:

Hvad kan man lave om sommeren med sine venner?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave om sommeren med sine venner?
 2. Hvad kan man lave i sommerferien billigt?
 3. Hvad kan man lave i sommerferien gratis?
 4. Hvilke aktiviteter kan man lave?
 5. Hvad kan man lave 2 personer?
 6. Hvad kan man lave på en varm dag?
 7. Hvor skal jeg tage hen i sommerferien?
 8. Hvad kan man lave uden for?
 9. Hvad skal jeg lave i min fritid?
 10. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
 11. Hvad kan man lave spontant?
 12. Hvad skal jeg lave i det gode vejr?
 13. Hvad skal jeg lave i solen?
 14. Hvad kan man lave når det er alt for varmt?
 15. Hvor skal man tage på ferie i 2023?

Hvad kan man lave om sommeren med sine venner?

Du når måske ikke til din drømmedestination i år, men du kan prøve dit bedste for at genskabe det derhjemme. Der er masser af ting, du kan gøre for at få dig i den ferieånd. Hvorfor ikke bestille noget af landets køkken eller endda lave noget selv? Du kan også tjekke noget af den lokale musik ud, måske finder du en ny favorit.

Nu er det også et godt tidspunkt at lære sproget. Tænk bare, hvis du lærer nu, kan du få en snak med de lokale, når du endelig kommer på din rejse!

Selvom et 5-stjernet resort ikke er på planen denne sommer, kan du stadig tage lidt tid til at forkæle dig selv eller en speciel person i dit liv. Køb (eller lav) nogle afslappende ansigtsmasker, sæt noget afslappende musik på, og tag et dejlig afslappende bad.

Du kan også holde sund livsstilstemaet i gang ved at lære om og skabe nogle sunde måltider. Før du ved af det, har du dit helt eget mindfulness-retræte – det perfekte middel til en sommer med social distancering.

Der er få bedre måder at udforske nye steders kultur, historie og intriger end gennem dens litteratur. Prøv at oprette en bogklub med dine venner og læs romaner fra forfattere fra hele verden. Hvis din sommerferie er blevet aflyst, så vælg bøger på det sted, du ville have været, og tag regelmæssige videoopkald eller møder for at diskutere jeres tanker.

For jer spirende forfattere derude, er det nu et passende tidspunkt at skrive om dit sommerprojekt. En personlig sommerromance er måske ikke levedygtig, men det forhindrer dig ikke i at skabe en fiktiv.

Hvis du har fået refunderet din planlagte ferie og ønsker at omdirigere midlerne andetsteds, kan det være på tide at renovere. Uanset om du vil tilføje nogle smukke designændringer, løse de små problemer, du har bemærket under lockdown, eller forny hele dit hjem, er nu din chance.

Selvom du måske ikke er i stand til at hengive dig til det drama, intriger og mystik, der følger med en ferie med venner, kan et mordmysterium være en god erstatning. Alle får en karakter og baggrundshistorie, og du skal arbejde for at finde ud af, hvem morderen er!

Med et digitalt mordmysterium kan du invitere alle dine venner til at deltage. Alt du behøver er webcam og mikrofon, og du kan være så kreativ med det, som du vil.

At udforske fortiden kan være det perfekte middel, hvis du leder efter sjove ting at lave, hvis din sommerferie er blevet aflyst. Og hvis du ikke har en tidsmaskine klar, er der flere alternativer. Du kan for eksempel tjekke en virtuel museumsrundvisning for at ‘besøge’ dem, du ikke har været på.

Hvad kan man lave i sommerferien billigt?

Der er mange muligheder for at holde ferie i Danmark, der ikke koster en formue. Faktisk er en ferie i Danmark oplagt, hvis du gerne vil på budgetvenlig ferie. Lej et sommerhus, tag på cykelferie med teltoppakning eller tag på dagsture og besøg nogle af Danmarks billige og gratis seværdigheder.

Hvad kan man lave i sommerferien gratis?

Davids Samling er centralt placeret i det historiske København, tæt på Kongens Have.

Museet indeholder en perle af en privatsamling af fantastisk islamisk kunst, ældre europæisk og nyere dansk kunst...

Besøg Christiansborgs tårn, Tårnet. Med sine 106 meter er Tårnet Københavns højeste, og det byder på en storslået udsigt ud over byens tage. 

Det er gratis at nyde udsigten og kan kombineres med en m...

Hvilke aktiviteter kan man lave?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave 2 personer?

Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

Hvad kan man lave på en varm dag?

Torsdag bliver starten på en række dage med enorm varme i landet og mulighed for helt op til 30 grader. Men hvad skal man lave med sin familie i varmen?

Det kan du blive klogere på i B.T.s guide herunder.

Hvor skal jeg tage hen i sommerferien?

Når sommerferien skal bestilles har de fleste kikkerten rettet mod Middelhavet, men du kan sagtens rejse til Thailand og få masser af sol. Interessen for at holde sommerferie i Thailand er stærkt stigende, og efterspørgslen betyder desværre lidt dyrere flybilletter i skoleferien, men i forhold til Sydeuropa får du stadig rigtig meget for pengene.

