:

Hvad er Saverium?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Saverium?
 2. Hvor kan man låne penge uden kreditvurdering?
 3. Hvor kan man låne 5000 kr?
 4. Hvor kan jeg låne penge hurtigt?
 5. Hvem er NordCredit?
 6. Hvor kan man låne penge når man er i RKI?
 7. Kan banken se mine andre lån?
 8. Hvem tilbyder lån trods RKI?
 9. Hvor meget skal man tjene for at låne 4 mil?
 10. Hvor mange penge skal man have for at låne 1 million?
 11. Kan ikke låne penge nogen steder?
 12. Kan man låne penge i banken hvis man har SU-lån?
 13. Hvem ejer Nordcredit?
 14. Hvem ejer Cashper?
 15. Kan man købe bil når man står i RKI?

Hvad er Saverium?

Saverium fungerer som en formidler mellem dig og forskellige långivere. Når du ansøger om et lån, indhenter Saverium tilbud fra forskellige långivere og matcher dig med den bedste mulighed baseret på dine ønsker og behov. Du kan ansøge om lån fra 10.000 til 500.000 kroner, og du kan vælge mellem en løbetid på 12 til 144 måneder.

Saveriums låneansøgning tager kun få minutter at udfylde, og du vil få svar på din ansøgning inden for 24 timer. Det er gratis at ansøge om et lån, og du kan altid takke nej, hvis du ikke ønsker at acceptere det tilbud, du modtager.

For at kunne låne hos Saverium, skal du opfylde følgende krav:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal have en fast indtægt
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret

Hvor kan man låne penge uden kreditvurdering?

Når du skal låne penge uden kreditvurdering, vil låneudbyderen ofte foretage en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, for at sikre at du kan betale det månedlige afdrag.

Uanset om du optager et SMS lån, Kviklån eller anden form for forbrugslån, skal du ofte kreditgodkendes. Ønsker du at låne penge uden at blive kreditvurderet, findes der i dag en lang række velkendte låneudbydere, som tilbyder lån uden en kreditvurdering.

Et lån uden en kreditvurdering tilbydes ofte ikke i banken, og du skal af den årsag optage et online lån.  Du kan her se en oversigt over kviklån uden kreditvurdering.

Hvor kan man låne 5000 kr?

Lån 5000 kr. i dag med et forbrugslån og brug pengene på lige hvad du står, og mangler penge til. Det har aldrig været nemmere for dig som forbruger, at ansøge om et forbrugslån online. 

Står du og mangler 5000 kr., kan du uden besvær anvende Tjeklån`s låneberegner. Ved at udfylde et par enkelte felter, kan du få et overblik over dine muligheder på lånemarkedet. Tjeklån`s låneberegner hjælper dig med at finde det billigste lån, der passer dig og dine behov.  

Ønsker du at låne 5000 kr., findes der en række velkendte låneudbydere, der kan tilbyde dig et forbrugslån. Du kan forvente et oprettelsesgebyr fra 0 kr. til 25 % af lånebeløbet, med en rente i et spænd på mellem 0 - 24,99 % og en løbetid på mellem 1 - 15 år. 

Hvor kan jeg låne penge hurtigt?

+200 banker og låneudbydere samarbejder med os på tværs af Europa

Hurtig lån er en lånetype på nettet, hvor selve godkendelses- og udbetalingstiden er kort. De låneudbydere, der tilbyder hurtig lån, benytter sig ofte af straksoverførsel, hvormed pengene bliver overført med det samme. Hurtig lån består ofte af et mindre pengebeløb med kort løbetid. De kaldes også for kviklån.

Når du ansøger om et hurtig lån, bliver din ansøgning typisk behandlet hurtigt, og du kan få pengene ind på din konto inden for få timer eller endda minutter.

Det er vigtigt at bemærke, at hurtig lån ofte har højere renter og gebyrer sammenlignet med traditionelle banklån. Derfor er det vigtigt at overveje omkostningerne og din evne til at tilbagebetale lånet inden for den korte løbetid.

Når vi taler om “hurtig lån uden sikkerhed,” refererer vi til en lånetype, hvor du kan låne penge uden at skulle stille sikkerhed i form af værdifulde aktiver som ejendom eller køretøj. Dette giver dig mulighed for at få adgang til øjeblikkelig finansiering uden at skulle bekymre dig om at sætte noget på spil.

