:

Hvem spiser mest take away?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvem spiser mest take away?
 2. Hvad koster en buffet på flammen?
 3. Hvor meget betaler restauranter til Just Eat?
 4. Hvilke restauranter har Take Away Odense?
 5. Hvad er den mest spiste ret i Danmark?
 6. Hvad er det værste fastfood?
 7. Kan man spiser gratis på flammen på sin fødselsdag?
 8. Hvem ejer Restaurant Flammen?
 9. Hvor stor en procentdel tager Just Eat?
 10. Hvor meget tjener man som Just Eat?
 11. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
 12. Hvem spiser mest fastfood i Danmark?
 13. Hvilket land spiser mest brød i verden?
 14. Hvad er den mest populære ret i verden?
 15. Hvad er det sundeste take away?
 16. What is takeaway?
 17. What are the new takeaway food apps?
 18. What is just-eat?
 19. What is a restaurant portal?

Hvem spiser mest take away?

Danskerne fylder sig med mere fastfood end tidligere, men nogle falder oftere i den fedtede fælde end andre.

Mange har et hemmeligt slikskab og en bunke af brochurer til det lokale pizzasted liggende derhjemme. Nogle behøver måske slet ikke en menu, men har sine faste favoritter. Den søde tand og den nemme løsning til pizzeriaer eller shawarmabarer fanger nemlig mange danskere i en travl uge.

Hvad koster en buffet på flammen?

Har været på flammen i Horsens et par gange, maden & personalet er rigtig godt 8,5 ud af 10 point fra min side af super godt dejligt sted. Meeen nu ville jeg prøve god to go ved dem og det var godt nok en skuffende oplevelse... ja der var nok mad men det var jo smidt sammen på en måde hvor min hunds hunde mad ser mere appetit vækkende ud... fik så ment tre uspiselige mejs kolbe stykker med de var helt splattet haha ved ikk lige hvordan det kan lade sig gøre men ja det var en trist tur og vil ikk gøre igen.. havde en forventning om man betalte 29kr for noget som kunne spises og ikke 29kr for at tage affald ud... er klar over at der kan være ting som går hen og bliver lidt trist med tiden fx brød kan godt blive tørt men det har var bare en kende for ringe... Men i kan lave mad og ville komme igen da jeg er glad for at spise ved jer men vil ikke have to god to go mere ved jer

Et spontan besøg hos restaurant Flammen i Herning. Deres tjener er rigtig søde og meget venlige. Vi var bare ikke imponeret over maden overhovedet. Salatbaren var meget tør, dressinger i skåle var indtørret. Der manglede noget skiltning af de forskellige ting og især ved sovserne, Kødet havde meget fedt, flere skiver var ren fedt og derved ikke spiseligt for os. Vi valgte dessertbuffet fra, da vi konstateret, da den også var mangelfuld og så kedelig ud. 229 kroner er bare ikke prisen værd. 2 stjerner for meget søde tjenere.

Utrolig meget forskelligt og lækkert kød at vælge i mellem, samt utrolig mange forskellige tilbehør i form af kartofler, flødekartofler, pommes frites, løgringe, salater og meget meget mere.

Så elsker du kød eller er mere til det veganske så er Flammen i Kolding virkelig STEDET !

Denne anmeldelse er af Restaurant Flammen i Viborg. Min kone og jeg var der i går. Vi fik god betjening og lækker mad med rigelig af variationer og muligheder. Friske råvarer der ikke har ligget og slumret i flere timer på buffeten. En rigtig dejlig oplevelse og til en absolut rimelig pris. Jeg anbefaler i den grad til andre :-)

Hvor meget betaler restauranter til Just Eat?

Han anfægter også den påståede provision på 20-25 pct. Just Eats kunder betaler fast 12 pct. af omsætningen, men tilkøber man yderligere service og produkter, kan procentsatsen dog godt komme op på det dobbelte.

Orderyoyo har fået 450 restauranter som kunder siden sommer, hvoraf over 30 ifølge selskabet er hentet blandt de 100 største Just Eat-kunder.

Ifølge ekspert inden for e-commerce og partner i In2Media, Tim Frank Andersen har Just Eat kunnet tage sig godt betalt, fordi det har været for dyrt for hver enkelt take away-restaurant at lave en løsning selv. Nu gør den teknologiske udvikling det muligt for Orderyoyo at underbyde prisen markant.

Hvilke restauranter har Take Away Odense?

Hvis det skal gå stærkt, og maden skal være smagfuld og lækker, så er vi det sikre valg. Vi har nemlig et bredt udvalg af take away i Odense, og du kan bestille vores lækre menuer som take away direkte fra vores hjemmeside.

