:

Hvor stor var Kim Larsens formue?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor stor var Kim Larsens formue?
 2. Hvor er Kim Larsen fra?
 3. Hvor spillede Kim Larsen sin sidste koncert?
 4. Hvor boede Kim Larsen til sidst?
 5. Hvem arver Kim Larsens formue?
 6. Hvad fejlede Kim Larsen?
 7. Hvad er det mest solgte album i Danmark?
 8. Hvem har solgt flest plader i Danmark?
 9. Hvor mange penge har Kim Larsen tjent?
 10. Hvad drak Kim Larsen?
 11. Hvem arver mine pensioner?
 12. Hvem kan arve pension?
 13. Hvad underviste Kim Larsen i?
 14. Hvem har solgt flest singler?
 15. Hvem er den største sanger nogensinde?

Hvor stor var Kim Larsens formue?

De store overskud kommer også Skat til gode. Godt 2,1 mio. kr. betalte Kim Larsen i skat i forbindelse med det overståede regnskabsår.

I alt har han over de seneste ti år betalt mere end 10 mio. kr. til statskassen.

Egenkapitalen i Kim Larsen ApS er ved regnskabsårets udløb på 51,9 mio. kr.

Hvor er Kim Larsen fra?

Kim Larsen fylder 70 år. BT præsenterer 70 ting, du (formentlig) ikke vidste om den folkekære musiker. Vis mere

I anledning af Kim Larsens 70 års fødselsdag i 2015 samlede B.T. disse 70 mindre kendte fakta om nationalskjalden.

Hvor spillede Kim Larsen sin sidste koncert?

Seebach-brødrene på 40 og 43 år har dermed netto sparet mere end 18,8 mio. kr. op i Top Notch Invest, der udover at styre Seebach-dynastiets musikalske forretninger har investeret penge i ejendomme, e-sport og udvikling af computerspil.

Sin første kone, Hanne Jonsen, mødte Uffe Ellemann-Jensen i maj 1958. De blev forlovet i 1960.

Kim Larsen blev født i København i 1945, hvor han voksede op i Sølvgade i København K de første fem år af sit liv. Efter forældrene blev skilt, flyttede Kim Larsen med sin mor til Mågevej i Københavns Nordvestkvarter. 30 Sept 2018

Alice Vestergaard Ellemann-Jensen R. (født 29. juli 1937 i Aabybro) er en dansk tidligere journalist, chefredaktør og redaktionschef.

Hvor boede Kim Larsen til sidst?

Og netop på Lørups Vinstue, hans faste vandingshul, kunne bestyreren i dag mindes, at også her var Kim Larsen helt sin egen:

- Han er jo det musikalske bagtæppe for hele mit liv. Han har lavet rigtigt mange gode sange, men han har også lavet noget, som jeg måske ikke synes er helt så godt, men i hvert fald så han været der hele mit liv, så derfor synes jeg, at jeg gerne ville være her i dag, sagde Nete Dahl Hansen ved et bord på Lørups Vinstue.

Hvem arver Kim Larsens formue?

Mick Kristensen, f. 1989, er ledende nyhedsredaktør på Finans. Han begyndte som praktikant på Morgenavisen Jyllands-Posten i februar 2012 og kom undervejs forbi redaktionerne jp.dk, sport og JP Aarhus. Efter afslutningen af sin uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i sommeren 2014 var han tilknyttet de tre førnævnte redaktioner som freelancejournalist. I august 2015 kom Mick til Finans, hvor han siden skrev om investering, privatøkonomi, virksomheder, detailhandel og meget andet. Siden august 2020 har Mick været ledende nyhedsredaktør på Finans. Sport har en betydelig plads i Micks hjerte, og som sportsudøver har han gjort sig på eliteplan i golf, fodbold, tennis og springgymnastik. Desværre for Mick ligger hans største præstationer i sportens verden nok bag ved og ikke foran ham. I dagligdagen slår Mick sig op på at kunne snakke flydende rigsdansk. Men dette selvbillede krakelerer totalt, når han og kammeraterne mødes og slår over i en omgang næsten uforståeligt midtjysk.

Hvad fejlede Kim Larsen?

Kim Mellius Larsen blev født i København og voksede op med sine forældre, Alfred Mellius Larsen og Eva Flyvholm Olsen, samt sin storebror Tore Larsen (1942-2007) i Sølvgade i København K,[5] til forældrene blev skilt i 1950.[6] Det var faderen, som var skolelærer, der gav Larsen sit mellemnavn Mellius, der betyder 'den bedre' på latin.[7] Moderen var vokset op i et grundtvigiansk hjem - hendes far var degn Peter Rasmus Olsen.[5]

Ved skilsmissen var Kim Larsen kun fem år gammel, men faderen havde på de år gjort mere skade end gavn for familien.[5] Efter skilsmissen så Kim Larsen kun meget sjældent sin far - eksempelvis da faderen engang blev vikar i hans klasse. Da Larsen så ham, udbrød han "Hej far", hvilket fik faderen til at sende ham uden for døren.[5] Det gjorde, at han knyttede sig stærkt til sin mor, så Larsen ofte skifter emnet til sin mor, når snakken falder på hans barndom.[5] Efter skilsmissen flyttede han med moren og storebroren til Mågevej i København NV.[5]

