:

Hvor skal man spise frokost i Horsens?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor skal man spise frokost i Horsens?
 2. Hvor skal man spise frokost i Nordsjælland?
 3. Hvor skal vi spise på Frederiksberg?
 4. Hvor skal man spise på Langeland?
 5. Hvornår er det bedst at spise frokost?
 6. Hvor skal man spise i Nordsjælland?
 7. Hvad koster brunch på oksen?
 8. Hvor skal man spise middag i København?
 9. Hvor skal jeg spise på Christianshavn?
 10. Hvor er det smukkest på Langeland?
 11. Hvem ejer Tranekær Slotskro?
 12. Kan man tabe sig ved ikke at spise morgenmad?
 13. Hvilken morgenmad er bedst for maven?
 14. Hvor skal man spise henne i København?
 15. Hvad spiser de mest i Norge?

Hvor skal man spise frokost i Horsens?

Horsens er kendt for sin rige historie og en lang række historiske bygninger og monumenter, herunder klosterkirken, det gamle rådhus og Fængslet.

Byen er også kendt for sin musikscene og rige kulturliv, hvor der årligt afholdes festivaler, musicals og en række udstillinger og andre kulturelle arrangementer.

Byen har tilmed et stort udvalg af caféer og restauranter, hvor man kan smage mad fra alle verdens kanter. På denne liste har vi fundet en masse spændende og velsmagende restauranter og caféer, som forhåbentligt kan inspirere dig til din næste smagsoplevelse.

Hvor skal man spise frokost i Nordsjælland?

Knud - Et spisested i Hundested, med udsigt ud over vand og lystbådehavn.

Det historiske Skipperhus fra 1757 ligger i baghaven til Fredensborg Slot ved bredden af Esrum Sø. Her finder du en hel særlig sjæl og charme med udsigt til skov, bådbro og Chaluphus med egen lille ha...

Restaurant krydderiet er en del af Hotel Hillerød, som ligger i hjertet af Nordsjælland i gåafstand fra top-attraktionen Frederiksborg Slot og Hillerød centrum. Restauranten er åben for alle, også ude...

Restaurant Sletten ligger midt i det idylliske Sletten havn i Humlebæk. Køkkenet har afsæt i det franske og nordiske køkken, med stor fokus på den enkelte råvare. 

Hvor skal vi spise på Frederiksberg?

Det charmerende Frederiksberg byder pÃ¥ mange lækre spisesteder for foodies og sultne sjæle. Her er vores guide til 8 restaurant-favoritter pÃ¥ Frederiksberg, som du skal opleve. 

Det elegante Frederiksberg er et hit hos madglade københavnere. Her er noget for enhver smag – lige fra Michelin og Bib Gourmand til cocktails og caféer. Vi har samlet en liste med 8 formidable restauranter på Frederiksberg, som du bør besøge.

Hvor skal man spise på Langeland?

Restaurant Bagenkop Kro er kendt for deres fiskebuffet. Buffeten serveres hver dag kl 18 og i weekenden er det også muligt at få stegeretter.

I fiskebuffeten kan du eksempelvis få krebsebisque, pandestegte fiskefileter samt varmrøget laks med birkes & krydderi.

I Café Orangeriet er råvarernes kvalitet i højsædet og her kan du smage alt fra økologiske kaffe og is til tapas og fiskeanretninger. Du kan i forbindelse med et besøg hos Café Orangeriet køre lidt længere ned af vejen og se Tranekær Slot og slotspark, og derved få to skønne oplevelser i samme omgang.

Hvornår er det bedst at spise frokost?

 • Hyppige måltider kan give god og stabil følelse af mæthed
 • Når du spiser tit kan du ofte forebygge din lækkersult 
 • Spis gerne 3 hovedmåltider og 2-3 mellemmåltider
 • Mad baseret på grønt, fuldkorn og protein mætter mest 

Vejen til færre kalorier er forskellig fra person til person. Hvis du har svært ved at begrænse måltidets størrelse, når du først er begyndt af spise, så er det gavnligt at nøjes med tre hovedmåltider og undlade mellemmåltiderne. Omvendt oplever andre at 6 små daglige måltider er den bedste vej til færre kalorier.  

I bund og grund handler det om, at der er mange forskellige metoder til at opnå et vægttab. Om du skal spise få eller mange måltider på en dag, afhænger af hvad der fungerer bedst for dig. 

Maven er halvtom cirka 3 timer efter et måltid, og det er derfor normalt at føle sult cirka hver 3. time.

Hvor skal man spise i Nordsjælland?

Nedenfor kan du finde mine anbefalinger til restauranter i Nordsjælland.Jeg elsker at gå ud og spise og blive inspireret til at lave nye ting i køkkenet.

