:

Hvem skal spille i VM i dag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem skal spille i VM i dag?
 2. Hvornår skal Danmark spille VM kampe?
 3. Hvilken kanal viser Danmarks VM kampe?
 4. Hvor kan man se VM kamp?
 5. Hvor kan man se landskampen i dag?
 6. Hvad tid er der fodbold i dag?
 7. Hvor bliver Danmarks EM kampe vist?
 8. Hvem sender Danmarks kamp i aften?
 9. Hvor kan man se VM live?
 10. Hvornår skal Danmark spille i Qatar?
 11. Hvad tid er der landskamp i dag?
 12. Hvor kan man se fodboldkamp i dag?
 13. Hvor ser man landskamp i dag?
 14. Hvad tid skal landsholdet spille i aften?
 15. Hvor kan jeg se landskampen i dag?

Hvem skal spille i VM i dag?

De norske TV-sendingene fra VM-2023 vil finne sted på NRK og Viaplays kanaler. TV-husene har ved flere anledninger sendt store mesterskap sammen og er på denne måten i stand til å tilby veldig godt produserte fotballsendinger.

Når flere kanaler deler et mesterskap, blir kampene delt mellom kanalene på en så rettferdig måte som mulig. De viser det samme antallet kamper fra gruppespillet, og de deler åttende, kvart og semifinale. Dette betyr vanligvis at begge får vist like mange kamper, og at begge får æren av å vise Norges kamper.

Hvornår skal Danmark spille VM kampe?

Hvornår spiller Danmark kampe ved VM 2022 i fodbold? Tidspunkterne for Danmarks kampe ved VM 2022 i fodbold, kan du se herunder.

Danmark møder i første kamp Tunesien tirsdag d. 22. november, hvorefter Frankrig venter i anden kamp lørdag d. 26. november. Danmarks tredje kamp bliver onsdag d. 30. november mod Australien.

Få overblik over Danmarks VM 2022 kampprogram her, og se hvem der viser Danmarks VM-kampe i TV:

Hvilken kanal viser Danmarks VM kampe?

TV 2 og Danmarks Radio deler rettighederne til at vise VM i fodbold 2022. Herunder kan du få overblikket over, hvor kampene bliver sendt og hvornår.

På TV 2 PLAY kan du med 'Favorit'-pakken se de kampe, der sendes på TV 2-livekanalen. Med 'Favorit + Sport'-pakken får du den fulde VM-pakke, inkl. alle kampe on demand, højdepunkter, sportsdokumentarer osv.

Hvor kan man se VM kamp?

 Trykk pÃ¥ gruppene for Ã¥ sortere oversikten

Fotball-VM 2022 blir siste gang turneringen arrangeres med 32 lag. Fra 2026 blir tallet oppjustert til 48 lag. De regjerende mesterne er Frankrike som slo Kroatia 4-2 i VM-finalen i 2018.

Hvor kan man se landskampen i dag?

 • Vestergade 20, 1456 København K
 • Åbningstider: tirsdag-torsdag 16-02 samt fredag og lørdag 14-05
 • Pris for en stor fadøl: 56 kr.

Cafe Guldhornene ligger på Vestergade i Indre By, og fungerer som stambar for Chelsea-fans i Danmark. Derfor kan du altid være sikker på at se, når Chelsea spiller kampe i Premier League eller i internationale turneringer. Der er dog også masser af mulighed for at se andre fodboldkampe på deres mange storskærme. De viser nemlig også fodbold fra alle runder i Champions League, og når der er landskampe i EM/VM-kvalifikation og ved slutrunderne.

Baren er indrettet med masser af båse, hvor man kan sidde sammen med sine venner og følge med i den kamp, som man er interesseret i. I de sene nattetimer og i weekenden kan du feste indtil langt ud på natten, hvor der også er god mulighed for at tage en tur på dansegulvet.

 • Vester Voldgade 7-9, 1552 København V
 • Åbningstider: mandag-torsdag 16-00, fredag 15-02, lørdag 12-02 og søndag 12-00
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Pub & Sport er beliggende i hjertet af København, og tilbyder et hav af muligheder for at se sport på storskærm. Med hele 12 skærme fordelt rundt omkring på pubben er der altid masser af sport at vælge mellem. På deres hjemmeside kan du altid finde en oversigt over, hvilke kampe og begivenheder der vises på skærmene i den kommende tid. I denne oversigt kan du finde al slags sport – fra fodbold, tennis og håndbold til cykling, motorsport og ishockey.

Har du lyst til at udfordre vennerne i jeres egen lille konkurrence, er der også masser af aktiviteter på pubben. I kan nemlig spille både bordfodbold, bordtennis, dart og brætspil. Det kan I gøre, mens I nyder en fadøl fra det store sortiment af øl i baren.

 • Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K
 • Åbningstider: mandag 16-00, tirsdag og onsdag 15-00, torsdag 15-01, fredag 15-02, lørdag 13-02 og søndag 14-23
 • Pris for en stor fadøl: Ikke oplyst

Ørsted Ølbar er beliggende i hjertet af byen, lige overfor Ørstedsparken og tæt på Nørreport station. Som navnet antyder, er det en bar med stort fokus på øl, og derfor kan du finde et enormt sortiment af øl fra hele verden. De tilbyder mere end 200 forskellige flaskeøl og 20 forskellige øl på fad. Det er altså et perfekt sted at vælge hvis du kunne tænke dig at prøve nogle andre øl end dem, som du er vant til.

