:

Hvad er den største koncert i Danmark?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er den største koncert i Danmark?
 2. Hvad er den største koncert nogensinde?
 3. Hvor mange mennesker var der til Rammstein koncert?
 4. Hvor stor er Rammsteins scene?
 5. Hvad er størst boxen eller Royal Arena?
 6. Hvem har spillet den største koncert?
 7. Hvor mange lastbiler til Rammstein?
 8. Hvor mange mennesker var der til Grøn koncert?
 9. Hvor meget tjener Rammstein på en koncert?
 10. Hvad betyder ordet Rammstein på dansk?
 11. Hvor mange kan være i Royal Arena koncert?
 12. Hvor mange mennesker kan der være i Royal Arena til koncert?
 13. Hvor mange koncerter har Ed Sheeran spillet i Danmark?
 14. Hvor mange mennesker er der til Grøn koncert?
 15. Hvor er Grøn koncert størst?

Hvad er den største koncert i Danmark?

Det er der selvfølgelig flere årsager til. Og de spiller sammen om og danner rygraden for denne her ekstremt beundringsværdige bedrift.

For det første er der det åbenlyse: Kvaliteten af musikken og selve ideen om The Minds of 99.

De sitrende postpunk-hymner, man næsten brænder sig på. De svulstige ballader, der får lytteren til at kigge indad i selvransagelsens tegn og udad med et undrende og skarpt blik på det moderne liv.

Hvad er den største koncert nogensinde?

Koncertoplevelser kan være utroligt mindeværdige og have stor indflydelse på ens liv. De kan give en følelse af fællesskab, glæde og begejstring, som kan vare ved i lang tid efter koncerten er slut. Der har gennem tiden været mange fantastiske koncerter, som har sat sig fast i folks erindringer og har inspireret generationer af musikelskere. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de største koncertoplevelser i historien, og hvordan de har påvirket både publikum og musikbranchen som helhed. Vi vil se på både rockkoncerter, popkoncerter og musikfestivaler, og fokusere på de mest mindeværdige og ikoniske øjeblikke fra disse begivenheder. Så læn dig tilbage og tag med på en rejse gennem tidens største koncertoplevelser.

Hvor mange mennesker var der til Rammstein koncert?

Arbejdet med at gøre klar til Rammsteins koncerter i weekenden har været i gang i flere dage. Det er et kæmpestort maskineri, der er i gang på Dyrskuepladsen.

Dyrskuepladsen: Det er et byggeri af de helt store, der i øjeblikket er i gang på Dyrskuepladsen. For når det tyske metalband Rammstein lægger vejen forbi, er alting bare større.

Hvor stor er Rammsteins scene?

Det tager flere hundrede mennesker syv dage at bygge Rammsteins scene op. Ikke færre end 70 lastbiler er kommet rullende og har efter et sindrigt system leveret grej inde på stadion, hvor plænen har været belagt med jernplader.

Hvad er størst boxen eller Royal Arena?

For bare 10 år siden var der ikke mange muligheder for store indendørs arrangementer i Danmark. Men i dag ser det anderledes ud. Her tager vi et kig på fire af de største danske sports- og multi-arenaer.

Da man i 2000 konstruerede et skydetag til Parken i København, blev der for første gang mulighed for at afholde store stadionkoncerter og andre arrangementer i tørvejr – hele året rundt. Taget var første gang i brug, da det internationale Melodi Grand Prix blev afviklet i København i 2001. Taget kostede 110 millioner og kan åbnes og lukkes på 20 minutter. Danmarks nationalarena skal også tages i brug ved sommerens EM-slutrunde, og det kan du læse mere om hos Unibet Euro 2020!

Hvem har spillet den største koncert?

KURIOSITETER

Der er koncerter i musikhistorien, der er blevet legendariske begivenheder takket være offentlighedens enorme tilstedeværelse, betalende eller ej.

Hvor mange lastbiler til Rammstein?

Borgmester Kenneth Muhs (V) har op til forliget udtalt, at der er tale om engangsbeløb til de pågældende events i modsætning til budgetbesparelserne, og at der er tale om events, der vil tilgodese Nyborg.

Grundlæggende mener Kenneth Muhs, at der er tale om et godt forlig, hvor det er lykkedes at fjerne flere af de foreslåede besparelser samt herudover kunne investere i at understøtte velfærd, service og udvikling.