Den Røde Cottage

Hvad koster brunch på oksen?

Brunch fås i mange varianter. Det inkluderer alt fra amerikansk brunch til vegansk brunch. De fleste betragter det som et måltid, der kombinerer det bedste fra morgenmad og frokost: røræg og bacon, luftige amerikanske pandekager, frisk frugt og brød – og det fås heldigvis mange steder i Horsens.

Det er de færreste, der ikke synes, at en brunch er hyggelig. Derfor er det også noget, du kan overraske nogen, der står dig nært med. Inviter f.eks. din partner på skøn brunch på én af Horsens mange caféer eller overrask din veninde med et gavekort til brunch.

Hvor skal man spise middag i København?

Over de seneste år har maden for alvor indtaget København med storm og har gjort hovedstaden til et madmekka uden lige, hvor du kan finde alt, hvad du craver. Om du skal have en hurtig middag midt på ugen, have femretters gourmetmiddag eller dele en masse småretter, så kan du finde det uden problemer.

Herunder har vi udvalgt vores favoritter, der spænder fra forskellige køkkener og prisklasser, så du ikke behøver lede selv. Se alle 20 restauranter i tilfældig rækkefølge herunder.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Som navnet antyder får du på Silberbauers Bistro autentisk, sydfransk bistrostemning for alle pengene - og maden understøtter det kun på bedste vis. Bag stedet er Mathias Silberbauer, som har en fortid hos Bæst og Relæ, og bare fire måneder efter han åbnede stedet i Manfreds gamle lokaler, blev Silberbauers Bistri belønnet med en Bib Gourmand. Derfor er det en god idé er at booke bord, inden du kigger forbi.

Der er dømt traditionel, italiensk mad på den lille pastarestaurant Fabro i Indre By, hvor menuen tæller ganske få, men aldeles gode antipasti og pastaretter. Prøv foreksempel den cremede carbonara eller tomatpastaen med vodka og chili. Det er ikke muligt at reservere bord, så der kan være ventetid, når du kommer - men den er hvert et minut værd.

En anden italiener i København er restauranten Mangia på Vesterbro, der er særligt kendt for deres få, men gode pastaretter. Her er stemningen høj og uformel, mens maden er klassisk italiensk med et moderne islæt. Perfekt til både større selskaber og til to personer.

Hvor skal jeg spise på Christianshavn?

Era OraI det lavloftede chokoladebrune hus ved kanalen ligger italienske Era Ora fra 1983, som er Danmarks første ind til benet-italienske restaurant, der blev belønnet med en Miche-linstjerne i 1997. Sig "si" til antipasti, pasta, ost og tiramisu.

Overgaden Neden Vandet 33B, Era-ora.dk

Hvor er det smukkest på Langeland?

SPONSORERET indhold

Hun havde aldrig sat sine ben på øen, før hun og hendes kæreste begyndte at kigge på sommerhus for syv år siden. Men for Karoline Markholst var Langeland kærlighed ved første blik, og hun var ved at dåne over skønheden i de hvide sandstrande og den vilde natur. Her får du hendes bedste insidertips til øen i Det Sydfynske Øhav.

Hvem ejer Tranekær Slotskro?

Tranekær Slotskro blev landskendt i 2019 i DR-programmet 'Den afrikanske slotskro'.

Programmet fulgte et afrikansk ejerpar, der efter bedste evner og uden forudsætninger fra restaurationsbranchen drev den dansk-afrikanske slotskro på Langeland.

Kan man tabe sig ved ikke at spise morgenmad?

For at have en optimal fysisk og mental præstation i løbet af dagen er det vigtigt at “genoplade” kroppen med en god morgenmad. Derfor kan en af ​​konsekvenserne ved at springe morgenmaden over, være træthed og søvnighed, som måske ikke går væk.

Vær dog forsigtig! At udskifte morgenmaden med lidt kaffe og kiks vil ikke hjælpe dig.

De næringsstoffer, som du får fra morgenmaden, er afgørende for at kontrollere blodsukkerniveauet.

Således, når morgenmad ikke indtages på det rigtige tidspunkt, eller erstattes af usunde alternativer, falder din insulinkoncentration, og din krop akkumulerer mere sukker.

Dette problem er ret alarmerende, især for personer med risiko for diabetes. Hvis dette problem ikke er løst hurtigst muligt, kan øget glukose også forårsage andre symptomer og tilstande.

Hvilken morgenmad er bedst for maven?

5 SUNDE ALTERNATIVER Peberfrugter, agurker, tomater og andre klassiske salatgrønsager er stort set værdiløse, når det kommer til at styrke mave-tarm-funktionen.