Udover den store passion for øl, har Ørsted Ølbar også en stor kærlighed for fodbold. Derfor kan du se masser af live fodboldkampe gennem hele sæsonen. Du kan f.eks. se Champions League, Superliga og Premier League. Der er også mulighed for lidt ekstra sjov og underholdning med dart og bordfodbold.

Hvad tid er der fodbold i dag?

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise...

Hvor bliver Danmarks EM kampe vist?

Kampene er fordelt efter et princip om, at de to kanaler skal vise lige mange kampe og helst også lige mange danske kampe. Da det sidste ikke altid kan sikres, er der stadig kampe, hvor retten til at sende live er uafklaret.

Fordelingen af kampene i gruppespillets tre runder ligger dog helt fast både for EM og VM.

Ved EM for kvinder er Danmark i gruppe B med Tyskland, Spanien og Finland. Her sender DR de to første danske kampe mod henholdsvis Tyskland fredag den 8. juli klokken 21.00 og Finland tirsdag den 12. juli klokken 18.00. TV 2 sender den sidste indledende kamp mod Spanien lørdag den 16. juli klokken 21.00.

Hvem sender Danmarks kamp i aften?

Vi har samlet alle kommende landskampe for både herre- og kvindelandsholdet, samt U21-herrelandsholdet. Kampprogrammet er altid 100% opdateret.

De danske fodboldlandshold har gennem de seneste år været meget succesfulde og interessen er fortsat stigende for landeholdene. Og der er ikke længere kun tale om A-landsholdet for herre, som ellers historisk set har tiltrukket den største interesse. Gennem de seneste år er også U21-landholdet på herre-siden blevet populært at følge – især efter nogle succesfulde slutrunder til EM og OL. Derudover har kvindelandsholdet får en stor opblomstring og medieinteresse, som er langt større end for 10-15 år siden.

Hvor kan man se VM live?

I Sverige så delar två tjänster på rättigheterna för att visa fotbolls VM 2022. Både SVT och CMore har köpt rättigheter för samtliga matcher.

Det innebär att du kommer att kunna streama fotbolls VM 2022 hos både SVTPlay och CMore. De har delat upp matcherna – så att ungefär hälften sänds via SVT, och andra hälften på Cmore.

Hos SVTPlay är alla VM 2022 streams gratis. Det krävs heller inget konto eller abonnemang för att se fotboll från världsmästerskapet. Du kan bara surfa in på deras hemsida för att starta sändningen av matchen. Notera dock att detta endast gäller för dig som befinner dig inom Sverige. ’

Om du föredrar att titta på fotbolls VM på TV så är det självklart möjligt. Under mästerskapet så är det framför allt tre olika kanaler som kommer att visa VM 2022 på TV.

Rättigheterna är likt som vid live streaming – uppdelade mellan CMore och SVT. Det innebär att hälften av matcherna kommer att sändas på TV-kanaler från SVT. Resterande matcher kommer att sändas på TV4.

Det kommer bli viktigt att följa TV tablå för VM 2022. Där kommer du att kunna följa vilken TV kanal som visar den match som du allra helst vill se.

Hvornår skal Danmark spille i Qatar?

VM i fodbold finder sted fra 20. november - 18. december 2022. I vores kampprogram kan du finde samtlige VM-kampe, og du kan se datoer og tidspunkter for alle VM 2022-kampene herunder også. 

Denne guide kan dermed fungere som en fin kalender for dig under slutrunden, og vi kommer til løbende at opdatere kampprogrammet helt frem til finalen ved VM 2022. 

Hvad tid er der landskamp i dag?

2022 bliver et specielt fodboldår. Det skyldes selvfølgelig, at det omdiskuterede VM i Qatar afholdes i november og december, hvilket selvfølgelig har rykket fuldstændig rundt på fodboldkalenderen, som man kender den.

Derfor må vi desværre vente helt til juni for at se vores landshold i aktion i en betydende kamp. Der er planlagt to venskabskampe i marts, og Nations League-kampene er programsat i juni, hvor vi til gengæld får hele fire landskampe i løbet af 10 dage.

Siden følger en landskampstermin i september, hvor der spilles yderligere to landskampe, og så rettes fokus mod VM i fodbold 2022, som spilles i november og december.

Hvor kan man se fodboldkamp i dag?

På campo.dk kan du hver dag få det fulde overblik over alle de kampe, der vises i dansk TV.

I dag

Hvor ser man landskamp i dag?

I Danmark er det Viasat – ejet af NENT Group – der har rettighederne til at vise de engelske Premier League-kampe. Kampene er fordelt på kanalerne TV3+, TV3 Max og See. Kampene er fordelt således, at TV3+ og TV3 Max tilsammen viser 116 kampe, og 116 andre kampe vises på See.

Alle disse 232 kampe plus de øvrige kampe vises på Viaplay Total, som er Viaplays streamingpakke, der inkluderer sport. Premier League består af i alt 380 kampe.

Hvad tid skal landsholdet spille i aften?

Få det fulde overblik over hvad sport der sendes direkte/live på TV. Sofabold giver dig det fulde overblik med nem mulighed for at tilføje til din kalender.

Hvor kan jeg se landskampen i dag?

At live streame fodbold er i dag en lige så naturlig del af sporten som fans og fadøl. Men ofte kan det være en dyr fornøjelse at få sit ugentlige fodboldfiks.

Men sådan behøver det slet ikke at være.