:

Hvad kan man lave i påskeferien 2023?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave i påskeferien 2023?
 2. Hvad kan man lave i påskeferien børn?
 3. Hvad kan man lave i påsken voksne?
 4. Hvad kan man lave i påsken?
 5. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 6. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 7. Hvor skal man tage hen i påskeferien?
 8. Hvad kan man lave i 2023?
 9. Hvad kan man lave spontant?
 10. Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?
 11. Hvad kan man lave når man keder sig alene?
 12. Hvad kan man lave 2 personer?
 13. Hvilken græsk ø er varmest i april?
 14. Hvor er det billigst at rejse hen i påskeferien?
 15. Hvad kan jeg lave som hobby?

Hvad kan man lave i påskeferien 2023?

Morgenerne bliver lysere, fuglene kvidrer og krokuserne titter frem alle steder. Det betyder, at foråret for alvor er over os. Med foråret kommer påsken, og det er for mange lig med påskeferie. 

Påskeferien kan igen i år blive fyldt med aktiviteter for hele familien, men det kan være svært at finde ud af, hvad man skal lave i påsken. Er det udendørs aktiviteter, kreative DIY-projekter eller tid i køkkenet med hele familien, der lokker?

Uanset hvad I er til, er vi sikre på, at vi har en idé til påskeaktiviteter og oplevelser, som kan få hele familien i påskehumør. 

Hvad kan man lave i påskeferien børn?

Derfor har vi nedenfor samlet 15 gode ideer til, hvad I kan lave i påskeferien – både dem, der egner sig i forårssolen og dem, der er gode til indendørshygge, hvis regnen melder sin ankomst.

Hvad kan man lave i påsken voksne?

Er du i tvivl om, hvad du skal lave i påskeferien? Mulighederne er mange, når det gælder påsken. Der findes mange sjove og kreative påskelege, som både kan foregå inde- og udendørs. En klassiker til påske er selvfølgelig ”Påskeharen har været på visit”, som er blevet en fast påsketradition i mange hjem. Få inspiration til mange flere sjove påskelege i artiklen nedenfor.  

Hvad kan man lave i påsken?

Påsken er lige om hjørnet, og dermed, for de fleste, også et par fridage. Men hvad skal du bruge disse fridage på? Her giver vi dig 9 bud på, hvad du kan bruge din påskeferie på:

Har du set og oplevet hele Danmark? Garanteret ikke. Saml nogle venner, og tag på en roadtrip rundt i Danmark. Hele vejen fra Skagen til Falster og alt derimellem. Sæt en fed playliste eller en podcast på, og kør derudaf. På vejen kan I vælge enten at sove på hoteller, eller tage jeres eget telt med og overnat på campingpladser rundt omkring i landet. Jeg garanterer, I vil få et andet perspektiv på jeres hjemland.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Vi kender det godt. Lidt for godt.

Særligt om sommeren, hvor der ikke er en fast ramme om hverdagen, kan kedsomheden hurtigt indtræffe hos de små. Frygt ej – vi kommer den udbrændte sommerhjerne til undsætning med en liste over 50 sjove aktiviteter, som nok skal tilfredstille de små, når de kravler på vægge og lofter…

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvor skal man tage hen i påskeferien?

Påsken kan være lunefuld herhjemme. Derfor er påskeferien en oplagt mulighed for at lægge vinterens kulde og mørke bag sig og rejse ud til sol og forårsfornemmelser. For mange vil det også være her, rejselysten for alvor vender tilbage efter den lange vinter.

Her får du derfor redaktionens bud på 9 steder, hvor du kan få et brag af en dejlig påskerejse. Uanset om du er til strand, kultur eller spa.

Vores første bud på en solrig påskeferie er Cypern.

Cypern har et lidt tørrere klima end Grækenland og er derfor oplagt til en solskinsrejse i påskeferien. Den sydlige del af den delte ø har været et af de mest åbne områder i lang tid, mens den nordlige del er sværere, da landegrænsen pt. er lukket.

Cypern er både store turistområder og små ukendte flækker, når bare du bevæger dig lidt væk fra kysten. Der er god mad, dejlig stemning og meget rimelige priser.

Hvad kan man lave i 2023?

Visit Sweden har i samarbete med Sveriges 21 regioner gjort en sammanställning av nya besöksmål och upplevelser i Sverige under våren och sommaren 2023. Vildmarksvägar, annorlunda boenden, gastronomiska week-ends, spelmansstämmor, kulturfestivaler, internationella konstutställningar, efterlängtade musikframträdanden och inte minst jubileum är bara några exempel som förgyller utbudet av turistmål under 2023.

Nya resmål och upplevelser, vår sommar 2023

Hvad kan man lave spontant?

Hvis vejret er til det, er det klart hvor turen skal gå hen: Udenfor!

Her får du idéer og inspiration til ting, man kan lave udenfor.

Hvad kan man lave af aktiviteter udenfor?

1. Flyv med drage: Efteråret er traditionelt forbundet med blæst, så køb eller byg en drage, og tag ungerne med på stranden eller i parken. Børnene elsker det og får brugt en masse energi. Hvis I googler 'byg en drage', finder I masser af guides til, hvordan I selv laver jeres helt egen drage fra bunden.

