:

Hvad koster det at komme ind på Statens Museum for Kunst?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad koster det at komme ind på Statens Museum for Kunst?
  2. Hvad koster et årskort til Statens Museum for Kunst?
  3. Hvornår er det gratis at gå på Museum?
  4. Hvilke museer er gratis for pensionister?
  5. Hvilke museer i København har gratis adgang?
  6. Er det gratis at komme ind på Nationalmuseet?
  7. Er det gratis at besøge Nationalmuseet?
  8. Hvad koster et årskort til Louisiana?
  9. Hvad kan man se på Statens Museum for Kunst?
  10. Er det gratis at gå på Statens Museum for Kunst?
  11. Hvad kan man søge tilskud til som pensionist?
  12. Hvad kan man lave i København der ikke koster penge?
  13. Hvor meget koster en sodavand i cafeen på museet Louisiana?
  14. Hvad koster det at komme ind på Louisiana?
  15. Hvad skal jeg lave i KBH?

Hvad koster det at komme ind på Statens Museum for Kunst?

Køb et årskort nu og få adgang til store kunstoplevelser med blandt andet en af dansk kunst mest berømte malere Carl Bloch, Barok, Jessie Kleemann, Melchior Lorck og meget mere. Priser fra 195 kr! Se de forskellige typer årskort herunder.

Ønsker du at forære et årskort i gave? Læs mere her.

Hvad koster et årskort til Statens Museum for Kunst?

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at besøge siden Privatlivspolitik.

Hvornår er det gratis at gå på Museum?

K7 er et nyt landsdækkende initiativ, der giver unge mellem 18-27 år gratis adgang til kulturen. Det har til formål at gøre de danske kulturinstitutioner mere tilgængelig for unge.

Initiativet tilbyder gratis adgang til alle mellem 18-27 år i hele uge 37. Fra 11.-17. september 2023 er der fri entré på over 180 museer og udstillingssteder. I år skal man medbringe det gratis K7-kort, der kan hentes på www.k7k7.dk.

Hvilke museer er gratis for pensionister?

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pensionister i København får nu gratis adgang til kommunens museer.

Hvilke museer i København har gratis adgang?

Museer i København og Omegn udgiver det gratis turistmagasinet Curator, hvor vi med artikler, interviews og temaguides inspirerer turister, expats og engelsktalende til oplevelser pÃ¥ museer og udstillingssteder i København og omegn.

Læs mere her

Er det gratis at komme ind på Nationalmuseet?

Danskerne skal igen kunne besøge de store statslige museer gratis. Den overraskende melding kommer fra blandt andet Venstre, der indførte betaling for seks år siden. Socialdemokratiet kalder derimod fri entré for konkurrenceforvridende.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

For tiden kan man på Nationalmuseet se udstilllingen 'Ka-Ching - Show Me the Money'.

Er det gratis at besøge Nationalmuseet?

Danskerne skal igen kunne besøge de store statslige museer gratis. Den overraskende melding kommer fra blandt andet Venstre, der indførte betaling for seks år siden. Socialdemokratiet kalder derimod fri entré for konkurrenceforvridende.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, sÃ¥ den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne pÃ¥ [email protected], hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Hvad koster et årskort til Louisiana?

Louisiana Museum of Modern Art

Varmt vintertilbud - Louisianas klubmedlemmer kan i resten af januar få 1 kop gratis kaffe (el. te) og 1 muffin i Louisiana Cafe. Tilbuddet gælder hver dag mellem kl. 11-16 til 31. januar ☕️

Hvad kan man se på Statens Museum for Kunst?

Vi og vores samarbejdspartnere bruger teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

Ved at trykke på 'Accepter alle' giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til ved at benytte knapperne ud for formålet, og derefter trykke på 'Gem indstillinger'. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at besøge siden Privatlivspolitik.

Er det gratis at gå på Statens Museum for Kunst?

På dette skønne museum kan du komme gratis ind om tirsdagen, men kun frem til den 14. januar 2023, og se museets permanente samling. Hvis du også gerne vil se særudstillingen, skal du slippe 60 kroner om tirsdagen. Børn og unge under 18 år er gratis, mens unge under 27 år og studerende med gyldigt studiekort alle dage kan besøge Glyptoteket for 95 kroner. Voksne skal slippe 125 kroner. Prisen for en særudstillingsbillet om tirsdagen er 70 kroner. På Glyptoteket kan du blandt andet opleve den rige samling, som rummer over 10.000 kunstværker og arkæologiske genstande. Og så er det virkelig en fornøjelse af nyde Glyptotekets smukke vinterhave.Adresse: Ny Carlsberg Glyptotek, Dantes Plads 7, 1556 København V

Hvad kan man søge tilskud til som pensionist?

Udover helbredstillæg kan personligt tillæg gives til folkepensionister, hvis økonomiske forhold er særligt vanskelige. Kommunen træffer afgørelse herom efter en nærmere konkret og individuel vurdering af pensionistens økonomiske forhold. OpnÃ¥else af personligt tillæg sker ved henvendelse til din Borgerservice. 

Du har ikke retskrav på personligt tillæg. Personligt tillæg kan gives til den del af egenbetalingen for sygesikrede ydelser som helbredstillægget ikke dækker, eller til behandlinger som ikke er dækket af helbredstillægget fx kroner og faste broer.

Hvad kan man lave i København der ikke koster penge?

Leder du efter gratis ting at lave i København? Glem ikke at tjekke denne liste med de bedste gratis oplevelser i København.

Det er ingen hemmelighed, at København er en af de dyreste byer i verden. Det kan dermed hurtigt blive en dyr fornøjelse, at tilbringe et par dage i storbyen.

Hvor meget koster en sodavand i cafeen på museet Louisiana?

Louisiana Café har en af Danmarks smukkeste panoramaudsigter over Øresund. Nyd en kunstpause med kaffe, te og lidt sødt eller prøv caféens delikate buffet både til frokost eller om aftenen, f.eks. i forbindelse med et af museets mange kulturelle arrangementer.

Hvad koster det at komme ind på Louisiana?

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der tiltrækker gæster fra hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt.

Museet, der ligger i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund, byder hvert år på 6-10 udstillinger og rummer en fornem kunstsamling, der er blandt de største i Skandinavien. Louisiana er samtidig et levende og engageret kulturhus med aftenåbent tirsdag-fredag til 22.00 og et rigt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne.

Hvad skal jeg lave i KBH?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her: