:

Hvad er Kreamesse?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Kreamesse?
 2. Hvad kan man lave ud af Krea?
 3. Hvornår er der kreativ messe i Fredericia?
 4. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 5. Hvad kan man få som hobby?
 6. Hvorfor tage på messe?
 7. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?
 8. Hvad kan man lave 2 personer?
 9. Hvad kan man lave i 2023?
 10. Hvad kan jeg blive hvis jeg er kreativ?
 11. Hvad koster en stand på en messe?
 12. Hvad skal jeg have med på messe?
 13. Hvad kan man lave med sin kæreste udenfor?
 14. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 15. Hvad kan man lave når man ingen penge har?

Hvad er Kreamesse?

Keramik, pileflet, hjemmelavet julepynt som perleplader og garn i metervis.

Der er lidt for enhver smag til krea-messe i Mejrup Kultur- og Fritidscenter lørdag - i hvert fald hvis man har hang til håndarbejde og kunsthåndværk.

Hvad kan man lave ud af Krea?

Det behøver ikke at være så svært. Hér finder du inspiration og idéer til nemme krea-projekter for børn. Det bedste er, at med lidt fantasi kan børnene lave rigtig mange sjove og kreative ting. En toiletrulle, lidt papir, lim og et par rulleøjne kan blive til en sjov filur. Et stykke træ, glitter og piberensere kan forvandles til et fabeldyr og lidt ler eller modellervoks kan trylles om til en smart nøglering, sjov pynt til blyanten eller en fin blomst til hårspændet. De voksne kan også være med. Saml familien og brug et par timer på at male sten, eller lave flotte motiver på krukker (pouring paint), som I kan pynte med både inde og ude. Det vigtigste er, at I sammen slipper fantasien og kreativiteten løs – og at I har det sjovt, naturligvis!

Hvornår er der kreativ messe i Fredericia?

- vi glæder os til at se dig til store oplevelser, fester, messer, konferencer, møder, foredrag, virksomhedsarrangementer og kongresser. Vi lover dig, at vi vil være Værtens bedste værter og gå den ekstra mil for dig. 

Book dit helt eget konference og mødekoncept hos MESSE C og giv dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hos os  har vi plads til de maksimale 500 personer, og samtidig tager vi arrangøren i hånden fra første kontakt og er den hjælp der gør, at ethvert arrangement bliver en tryg, sikker og mindeværdig oplevelse.

MESSE Cs eventafdeling er kendt for at skabe firma events, unikke universer og oplevelser med WHAAUUW faktor.

Vi er et full-service hus, der kan tilbyde hele pakken uanset anledningen og holder du en event i MESSE C vil du opleve, at vores service er forrygende.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad kan man få som hobby?

Arbejde, familie og sociale arrangementer er ikke nok til at få tid til dig selv og beskæftige dig med noget, som kan give dig mening og ekstra glæde.

Der kan findes en fritidsbeskæftigelse, uanset hvilke interesser du har, og uanset hvilken type livsstil du har.

Først og fremmest skal du vælge ny fritidsbeskæftigelse efter, om du ønsker fordybelsestid for dig selv, eller om du tanker bedst op ved at være i selskab med andre. Der findes masser af aktiviteter, som kan tilpasses begge ønsker.

Derudover skal du vælge interesse efter, hvor du finder ro og adspredelse. Dette kan både være derhjemme, og det kan være på fysisk afstand fra de hjemlige omgivelser som i naturen eller en klub.

En hobby behøver langt fra være afhængig af medlemskab. Der findes masser af aktiviteter, som er baseret på en fælles interesse, som en flok kammerater nyder, eller som kan være på eget initiativ.

Hvorfor tage på messe?

Du ved det godt - du kunne med fordel bruge mere tid på at få nye ideer og se, hvad der sker af nye ting inden for dit arrangementsområde.

Er der nye visuelle eller teknologiske trends på vej? Er deltagernes forventninger og behov ved at ændre sig? Er det tid til at forny konceptet med et ny lokation, eller skal programmet skrues anderledes sammen?

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Stop lige her - Du er kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af oplevelsesgaver, der vil få enhver mors hjerte til at smelte.

Hvad kan man lave 2 personer?

Inden for alle kategorier, aldre og prisklasser finder du oplevelsesgaver, der henvender sig til to personer. Der er kort sagt noget for enhver smag og enhver pengepung, og det bliver aldrig kedeligt at forære en oplevelse til andre – glæden ligger både i at modtage, vente på og udføre selve oplevelsen.