En af fordelene ved hurtige lån uden sikkerhed er, at de er nemme og bekvemme at ansøge om. Du behøver ikke gennemgå den omstændelige proces med at vurdere og dokumentere din sikkerhed. Dette sparer dig både tid og besvær. Derudover får du også frihed til at bruge pengene som du ønsker, da låneudbyderen ikke stiller krav til formålet.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at hurtige lån uden sikkerhed normalt har højere rentesatser sammenlignet med lån, der kræver sikkerhed. Dette skyldes, at låneudbyderen løber en højere risiko ved ikke at have nogen form for pant. Derfor er det vigtigt at nøje overveje dine tilbagebetalingsmuligheder og sikre, at du er i stand til at håndtere de månedlige afdrag.

Når det kommer til hurtige lån, er der både fordele og ulemper, som du bør være opmærksom på, før du træffer en beslutning. Generelt set kan det siges, at hurtige lån selvfølgelig resulterer i en hurtigere udbetaling, men dermed må det derfor ofte forventes at omkostningerne på lånet også er højere.

Overvej derfor grundigt hvor stort behovet er for et hurtigt lån, da der kan være mulighed for at spare penge ved andre typer lån.

Her er nogle af de vigtigste fordele og ulemper ved hurtige lån:

Optager du et lån via vores oversigt, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt låneudbyderne i listen er upålidelige. Fairlån samarbejder nemlig kun med erfarne lånevirksomheder, der foretager ansvarlige udlån.

Oversigten indeholder således et bredt udsnit af de bedste lån på markedet, som du kan ansøge om med ro i sindet. Du kan bruge pengene til hvad end, du står og mangler.

Vi forstår vigtigheden af at træffe en informeret beslutning, når det kommer til lån. Derfor opfordrer vi altid vores brugere til at sammenligne lån, inden de træffer deres valg. Ved at sammenligne lån kan du opnå flere fordele:

Hvem er NordCredit?

NordCredit forbindes med ordet fleksibilitet. Deres kreditkonto er perfekt til dig, der har brug for at låne penge i en kort og midlertidig periode, men du ved ikke, hvor meget du har brug for. Træk det beløb, du har brug for i øjeblikket, betal kun renter for den brugte del og vælg selv, hvor hurtigt du vil betale tilbage.

NordCredit tilbyder ekstra penge via kredit på den nemme måde. Med en enkel og billig kredit fra NordCredit kan du få luft i budgettet på let og sikker vis. Når din kredit er godkendt, bestemmer du selv, hvor meget af din kredit, du vil udbetale til din konto. Hos dem betaler du kun, for den kredit der bliver hævet. Har du brug for billig kredit og hurtig udbetaling, så er du kommet til det rette sted. Hos NordCredit kan du ansøge om ekstra penge uden at stille sikkerhed, og uden at skulle holde møde med en gammeldags bankrådgiver. Uanset om du har store drømme eller bare ønsker at sikre din økonomi mod uforudsete udgifter, er det altid rart at have ekstra penge, når behovet opstår. De glæder sig til at hjælpe dig med at finansiere dit lån på en let og simpel måde.

Hvor kan man låne penge når man er i RKI?

“Lån penge trods RKI? Umuligt”, har du måske tænkt. Men det kan du faktisk godt; det er bare mere besværligt. Der findes dog kun få udbydere, der tilbyder lån til personer, der står i RKI. Dette skyldes, at det er en stor risiko for udbyderne at låne penge ud til personer, der har problemer med at betale deres regninger. Hvis du ønsker at låne penge trods din dårlige kreditværdighed, kan du nogle steder låne penge med en kautionist. Det vil sige, at du får en anden person til at stå som sikkerhed på dine vegne.

Kan banken se mine andre lån?

– En rådgiver må alltid forholde seg til Finanstilsynets retningslinjer og bankens eget regelverk for forsvarlig utlånspraksis. Bankens kredittpolicy ligger selvsagt nært opp til disse retningslinjene, men det er naturligvis også mulighet for våre rådgivere å utvise et visst skjønn, sier kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB.