Du kan både bestille lækre BBQ-spareribs, møre steaks og blande din egen salatbar med frisk salat til at tage med hjem. Og så har vi et bredt udvalg af boxe til hele familien, som du kan tage med hjem til de voksne og børnene fra vores restaurant i Odense. Her får du både møre spareribs, sprøde pommes frites, saftig kylling og frisk salat med - alt sammen til én skarp pris.

Er det lang tid siden, du har fået et mørt og saftigt stykke kød? Og gider du ikke selv stå for at tilberede og stege det? Så bestil en Bone’s box som take away i Odense. Vores menukort byder på forskellige boxe, hvor du kan vælge det stykke kød, som du savner: Vi laver eksempelvis nogle af de bedste BBQ-spareribs, der er marineret i en velsmagende BBQ marinade.

Hvis du hellere vil have en saftig mørbrad, der er stegt til perfektion af vores grillmestre, kan du også bestille sådan en. Derudover har du mulighed for at vælge, hvilken slags kartofler du vil have til kødet, hvilken sovs du vil kunne dyppe kødet i, og om du vil have en salatboks med fra vores buffet. Med en Bone’s Box får du altså styr på hele aftensmaden nemt og hurtigt.

Hvad er den mest spiste ret i Danmark?

 • De mest populære retter/tilbehør anno 2022 er salat uden kødtopping, kylling, rugbrød og andet brød med pålæg, hakket snittet grønt, pizza, pasta og steg. De yngre forbrugere spiser oftere udenlandske retter, mens de ældre oftere spiser traditionelle danske retter.
 • Der drikkes oftest vand til maden efterfulgt af sodavand. De yngre forbrugere drikker oftere vand uden brus og sodavand til maden end de ældre, som til gengæld oftere drikker vin.
 • Et flertal af de danske forbrugere spiser kød eller fisk hver eller næsten hver dag til aftensmad. Kun 2 pct. angiver aldrig at spise kød/fisk. I gennemsnit spises der kød/fisk 5,3 dage om ugen. Mænd spiser lidt oftere kød end kvinder og de ældre forbrugere lidt oftere end de yngre.
 • Grisekød er den mest populære kødtype hos danskerne – næsten 1/3 fik grisekød til aftensmad. Dernæst følger oksekød, som blev spist af hver fjerde og kylling, som blev spist af hver femte.
 • Forbrugerne beskriver først og fremmest deres aftensmad som god smag, hjemmelavet, mættende og nem/hurtig at tilberede. Danske råvarer er vigtigere for de ældre end for de yngre forbrugere.
 • Det mest almindelige er et hjemmelavet måltid, hvor alle delene er lavet fra bunden af, men der er også mange, som søger lettere løsninger i form af færdige delkomponenter, færdigretter, takeaway og udespisning. Det er især de ældste forbrugere, som laver aftensmad fra bunden af, mens de yngre oftere søger de lettere løsninger.

Hvad er det værste fastfood?

Burgere, kebab, take-away salater og pomme frites er nemt og hurtigt, men det meste fastfood er ikke sundt. Du kan dog gøre meget for at gøre det knap så usundt ved at træffe det sundest mulige valg.

Her er 8 gode råd til, hvordan du gør din fastfood lidt sundere:

 • Spis mindre portioner. Del en pizza i stedet for at spise den hele selv.  
 • Drikkevarerne tilføjer let mange kalorier til dit måltid. En milkshake eller en kaffedrik med flødeskum og sirup indeholder let samme antal kalorier som et helt måltid. Sodavand, smoothies og juice indeholder meget sukker og dermed mange kalorier. Drik vand i stedet.  
 • Friturestegte retter som pommes frites, kyllingenuggets, løgringe og fiskefileter har et meget højt kalorie-indhold, fordi de er stegt i olie. Undgå dem så vidt muligt.  
 • Skjulte kalorier er der mange af i fastfood - meget fastfood indeholder nemlig ost, mayonnaise og fede dressinger. Bed om mindre ost, dressing, mayonnaise og så videre på din fastfood – og drop pommes frites-sovsen.  
 • Kylling i hele stykker er bedre end fastfood lavet med fars. Fars indeholder typisk mere fedt.  
 • Fuldkornsbrød kan du bede om, hvis det er muligt.  
 • Ekstra grøntsager kan du også bede om - det er let at komme flere af dem i din burger, din falafel eller på din pizza.  
 • Spis ikke fastfood for ofte. Hvis du spiser efter de officielle kostråd, har det ikke den store betydning, hvis du spiser fastfood 1-2 gange om måneden.

Kan man spiser gratis på flammen på sin fødselsdag?

