:

Kan man gå til krea?

Indholdsfortegnelse:

  1. Kan man gå til krea?
  2. Hvad skal jeg lave af kreative ting?
  3. Kan man gå til syning?
  4. Hvad skal min nye hobby være?
  5. Hvad kan man lave som to personer?
  6. Hvor kan jeg lære at sy?
  7. Hvad skal man bruge til at sy?
  8. Hvilke kreative ting kan jeg lave?
  9. Hvad kan man lave i 2023?
  10. Hvad kan man lave når man ingen penge har?
  11. Hvad kan man lave af hyggelige ting?
  12. Er det svært at lære at sy?
  13. Hvad betyder overlock?
  14. Hvad er det nemmeste at sy?
  15. Hvordan finder jeg en hobby?

Kan man gå til krea?

Børnemuseet er samlingsstedet for børnefamilier, der søger hyggelige stunder og kreative oplevelser sammen.

Det er især de 3-12-årige, som nyder at besøge os, men vores univers er for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Stemningen er uhøjtidelig og inviterer til nærvær  – uanset om I besøger os for at prøve vores kreative værksteder, deltage i kurser, holde børnefødselsdag eller blot for den gode kop kaffe i vores cupcake-café. 

Hver onsdag er en hyldest til bedsteforældrene, der kan komme forbi og hygge med deres børnebørn. Bedsteforældrene betaler ikke entré hver onsdag.

Hvad skal jeg lave af kreative ting?

Det behøver ikke at være så svært. Hér finder du inspiration og idéer til nemme krea-projekter for børn. Det bedste er, at med lidt fantasi kan børnene lave rigtig mange sjove og kreative ting. En toiletrulle, lidt papir, lim og et par rulleøjne kan blive til en sjov filur. Et stykke træ, glitter og piberensere kan forvandles til et fabeldyr og lidt ler eller modellervoks kan trylles om til en smart nøglering, sjov pynt til blyanten eller en fin blomst til hårspændet. De voksne kan også være med. Saml familien og brug et par timer på at male sten, eller lave flotte motiver på krukker (pouring paint), som I kan pynte med både inde og ude. Det vigtigste er, at I sammen slipper fantasien og kreativiteten løs – og at I har det sjovt, naturligvis!

Kan man gå til syning?

Hvis du mangler ideer eller inspiration i hverdagen eller har du bare svært ved at finde tøj der passer, kunne det mÃ¥ske være noget for dig. Du kan altid komme ned i butikken og besøge syskolen sÃ¥ du ved selvsyn, kan fÃ¥ et glimt af vores inspirationslystne elever og vores meget motiverende undervisere (Betina, Birgit, Charlotte og Sanne) Læs mere

Du finder undervisning i både fysiske kurser og live onlinekurser. Vi underviser på flere niveauer fra begyndere til øvede, afhængig af den enkelte kursist, men altid med en høj faglighed i fokus

Hvad skal min nye hobby være?

Arbejde, familie og sociale arrangementer er ikke nok til at få tid til dig selv og beskæftige dig med noget, som kan give dig mening og ekstra glæde.

Der kan findes en fritidsbeskæftigelse, uanset hvilke interesser du har, og uanset hvilken type livsstil du har.

Først og fremmest skal du vælge ny fritidsbeskæftigelse efter, om du ønsker fordybelsestid for dig selv, eller om du tanker bedst op ved at være i selskab med andre. Der findes masser af aktiviteter, som kan tilpasses begge ønsker.

Derudover skal du vælge interesse efter, hvor du finder ro og adspredelse. Dette kan både være derhjemme, og det kan være på fysisk afstand fra de hjemlige omgivelser som i naturen eller en klub.

En hobby behøver langt fra være afhængig af medlemskab. Der findes masser af aktiviteter, som er baseret på en fælles interesse, som en flok kammerater nyder, eller som kan være på eget initiativ.

Hvad kan man lave som to personer?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvor kan jeg lære at sy?

Syning er det håndværk, hvor man sætter stoffer sammen ved hjælp af sting, der skabes af en nål i tråden. Inden for tekstilkunsten er syning en af de ældste, da den opstod i bondestenalderen, endnu før man spandt garn eller stof. I det meste af menneskehedens historie blev syning udført i hånden, og det var først i det 19. århundrede, at det blev automatiseret med skabelsen af symaskinen.

Professionelle syersker findes i industrier som f.eks. high-end modebranchen. Fin håndsyning er et af de vigtigste kendetegn ved hot couture, skræddersyning og skrædderi. Syning kan også betragtes som en kunstform. Syning er som de fleste andre ting blevet mere udførligt med årene.

Hvad skal man bruge til at sy?

En, der er unik, sidder godt og har et look efter din smag? Men som nybegynder ser du måske en DIY-kjole som et liiidt uoverskueligt projekt?

En, der er unik, sidder godt og har et look efter din smag? Men som nybegynder ser du måske en DIY-kjole som et liiidt uoverskueligt projekt?

  • Vælg den rigtige metervare til din kjole
    • Sådan kommer du i gang med at sy en kjole
    • Vælg den rigtige metervare til din kjole
    • Derfor skal du bruge vlies til din sy-selv-kjole
  • Vælg det rigtige symønster til din kjole
    • Hvilke kjoler kan jeg sy?
    • Symønstre til stof med eller uden stretch
    • Skal jeg bruge ekstra stof?
    • Hvilken størrelse skal jeg vælge, når jeg selv syr min kjole?
    • Hvilket snit skal jeg vælge?
  • Om du vælger stof eller symønster først er helt op til dig.