Glæden ved et godt måltid kan hurtigt fordufte, hvis maven gør oprør over det, du har spist. Ved at vælge de rette fødevarer og fravælge de værste mavesyndere kan du fremme de gode tarmbakterier, sikre en velfungerende fordøjelse og få maven på ret køl. Her er 5 sunde fødevarer, der sikrer ro i maven – og de typiske valg, som mavevinderne med fordel kan erstatte.

Hvor skal man spise henne i København?

Kan du ikke få nok af velsmagende fisk og skalddyr? Så skal du lægge vejen forbi Københavns hippeste fiskejoint, Hooked. Fiskeeventyret for Hooked startede i en lille blå foodtruck i 2017, og i dag er de indehaverne af to restauranter; en på Nørrebro og en i Kødbyen. Konceptet er simpelt; fisk og skalddyr street food style. Menukortet spænder vidt fra den klassiske fish and chips og fyldige fiskeburgere til hawaiianske poke bowls og sprøde tempura. Fiskerestauranterne på Nørrebro og i Kødbyen er begge råt indrettet med hvide fliser og beton og store langborde, hvor du og hele slænget kan samles og smovse i street food fra havet.

Hvor: Nørrebrogade 59, Halmtorvet 34Tlf.: 30 70 59 22 (Nørrebrogade), 30 70 89 23 (Halmtorvet)Nærmeste station: Nørrebro Runddel, Gasværksvej

Mæxico ligger inde med alle de rigtige ingredienser til en god fiesta: Hurtige tacos med et dansk twist, masser af smil og ikke mindst lækre margaritas. Og så må vi ej forglemme, at Mæxico, der tidligere gik under navnet Barburrito, naturligvis også serverer Københavns måske bedste burritos. Hos Mæxico er størstedelen af retterne lavet til at kunne blive delt mellem venner, så der er rig med mulighed for at komme hele vejen omkring menukortet. Prikken over I’et er, at Mæxico opfordrer til at bruge klør 5, når der skal tacos indenbords – fingermad når det er bedst!

Hvor: Skindergade 36, Guldbergsgade 3Tlf.: 35 86 16 16Nærmeste station: Strøget, Skt. Hans Torv

Poke bowls har for alvor indtaget Københavns madscene, og en af frontløberne for den hawaiianske madtrend er OLIOLI. OLIOLI slog i 2017 dørene op til Danmarks første poke bar på Frederiksberg, og siden da er der kommet intet mindre end 5 andre OLIOLI-butikker til på Østerbro, Amager, København K, Lyngby og Københavns Lufthavn.

Poke bowls er en lækker forening mellem sushi og salat, og hos OLIOLI kan du vælge en bowl fra den spændende menu af allerede sammensatte bowls. Hvis du selv vil bestemme smagen og ingredienserne i din bowl, kan du slå dig løs med en Build Your Own. Skyld din poke bowl ned med en af OLIOLIs friske smoothies – var det noget med en bromance eller en enerjoy?

Souls er til dig, der har lyst til at sætte tænderne i smagfuld cafémad uden dårlig samvittighed. Denne veganske café, der blev startet af to australiere, serverer veganske, økologiske, bæredygtige og så vidt muligt glutenfrie retter – på den lækre måde. Hos Souls finder du veganske retter til alle dagens måltider; quinoapandekager til brunch, salat og avocado smash til frokost, raw kager til kaffe og burger og pizza af boghvede til aften. Souls’ australske baggrund er lig med en hyggelig ‘straight forward yet laid back-vibe’, som Souls selv beskriver det, med grønne planter og glødepærer, der hænger fra loftet. Bonusinfo: Souls blev i 2018 kåret som Københavns bedste veganske og mest bæredygtige restaurant.

Hvor: Melchiors Plads 3, Nørre Farimagsgade 63Tlf.: 34 10 01 01 (Melchiors Plads), 33 30 01 50 (Nørre Farimagsgade)Nærmeste station: Nordre Frihavnsgade, Nørre Farimagsgade

Du kender sikkert problematikken. Skal man bestille en pepperonipizza, en hawaii eller en margherita? Eller skulle man måske være modig og prøve en pizza med rødbede og gedeost? Men hvorfor skal man nøjes med én pizza, når man kan få tre? Pico Pizza har nemlig løst det evige problem ved at servere tre mini-pizzaer i stedet for én stor. Udover de klassiske toppings byder menukortet også på nogle mere eksperimenterende varianter som en Sloppy Joe med mozzarella og bolognese, en krydret lammepølse med radicchiosalat samt en vegansk pizza med butternutsquash og frisk salvie.

Hvad spiser de mest i Norge?

Vafler er for nordmænd, hvad leverpostejmad er for dansken. Det er kulturarv, og sådan noget smager bedst, når man kan lave den som en trestjernet michelinkok. Så find oksefedtet frem, og følg instruktionerne fra Esben Holmboe Bang.