:

Hvor skal man drikke vin i København?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor skal man drikke vin i København?
 2. Hvor meget vin må man drikke for at køre?
 3. Hvor skal man drikke drinks i København?
 4. Kan man drikke 2 øl og køre bil?
 5. Er det ulovligt at spise mens man kører bil?
 6. Hvor mange bar er der i København?
 7. Hvad koster en drink i København?
 8. Hvor lang tid tager det at forbrænde 6 genstande?
 9. Er det ulovligt at køre bil uden sko?
 10. Kan man få en bøde for at køre med en hånd på rattet?
 11. Hvad skal man bare se i København?
 12. Hvad koster en gin og tonic på en bar?
 13. Kan man have en promille på 5?
 14. Er man ædru efter 12 timer?
 15. Er det ulovligt at køre bil nøgen?

Hvor skal man drikke vin i København?

Derfor har vi herunder samlet 8 af vores favoritter i København, som du kan lade dig inspirere af.

1. Pompette På en stille sidegade til Nørrebrogade, i smørhullet på Møllegade, finder du Nørrebros nok mest fotograferede vinbar Pompette. Dette skyldes stedets hyggelige facade med markiser, franske caféborde, flettede stole og en altoverskyggende parisisk stemning. Pompette er en vinbar (og forhandler), der udelukkende gør sig i naturlige vine med priser, som alle kan være med på.

Adresse: Møllegade 3, 2200 København N. Åbningstider: Alle ugens dage 12.00-24.00

Hvor meget vin må man drikke for at køre?

Du vælger et tidspunkt på tidslinjen, hvor du starter med at indtage alkohol. Herefter angiver du, hvor meget du har drukket af forskellige typer drikkevarer. Du har mulighed for at angive flere tidspunkter, hvis du har drukket flere genstande over flere timer, hvor du så for hvert tidsrum angiver antal genstande. Nedenfor ser du herefter resultatet og udviklingen af din promille over tid.

Hvor skal man drikke drinks i København?

 • Mænd: Antal genstande x 12 : (kropsvægt i kg x 0,68) = promille

 • Kvinder: Antal genstande x 12 : (kropsvægt i kg x 0,55) = promille

Det betyder eksempelvis, at en mand på 70 kilo, der drikker to genstande får en promille på 0,50, mens en kvinde på 65 kilo efter to genstande får en promille på 0,67.

Hos Rådet for Sikker Trafik understreger administrerende direktør Mogens Kjærgaard Møller dog, at kan man slet ikke bruge den regnemetode til noget, hvis det handler om bilkørsel:

Kan man drikke 2 øl og køre bil?

 • Mænd: Antal genstande x 12 : (kropsvægt i kg x 0,68) = promille

 • Kvinder: Antal genstande x 12 : (kropsvægt i kg x 0,55) = promille

Det betyder eksempelvis, at en mand på 70 kilo, der drikker to genstande får en promille på 0,50, mens en kvinde på 65 kilo efter to genstande får en promille på 0,67.

Hos Rådet for Sikker Trafik understreger administrerende direktør Mogens Kjærgaard Møller dog, at kan man slet ikke bruge den regnemetode til noget, hvis det handler om bilkørsel:

Er det ulovligt at spise mens man kører bil?

Men hvad må man egentlig, når man kører bil?

For færdselsloven er fyldt med gråzoner, når det kommer til uopmærksom kørsel, forklarer Erik Mather.

- Jeg kan nævne mange eksempler, vi har set i det daglige. Men det handler om at spise, drikke, stille på radioen vende hovedet, tale med andre, skælde ud på børnene på bagsædet. Listen er næsten uendelig. Men hvis en af alle de her ting er årsag til uheld kan medføre straf. Men der er ikke direkte lovgivning imod det.

Hvor mange bar er der i København?

Culture Box er Danmarks regionale spillested for elektronisk musik og en af landets mest prominente natklubber.

I weekender og på helligdage har natklubben altid et solidt line-up af internationale og ...

Werkstatt på Refshaleøen er Reffens samlingssted for kultur, events og musik. Regelmæssigt omdannes de gamle industri lokaler også til en natklub, når der afholdes fester til langt ud på natten

Da baren Jolene åbnede i 2007, blev den øjeblikkeligt en larmende succes. Så larmende, at baren måtte lukke efter bare fire måneder på grund af naboklager.

Hvad koster en drink i København?

Stemningsfuld musik, iskolde drinks og smagfulde cocktails – København vrimler med fantastiske cocktailbarer. Vi guider til de mest interessante her, der i den grad er værd at besøge.

København har i mange år været kendt for sine utrolige smage – dog mest på den gastronomiske front. Men noget tyder på, at madscenens opblomstring er nået videre til de flydende varer, hvor flere og flere nytænkende cocktailbarer dukker op i det københavnske byliv.

