:

Hvad skal vi lave i vinterferien 2022?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad skal vi lave i vinterferien 2022?
  2. Hvad kan man lave med børn i vinterferien?
  3. Hvad kan man lave med sin familie i vinterferien?
  4. Hvor kan vi tage hen i vinterferien?
  5. Hvad kan man lave med sin kæreste?
  6. Hvad kan man lave udenfor om vinteren?
  7. Hvor skal man tage på ferie med børn?
  8. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
  9. Hvilke aktiviteter kan man lave?
  10. Hvor kan man bade i februar?
  11. Hvad kan man lave 2 personer?
  12. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?
  13. Hvad skal man gøre når man keder sig?
  14. Hvor kan man tage hen med børn?
  15. Hvor er det billigst at rejse hen med børn?

Hvad skal vi lave i vinterferien 2022?

Find de bedste oplevelser i Aarhus, Viborg, Randers, Skanderborg og Silkeborg - eller tag til Djursland og Favrskov, ja overalt er der sjove aktiviteter og oplevelser for hele familien - hen over hele uge 7.

Kig forbi Mønsted Kalkgruber ved Viborg i vinterferien og hør om Sofus Jensens liv som kalkhugger eller se med, når de eksperimenterer med kalk. I Kalkværket kan du gå på fotojagt og tegne med kalk på...

På Det Grønne Museum kan du i vinterferien gå på opdagelse i træerne og skovens historie. Snit en svensk målepind, drik en kop varm kakao og smag det berømte honningbrød, bagt af museets biavlere.

I Den Gamle By i Aarhus er der aktiviteter for hele familien i vinterferien - hver dag. Lav dit eget fastelavnsris eller dine egne bolsjer, og tag på en fantastisk tidsrejse 1200 år tilbage i tiden.

Besøg dyrenes verden i Ree Park Safari i vinterferien, hvor der er højt til himlen, masser af frisk luft og alle dage masser af oplevelser i vente udenfor og indenfor.

Hvad kan man lave med børn i vinterferien?

5. februar 2020

Nu starter børnenes vinterferie mange steder - og d​et betyder en uge med tid til hygge og samvær i familien. Men hvad skal I lave - og er der noget I kan lave, som ikke koster "en bondegård", men som stadig er hyggeligt og sjovt? I dag får du mine 10 forslag til, hvad I kan lave i vinterferien.

Hvad kan man lave med sin familie i vinterferien?

Aktiviteter i vinterferien er der masser af, hvis man bare ved hvor man skal lede efter dem. Der er spændende, sjove, hyggelige og delikate oplevelser, som passer til alle aldre og alle køn. SÃ¥ i stedet for at sidde hjemme og trille tommelfingre, sÃ¥ burde du straks komme afsted og dyrke en masse vinterferie aktiviteter med hele familien. 

Hvor kan vi tage hen i vinterferien?

Her er indlægget til dig, der ikke ved hvor du skal rejse hen på vinterferie. For at finde sol og varme skal du selvfølgelig et pænt stykke væk fra Danmark, og her er en charterrejse til Kanarieøerne det nemme valg. Men vil du prøve noget andet, så er der hjælp at hente herunder, hvor vi præsenterer 17 steder til vinterferien.

Blot fem timers flyvning fra Danmark ligger Hurghada, der i vinterhalvåret er et lettilgængeligt rejsemål. Den egyptiske by består af stribevis af store resorts langs rødehavskysten. Her har du alt hvad der skal til for en bekymringsfri ferie. De fleste hoteller tilbyder masser af faciliteter og som regel også en lang række barer og restauranter.

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad kan man lave udenfor om vinteren?

Fik I ikke booket årets skiferie, men vil I alligevel gerne mærke suset – og måske teste familiens yngstes evner på ski?

Næsten lige så snart dit barn kan gå, kan det også stå på ski. Junior skal i hvert fald ikke være særlig gammel for at få en sjov dag i sneen sammen med mor og far. I det sydlige Sverige finder du blandt andet Mullsjö og Vallåsen, som både har kælke- og børnebakker. Tjek Visit Sweden for flere muligheder.

