:

Hvor gammel er Jytte Vikkelsø?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor gammel er Jytte Vikkelsø?
  2. Hvor bor Jytte Vikkelsø?
  3. Hvor mange børn har Jytte Abildstrøm?
  4. Hvor bor Jytte Abildstrøm?
  5. Hvem er Peter Myginds mor?
  6. Hvem er mor til Peter Mygind?
  7. Hvad laver Peter Myginds kone?
  8. Hvor meget tjener Peter Mygind?
  9. Hvad laver Thomas Mygind i dag?
  10. Hvem er Peter Mygind gift med?

Hvor gammel er Jytte Vikkelsø?

Den første lytter spørger: "Hvor putter man længslen efter lidenskab hen i lange forhold?" Så er Kamilla med på en telefon, og hun spørger, hvordan hun undgår at blive automatforelsket når man har haft sex? En tredje lytter har skrevet: "Hvordan får man tilliden og troen på kærlighed ind i sit liv igen? Jeg er blevet bedraget og forladt efter 16 år. Jeg er 33 år og har 2 små børn." Og til sidst spørger en lytter: "Min kæreste har haft mange, mange flere sex partnere end mig, hvorhar jeg et problem med det?"

Hvor bor Jytte Vikkelsø?

De elskede hinanden dybt og havde forelsket sig vildt i alt det, den anden havde, men alligevel gik det ikke mellem terapeutparret Jytte Vikkelsøe og hendes schweiziske mand. Vikkelsøe var knust over skilsmissen og forstod ikke, hvad der gik galt – så det brugte hun de næste 17 år på at finde ud af.

Det fortæller hun i denne uges ALT for damerne.

Hvor mange børn har Jytte Abildstrøm?

Abildstrøm er datter af varemægler Harry Abildstrøm (1904-2002) og hustru „Kylle“ Marguerithe Betsy Malany Esther født Andersen (1905-1995). Jytte Abildstrøms mellemnavn Zabell stammer fra hendes farfader, som var tysk jøde – og familien levede under besættelsen i frygt for, at tyskerne skulle opdage deres etniske jødiske afstamning.[1]

Hun blev i 1961 gift med Søren Mygind, med hvem hun fik sønnerne Lars Mygind og Peter Mygind, som i dag også er skuespiller. Hun er meget konsekvent i sine holdninger til økologi. Hendes kolonihavehus har solfanger og komposttoilet.[2] I forbindelse med Riddersalen har hun opbygget byøkologisk forum, som arbejder med formidling og forskning angående økologi.

I 1990 blev hun Ridder af Dannebrog. Hun modtog i maj 2010 Bikubens Hæderspris ved Årets Reumert-uddelingen.

Hvor bor Jytte Abildstrøm?

Efter lange overvejelser valgte hun i februar at foretage generationsskifte på Riddersalen, da den mangeårige skuespiller og forfatter samme sted, Signe Birkbøll, blev kunstnerisk leder. Men der er stadig masser af strøm på Jyttes Abildstrøms batteri. Eller måske sku’ man snarere sige at hendes solceller er ladet op, for det er om nogen en økologisk ildsjæl der med sit røde hår lyser op i det gamle køkken på teatret Riddersalen i hjertet af Frederiksberg, der i 40 år har været hendes tredje hjem.

Til daglig bor hun i henholdsvis et økologisk bofællesskab i Roskilde og i sin kolonihave tæt på Riddersalen. Hun træder stadig op som skuespiller på Riddersalen, hvor hun også sidder i bestyrelsen. Hun er formand for naboejendommen Det Økologiske Hus, der formidler økologi i børne- og voksenhøjde. Og derudover holder den 76-årige kvinde stadig foredrag – og så har hun i øvrigt bare travlt med at ha’ det godt.

Jytte Abildstrøm har været aktiv på arbejdsmarkedet i mere end 55 år, heraf de allerfleste i teaterverdenen. Alligevel er hendes drive stadig imponerende og hendes kærlighed til teateret åbenlys. Hvad er hemmeligheden – er der mon en sammenhæng mellem trivsel og økologi?

– Når jeg er ude for at holde foredrag om det her, går jeg jo lidt til folk, og så spørger de: Er du lykkelig? Lidt lykkelig er man vel altid, men det kommer ikke af sig selv, svarer Jytte Abildstrøm.

– Hvis du har en spiritualitet – et sind der nærer sjælen, begejstrer og tager hensyn til andre, så er du godt på vej. Vi skal lytte mere til naturen. Vi skal genfinde balancen mellem naturen og det menneskelige forbrug. Politikerne siger: I skal forbruge, så vi kan beholde velfærden. Men hvis det er på bekostning af at kloden bliver nedslidt, hvad så? Se bare på alle de tegn som naturen giver os i øjeblikket. Det er varsler til os mennesker, fortsætter hun.

Hvem er Peter Myginds mor?