Var på flammen i Næstved d 11/8 super hyggelig stemning, venlig betjening. Maden var lækker alt lige fra kødet til salat baren. Og den laks der....er virkelig virkelig lækker. God aften, og ikke sidste gang vi besøger flammen i Næstved.

Vi er lige kommet hjem efter en dejlig aften på flammen i Glostrup vi var 6 personer og sikke en fantastisk betjening vi har fået både af kokken og betjening ved bordet og super dejligt mad det er ikke sidste gang vi kommer der hen

Var ude og spise brunch på flammen Roskilde med min mand,Og hold nu op en dårlig oplevelse vi havde. Maden var tør og kedlig havde ligget for længe under varmen og der blev ikke fyldt nyt op, selve restauranten fremstod beskidt med mad på gulvet som lå der fra vi kom til vi gik og bordene flød med gamle tallerkner, og der blev ikke fjernet tallerkner fra vores bord under hele besøgte, og personalet var ikke til stede kunne gå lige forbi uden at tage nået med. Det er så sidst gang vi gør det.

Lige spist på Flammen i Viborg og sikke en dårlig oplevelse.Ingen dressings til salat baren og blev af en tjener henvist til ketchup og aioli ????Tjener der skar kød var så dårlig. Ville gerne have kron vildt og han skærer 2 bittesmå tørre stykker og da jeg påpeger at det er tørt og småt ignorerer han det bare og svarer " jamen sådan er endeskiver jo" ja right, så lad være med at skærer dem. Er det sådan man behandler sine gæster 😕Efterfølgende bestiller jeg kaffe hvilket jeg ikke kan få og Jeg bestiller brownie og får et stykke beton, som skeen ikke engang kan skærer igennem. Dyr fornøjelse for en dårlig oplevelse. Sætter aldrig mine ben på Flammen igen

Hvem ejer Restaurant Flammen?

Restaurant Flammen udvider nu ejerkredsen med 3 medarbejdere som har været med siden den første restaurant i Kolding. Det skriver Restaurant Flammen til Dit Næstved. 

Familien Rosenfeldt og Sunddal som ejer Restaurant Flammen, har nu fået 3 medarbejdere med i ejerkredsen.

Hvor stor en procentdel tager Just Eat?

Storrestauratør Morten Pedersen fra koncernen DiningSix, som netop har købt Burger Shack-kæden, kender branchens udfordringer indgående.

- Når man betaler så høj kommission, kan man umuligt holde forretningen kørende. Når kunden oveni skal betale leveringsgebyret, tror de, at hele beløbet går til restauranten. Sådan er det ikke.

Hvor meget tjener man som Just Eat?

Reddit and its partners use cookies and similar technologies to provide you with a better experience.

By accepting all cookies, you agree to our use of cookies to deliver and maintain our services and site, improve the quality of Reddit, personalize Reddit content and advertising, and measure the effectiveness of advertising.

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Hvad end du er vinconnaisseur, ølnørd, ginentusiast eller whiskeykender, så burde du besøge de lokale destillerier, bryggerier og vingårde.

Hvem spiser mest fastfood i Danmark?

Danskerne fylder sig med mere fastfood end tidligere, men nogle falder oftere i den fedtede fælde end andre.

Mange har et hemmeligt slikskab og en bunke af brochurer til det lokale pizzasted liggende derhjemme. Nogle behøver måske slet ikke en menu, men har sine faste favoritter. Den søde tand og den nemme løsning til pizzeriaer eller shawarmabarer fanger nemlig mange danskere i en travl uge.

Hvilket land spiser mest brød i verden?

Selve ordet "brød" er et fællesgermansk ord. Sammenlign f.eks. med engelsk bread, tysk Brot eller svensk bröd, af oldnordisk brauð, med betydningen "gæret, syrnet",[1] eller fra det samme grundord som "bryde", for det blev først brugt om brødstykker eller krummer. Før det overtog betegnelsen for hele brødet, brugte man i stedet ordet lev (norrønt: hleifr, angelsaksisk: hlaf, moderne engelsk loaf, russisk хлеб, chleb, gammel højtysk: hleib (nyhøjtysk: Laib)[2] eller låneord i finsk: leipä). I folkevisen om Niels Ebbesen hedder det:

Nogle af henvisningerne til brød i sagaerne tyder på en sammenhæng med kulten for Odin, der sandsynligvis opstod på den tid da brød blev indført. Det var en aristokratisk kultus, og i starten ser brød ud til at have været forbeholdt overklassen.