Nedenstående områder er rigtig gode at besøge om sommeren. Regnmængderne er moderate, og faktisk er perioden en af de tørreste i Thailandbugten ved Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao. Billedet øverst er taget på Koh Phangan i august!

Hvad kan man lave uden for?

“Hvad skal vi lave i dag?” Det spørgsmål har nok alle spurgt om på et eller andet tidspunkt og forståeligt nok. Selvom der findes tusindvis af mystiske egenskaber at lære, eller sjove aktiviteter at bruge tiden på, virker det stadig fuldstændig uoverskueligt rent faktisk at sætte sig i gang med det. Hvis du er havnet på denne side, har du højst sandsynligt afklaret med dig selv, at “nu er det nu” – så her får du bare nogle få ideer til hvad eftermiddagen, dagen eller weekenden kan gå med.

Der banker et hjerte i København som alle, der besøger byen, kan mærke slå. Der er et liv og en energi i byen, som man ikke kan lade være med at blive smittet af, hvad enten man er barn eller voksen. Tag børnene med ud for at opleve de mange aktiviteter København byder på og få en hyggelig dag med oplevelser i børnehøjde.

Find et udvalg af aktiviteter for børn i København herunder.

Hvad skal jeg lave i min fritid?

– Ting folk gør i deres fritid –

Vi keder os alle nogle gange, og det, der får os igennem, er den sjove aktivitet, vi engagerer os i. I denne artikel vil jeg dele ti almindelige ting, folk gør i deres fritid, med dig.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Vi ved alle, at det er nemt at bruge penge. Hvis du går en tur i byen, er det nemt at blive fristet til at købe et eller andet. Ofte bruger man penge helt uden at lægge mærke til det. Hvis du ligesom mig er på et stramt budget, så læs videre for mine 10 bedste tips til, hvordan man kan spare penge uden at kede sig.

Hvis du selv har en rigtig god idé til en gratis aktivitet, eller til hvordan man kan spare penge, så tilføj venligst en kommentar! Sammen kan vi forbedre min liste og hjælpe hinanden til at spare endnu flere penge.

Hvad kan man lave spontant?

Både børn og voksne kan få store oplevelser og nye færdigheder, hvis de tør kaste sig ud i Hatteteaters fantasifulde univers. Hatteteater er med tiden blevet en populær form – både som professionel underholdning og som pædagogisk aktivitet. Mariane Siem har været historiefortæller i Børnekulissen i 10 år og har lige skrevet et arbejdshæfte om formen, og vil i denne artikel fortælle om hendes arbejde med at lave Hatteteater.

"Skal vi ikk' snart lave Hatteteater igen?"

Hvad skal jeg lave i det gode vejr?

I København kan du se de smukke, lyserøde kirsebærtræer og tage en god cykeltur og gå på opdagelse. © Getty Images

Hvad skal jeg lave i solen?

03. juli 2019

Hvis du er bare lidt ligesom mig, så har du behov for underholdning (og en pool 10 meter fra dig), når du skal solbade. Jeg elsker at ligge ude i solen, men når det føles som om jeg er ved at smelte. Hvilket det hurtigt gør. Kan det være meget rart at have noget, der kan distrahere en. Og siden ens mobil ikke altid er til meget nytte ude i den glohede sol, skal der også andet underholdning til. Så her får du simpelthen min liste over distraktionselementer til, når du skal solbade.

Hvad kan man lave når det er alt for varmt?

Det kan føles helt uoverskueligt, når temperaturen siger +30 grader, og ungerne plager om at komme på legeplads. Men lægger I vejen forbi Langeland Plads på Frederiksberg, kan I kombinere legepladsbesøget med masser af vandpjask i pladsens store soppebassin. Der er desuden god mulighed for at sole med udkig over bassinet, mens ungerne bader, og så er der toiletter. 

Det kan føles helt uoverskueligt, når temperaturen siger +30 grader, og ungerne plager om at komme på legeplads. Men lægger I vejen forbi Langeland Plads på Frederiksberg, kan I kombinere legepladsbesøget med masser af vandpjask i pladsens store soppebassin. Der er desuden god mulighed for at sole med udkig over bassinet, mens ungerne bader, og så er der toiletter. 

Hvor skal man tage på ferie i 2023?

Du vil sikkert undre dig over, at der er fem eksperter og seks ferieforslag. Og ja, det er altså mig, som ikke kunne begrænse mig og nøjes med at nævne ét favoritsted. Jeg elsker nemlig øhop i Danmark. Men det kommer jo bare dig til gode. Du får mere at vælge imellem, og her er noget for næsten enhver smag og pengepung.

af Birgitte Oxlund, som er ansvarlig for Travelmarkets blog og nyhedsbreve

Bornholm er kendt som Danmarks solskinsø og er et af mest populære steder, nu hvor danskerne planlægger ferie i Danmark i 2023. Det kan jeg godt forstå. For et par år siden, var jeg på en uges sommerferie på Bornholm. Det var en varm og yderst solrig uge i slutningen af juli, hvor vi hver dag spiste udenfor på nogle af øens mange hyggelige spisesteder.