:

Er det billigt i Malmø?

Indholdsfortegnelse:

 1. Er det billigt i Malmø?
 2. Hvor skal man spise i Malmø?
 3. Hvor spiser man god frokost i Malmø?
 4. Hvad er den bedste restaurant i Danmark?
 5. Er Malmø billigere end København?
 6. Hvad skal du opleve i Malmø?
 7. Hvad skal vi lave i Malmø?
 8. Er tøj og sko billigere i Sverige?
 9. Hvad er godt at shoppe i Malmø?
 10. Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?
 11. Er restauranter billigere i Sverige?
 12. Kan man bruge dansk rejsekort i Malmø?
 13. Hvor handler man billigt i Malmø?
 14. Hvor skal man ikke være i Malmø?
 15. Hvor er bedst at shoppe i Malmø?

Er det billigt i Malmø?

Kun 40 minutter i tog fra Danmarks hovedstad ligger Sveriges tredjestørste by og hovedstaden i Skåne.

Malmø er naturligvis meget mindre end København, og det er netop derfor, det er så fantastisk en by at besøge på en dagstur.

De gamle brostensbelagte gader opfordrer dig til at skrue helt ned for tempoet og nyde din tid i Malmøs kompakte bymidte; lille nok til at kunne udforskes på gåben og stor nok til i virkeligheden at rumme flere dages oplevelser.

Hvor skal man spise i Malmø?

Se hvilke partnere vi samarbejder med nedenfor. Fold hver enkelt ud for at se hvordan de behandler dine data. Du kan gøre indsigelse imod legitim interesse-databehandling per udsteder.

TredjepartsleverandørerTilvælg alle | Fravælg alle

Hvor spiser man god frokost i Malmø?

Vibliotek er en hyggelig spansk tapas restaurant, som egner sig perfekt til en frokost. Her får du følelsen af at sidde et sted i Spanien og blive forkælet af tjenerne der også taler spansk. Oplevelsen er meget autentisk, maden god og vinen udsøgt. På væggene hylder langs væggene står spanske varer, olier, lufttørrede skinker og skaber den helt rette stemning. Og så kan du naturligvis købe stemningen med hjem. Deres frokostbuffet er lækker og billig. Foruden dagens ret til 119 SEK får du også salatbuffet, suppe og brød med i prisen. Tip: portionerne er meget store, så det kan være en god idé at dele hvis du vil smage lidt forskelligt.

Hos Johan P er der fisk på menuen! Her får du serveret gravad- og røget laks, krebs, hummer, fiskesuppe, muslinger og meget mere lige midt på Lilla Torg. Dagens frokostretter ligger til omkring 100 SEK og serveres med en af byens bedste beliggenheder.

Restaurant SMAK i Malmös kunsthal er et stort åbent lokale der er helt pakket med mennesker ved frokosttid - også af folk som ikke har været på kunstudstilling. Man bestiller ved disken, og mens man venter på at den varme ret skal ankomme, forsyner man sig fra en salatbuffet, som er free of charge – ligesom det gode brød, smørret og vandet. Priserne varierer fra 120-150 SEK. 

Hvad er den bedste restaurant i Danmark?

Vi og vores partnere gemmer og/eller får adgang til oplysninger på en enhed som f.eks. unikke id`er i cookies til behandling af personoplysninger. Du kan acceptere eller administrere dine valg ved at klikke nedenfor, herunder din ret til at gøre indsigelse, hvor der benyttes legitime interesser, eller på et hvilket som helst tidspunkt på siden med privatlivspolitik. Disse valg vil blive angivet over for vores partnere og vil ikke påvirke browserdata.ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER OG COOKIES

Bruge præcise geoplaceringsoplysninger. Aktivt scanne enhedskarakteristika til identifikation. Opbevare og/eller tilgå oplysninger på en enhed. Tilpassede annoncer og tilpasset indhold, annonce- og indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling.

Er Malmø billigere end København?

En undersøgelse foretaget af TV2 Kosmopol viser, at der er stor forskel på billetpriserne til kulturinstitutioner i hovedstadsområdet og i Malmø. Mens det koster 110 danske kroner at komme ind på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør, koster det 60 svenske kroner at besøge Teknikens og Sjöfartens Hus i Malmø, fra 1. juni, hvor prisen hæves fra 40 kroner. Kunstmuseerne Moderna Museet i Malmø og Arken i Ishøj koster henholdsvis 50 svenske og 140 danske kroner i indtræde.