- Det har været magtpåliggende, at vi har kunnet sikre velfærden bedst muligt i den opgave, vi har stået med. Samtidigt fastholdes vores gældfrihed, ligesom vi med den indgåede budgetaftale udbygger den årlige likviditet og dermed robusthed i kommunens budget, siger Kenneth Muhs i en pressemeddelelse.

Hvor mange mennesker var der til Grøn koncert?

Benjamin Hav og Muskelsvindfonden kickstarter en turné rundt på de danske ungdomsuddannelser med projektet ‘Pærfekt Croquis’, som skal sætte perfekthedskulturen på dagsordenen.

Hvor meget tjener Rammstein på en koncert?

Millionerne ruller det næste par måneder i det danske koncertland. Supernavne som AC/DC, Bruce Springsteen, Paul McCartney og Beyoncé er på vej til de største danske arenaer.

Ligesom Neil Young, Red Hot Chili Peppers, Rammstein og Rihanna er på vej til festivalerne.

Hvad betyder ordet Rammstein på dansk?

Liebe Ist Für Alle Da (pronunciado ; «El amor está ahí para todos» en alemán) es el sexto álbum de estudio de la banda alemana de metal industrial Rammstein.

Liebe Ist Für Alle Da (Tysk: "Kærlighed er for alle der"/"Kærlighed er der for alle") er det sjette album udgivet af det tyske metal-band Rammstein, der udgives i Danmark den 19. oktober 2009.

Hvor mange kan være i Royal Arena koncert?

 • ^ Silas Bay Nielsen (28. januar 2017). «Danmarks nye superarena bliver indviet i dag: Den er skabt til den gode lyd». DR. Besøkt 29. januar 2017.
 • ^ KARSTEN R.S. IFVERSEN (28. januar 2017). «Ørestad har fået en elegant salatskål til store koncerter». Politiken. Besøkt 29. januar 2017.
 • Hvor mange mennesker kan der være i Royal Arena til koncert?

  I tilknytning til arenaen ser Peter Sørensen for sig, at der skal være en udendørs koncertplads med plads til 50.000 tilskuere og derudover meget gerne "Danmarks største udendørs street sport-miljø".

  - Jeg tillader mig at drømme stort, men jeg kan også samtidig sige, at det er en drøm, der kan realiseres, også uden at det rammer velfærden og den øvrige kultur i Horsens. Det kan realiseres, hvis det er det, man vil, konstaterer han.

  - Hvis man ikke vil, er det også i orden, men så man også anerkende, at vi ikke kan fortsætte den udvikling på kulturområdet, der i 20 år har givet os så mange store successer, og som har været grobund for så meget andet godt i byen, siger Peter Sørensen.

  Hvor mange koncerter har Ed Sheeran spillet i Danmark?

  I øjeblikket laver Banedanmark desuden sporarbejde flere steder på det danske jernbanenet. Derfor kan det være en god idé at tjekke Rejseplanen, inden man skal afsted.

  »Den normale køreplan er i visse tilfælde sat ud af kraft, da Banedanmark arbejder her i sommerferien. Det gør de, fordi der er færre pendlere i denne periode,« siger Tony Bispeskov.

  Hvordan kommer sporarbejdet til at påvirke togtrafikken i forhold til koncerterne?

  Hvor mange mennesker er der til Grøn koncert?

  Senere på dagen var besøgstallet optalt. 12.500 deltog i Grøn i Esbjerg. Det placerer Esbjerg på jumbopladsen blandt dette års grønne koncerter, men Nikolai Milman er alligevel tilfreds.

  - Vi er kommet over 12.000, så jeg er glad, også fordi vi har været forud i forsalget. Esbjergenserne har vist større interesse, og jeg har lige været ude og mærke stemningen, den er rigtig god. Der er en fed fest, siger han, efter at D.A.D. har givet dagens næstsidste optræden på Grøn scene.

  Flere andre steder på den grønne karavane er der i år meldt totalt udsolgt. Det har der kun været én gang i Esbjergs historie som Grøn koncertby, og det var tilbage i 2012, hvor 20.000 festede med, da Grøn Koncert fejrede sit 30 års jubilæum.

  Hvor er Grøn koncert størst?

  none id="readability-page-1" class="page">

  Roller Privacy Policy kan findes her, Skulle en deltager ønske, at disse oplysninger slettes tidligere end planlagt, kan de gøre det ved at kontakte Xjump direkte.