Det har aldrig været en hemmelighed, at skuespilleren Peter Myginds mor er Jytte Abildstrøm.Men den karismatiske, rødhårede skuespillerinde og teaterdirektør har sjældent hevet Peters far med ud.Det skyldes selvfølgelig, at parret blev skilt for mange år siden. Men skulle der være nogle, der har tænkt: Gad vide, hvordan 192 cm høje Peter Myginds far ser ud, så er der nu mulighed for at se ham.Peter Mygind: Troede jeg skulle døHeldigvis for de af os, der var nysgerrige, skulle direktør Søren Myginds nuværende kone udenbys i weekenden, og så fik Jytte Abildstrøm lov til at låne sin eksmand.Arm i arm tullede Peter Myginds forældre til premiere på sønnens "Min søsters børn i Afrika".- Det er så dejligt, for Søren og jeg har altid haft et rigtig godt forhold til hinanden. Også selvom vi ikke var sammen længere. Selvom han er forretningsmand, er han nemlig også meget åndelig, fortalte Jytte Abildstrøm.

Her er så Peter Myginds forældre Jytte Abildstrøm og Søren Mygind (Foto: Claus Poulsen)Peter Mygind: Indisk datter

Hvem er mor til Peter Mygind?

Mygind was born in Frederiksberg, the son of actress and theater director Jytte Abildstrøm and her husband, Søren Mygind. His brother is Lars Mygind.[1] On 10 August 1996 he married television journalist Lise Mühlhausen.[1]

Mygind was born in Frederiksberg, the son of actress and theater director Jytte Abildstrøm and her husband, Søren Mygind. His brother is Lars Mygind.[1] On 10 August 1996 he married television journalist Lise Mühlhausen.[1]

Hvad laver Peter Myginds kone?

Lise og Peter mødte hinanden den 1. marts 1991, og har i løbet af deres parforhold haft op- og nedture som de fleste andre. Én ting har dog altid været konstant og grundlæggende vigtig, forklarer Lise i interviewet:

Lise: ”Vi er et team. Vi bruger tit den sætning. Hvis jeg f.eks. er frustreret over et eller andet, så siger Peter: ”Husk nu, at vi er et team". Og det er nemmere at være to om at bære. Det skal man huske i alle situationer, hvor kan komme til at stå i sin egen lejr. For hvis man betragter sig selv som en, der står i en lejr, så har man jo allerede tabt."

Peter: ”Og hvis man ikke får snakket nok med hinanden, begynder den ene part at føle sig ensom, og det er et lille alarmsignal, man skal holde øje med i et ægteskab. Hvis en begynder at føle sig ensom, så er teamet gået i stykker. Og så har man ikke den bund, som skal være der, for at man kan stå i storm og ild og blæst og brand.”

Hvor meget tjener Peter Mygind?

I årene 1988 til 1992 blev han uddannet på Statens Teaterskole, og han blev kendt som den komiske skuespiller på tv og havde i 1995 succes med figuren Score-Kaj i programmet TV 10, der med catchphrasen "De tre s’er: charme, selvtillid og lækkert hår" blev landskendt.[2]

Siden har han medvirket i et utal af spillefilm og teaterstykker blandt andet på Det Danske Teater, Rialto Teatret, Betty Nansen Teatret og Det Kongelige Teater. Ligeledes har han medvirket i populære tv-serier som Riget, TAXA, Borgen, Nikolaj og Julie og Anna Pihl.

I 2005 var Mygind programleder for Melodi Grand Prix-quizzen Boom Boom. Samme år deltog han også i anden sæson af Vild med dans, hvor han dansede sammen med den professionelle danser Mie Moltke. Parret endte på en samlet syvendeplads.[3]

I 2009 modtog han Årets Danske Mandlige birolle ved Zulu Awards for sin rolle i Flammen og Citronen.[12][13]

Sammen med sin mor, Jytte Abildstrøm, modtog han Pråsprisen i 2017.[14]

Hvad laver Thomas Mygind i dag?

Thomas Mygind var i mange år vært for et hav af programmer, som blandt andet talte »Robinson Ekspeditionen«, »Fangerne på fortet« og »Fornemmelse for mord«. 20. december fylder han 60

FØDSELSDAG: Han har boet ti år i England, arbejdet som travl tv-chef og været vært på 1568 tv programmer. Sådan helt præcist.

Hvem er Peter Mygind gift med?

”Sommerdahl”-stjernen mødte Lise for første gang i 1991. Da de kun havde kendt hinanden i fem uger, blev Lise gravid med deres første barn.

Parret blev gift den 10. august 1996, og derfor kunne de i år fejre sølvbryllup.

”Sommerdahl”-stjernen mødte Lise for første gang i 1991. Da de kun havde kendt hinanden i fem uger, blev Lise gravid med deres første barn.

Parret blev gift den 10. august 1996, og derfor kunne de i år fejre sølvbryllup.

I dag er de forældre til Julius og Valdemar, og så har de børnebørnene Rosa på 4 år og Hugo, der fylder 2 år til april.