I TV2 Kosmopols artikel undrer man sig over, hvorfor det er så billigt at gå på museum i Malmø – og dyrt i København. Et besøg på Arken i Ishøj koster mere end fire gange så meget som et besøg på Moderna Museet i Malmø, hvis man regner valutaforskellen med, som i denne uge er steget til over 154 svenske kroner for 100 danske kroner og under 66 danske kroner for 100 svenske kroner.

Hvad skal du opleve i Malmø?

Selvom Malmø ligger blot en kort køretur over Øresund, kan man snildt ende med at bruge dyre domme på et par dage bestående af shopping, middage og museumsbesøg. Du kan dog sagtens få en sjov og underholdende tur til Malmø uden at sprænge budgettet. Byen gemmer nemlig på massevis af interessante steder og spændende oplevelser, der alle er ganske gratis. Her er vores favoritter.

Bylivet i Malmø er blandt andet koncentreret omkring det idylliske Lilla Torg, der ligger placeret i den gamle bydel og er præget af brostensbelægning og charmerende bindingsværkshuse. Torvet huser masser af gode shopping-muligheder såvel som et hav af kulinariske oplevelser fra det velkendte hyggelige klassiske café-menukort til helt nationale specialiteter.

Lilla Torg er et yndet sted året rundt for både lokale og de mange turister, som besøger byen, og særligt om sommeren er her fyldt med mennesker, der nyder de mange restauranter og caféer med udeservering. Lilla Torg er samtidig samlingspunktet for Malmøs natteliv og rummer nogle af byens mest eftertragtede natklubber og barer.

Er du til fest og musik, skal du helt sikkert besøge Malmø i august. Her forvandles byen til én stor festplads, når Malmø i otte dage lægger scene til den årlige Malmø Festival. Hele 1,5 millioner mennesker strømmer til byen på denne tid, hvilket gør Malmø Festival til den største byfest i hele norden. Her kan du blandt andet gå til koncerter med internationale kunstnere, nyde lækker mad fra alle verdenshjørner, danse natten lang og beundre banebrydende kunstværker. Bedst af alt? Takket være de svenske skatteborgere er Malmø Festival faktisk fuldstændig gratis at deltage i!

Der findes også et væld af spændende og budgetvenlige dagsture blot få kilometer fra Malmø. En lidt anderledes dagstur er Jakriborg, der faktisk ikke er meget ældre end et par årtier. Byen er hjem til omkring 500 middelklassefamilier – heriblandt mange danskere – og er inspireret af de gamle hansestæder i blandt andet Danmark, Nordtyskland og Holland. Selvom du ikke er langt væk fra Danmark, føles en gåtur her derfor som en rejse langt tilbage i tiden takket være byens middelalderlige brostensbelagte gader og renæssanceinspirerede gavlhuse.

Hvad skal vi lave i Malmø?

Der er flere seværdigheder i Malmø, men Turning Torso er nok den, der tiltrækker flest nysgerrige blikke Denne spektakulære bygning blev tegnet af arkitekten Santiago Calatravas og måler hele 190 meter, som vrider sig op mod skyerne. Et foto foran Turning Torso er obligatorisk for førstegangs besøgende i Malmø!

<a href="https://www.skyscanner.dk/privacy-settings" class="button--primary-action embed-overlay-button">Yep, I agree</a>

Når du er færdig med at beundre Turning Torso, kan du bruge nogle timer på at spadsere rundt på Västra Hamnen. Den unge bydel er et populært opholdssted for Malmøs indbyggere, særligt om sommeren. Her kan du tage en dukkert i dybhavsbadet, nyde italiensk is på Bar Italia midt på havnepromenaden og prøve en af Europas største skateboardparker, Stapelbäddsparken.

Det indlysende udgangspunkt for sjov i Malmø. Udeserveringen op Lilla Torg er en klassiker til at starte byturen på. Det er godt pakket her i weekenderne, men også midt på ugen, hvor der er mange frokostmuligheder, som lokker. Lige ved siden af Lilla Torg ligger Stortorget og Malmø gågade (Södergatan), hvor du finder en række natklubber og barer.

<a href="https://www.skyscanner.dk/privacy-settings" class="button--primary-action embed-overlay-button">Yep, I agree</a>

Er tøj og sko billigere i Sverige?