Fælles for dem er, at de dunkle lokaler danner rammen for innovative smagsvariationer, ekstravagante serveringsmetoder og den helt rigtige balance mellem afslappet stemning og sofistikerede smagsoplevelser.

Hvor lang tid tager det at forbrænde 6 genstande?

En genstand svarer cirka til henholdsvis 12 cl vin, 8 cl hedvin, 33 cl almindelig øl, 16-26 cl stærk øl eller til 4 cl spiritus.

Er du en kvinde, der vejer 65 kilo, forbrænder du en genstand på cirka 1 time og 45 minutter. Det tager samtidig cirka 45 minutter før forbrændingen overhovedet går i gang. Det oplyser Sikker Trafik.

Det betyder, at har du indtaget for eksempel ni genstande, så tager det cirka 16 timer, før din promille igen er på nul. Har du drukket ni genstande over en periode på syv timer, har du forbrændt fire af genstandene og har derfor stadig fem genstande i blodet.

Er det ulovligt at køre bil uden sko?

Før vi dykker dybere ned i reglerne, lad os se på, hvorfor mange mennesker vælger at køre i klipklapper. For det første er klipklapper lette at tage på og af, hvilket gør dem til et praktisk valg, når man skal ind og ud af bilen hurtigt. Derudover er de luftige og åbne design af klipklapper ideelle til at holde fødderne kølige i varmt vejr. Men selvom de kan være bekvemme, er det vigtigt at forstå de potentielle risici ved at køre i klipklapper.

At køre i klipklapper kan udgøre visse sikkerhedsrisici. Fordi klipklapper normalt ikke fastgøres sikkert til fødderne som almindelige sko, kan de nemt glide af eller forstyrre fodkontakten med pedalerne i bilen. Dette kan føre til et tab af kontrol over køretøjet, især i tilfælde af pludselige opbremsninger eller skarpe sving. Derudover kan klipklapper begrænse føddernes bevægelse, hvilket kan gøre det sværere at reagere hurtigt i nødsituationer.

Kan man få en bøde for at køre med en hånd på rattet?

Har du fået en bøde – f.eks. i udlandet – du ikke forstår, eller ikke mener er korrekt, så husk, at du som medlem kan kontakte FDMs juridiske medlemsrådgivning.

Hvad skal man bare se i København?

Disse placeringer bestemmes af anmeldelser fra rejsende – vi tager højde for anmeldelsernes kvalitet, kvantitet, offentliggørelsestidspunkt og regelmæssighed samt antallet af sidevisninger over tid.

Hvad koster en gin og tonic på en bar?

Det er den skinbarlige sandhed, når jeg siger at forberedelserne til “Gin & Tonic Pop Up Bar – Havefest Edition” d. 10. & 11. Nov. er i fuld gang. Der er damp i maskinrummet og én af favoritopgaverne er ved at være på plads: udarbejdelsen af et pirrende Gin-&-Tonic-menukort!

Det er ingen hemmelighed, at den her opgave kommer ind som en mine klare favoritter – kun overgået af dagene, hvor I kommer og vi sammen holder Gin & Tonic Fest! Altså d. 10. & 11. Nov.

Kan man have en promille på 5?

Det er eksempelvis en almindelig øl på 33 cl og et glas rødvin på 12 cl. Mens en guldøl på 33 cl er 1 1/4 genstand.

Men må du så sætte dig bag rattet, hvis du først sover branderten ud? Måske - men det er langt fra sikkert, at alkoholen er så langt ude af dit system, at din promille efter en heftig aften igen er krøbet under de lovlige 0,5. Det hele handler om tid. Desuden tager det 45 minutter, fra du begynder at drikke, til leveren overhovedet går i gang med forbrændingen af alkoholen.

Er man ædru efter 12 timer?

Rigtig mange danskere kører bil dagen derpå, selvom de er i tvivl om, hvorvidt deres promille stadig er for høj. Men der er god grund til at være forsigtig, for der går nemlig overraskende lang tid, før de kolde dråber er ude af kroppen igen.

Sæsonen for julefrokoster er skudt i gang, og heldigvis er langt de fleste fornuftige nok til at lade bilen stå derhjemme, hvis der skal alkohol i blodet. Til gengæld kniber det lidt med at have styr på, hvornår man kan køre til bageren morgen efter. I en undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden blandt 860 bilister, svarer 15 procent af de adspurgte, at de inden for det seneste år har kørt bil dagen efter en våd aften, selvom de var i tvivl om, hvorvidt deres stadig promille var for høj. Nogle har endda gjort det flere gange.

Er det ulovligt at køre bil nøgen?

Steffen Ø Helt nyt medlem Indlæg: 11 Tilmeldt: 26. jun 2008, 17:24 Geografisk region: Nordjylland VCDS ejer: Nej Has thanked: 0 Been thanked: 0

Nogen der ved om det er lovligt at køre topløs i en bil mand/kvinde???