:

Hvordan finder jeg en god frisør?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan finder jeg en god frisør?
 2. Hvad koster en god frisør?
 3. Hvem klipper Gun-Britt?
 4. Hvad koster en frisør i København?
 5. Hvem klæder langt hår?
 6. Hvilken frisure klæder det runde ansigt bedst?
 7. Hvad tjener en frisør i måneden?
 8. Hvad koster det at få lavet striber i langt hår?
 9. Hvad koster det at blive klippet af Gun-Britt?
 10. Hvad koster det at blive klippet af Dennis Knudsen?
 11. Hvad koster klip hos Gun Britt?
 12. Hvor ofte burde man gå til frisør?
 13. Hvilken frisure klæder et rundt ansigt?
 14. Hvilken frisure slanker?
 15. Hvilken ansigtsform klæder pandehår?

Hvordan finder jeg en god frisør?

Det første skridt på vejen mod at finde den bedste frisør i lokalområdet er at vurdere, hvilken frisør du er på udkig efter. Skal du have en familie frisør, der kan hjælpe med børneklip, samtidig med at de også kan klippe jer som forældre?

Eller er du mere på udkig efter en rigtig god herrefrisør i det nordjyske? At finde en herrefrisør i Aalborg står måske højt på din søgeliste. Der er stor forskel på at klippe mænd og kvinder, og derfor kan det være en udmærket idé at gå målrettet efter en frisør, der specialiserer sig i at klippe mænd, hvis man vel at bemærke repræsenterer dette køn. Måske endda du kan finde en frisør, der også kan barbere dit skæg, så det også sidder lige i skabet.

Er du en kvinde, gælder det samme som ovenfor. En specialiseret damefrisør kan gøre en verden til forskel for dit hår og øvrige ansigtspleje. De kan give dig alle de gode råd og er som regel eksperter i alt fra farvning af håret til fremhævelse af øjenvipper. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan en specialiseret damefrisør være et skridt på vej i den rigtige retning mod at finde den bedste frisør i lokalområdet.

Hvad koster en god frisør?

Alle priser på behandlinger er vejlende og kan variere fra salon til salon. Du finder den helt korrekte pris hos din foretrukne salon i booking modulet.​

Hvem klipper Gun-Britt?

Hvad koster en frisør i København?

Prisen for frisør hårfarve i Storkøbenhavn kan variere afhængigt af en række faktorer, såsom længden af dit hår, typen af farvebehandling, og hvilken frisørsalon du vælger. Generelt set kan du forvente at betale mellem 399 og 2500 kroner for en hårfarvning hos en professionel frisør i Storkøbenhavn.

Hvem klæder langt hår?

Mike er i 2013 uddannet frisør med en fire-årig uddannelse. Derudover har han mere end 10 års erfaring indefor beautybranchen. Efter han blev færdig med sin uddannelse, sprang han direkte ud og havde ansvaret for nogle af de største mærker i den professionelle hårplejeverden. Mike har lavet alt fra at være klassisk salonfrisør til hårshows og undervisning af produkter samt i ingredienser. Han er det man kan kalde en rigtig produkt nørd og har også arbejdet med makeup og grooming. Det er også derfor, han er klædt rigtig godt på for give vores kunder den bedste rådgivning til netop deres behov og ønsker.

Hvilken frisure klæder det runde ansigt bedst?

© anna stokland

Side- eller midterskilning? Hvad enten du har en rund, firkantet, oval eller aflang ansigtsform, findes der en skilning, som passer til lige netop dit ansigt.

Hvad tjener en frisør i måneden?

Frisører klipper, permanenter og farver hår. Du vejleder kunden ved valg af frisure og rådgiver om, hvordan man plejer og sætter sit hår.

Hvad koster det at få lavet striber i langt hår?

Prisen på at få lyse striber i håret hos en frisør varierer meget og afhænger af priserne hos den enkelte frisør. I de fleste tilfælde koster det mellem 500 kroner og 1000 kroner at få lyse striber i håret. Det afhænger også af, om dit hår er langt eller kort, og om dit hår også skal klippes. Der er tit en samlet pris på klipning og lyse striber.

Hvad koster det at blive klippet af Gun-Britt?

Gun-Britt, Copenhagen, London, NYC.

Sådan står der på vinduerne og på hjemmesiden hos Danmarks mest kendte society-frisør, Gun-Britt Zeller.

Hvad koster det at blive klippet af Dennis Knudsen?

AFBUD

Ved afbud SKAL du ringe til salonen pÃ¥ tlf. 51 20 83 80 , eller sende en mail til [email protected]. Vi modtager ikke afbud pÃ¥ facebook, instagram mm. 

Hvad koster klip hos Gun Britt?