Den svenske krone vælter ned, og derfor er der besparelser at hente ved at tage et smut over Øresund og handle ind.

Men det er ikke alle varer, der er billigere i Sverige, og inden man går amok i svensk grænsehandel, bør man gøre sig nogle overvejelser, for ellers kan turen ende med at blive en dyr fornøjelse.

Hvad er godt at shoppe i Malmø?

I den charmerende hjørnebutik Liebling finder I tøj til mor i lækre mærker. Butikken har også deres eget, fine mærke, som er meget populært. Her er også gode sager til boligen.

I den charmerende hjørnebutik Liebling finder I tøj til mor i lækre mærker. Butikken har også deres eget, fine mærke, som er meget populært. Her er også gode sager til boligen.

Hos Aplace lokker lækre mærker som Stine Goya, Ganni og Samsøe Samsøe. Her er også rigtig fint tøj til familiens mindste, som I kan shoppe i den lave svenske kurs. 

Det er tit muligt at gøre et godt kup i outlet-shoppen Afound, der bugner af prisvenligt tøj til både voksne og børn med mærker som Wood Wood, Levi's, Cos, Adidas og mange flere.

Varehuset er som en mindre udgave af Magasin, hvor I kan shoppe mærker som Acne, Whyred og Cheap Monday. I underetagen vil især ungerne være begejstrede, her finder I nemlig legetøj og andre børnevenlige sager

Hvad er den dyreste restaurant i Danmark?

<p>En ny amerikansk undersøgelse har netop vist, at København er verdens 6. dyreste by. Det er imidlertid ikke blandt hovedstadens mange Michelin-stjerner, at man finder Danmarks dyreste restaurant.</p>

Her skal man i stedet en tur til Trige, lidt nord for Århus, nærmere bestemt Randersvej nummer 395. Her ligger nemlig Restaurant WH i Danmarks Japanske Have.

Er restauranter billigere i Sverige?

Disse placeringer bestemmes af anmeldelser fra rejsende – vi tager højde for anmeldelsernes kvalitet, kvantitet, offentliggørelsestidspunkt og regelmæssighed samt antallet af sidevisninger over tid.

Kan man bruge dansk rejsekort i Malmø?

Danske rejsende slipper nu for at bruge flere forskellige typer billetter.

Rejsekortet gælder fra og med den 1. maj også på rejser til Malmø C, hvor to rejsekortslæsere er blevet opsat så det er muligt at checke ind og ud af rejsen. Det meddeler DSB.

Hvor handler man billigt i Malmø?

Torssag, sidste uge, tog jeg en Flixbus til Malmø med mit ældste afkom. Shopping i Malmø var temaet, for jeg skulle bruge alle de penge jeg ikke har, på slik, og sager til min kommende boglancering.

Hvad er billigt at købe i Sverige, skrev jeg et indlæg om for noget tid siden. Og i sidste uge, inden jeg drog afsted med min datter, fik jeg tonsvis af feedback på spørgsmålet. Filterkaffe, slik (som jeg gik amok i!), tøj, … ja, egentlig det meste…

Hvor skal man ikke være i Malmø?

Disse placeringer bestemmes af anmeldelser fra rejsende – vi tager højde for anmeldelsernes kvalitet, kvantitet, offentliggørelsestidspunkt og regelmæssighed samt antallet af sidevisninger over tid.

Hvor er bedst at shoppe i Malmø?

I den charmerende hjørnebutik Liebling finder I tøj til mor i lækre mærker. Butikken har også deres eget, fine mærke, som er meget populært. Her er også gode sager til boligen.

I den charmerende hjørnebutik Liebling finder I tøj til mor i lækre mærker. Butikken har også deres eget, fine mærke, som er meget populært. Her er også gode sager til boligen.

Hos Aplace lokker lækre mærker som Stine Goya, Ganni og Samsøe Samsøe. Her er også rigtig fint tøj til familiens mindste, som I kan shoppe i den lave svenske kurs. 

Det er tit muligt at gøre et godt kup i outlet-shoppen Afound, der bugner af prisvenligt tøj til både voksne og børn med mærker som Wood Wood, Levi's, Cos, Adidas og mange flere.

Varehuset er som en mindre udgave af Magasin, hvor I kan shoppe mærker som Acne, Whyred og Cheap Monday. I underetagen vil især ungerne være begejstrede, her finder I nemlig legetøj og andre børnevenlige sager