I kan også tage en tur på pisten på Copenhill på Amager i København. Den øverste del af skibakken bliver katagoriseret som en sort/rød pist, mens den midterste og nederste del er kategoriseret som en blå/grøn pist. Derudover er der slalom bane, freestyle-park og også et område for de mindste skiløbere.

Overalt i landet ligger der sjove svømmehaller, og de fleste har et lunt babybassin, som det er hyggeligt at plaske rundt i, så hele familien kan komme afsted. Skal oplevelsen være lidt vildere, så gå efter de store badelande såsom Lalandia, DGI-byen og Aqua Forum Horsens, der byder på bølgebrus og palmesus i næsten sydlandske temperaturer.

Heldigvis behøver du ikke være vinder af Den Store Bagedyst for at lave lækre kager med dit barn, og de fleste børn synes, at det er tophyggeligt at bikse ting og sager sammen i køkkenet. I bund og grund består de fleste kager af nogle ganske få ingredienser, der lige skal blandes, hæve og en tur i ovnen. Hvis det er svært for dit barn selv at røre rundt, kan han måske komme mel og bagepulver i skålen. Dit større barn vil synes, at det er hyggeligt at pynte den med glasur eller krymmel.

Hvor skal man tage på ferie med børn?

Det kan være den rene barnemad at tage på ferie, hvis du har fundet en destination, hvor der er underholdning for de yngste. Jo sjovere de har det, jo mere kan du slippe dit indre legebarn løs.

Børnene er ved at være store, og derfor vil denne sidste ferie, inden de flytter hjemmefra blive et ganske særligt minde for hele familien.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kan være en udfordring at fÃ¥ aktiveret sine børn, mens samfundet er lukket ned. 

Hvilke aktiviteter kan man lave?

Danmark er hjemsted for flere smukke nationalparker, hvor du kan opleve landets naturlige skønhed på nært hold. Nogle af de mest populære nationalparker inkluderer:

  • Thy Nationalpark – beliggende i det nordvestlige Jylland og kendt for sine imponerende klitter og vilde klitlandskaber.
  • Mols Bjerge Nationalpark – beliggende på Djursland og berømt for sine kuperede landskaber og dramatiske klippekyster.
  • Wadden Sea Nationalpark – beliggende langs Danmarks vestlige kyst og en del af UNESCOs verdensarvsliste. Dette område er kendt for sit rige dyreliv og unikke tidevandsfænomener.

Oplev Danmarks rige kultur og historie ved at besøge nogle af landets mest spændende attraktioner og seværdigheder. Her er nogle forslag til aktiviteter, der vil give dig et indblik i den danske kultur og historie:

Hvor kan man bade i februar?

Det ser ud til, at du har været indlogget her tidligere. Klik på knappen nedenfor for at fortsætte med at være logget ind, så du kan få adgang til dine bookinger og meget mere!

Hvad kan man lave 2 personer?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

Snart er det mors dag, og har du ikke lige fundet på, hvad du kan lave med din mor, så læs med her. Det kan nemlig både være gratis og megahyggeligt at have en mor-datter-dag, og lige meget hvad vil din mor elske at bruge noget tid sammen med dig.

Her er ideer til mors dag:

Hvad skal man gøre når man keder sig?

Der er mange kæreste aktiviteter og hyggelige ting at lave med kæresten, det handler bare om at finde noget, som begge parter synes er sjovt og underholdende at lave. Vågner man op en dag og tænker ved sig selv ”hvad skal vi lave i dag?”, kan man lave en brainstorm med sin kæreste om sjove kæreste ting. Herunder kan du se en liste over idéer til, hvad man kan lave med sine kæreste.

Hvor kan man tage hen med børn?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvor er det billigst at rejse hen med børn?

Der findes så mange skønne badebyer i Europa, at det kan være svært, hvilken du skal vælge.

For at hjælpe dig har vi skrevet flere artikler om de forskellige badebyer: i henholdsvis Bulgarien, Tyrkiet og Tunesien og på Costa del Sol, Mallorca, Gran Canaria og Kreta.

Derudover finder du også flere artikler om strandene ved Algarvekysten og på Gran Canaria og Mallorca.