Sideløbende med sin egen musikalske karriere skrev han også en lang række store hits til andre kunstnere: "Se Venedig og dø" til Lone Kellermann, "Amanda" til Nalle, "Kongens Have" til Bamse, "Joanna" til Søren Bernbom (udgivet på Kim Larsens album Værsgo) samt musikken til "Avenuen", "Spejlet" og "Stille" til Trine Dyrholm.[29] Ligeledes modtog han også sange fra andre kunstnere som "Haveje" fra Jacob Haugaard, ligesom han fortolkede Monrad & Rislunds "Syd for Køge". Han havde også store hits med fortolkninger af danske evergreens som bl.a. "Det er i dag et vejr" og "Den allersidste dans" samt den norske evergreen "Til ungdommen" (på dansk "Kringsat af fjender"). Derudover blev engelske melodier som "Geordie" og "Auld Lang Syne" brugt til Gasolin'-klassikere som henholdsvis "Langebro" og "Stakkels Jim", og Joan Baez-sangene "Fennario" og "The House Carpenter" blev delvist anvendt til henholdsvis "Pianomand" og "Byens Hotel".[kilde mangler]

Når Larsen skulle udgive et album, skrev han masser af sange, inden de 10-12 stykker til det endelige album blev udvalgt.[2] Poul Bruun, som var manden, der signede Kim Larsen tilbage i 1969,[8] fik tilsendt sangene, hvoraf et fåtal var med dansk tekst, og hovedparten på "vrøvle-engelsk", som han udtrykte det.[2]

Larsens største øjeblik som skuespiller var i filmen Midt om Natten. Han debuterede allerede i 1970 i filmen Ang.: Lone, som Gasolin' lavede musikken til.[30] Senere var han også med i Prins Piwi fra 1974.[31] For rollen som Benny i Midt om Natten fik Larsen en Robert som anerkendelse for hans præstation.[30]

I 1996 stod han på scenen på Odense Teater i hovedrollen som pebersvenden Johannes i en fri fortolkning af H.C. Andersens Rejsekammeraten.[30]

I 1998 var det meningen, at Kim Larsen skulle have været med i TV 2's julekalender Brødrene Mortensens Jul, hvor han både skulle have en stor rolle og komponere musikken;[32] dét aflyste han dog, da han fandt ud af, at legetøjskæden Fætter BR sponserede julekalenderen og viste reklamer før og efter afsnittene.[hvorfor?][32] Larsens plads gik i stedet til Flemming Bamse Jørgensen.

Hvad er det mest solgte album i Danmark?

Danmark har haft flere succesfulde musikere internationalt, her er nogle eksempler:

 • MØ - Kendt for sange som "Lean On" og "Final Song", har MØ optrådt på flere store festivaler rundt omkring i verden.  
 • Aqua - Dansk top musik fra 90'erne. Aqua havde et hit med "Barbie Girl" (1997), som blev populær i hele verden.  
 • Lukas Graham - Lukas Graham har haft stor succes med hits som "7 Years" og "Love Someone", som har været populære i mange lande.  
 • Martin Jensen - Martin Jensen har formået at storhitte globalt med nummeret "Solo Dance". Derudover har han haft stor succes med numrene "At Least I Had Fun" og "Nobody", der blandt andet er lavet med den store popsanger, James Arthur.    
 • Natasja - Vores alle sammens kære Natasja har haft verdenssucces med nummeret "Calabria 2008". Det ikoniske musikstykke spredte sig kolossalt og flere af verdens største DJ's genskabte nye tracks på bekostning af den ørehængende melodi der er i nummeret. De forskellige master versioner af melodien bliver den dag i dag stadigvæk afspillet på forskellige natklubber og festivaller over alt i verden. 
 • Volbeat - Heavy metal-bandet Volbeat er blevet et stort navn på metal-scenen og har optrådt på store festivaler som Download Festival og Rock am Ring.  
 • Kim Larsen (Gasolin) - Selvom han ikke længere er i live, var Kim Larsen og hans band Gasolin en af de første danske musikere til at få international succes. Deres sange blev spillet på radioer i både USA og England.

Disse musikere er blot nogle få eksempler på danske musikere, der har formået at slå igennem på den internationale musikscene.

Danmark har haft mange talentfulde musikere, der har vundet de største musikpriser i verden. Her kan du se nogle af dem:

 • MØ - Vinder af en European Border Breakers Award i 2014 og en Danish Music Award i 2015.  
 • Lukas Graham - Vinder af en MTV Europe Music Award i 2016, tre Danish Music Awards i 2016 og en Grammy-nominering i 2017.  
 • Aqua - Vinder af en MTV Europe Music Award i 1997 og to Danish Music Awards i 1997.  
 • Volbeat - Vinder af en Danish Music Award i 2014 og tre German Metal Hammer Awards i 2016.  
 • Medina - Vinder af fire Danish Music Awards fra 2009 til 2012.  
 • C.V. Jørgensen - Modtager af en Carl Prisen i 2007 for sin indsats inden for dansk musik.  
 • Gasolin' - Vinder af en Reumert Pris i 2008 for deres bidrag til dansk musik.