    Men når du skal spotte metervaren til din DIY-kjole, er der dog flere ting, som er gode at overveje:

    Hvilke kreative ting kan jeg lave?

    10.1 Bruke kreative prinsipper

    I dette kapitlet skal vi se på en del konkrete eksempler på hvordan vi kan anvende de kreative prinsippene i undervisningen. Noen ganger er det beste å bruke de kreative arbeidsmetodene direkte. Vi kan for eksempel bruke hele CPS eller deler av denne.

    Hvad kan man lave i 2023?

    Er du landet her, fordi du søger rigtig gode ideer til Blå Mandag og fede aktiviteter? Så læs blot videre.

    Her får du en lang række guldkorn til, hvad dig og klassekammeraterne kan kaste jer ud i på en dag, som I helst aldrig skal glemme. For det er bare en særlig tid i dit liv, hvor du skal opleve nogle fede ting med gutterne og veninderne.

    Tivoli Friheden i Århus, paintball, bowling, klatring i klatrepark, Tivoli i København, lasergame og måske en tur i en biograf, hvor I kan nyde en film. I kan også slutte aftenen af med en fed fest på diskotek med masser af sodavand til de tørstige efter en lang og begivenhedsrig dag.

    Hvad kan man lave når man ingen penge har?

    Hvis du sidder og keder dig, så har vi helt sikkert en masse ting, du kan give dig til. Faktisk har vi lige nu samlet 100 ideer til hvad du kan lave. Mange af tingene kan du lave alene, nogle af dem er sjovere at lave med kæresten eller vennerne. Men hvis du når hele listen igennem, så er du næsten garanteret at have fundet på noget at lave. Så gør dig klar til at blive inspireret!

    Hvis du leder efter specifikke begivenheder som foregår lige nu i København, så skal du måske hoppe ind på TripAdvisor eller lign. Men hvis du leder efter noget mere generelt du kan give dig til i København, så har vi helt sikkert noget lige for dig. I København har du adgang til en masse spændende butikker, frisører, biografer, restauranter og meget meget mere. Derfor er vi næsten sikre på, at du med udgangspunkt i vores ovenstående liste, kan finde noget at give dig til i København. Så hvis du sidder derhjemme og tænker 'Hmm.. Hvad skal jeg lave i København?' så skal vores liste nok hjælpe dig videre i processen. Synes du der mangler noget på listen, som er specifikt gældende for KBH? Så send os en mail, så tilføjer vi det gerne for dig!

    Hvad kan man lave af hyggelige ting?

    Tag ungerne med i køkkenet og accepter, at alting tager lidt længere tid med små kokke i forklæderene. Lad dem hjælpe med til madlavningen og borddækningen, eller lad dem bage en lækker, velduftende eftermiddagskage, hvis de er store nok til at arbejde på egen hånd, og saml jer om spisebordet til en sød stund.

    Forbered en skæg lille skattejagt derhjemme - børnene vil leve sig helt ind i mysteriet. Måske skal ungerne sendes rundt i hele huset efter poster, løse en gåde eller quizze om deres yndlingsdyr. Skatten kan være alt fra en pose slik til nyt modellervoks eller en fin bog.

    Ryd spisebordet og find lim, pailetter, pap, piberensere, glimmere, karton og meget mere frem. Så er det bare op til ungerne at vælge, om der skal produceres Halloween-pynt, påklædningsdukker, fisk, robotter eller noget helt femte. Lad fantasien flyde!

    Er det svært at lære at sy?

    Inspiration til små og nemme _projekterEfter jeg er begyndt at dele mere og mere af mine små og store syprojekter henne på Instagram, har jeg fået et par henvendelser fra søde følgere, der gerne vil kaste sig ud i samme eventyr. De fleste oplever den samme udfordring, som jeg selv gjorde, da jeg bare “drømte om at kunne sy” for det store spørgsmål er jo, hvor pokker skal man starte?

    Jeg har selvfølgelig ikke en entydig opskrift og sådan en proces, kan være individuel. Alligvel har jeg gjort mig nok erfaring til at kunne dele ud af den. Derfor har jeg samlet alle mine bedste tips og tricks, til de af jer, som gerne vil lære at sy.

    Hvad betyder overlock?

    Gør det selv - diverse Alt andet end bæredimser. Sy, male, bygge, samle, tegne, udhugge el.a. - det skal bare være selvgjort. Ingen fremvisning af forhandlervarer el.lign.

    nulletrold

    Hvad er det nemmeste at sy?

    Inspiration til små og nemme _projekterEfter jeg er begyndt at dele mere og mere af mine små og store syprojekter henne på Instagram, har jeg fået et par henvendelser fra søde følgere, der gerne vil kaste sig ud i samme eventyr. De fleste oplever den samme udfordring, som jeg selv gjorde, da jeg bare “drømte om at kunne sy” for det store spørgsmål er jo, hvor pokker skal man starte?

    Jeg har selvfølgelig ikke en entydig opskrift og sådan en proces, kan være individuel. Alligvel har jeg gjort mig nok erfaring til at kunne dele ud af den. Derfor har jeg samlet alle mine bedste tips og tricks, til de af jer, som gerne vil lære at sy.

    Hvordan finder jeg en hobby?

    Find ud af hvad der passer til dig

    Når man har lavet en liste over aktiviteter, kan man begynde at undersøge hvilke af dem, der passer bedst til en. Det kan være en god idé at snakke med andre, der dyrker samme hobby, eller at læse nogle artikler om emnet. På den måde kan man få et bedre indblik i, hvad der kræves for at dyrke hobbyen, og om det er noget for en selv.