Når du bestiller en oplevelse som gave, får du det på et gavekort, der overlader det til dig som gavegiver eller til modtageren selv at indløse gavekortet. At indløse gavekortet betyder, at du aktiverer det online og bestiller tid til selve oplevelsen hos udbyderen. Du bestemmer med andre ord selv datoen for oplevelsen.

De mange forskellige udbydere har hver deres ønsker til din bestilling – noget kan klares online via siden, hvor du har købt oplevelsesgaven, andre ønsker at få bestillingen direkte. De direkte bestillinger hos udbyderen gælder som regel reservation af bord og overnatning, ligesom oplevelser til wellness-behandlinger oftest foregår som en normal tidsbestilling. Med gavekortet skal du ingen penge have frem ved betaling – det hele er betalt allerede ved køb af gavekortet.

I det store udvalg af oplevelser for 2 kan det svært at vælge – en god idé er at søge ud fra et eller flere kriterier, så du minimerer udvalget til netop de oplevelser, der kan være relevante for dig. Tre almindelige kriterier at søge efter er:

 • Du kan vælge ud fra prisen
 • Der er forskellige kategorier
 • Lad alderen afgøre valget

Prisen kan være afgørende for, hvilken oplevelse du vælger. Der findes oplevelser i alle prisklasser, og priserne er altid angivet for to personer. De forskellige kategorier inden for f.eks. mad, adrenalin eller romantik kan være en anden god guideline til at vælge, ligesom alderen på modtageren og dig – hvis det er dig, der skal med – kan være den afgørende faktor for, hvilke oplevelser der er relevante.

Hvad kan man lave i 2023?

Hvilke steder ville du tage med, hvis du skulle lave en top 10 over oplevelser i Danmark? Ville det være de helt store attraktioner som Tivoli i København eller ville du nævne det lille badehotel pÃ¥ Jyllands vestkyst? MÃ¥ske en blanding?

Uanset hvad, så er det en liste, der kan være hel umulig at korte ned til 10. Det eneste sikre er, at din liste over oplevelser næppe vil være magen til ret mange andres.

Hvad kan jeg blive hvis jeg er kreativ?

I årtusinder var kreativitet betragtet som en gave fra guderne tildelt de særligt udvalgte. Ja ligefrem et resultat af en nærmest spirituel og guddommelig inspiration. Altså ikke noget, som vi mennesker havde nogen indflydelse på.

Men med forskningen og fMRI-scanninger ved man i dag, at kreativitet er en kognitiv proces, der er relateret til, hvordan hjernen er ”kablet” sammen.

Hvad koster en stand på en messe?

En messestand er ikke bare en messestand – der er mange muligheder for at få lige præcis den stand, som du ønsker.

Er du interesseret i at høre hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at udfylde formularen. Du vil herefter blive kontaktet af en af vores kyndige sælgere, for en uforpligtende dialog om dine muligheder.

Hvad skal jeg have med på messe?

Annoncørbetalt indhold – Dette blogindlæg præsenteres i samarbejde med tredjepart.

De fleste virksomheder kan have stor gavn af at deltage på relevante messer og/eller events. På messer har du gode muligheder for at skabe gode kontakter og indgå store aftaler med nye nøglekunder eller leverandører – hvis du gør det rigtigt og efterlader et stærkt udtryk.

Hvad kan man lave med sin kæreste udenfor?

Der er mange holdninger til bør og skal, når det kommer til dating området. Men her giver vi dig nogle gode og anderledes bud på, hvad en første date kan indeholde. 

Tag din date med på en aktiv date, der med giver sus i maven - indendørs.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave når man ingen penge har?

Vi ved alle, at det er nemt at bruge penge. Hvis du går en tur i byen, er det nemt at blive fristet til at købe et eller andet. Ofte bruger man penge helt uden at lægge mærke til det. Hvis du ligesom mig er på et stramt budget, så læs videre for mine 10 bedste tips til, hvordan man kan spare penge uden at kede sig.

Hvis du selv har en rigtig god idé til en gratis aktivitet, eller til hvordan man kan spare penge, så tilføj venligst en kommentar! Sammen kan vi forbedre min liste og hjælpe hinanden til at spare endnu flere penge.