:

Hvor kan man se fodbold i KBH?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor kan man se fodbold i KBH?
 2. Hvor kan man se landskamp i KBH?
 3. Hvor kan man se VM i KBH?
 4. Hvor kan man spise og se fodbold?
 5. Hvor kan man se landskamp i dag?
 6. Hvor kan vi se fodbold i dag?
 7. Hvad tid spiller Danmark landskamp i dag?
 8. Kan man se VM gratis?
 9. Hvor kan man se VM på bar?
 10. Hvor kan man se fodboldkamp i dag?
 11. Hvor kan man se landskampen i dag?
 12. Hvad tid skal landsholdet spille i aften?
 13. Hvor er der fodbold i aften?
 14. Kan man se fodbold på tv2 Sport?
 15. Hvor kan man se landskamp i aften?

Hvor kan man se fodbold i KBH?

Hos Bidtafbold.dk elsker vi at gå ud på en sportsbar og se en god fodboldkamp. Vi kan selvfølgelig også sagtens overtales til at se kampen derhjemme via en streamingtjeneste, men at gå på bar med sine gutter og gutinder, se en fodboldkamp og nyde et par øl, er efter vores mening en af de bedste måder at være social på. Uanset om dit hold af venner holder med det samme hold som dig, så vil vi påstå at de fleste kan nikke genkendende til disse events.

Vi vil naturligvis gerne give andre fodboldfans samme oplevelese, da fællesskabsfølelsen ved at se en fodboldkamp bestemt er værd at bruge tid på. Derfor har vi på denne side lavet en liste over de sportsbarer i København, Aarhus og Odense, som vi kender til.

OBS! Listen skal ikke ses som et fuldkomment billede af markedet, og vil løbende blive opdateret. Er du ejer eller stamgæst på en bar, som ikke er at finde på listen, er du mere end velkommen til at sende os en mail, og vi vil få din bar tilføjet hurtigst muligt. Selvom din bar ikke ligger i de byer, som er nævnt herunder, er du stadig mere end velkommen til at sende os en mail på [email protected].

Hvor kan man se landskamp i KBH?

Vi forsøger så vidt muligt at informere om åbningstider og prisen for en øl, men det er ikke alle sportsbarer i København, der har en hjemmeside, og derfor er disse informationer ikke altid tilgængelige.

For at gøre priserne på øl sammenlignlige, så har vi brugt prisen på en fadøl på 40 cl.

Hvor kan man se VM i KBH?

Sommeren står endnu en gang for døren, og i år betyder det samtidig VM i fodbold. Den gode fodbold betyder dog ikke nødvendigvis, at man skal parkere sig på sofaen hele sommeren.

København tilbyder nemlig masser af gode alternativer, sÃ¥ man kan kombinere fodbold i verdensklasse med socialt samvær og hygge. 

Hvor kan man spise og se fodbold?

Panenka er en sportsbar i tre etager, men der er meget mere til stedet end bar. Det er nemlig også en gastropub, hvor du kan spise hjemmelavet og moderne pubmad til ud på natten. Den ligger som mange af de andre sportsbarer i Frederiksgade. Lokalerne er nybyggede, og der er plads til omkring 250 gæster! Her kan du være sikker på øl i glasset og sport på de store skærme. Udover øl og bold er der sågar shuffleboards og livemusik.

Et eksempel på, hvad du kan bestille på Panenka er deres egen udgave af en cowboytoast. Brødet er surdejsbrød, og bøffen er saftig med bløde løg. Baren serverer god mad uden så mange fine fornemmelser og til en pris, som de fleste vil betale. En stor del af retterne får du nemlig til mellem 90 og 125 kr.!

Der er 24 forskellige ølhaner at vælge imellem hos Panenka. Medarbejderne vil gerne fortælle om de forskellige øl og er altid klar til en snak om aftenens kamp. Derudover kan du også finde både cocktails og soft-drinks på menukortet.

Hvor kan man se landskamp i dag?

I Danmark er det Viasat – ejet af NENT Group – der har rettighederne til at vise de engelske Premier League-kampe. Kampene er fordelt på kanalerne TV3+, TV3 Max og See. Kampene er fordelt således, at TV3+ og TV3 Max tilsammen viser 116 kampe, og 116 andre kampe vises på See.

Alle disse 232 kampe plus de øvrige kampe vises på Viaplay Total, som er Viaplays streamingpakke, der inkluderer sport. Premier League består af i alt 380 kampe.

Hvor kan vi se fodbold i dag?

 • 15. sep 19:00

  Viborg FF

  FC Midtjylland

  3F Superliga

 • 15. sep 20:30

  Bayern München

  Bayer Leverkusen

  Bundesliga

 • 15. sep 21:00

  Rayo Vallecano

  Deportivo Alaves

  La Liga

Hvad tid spiller Danmark landskamp i dag?

Landskampen er et samarbejde mellem DR og flere danske sportsforbund om at vise landskampe fra holdenes faste hjemmebaner rundt om i Danmark. Landskampene sendes på DRTV. Følgende sportsgrene er en del af Landskampen: Floorball (Frederikshavn), Futsal (Aarhus), Volleyball (Slagelse), Bordtennis (Roskilde) og Boksning (Vejle).

Kan man se VM gratis?