Jeg blev klippet i dag af Sofie. God stemning, men jeg fik forskellige kure og produkter i håret og købte også en kur med hjem. Jeg gik hjem med krøller, som jeg ikke havde ønsket og som absolut ikke passede til mig.Da jeg nåede hjem var krøllerne væk, til gengæld hang håret fladt og livløst ned om ansigtet og pandehåret hang ned i øjnene, hvilket jeg havde pointeret, at jeg ønskede at undgå. Al den naturlige fylde, som mit hår normalt har, var blevet trukket ud med et glattejern uden at jeg blev spurgt. Resultatet er noget nær katastrofalt. Jeg blev klippet, fordi jeg skal til bryllup, så det var kedeligt at stå med det resultat. Har desværre ikke tid til at få lavet det om. Besøget levede desværre ikke op til hverken forventninger eller pris.

Tørshampoo til lyst hårHej jeg har ikke før prøvet Gunn-Britts produkter og ville prøve dem. Jeg undre mig over hvordan det kan være at når jeg havde sprayet tørshampooenen i håret og efterfølgende lod det side lidt, inden jeg børstede håret blev det helt vildt elektrisk det var ret ubehageligt, hvad kan det mon skyldes? mit hår plejer aldrig at være elekrisk.

Klipning lever ikke op til frisør Gun-britts ord. En klipning hos mig kan holde i 3 måneder, man skal kunne nyde sin klipning, derfor tilbydes klip af nakke- og pandehår. Netop det tog jeg imod 4 uger efter klipningen, hvorefter min frisure slet ikke hænger sammen. Så skuffet og ifølge frisøren selv er det fordi, der skal bestilles tid til en helt ny klipning, altså efter 4,5 uge. Dyre lærepenge. Derfor anbefaler jeg ikke Gun-Britt som frisør.

Jeg bestilte tid hos Gun-Britt og blev klippet af Oliver. Fin vejledning, og han klippede meget lidt, eftersom jeg ikke har været ved frisør i ½ år. Flot blev jeg, men efterfølgende dage efter hårvask var håret sådan, som før jeg bliver klippet.. INGEN eneste har lagt mærke til, at jeg blev klippet. Skuffende.

Hvor ofte burde man gå til frisør?

Der findes ikke ét rigtigt svar på dette spørgsmål, nemlig fordi det varierer fra frisure og hårtype. Som udgangspunkt anbefaler vi dog, at du tager et smut forbi frisøren hver sjette uge, hvis du har en korthårsfrisure og fire gange om året, hvis du har skulderlangt eller langt hår. Nogle med skulderlangt eller langt hår kan nøjes med kun én gang om året, imens andre ofte må tage forbi frisøren mere end 4 gange om året. Det afhænger nemlig i høj grad af hårtype og naturligvis også hårets tilstand. Hvis du f.eks. har tendens til tørt hår fra naturens side eller generelt benytter varmeredskaber ret meget til styling eller farver håret ret tit, vil det være nødvendigt at blive klippet oftere på trods af langt eller skulderlangt hår, hvis du gerne vil have at dine spidser ser friske ud.

Hvilken frisure klæder et rundt ansigt?

Et ovalt ansigt er kendetegnet ved en bred pande såvel som runde kinder og kæbeben.

Har du et ovalt ansigt? Jackpot! For så passer din ansigtsform til langt de fleste frisurer takket være de ensartede proportioner. Du bør dog undgå langt pandehår, der hænger ned langs siden.

Hvilken frisure slanker?

Hvis man gerne vil have sit ansigt til at se slankere ud, bør man undgå krøllede og bølgede frisurer. Når denne slags hår ligger sig over ansigtet, får det ens ansigtstræk til at se større ud, så man bør altid gå efter en frisure med glat hår eller etager. Glat hår får nemlig kindbenene til at se mindre ud. Hvis man har naturlige krøller, kan man prøve at få det til at bølge let istedet for vildt krøl.

Man bør også undgå at have hår i kæbelængde. Håret kan både være længere og kortere, men bør ikke være lige på højde med kæben, da dette vil få den til at se bredere ud. Ideelt bør håret være lidt kortere end til hagen. På den måde vil folks øjne automatisk drages til kindbenene, hvilket skaber en blødere, slankende effekt.

Hvilken ansigtsform klæder pandehår?

Det er et spørgsmål mange kvinder stiller sig selv eller deres veninder. For pandehåret er en af de ting, man ikke sådan lige kan skjule, hvis nu resultatet er forkert, for kort eller bare slet ikke flatterende.

Har du virkelig lyst til at få pandehår, men lidt for bange for et trælst resultat, kan du starte med at finde ud af, hvilke typer pandehår der passer til din ansigtsform. Så er du nået et godt stykke videre, i forhold til valg af den type pandehår, der både vil klæde dit ansigt og som du synes er lækkert og passende til din type.

Nedenfor kan du læse mere om de 5 ansigtsformer og de typer pandehår, der passer perfekt til dem. Så er du godt rustet, når du besøger din frisør.