:

Hvordan laver man et telefonmøde?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan laver man et telefonmøde?
 2. Hvordan nul stiller man en telefon?
 3. Hvad skal man sige når man tager telefonen?
 4. Hvordan renser jeg min telefon?
 5. Hvad sker der hvis man nulstiller sin mobil?
 6. Hvem gemmer sig bag nummeret?
 7. Hvorfor ringer folk og ligger på?
 8. Hvor længe skal en våd telefon ligge i ris?
 9. Hvad gør man ved virus på mobil?
 10. Hvordan sletter man alt på din mobil?
 11. Hvordan kan jeg se hvad der ligger på min iCloud?
 12. Kan man forhindre spoofing?
 13. Kan der ske noget ved at tage telefonen?
 14. Kan man blive hacket ved at sende en sms?
 15. Kan man blive hacket af at tage et opkald?

Hvordan laver man et telefonmøde?

Konferencekald gør, at flere personer samtidigt kan deltage i en samtale. Starter du et konferencekald, kan du invitere, afvise eller parkere deltagere. Funktionen skal være tilmeldt på Mit OiSTER, før du kan starte et konferencekald. Tilmeld det her.

Vær opmærksom på, at det er dig der betaler for samtalen. Dvs. hvis du foretager et opkald á 1 time til 4 personer, registreres det som et opkald, der varer 4 timer.

Hvordan nul stiller man en telefon?

Hvis du har købt en ny mobiltelefon, og du ikke skal bruge den gamle, velfungerende smartphone længere, kan du sælge eller give telefonen videre til en ny ejermand. Så kan andre få glæde af din telefon.

Men du skal først fjerne alt data på telefonen, så den nye ejer ikke kan følge med i dit privatliv.

En nulstilling af telefonen kan være løsningen for dig.

Hvad skal man sige når man tager telefonen?

Vigtigt! Hvis du vil bruge appen Opkald, skal du acceptere meddelelsen og angive den som standard.

Tip! Nogle understøttede mobilselskaber og enheder giver også mulighed for at foretage videoopkald, holde videomøder eller foretage opkald med Sms i realtid. Se, hvordan du foretager videoopkald eller opkald med Sms i realtid.

Hvordan renser jeg min telefon?

I en pandemi tid som denne COVID-19 i 2020, er det vigtigt at holde hygiejnen i top og forblive i sikkerhed. Brug masker og handsker når du kan, men vigtigst af alt skal du vaske dine hænder regelmæssigt og korrekt. Undgå også at røre ved dit ansigt når du er ude. Alt dette vil dog ikke være nok, hvis du glemmer én vigtig ting - din mobiltelefon, som faktisk er et af de mest beskidte objekter i det moderne samfund.

Så hvordan rengør du din mobiltelefon så snart du kommer hjem?

Hvad sker der hvis man nulstiller sin mobil?

Ved du, hvad der sker, når du nulstiller din Android-telefon eller -tablet til fabriksindstillinger? Den dag i dag er det meget usandsynligt, at du ikke har hørt om Gendan fabriksindstillinger eller «Gendan fabriksindstillinger"I Android enheder. Vi har selv gjort det i nogle artikler, med henvisning til den præstationsforbedringer, det medfører, og hvordan man gør det på forskellige Android-telefoner.

Hvem gemmer sig bag nummeret?

Jeg er frygtelig irriteret over, at jeg ikke kan finde vedkommende bagved et nummer, hvordan finder jeg ud af det...hjælpp.

jensviggo

Hvorfor ringer folk og ligger på?

Når du bliver ringet op af en svindler, der prøver at snyde dig, kalder man det et fupopkald. Fupopkald kan komme fra både danske og udenlandske numre.

Der er mange typer af fupopkald, og de kan være svære at gennemskue. Nogle vil have fat i personlige oplysninger, så de kan bruge dine penge eller din identitet. Andre ringer fra et udenlandsk nummer med en meget høj minutpris. Fupopkald der kommer fra udlandet, ”gemmer sig” ofte bag et dansk nummer.

De to mest kendte former for fupopkald kaldes Wangiri-svindel og Spoofing .

Hvor længe skal en våd telefon ligge i ris?

Ups! Din mobil er røget en tur i swimmingpoolen eller blevet gennemblødt under festivalens tunge regnskyl. Hvad gør du? Elektronista giver dig fif til, hvordan du får liv i den igen.

Sommerferien står snart for døren, og det betyder sol, sommer og strand- og måske også lige swimmingpool. Du har selvfølgelig din telefon med, så du kan tage billeder, men pludselig: Der kommer en ordentlig sjat vand lige på den, og den går ud. Du er i panik – hvad gør du?

Hvad gør man ved virus på mobil?

Heldigvis for Apple-fans er iPhone-virus ekstremt sjældne, men ikke umulige at få.

Selvom de generelt er sikre, er en af de måder iPhones kan blive sårbare over for vira på, når de "jailbreakes".

Jailbreaking af en iPhone er lidt ligesom at låse den op – men mindre legitimt. Det går ud på at opnå root-tilladelser, hvilket tilsidesætter de sikkerhedsbegrænsninger, som normalt begrænser funktionen af software på enheden. Apple tager problemet med jailbreaking alvorligt og foretager programrettelser i forbindelse med de sårbarheder i iPhones, der lader det ske.

Hvordan sletter man alt på din mobil?

Hvis du har købt en ny iPhone, har du mulighed for at kopiere alt indhold fra den gamle iPhone til den nye.

Det eneste du skal gøre er, at lave en sikkerhedskopi i iTunes, enten via iCloud eller din computer, og indlæse den på din nye telefon. Sikkerhedskopien kan godt fylde adskillige gigabyte, så det er vigtigt, at du har rigelig plads til at gemme kopien.

Du skal være opmærksom på, at begge telefoner skal være opdateret med den seneste version af IOS, for at kopieringen kan gennemføres.

Hvordan kan jeg se hvad der ligger på min iCloud?

Er din iPhone, iPad, Mac eller Windows PC fyldt med alt din data, der gør at du mangler et sted hvor du kan gemme din data, så du kan få mere opbevaringsplads på din enhed?

I dette indlæg vil jeg forklare, hvad iCloud er, samt give dig en guide til, hvordan du kan bruge iCloud.

Kan man forhindre spoofing?

I sig selv er det ikke kriminelt at bruge andres numre til at ringe op fra.

Der findes eksempler på lovlig brug af 'spoofing'. For eksempel når en virksomhed har et callcenter i udlandet, men gerne vil fremstå som om man ringer fra et dansk nummer.

Problemet er, at 'spoofing' i stigende grad bliver brugt til opkald, hvor det handler om at bedrage modtageren.

Kan der ske noget ved at tage telefonen?

Vi bruger i dag vores mobiltelefoner til stort set alle gøremål i hverdagen, både privat såvel som professionelt. En hacker vil derfor kunne få adgang til følgende elementer på din smartphone:

 • Din netbank
 • Din mail (både din private mail og arbejdsmailen)
 • Dit Apple-ID og dine Google-kontooplysninger
 • Din telefonkode
 • Alle oplysninger på sociale medier (beskeder og billeder)

Der er med andre ord nærmest ikke grænser for, hvad en hacker kan snage i og stjæle fra din mobiltelefon.

Din mobiltelefon har opført sig sært, og du overvejer, om det er fordi, at din telefon er blevet hacket. Eller bliver din telefon aflyttet? Måske har lige netop en hacker en finger med i spillet, hvis du oplever et af følgende symptomer:

Kan man blive hacket ved at sende en sms?

Sms'er med falske links virker som de fupmails, vi efterhånden har lært at genkende, men i modsætning til din mailindbakke, er der intet spam-filter på din telefon, så se falske beskeder bliver ikke sorteret fra og vi kan alle blive snydt.

Svindlerne benytter sig af, at vi tit er optaget af noget andet, når fup-sms’en tikker ind og vi reagerer inden vi når at tænke os om, og klikker på et link i en sms.

Husk at tage de samme forholdsregler, når du går på nettet fra et link i en sms, som når du er på nettet på din computer.

Fup-sms’er har ofte det formål at få dig til at give private oplysninger, som CPR-nummer, kodeord eller nøglekort. Vær opmærksom på disse faresignaler.

 • Skræmmer en sms dig til at gøre noget bestemt, for eksempel at afgive bankoplysninger via et link, er det et godt tegn på en fup-sms.
 • Fortæller sms'en, at du har vundet en præmie i en konkurrence du aldrig har hørt om, så er det et godt tegn på svindel.
 • Sproget kan også afsløre fup-sms’er, da de kan være dårligt oversat af udenlandske svindlere. Men masser af fup-sms’er er skrevet på perfekt dansk, så vær altid kritisk.

Kan man blive hacket af at tage et opkald?

Telefonhacking kan kompromittere din identitet og dit privatliv uden, at du overhovedet ved det. Svindlere udvikler og forbedrer løbende hackingmetoder, hvilket gør dem stadig sværere at få øje på. Dette betyder, at den gennemsnitlige bruger ikke bemærker en lang række cyberangreb. Heldigvis kan du beskytte dig selv ved at holde dig ajour om de nyeste hackingmetoder.

Smartphones har samlet alle vores private konti og data på et enkelt, praktisk sted - hvilket gør vores telefoner til det perfekte mål for en hacker. Alt fra bank til e-mail og sociale medier er knyttet til din telefon. Dette betyder, at når en kriminel får adgang til din telefon, virker alle dine apps som åbne døre til cybertyveri.