfølgelig Slesvigske Musikkorps og soldater fra Slesvigske Fodregiment.

Hvornår slutter Copenhagen Light Festival?

Når vintermørket falder på, kaster Copenhagen Light Festival lys på byen med midlertidige lysinstallationer og lysoplevelser i København.

Tag med på en lysvandring gennem Indre By, når vi sammen med Jesper Ravn, arkitekt, lysdesigner og medlem af kuratorpanelet i Copenhagen Light Festival ser og hører om nogle af de mange værker på årets festival, der lyser både himmel og havn, bygninger og broer op.

Hvilke festivaler er der i 2023?

Vælg

Ja, jeg vil gerne modtage mails med nyheder og markedsføringsrelateret indhold fra Fonden Roskilde Festival og Foreningen Roskilde Festival vedrørende deres aktiviteter. Du kan forvente at modtage en til to mails om måneden med nyheder og marketingsføringsmateriale. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores mails, kan du til enhver tid afmelde dig i bunden af en mail. Læs mere om, hvordan vi passer på dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Hvem spiller på ros i 2023?

Ambitiøs, uafhængig musikkritik - Af musikelskere til musikelskere

Synthpop, dansk nordicana og futuristisk R’n’B er blot nogle af de genrer, som festivalen kan præsenteres i sin første offentliggørelse til 2023-plakaten.

Hvornår kan man købe Roskilde Festival 2023?

Få styr på fakta og vilkår før du køber din billet til Roskilde Festival 2023

Hvad koster en billet?En partoutbillet koster 2400 kroner (plus gebyr), og en endagsbillet koster 1200 kroner (plus gebyr). Få overblik over priser og kategorier på denne side.

Hvornår er der lysfest i Kolding?

Vi hører det efterhånden tit, og vi ved også godt, det er alvor. Isbjergene smelter, vandstanden i have og fjorde stiger, og regnen falder stadigt kraftigere og oftere. Alligevel er det som om, det er lidt svært at forholde sig til “de der klimaforandringer.”

Men klimaforandringerne er virkelighed, og de medfører allerede oversvømmelser og ødelæggelser – også i Kolding. Derfor arbejder BlueKolding intensivt sammen med Kolding Kommune for at klimatilpasse Kolding og sikre, at huse, haver og veje ikke bliver ødelagt af de stigende vandmængder.

Hvad er lysfestival?

Sæt dig til rette i den overdækkede og opvarmede båd og sejl med ud i havnen og kanalerne, hvor lysskulpturerne spejler sig i vandet. Vores dygtige guide fortæller undervejs om værkerne, kunsterne samt tankerne og inspirationen bag det hele. Lysfestivalen byder både på danske og internationale kunstnere og designere, der har skabt unikke installationer kun ved hjælp af lys. Turene afgår fra Ved Stranden og sejlturen varer cirka 45 minutter.

Hvilket jubilæum fejrede Roskilde Festival denne sommer?

Men er det sandt, at programmet var en skuffelse i år? Og er det sandt, at tingene var bedre i gamle dage? Selv har jeg haft modstridende følelser omkring det spørgsmål. For jeg forstår sådan set godt, at hvis man primært opsøger festivalen for at få den slags berusende fællesskabsoplevelser, som en Helmig-koncert kan give, så har programmet i år været skrabet. Men samtidig har jeg selv haft en følelse op til festivalen af, at jeg ikke siden min pure ungdom oprigtigt har glædet mig så meget til Roskilde Festival som netop i år.

Så kan nogle mene, at jeg kun har den følelse, fordi der har været pause, og det spiller selvfølgelig ind, men jeg tror ikke, at det er hele sandheden. Jeg synes rent faktisk, at det har været et godt program – men den slags vil jo altid være defineret af, hvad man synes, at Roskilde Festival er i sin essens.

Jeg har en fornemmelse af, at Roskilde Festival for mange er lidt som juleaften, og ligesom mange altid husker julen i deres barndom som snedækket, selv om de fleste år ikke har været sådan, så er minderne om Roskilde Festival for mange badet i et skær af orange feeling og magiske sommeraftener, hvor alt smelter sammen i gåsehudsfremkaldende fællesskab.