2. Sejl rundt i regnpytterne: Tag ungernes Lego-mænd eller andre små figurer med udenfor, saml nogle nedfaldne blade og find en stor vandpyt. Når figurerne ikke vejer så meget, kan de sejle rundt i vandpytten i de nedfaldne blade. Hvis I har nogle korkpropper, kan I også skære dem over i halve og bruge dem som både i stedet. I kan dirigere bådene rundt med pinde, som I også kan finde udenfor.

3. Sæbebobler: Det er altid sjovt at lege med sæbebobler udenfor - især hvis det blæser. Så kan I nemlig se, om I kan fange boblerne, inden de flyver væk! Lav også en sæbeboblekonkurrence: Hvem kan blæse flest bobler ad gangen? Og hvem kan lave den største boble?

Hvad kan man lave når man keder sig alene?

Invitér din veninde i biografen!

Det er jo seriøst hyggeligt at gå i biografen, og din veninde vil helt sikkert gerne med dig ind og se en god film!

Hvad kan man lave 2 personer?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Hvilken græsk ø er varmest i april?

Der er intet bedre end at tage et par dage fri for at koble helt af og nyde forårets magi. Når du spekulerer over, hvad de bedste feriedestinationer for en ferie i april kunne være, er Kroatien et helt ideelt svar. Dubrovnik, en af landets populære byer ved Middelhavet, har tilnavnet “Adriaterhavets perle”, og det er ikke uden grund. En weekend i Dubrovnik er synonym med poesi, eventyr og et komplet sceneskift. Fortab dig i den gamle, befæstede by, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Gå en tur på voldene, som giver dig et enestående panorama over både byen og det glitrende vand, så langt øjet rækker. Umiddelbart rimer påske i Kroatien ikke på chokolade, men kroaterne er verdensmestre i at pynte chokoladeæg i tusindvis af farver, inden man får lov til sætte tænderne i dem. Derfor kan en rejse til Kroatien være en god idé til påskeferien. DUdover Dubrovnik er der mange skønne strande i Kroatien, som du kan læse om her. 

Tag en pause med en gourmet-is ved byens hovedpulsåre Stradun, mens du slentrer ned ad byens brostensbelagte gader. Med de behagelige temperaturer kan du endda tage en tur på stranden og dyppe fødderne i vandet. 

Hvis du spørger dig selv om, hvor der er varmt i april, så kan Korsika være det perfekte svar. I april måned kan temperaturen på Middelhavsøen nemlig godt ligge på lige omkring 20 grader. Øen er en destination, der kombinerer havluft, et eventyr med bjergvandringer og fornøjelsen af at kunne smage lokale specialiteter. Fra nord til syd gemmer øen på utallige vidunderlige steder, hvor du kan nyde en dejlig lang weekend eller en hel uges ferie for den sags skyld.

Nyd roen på Korsikas strande i april, hvor temperaturerne er steget, mens de større folkemængder stadig mangler at vise sig. Du kan også tage ud og beundre landskaberne med en lang vandretur langs kysten. De fine sandstrande og de storslåede bugter nær Propriano er vores klare favoritter med fantastiske farver og klart og rent vand.

Hvor er det billigst at rejse hen i påskeferien?

Budapest er et spændende og prisvenligt rejsemål året rundt. I foråret, inklusive påsken, er her ekstra meget at opleve, når den fantastiske Budapest Forårsfestival får byen til at boble af kunst af enhver art, musik. drama, dans, performance, poesi, lokal kunst, og international kunst. Udover festivalen er Budapest en meget smuk destination at udforske, byen ligger som to dele omkring den skønne flod Danube. Kør i sporvognene, nyd den smukke by, der pulserer lige dele utrolig historie og moderne storby.

Leder du efter sol i påskeferien, er Cypern et godt bud. Temperaturerne kravler opad i marts og april (ca 21 C), det er i disse ting de vilde blomster blomstrer, og her er masser af ting at se og opleve. I påsken laver cyprioterne blandt andet Skt- Hans lignende bål i byer og småbyer, hvorom der hygges og snakkes. Vil du undgå for mange andre rejsende, kan du tage Akamas halvøen på nordkysten, hvor der er færre gæster.

Hvad kan jeg lave som hobby?

Mange håbefulde iværksættere undrer sig: ”Kan du tjene penge på en hobby? Hvis så, hvad er en god hobby at tjene penge?”Her er nogle tip, der kan hjælpe dig med at finde en rentabel hobby.

Først, lav en liste over hobbyer, du nyder, og de færdigheder, du allerede har. For eksempel, du er god med dine hænder, og du elsker at lave DIY-håndværk til dit hjem. Du kan skrive strikning ned, syning, eller endda hjemmet tømrerarbejde og renovering af møbler.

Sekund, overveje omkostninger. Forsyninger og udstyr er ikke gratis, så du skal bestemme, hvor meget det koster at oprette et produkt. Glem ikke værdien af ​​den tid, du lægger på!