I Sverige så delar två tjänster på rättigheterna för att visa fotbolls VM 2022. Både SVT och CMore har köpt rättigheter för samtliga matcher.

Det innebär att du kommer att kunna streama fotbolls VM 2022 hos både SVTPlay och CMore. De har delat upp matcherna – så att ungefär hälften sänds via SVT, och andra hälften på Cmore.

Hos SVTPlay är alla VM 2022 streams gratis. Det krävs heller inget konto eller abonnemang för att se fotboll från världsmästerskapet. Du kan bara surfa in på deras hemsida för att starta sändningen av matchen. Notera dock att detta endast gäller för dig som befinner dig inom Sverige. ’

Om du föredrar att titta på fotbolls VM på TV så är det självklart möjligt. Under mästerskapet så är det framför allt tre olika kanaler som kommer att visa VM 2022 på TV.

Rättigheterna är likt som vid live streaming – uppdelade mellan CMore och SVT. Det innebär att hälften av matcherna kommer att sändas på TV-kanaler från SVT. Resterande matcher kommer att sändas på TV4.

Det kommer bli viktigt att följa TV tablå för VM 2022. Där kommer du att kunna följa vilken TV kanal som visar den match som du allra helst vill se.

Hvor kan man se VM på bar?

Hvis du ønsker at søge om tilladelse til at fremvise begivenheder sendt på TV 2 offentligt, kan du benytte nedenstående formular til at kontakte os.

I forbindelse med Tour de France 2023 giver TV 2 kun tilladelse til offentlig visning, hvis man som pub, bar eller restaurant har købt rettigheden til offentlig visning hos TV 2s samarbejdspartner Viaplay Group (der kan kontaktes på telefonnummer 77 30 55 40), og så længe den offentlige visning er inden for virksomhedens almindelige forretningsgang, og der ikke er yderligere kommercielle aktiviteter i forbindelse med eventet (fx entre eller sponsoraktiviteter). Derudover giver TV 2 ikke tilladelser til offentlig visning af Tour de France 2023.

Hvor kan man se fodboldkamp i dag?

Jan Carlsen er tidligere dommerobservatør og en af Europas mest velansete fortolkere af fodboldloven. Hver uge behandler Jan Carlsen et aktuelt emne i Tipsbladet og deler ud af sin store ekspertise...

Hvor kan man se landskampen i dag?

AUnderholdning3 sesonger / 40 episoderNorge

Rivaliseringen mellom Norge og Sverige har pågått siden 1905 og vel så det. I «Landskampen» møtes de fremste av norske og svenske vinteridrettshelter til kamp. Både aktive og avgåtte stjerner deltar, og øvelsene er knalltøffe!

Hvad tid skal landsholdet spille i aften?

Vi har samlet alle kommende landskampe for både herre- og kvindelandsholdet, samt U21-herrelandsholdet. Kampprogrammet er altid 100% opdateret.

De danske fodboldlandshold har gennem de seneste år været meget succesfulde og interessen er fortsat stigende for landeholdene. Og der er ikke længere kun tale om A-landsholdet for herre, som ellers historisk set har tiltrukket den største interesse. Gennem de seneste år er også U21-landholdet på herre-siden blevet populært at følge – især efter nogle succesfulde slutrunder til EM og OL. Derudover har kvindelandsholdet får en stor opblomstring og medieinteresse, som er langt større end for 10-15 år siden.

Hvor er der fodbold i aften?

Fodbold i TV er noget, du ikke kan gå glip af, og som verdens mest populære sport anslås det, at cirka 3,5 milliarder mennesker følger sporten

Fodbold er Danmarks national sport og det danske herre-fodboldlandshold repræsenterer Danmark i internationale fodboldturneringer og er styret af fodboldforbundet DBU.

Danmark er et lille land i fodboldregi, men har formået at være konkurrencedygtig i internationale turneringer. Den store Triumf ved EM i Sverige i 1992 markerede klart holdets største sejr, idet holdet besejrede de forsvarende mestre Holland i semifinalen og verdensmestrene Tyskland i finalen.

I november 2006 nominerede DBU otte danske landsholdsspillere til prisen "Bedste danske fodboldspiller gennem tiderne". De nominerede spillere var Morten Olsen, Henning Jensen, Allan Simonsen, Preben Elkjær, Michael Laudrup, Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Jon Dahl Tomasson.

Vinderen af prisen blev udpeget ved en offentlig afstemning arrangeret af TV2, som endte med Michael Laudrup som en klar vinder med 58 % af stemmerne.

Kan man se fodbold på tv2 Sport?

 • 15. sep 19:00

  Viborg FF

  FC Midtjylland

  3F Superliga

 • 15. sep 20:30

  Bayern München

  Bayer Leverkusen

  Bundesliga

 • 15. sep 21:00

  Rayo Vallecano

  Deportivo Alaves

  La Liga

Hvor kan man se landskamp i aften?

Siden det skuffende nederlag i playoff-kampene imod Sverige forud for EM i 2016, så har Danmark leveret nogle fremragende resultater.

Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson fik ikke den bedste start som trænerteam, hvor de blandt andet skulle finde den rette opstilling.

Selvom det virkede oplagt at spille 3-5-2 grundet de mange dygtige midterforsvarere, så gik de hurtigt over i en 4-3-3.