Lån til bolig er en del av bankens kjernevirksomhet, og Dalsbø understreker at DNB strekker seg så langt som mulig for å hjelpe kunder både med mellomfinansiering og lån til bolig.

Hvem tilbyder lån trods RKI?

Ja, du kan godt låne trods RKI – men IKKE hos de normale pengeinstitutter, banker eller kviklån og kassekredit udbydere. Hvis du ønsker at låne, kan du benytte dig af et alternativ til et lån. Hvor udbyderen ikke laver en kreditvurdering og derfor kan tilbyde

OBS: Flere udbydere prøver at lokke dig til at søge et lån selvom du er registreret i RKI – deres taktik er simpel; mange kræver et oprettelsesgebyr som du aldrig ser igen

Hvor meget skal man tjene for at låne 4 mil?

I vores boligkøbsberegner kan du justere din indkomst, forventede udbetaling på boligkøbet og din samlede, nuværende gæld. Det er nemlig informationer, vi bruger til at give dig et estimat på, hvor meget du kan købe bolig for.

Men hvis du rimeligt præcist kan svare på de tre faktorer i beregningen – og de fire ekstra spørgsmål – så har du faktisk et meget realistisk bud på, hvad du kan købe bolig for. 

I videoen kan du se, hvordan du gør – og hvor nemt det er.

Hvor mange penge skal man have for at låne 1 million?

Hvis du ejer en bolig og sælger den for mere, end du har lån i boligen for, kan du bruge fortjenesten til en højere udbetaling (husk også de udgifter, der er forbundet med salg og køb af en bolig). Det giver dig mulighed for at købe en dyrere bolig eller sidde for en relativ lav ydelse i den nye bolig.

I bedste fald har du mulighed for at droppe det dyrere banklån, hvis du kan levere en udbetaling på 20 procent af den nye boligs pris.

Eksempel: Peter og Anne bor i en toværelses lejlighed i Odense, som bliver solgt for 1.400.000 kr. Parret købte lejligheden i starten af 2016 for 1.000.000 kr. og fik den finansieret med et fastforrentet 2 procents lån.

Kan ikke låne penge nogen steder?

Der kan være mange grunde til, din låneansøgning bliver afvist.

Hvis du har problemer med at blive godkendt, kan det skyldes du har en ringe økonomi eller er registreret i RKI eller Debitor Registret.

En usikker indtægtskilde eller høj gæld tages også i betragtning, når du kreditvurderes af låneudbyderne.

Kan man låne penge i banken hvis man har SU-lån?

Denne cookiepolitik forklarer hvordan LendMe ApS ("vi", "os") bruger cookies på vores hjemmeside.

Cookiepolitik for LendMe LendMe gør sig umage for at tilbyde en overskuelig hjemmeside med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger https://Lendme.dk ("Hjemmesiden").

Hvem ejer Nordcredit?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver dig mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra op til 20 forskellige banker og långivere.

Lendos mission er at hjælpe danskerne til bedre lån. Vi vil ændre magtbalancen på lånemarkedet, så det bliver kunderne, som står stærkest. Vi vil skærpe konkurrencen mellem banker og långivere, så det er dem, der kæmper om kunderne. Vi vil skabe transparens på lånemarkedet, så du ikke behøver at være i tvivl om, hvorvidt du har valgt den bedste låneaftale.

Hvem ejer Cashper?

Cashper lån på under 1 time

Cashper er en af de førende låneudbydere, når det drejer sig om online lån. Cashper er ejet af Novum Bank, der har deres hovedkontor på Malta. Man tilbyder lån i mange lande over hele Europa.

Kan man købe bil når man står i RKI?

Hvis du er opført i RKI, kan det virke nærliggende at optage et samlelån og få dine øvrige økonomiske mellemværender ud af verden. Men registrering i RKI vejer meget tungt i forhold til din kreditværdighed. Din kreditværdighed er et udtryk for din vilje og evne til at betale lånet tilbage, og med RKI i baggagen vil langt de fleste långivere ikke vurdere dig som tilstrækkeligt kreditværdig. Du kan overveje långivere, som ikke anser RKI som en forhindring, men det kan gå hen og blive et meget dyrt lån, fordi långiver skal have dækket sin øgede risiko ved at låne dig pengene.