Der er utallige andre danske musikere, der har vundet priser og anerkendelse på den internationale musikscene, herunder sange og sangskrivere som Kim Larsen, Anne Linnet, Oh Land og mange flere.

Hvem har solgt flest plader i Danmark?

For fyrre år siden døde Elvis Presley, men han hyldes stadig som en af de største stjerner nogensinde.

Elvis Presley, kongen af pop og rock eller ganske enkelt bare kongen. Selv om det er 40 Ã¥r siden, at den amerikanske sanger, guitarist og skuespiller døde, bliver han af mange stadig husket som et af de største navne i musikhistorien. 

Hvor mange penge har Kim Larsen tjent?

Lune Larsen har en pengetank, der er de færreste gadedrenge forundt. Formuen nærmer sig hastigt 50 millioner kroner.

Danmarks trubadur nummer et, hankatten Kim Larsen, kan ikke bare prale med at have succes på de danske hitlister. Han er nok også den bedst indtjenende danske musiker, skriver epn.dk.

Hvad drak Kim Larsen?

På Lørups Vinstue i Odense fik Kim Larsen lov til bare at være Kim.

Video Player is loading.

Hvem arver mine pensioner?

Det er vigtigt at vide, hvem der modtager din opsparing - derfor har vi lavet denne guide.

Din arv bliver fordelt i henhold til arvelovens bestemmelser, hvis du ikke har givet udtryk for andet igennem et testamente. Det samme gælder dog ikke for din pensionsopsparing og livsforsikring - de kan nemlig ikke skrives ind i dit testamente.

Har du en holdning til, hvem der skal modtage din pensionsopsparing og livsforsikring, skal du derfor ikke oprette et testamente. I stedet skal du kontakte dit pensionsselskab eller forsikringsselskab.

Hvad der sker med din pension, hvis du går bort, afhænger af, om du har en ratepension eller en livrente. Der er nemlig forskel på disse to typer af pensionsordninger, hvilket du skal være opmærksom på.

Når det kommer til arv, sker der nemlig ikke det samme ved henholdsvis ratepension og livrente.

Hvem kan arve pension?

Det er vigtigt at vide, hvem der modtager din opsparing - derfor har vi lavet denne guide.

Din arv bliver fordelt i henhold til arvelovens bestemmelser, hvis du ikke har givet udtryk for andet igennem et testamente. Det samme gælder dog ikke for din pensionsopsparing og livsforsikring - de kan nemlig ikke skrives ind i dit testamente.

Har du en holdning til, hvem der skal modtage din pensionsopsparing og livsforsikring, skal du derfor ikke oprette et testamente. I stedet skal du kontakte dit pensionsselskab eller forsikringsselskab.

Hvad der sker med din pension, hvis du går bort, afhænger af, om du har en ratepension eller en livrente. Der er nemlig forskel på disse to typer af pensionsordninger, hvilket du skal være opmærksom på.

Når det kommer til arv, sker der nemlig ikke det samme ved henholdsvis ratepension og livrente.

Hvad underviste Kim Larsen i?

Kim Larsen er en af de absolut største danske kunstnere vi har haft, om ikke den allerstørste. Alle danskere kan synge med på Kvinde min, Papirsklip, Midt om natten, og mange af de andre sange, som Kim Larsen har fostret gennem tiden. Det er ikke tilfældigt at Kim bliver kaldt for ”Danmark nationalskjald”.

Hvem har solgt flest singler?

Michael Jackson Thriller 1982 Pop/R&B/rock/funk/soul 110 [1] Pink Floyd The Dark Side of the Moon 1973 Progressiv rock/blues 50 [2] AC/DC Back in Black 1980 Hard rock/blues 47 [3] [4] Arkivert 5. mars 2016 hos Wayback Machine. Toto Toto IV 1982 Rock/pop 45 [5] Céline Dion Falling Into You 1996 Pop/rock/soul/klassisk 45 [6] Céline Dion Let's Talk About Love 1997 Pop/rock/soul/klassisk 45 [7] Diverse artister / Whitney Houston The Bodyguard (lydspor) 1992 Pop/soul/R&B/lydspor 38 [8] James Horner/Céline Dion Titanic: Music from the Motion Picture 1997 Klassisk/lydspor 38 Diverse artister Dirty Dancing (lydspor) 1987 Pop/lydspor 37 [9] Diverse artister / Bee Gees Saturday Night Fever (lydspor) 1977 Disco/lydspor 37

[10]

Hvem er den største sanger nogensinde?

Utilgiveligt at ignorere storsælgende sanger på liste, mener vrede læsere.

Det amerikanske musikmedie Rolling Stone har kåret de 200 bedste sangere nogensinde.