På Tunestenen, en runesten rejst på 300-tallet i Østfold og fundet i 1627 i kirkegårdsmuren ved Tune kirke, nu opbevaret på kulturhistorisk museum i Oslo, er indskriften tolket som: "Jeg Wiw virkede (dvs ristede indskriften) efter Wodurid, husbonden.".Bagsiden er tydet til: "(For mig?) Wodurid gjorde tre døtre stenen i stand, (men) gravølet de nærmest beslægtede (eller fornemste, eller mest gudebårne) af arvingerne." Eller: "(Jeg Wiw) overdrog (viede) stenen til Wodurid, (og) tre døtre holdt gravølet som de nærmeste af arvingerne."[3]

I 2013 blev der fundet 14.000 år gamle brødrester i det nordøstlige Jordan. 24 forkullede brødkrummer dukkede op, da arkæologer undersøgte ildsteder efter jæger- og samlerkulturen i udgravningsfeltet Shubayqa.[7] At bage brød er dermed ældre end landbrug og korndyrkning. I stenalderen blev mel og vand rørt til en grød, som blev bagt. I det gamle Egypten var brødbagning et af de mest afgørende fødevarehåndværk sammen med brygning af øl, og begge dele blev tillagt en religiøs betydning. Ud fra arkæologiske fund var det egypterne der opfandt den lukkede bageovn.

I Norden findes der intet spor af brød før 200-tallet, da det indførtes som noget særligt, der kun blev benyttet ved officielle festligheder og offerceremonier.[8] Kun husbonden og husfruen fik brød med i graven.[9] Først i 300-tallet e.Kr. begyndte skandinaverne at gå over fra grød til brød, først og fremmest bagt af byg, men også havre.[4]

I egnen rundt Mälaren er der fundet forkullede rester, ikke mindst i gravene ved Birka. Brødene var først og fremmest bagt af byg, men havre blev også anvendt. Rug og hvede var mindre benyttet. Datidens tykke, grove brødtyper blev bagt i ovn eller direkte i ildstedet. Fra merovinger- og vikingetid kendes en tyndere brødtype med hvede i. Fund af brød på Helgö er blandt de ældste i Norden, og skaber indtryk af at brød i starten indgik i rituelle sammenhænge. I Rigstula (= Rigs sang), der indgår i den Ældre Edda, beskrives de tykke, grove brød trællene fik at spise, i modsætning til de fine skiver af hvedebrød, som Jarl spiste. [4]

Hvad er den mest populære ret i verden?

Paella er en traditionel spansk risret, der skiller sig ud på grund af sin dybe gule farve. Risen skylder sin farve til safran, der er kogt med risene. Afhængig af den region, hvor opskriften kommer fra, og selvfølgelig dine personlige præferencer, serveres den med kød, fisk eller skaldyr (eller en kombination heraf).

Hvad er det sundeste take away?

Læs også: Emilie Lilja: Mine bedste motivationsråd til træning

Heldigvis er der rig mulighed for at vælge sundt, selvom man vælger den lette løsning med mad udefra. Flere take-away steder tilbyder nemlig lækre, sunde alternativer til de gænge takeout retter, der smager (mindst) lige så godt, og som man bliver mæt af på den gode måde. Vidste du eksempelvis, at Sticks'n'Sushi har lækre salater, der er sprængfyldte med alt godt fra havet, som er det perfekte alternativ til dig, der lyster efter sushi, men gerne vil spare lidt på de kulhydratholdige ris? Eller hvad med en plantebaseret burger til at give kroppen et tiltrængt energiboost de dage, hvor et glas vin for meget aftenen forinden har spillet kroppens salt- og sukkerbalance et puds? Din krop vil helt sikkert takke dig for at vælge et grønt alternativ til den klassiske dagen-derpå-diæt!

Uanset din årsag til at række ud efter take-away-kortet, er der rig mulighed for at vælge med omtanke uden at gå på kompris med smagen og tilfredstillensen i at få mad udefra. Se med her, og lad dig inspirere!

What is takeaway?

The leading online food delivery marketplace. Takeaway.com is the leading online food delivery marketplace in Continental Europe, connecting consumers and restaurants through its platform in 10 European countries, and Israel.

What are the new takeaway food apps?

Deliveroo, Just Eat and Uber Eats have long dominated the takeaway food app sphere, offering takeaway food on-demand. While some dine-in restaurants have joined their ranks during the hospitality shutdown, other platforms which allow customers to pre-order food for takeaway and delivery have emerged.

What is just-eat?

Just-Eat.no The leading online food delivery marketplace Takeaway.com is the leading online food delivery marketplace in Continental Europe, connecting consumers and restaurants through its platform in 14 European countries, and Israel.

What is a restaurant portal?

Your Restaurant Portal is a central hub for controlling and changing things for your restaurant on the Takeaway.com platform. It’s important to get familiar with your Restaurant Portal, but where do you start? We’ve highlighted the most important sections below. The dashboard provides an overview of your Restaurant Portal.