:

Hvad kan vi lave i Helsingør?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan vi lave i Helsingør?
  2. Hvad kan man lave med børn i Nordsjælland?
  3. Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?
  4. Hvor kan man tage hen med børn?
  5. Hvad kan man lave med børn i Helsingborg?
  6. Hvad kan man lave i Hillerød med børn?
  7. Hvad kan man lave udendørs med børn?
  8. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
  9. Hvad kan man lave med en 4 årig?
  10. Hvad kan man lave med børn udendørs?
  11. Hvad kan man lave med hele familien?
  12. Hvad skal man lave med små børn?
  13. Hvad kan man lave i Helsingborg med børn?
  14. Hvad skal man lave med en 4 årig?
  15. Hvad skal jeg lave med mine børn i dag?

Hvad kan vi lave i Helsingør?

En byvandring der starter i en unik, privat renæssance kælder fra 1590. Sid ved stearinlysets skær, nyd en forfriskning og hør historier om storhed og fald, om Kronborg, kirker, klostre og de mange dramatiske hændelser, der har gjort Helsingør og Danmark til den by og det land vi kender i dag.

Få stimuleret alle sanserne af imponerende værker hos M/S Museet for Søfart. Oplev 400 års historie, interaktive og stemningsfulde udstillinger og et fascinerende indblik i Danmarks rolle som førende søfartsnation gennem tiden. Derudover er prisvindende arkitektur rammerne for hele museet. 

Udfordre dig selv i smukke omgivelser i Havreholm Klatrepark, en spændende klatrepark, med mulighed for sjove team aktiviteter. Banerne er både for nybegyndere og rutinerede. De der ikke er til klatring, kan prøve kræfter med parkens Disc Golfbane. En unik mulighed for en sjov teambuling aktivitet.

Træd ind i Hamlets verden, på hans eget slot Kronborg. Shakespeares verdenskendte drama om Hamlet, foregår på Kronborg Slot. Gæsterne vil opleve de berømte karakterer, som de bevæger sig rundt på det mægtige renæssanceslot. Du vil ikke blot opleve karakterenes hverdagslivs, men også være vidne til deres tragiske skæbner, når de griber mod våben eller forgifter hinanden. 

Hvad kan man lave med børn i Nordsjælland?

Skal du på ferie i Nordsjælland med børn, giver Hotel Living Suites dig 10 konkrete forslag til sjove aktiviteter for hele familien. Her er noget for alle og hos Living Suites kan du parkere gratis og tage dit kæledyr med, hvis du kontakter os i forvejen. Indkøbsmuligheder har vi tæt på og da alle vores hotellejligheder er fuldtudstyrede med eget køkken, har du også mulighed for at lave din egen mad. Tjek vores praktiske og moderne hotellejligheder på vores hjemmeside, og start planlægningen.

Tæt på Living Suites ligger Eventyrskoven. Med sin beliggenhed kun en kilometer fra hotellet kan børn og voksne få sjove sanseoplevelser og en masse motion i den børnevenlige skov. Eventyret er skovens bærende element og familien kan hygge og lege, lige så længe energien er der. Måske møder I nogle af skovens eventyrlige væsner som skovalferne, kæmpen og kratheksen. Er der mere fut i de 3-10-årige, kan vi anbefale en tur gennem Tusindbensruten på Mariehøj Naturlegeplads i Gl. Holte. Her går turen gennem stendiger og græsenge, hvor I kan læse Kong Tusindbens fortællinger om tryllespidsmusen og den irgrønne Søheks på de opsatte tavler.

Hvad kan man lave af aktiviteter med børn?

Mangler du inspiration til nye aktiviteter, I kan lave sammen? Så er du kommet til det rigtige sted! Her får du en meget lang liste med forslag til sjove aktiviteter for børn og voksne.

Der er masser af sjove ting, man kan lave, både ude og hjemme. Her kommer en liste med forslag, hvor de fleste aktiviteter er gratis eller næsten gratis, så her kan alle være med.

Hvor kan man tage hen med børn?

Tag familien med til WOW PARK Skjern og oplev en dag fyldt med eventyr! Her kan både børn og voksne udforske trætoplegehuse, suse ned ad rutsjebaner og krydse hængebroer. Parken byder på sjove aktiviteter både oppe i træerne og på jorden, ideelt for alle aldre fra 2 til 102 år. Når sulten melder sig, kan I besøge den hyggelige skovcafé eller grille jeres egen mad.

Godt gemt væk i en vestjysk skov finder I denne perle, som består af et kunstmuseum uden vægge og under åben himmel. Musset fungere som en surrealistisk mellem træer og de over 80 forskellige kunstinstallationer, og kan betegnes som en hybrid mellem et kunstgalleri og en naturlegeplads.

Det populære udflugtsmål og kunstværk Den Uendelige Bro er beliggende ved Varna og Ballehage Strand syd for Aarhus. Der er masser af muligheder for aktiviteter ved kunstværket – I kan trække i badetøjet og hoppe i vandet, nyde udsigten til havet, skoven og stranden eller spadsere rundt og rundt i den evige cirkel. 

Hvad kan man lave med børn i Helsingborg?

Det er billigere at købe billetten online

Aktiviteter for børnene i Helsingborg og SkÃ¥ne. Du behøver ikke rejse langt for at nyde aktiviteter i udlandet. Bare 20 minutter væk venter eventyret. Vi har fundet forskellige aktive og børnevenlige tips til oplevelser, som kan nydes af hele familien. Uanset om I søger leg, eksotiske dyr eller ren rÃ¥hygge, sÃ¥ finder I det hele i Helsingborg.

Hvad kan man lave i Hillerød med børn?

Oplevelser og aktiviteter for børn i Nordsjælland - vi tager i mod jer med åbne arme. Det skal nemlig være sjovt, skægt, underholdende og udfordrende at være på ferie her, og måske lærer du noget nyt?

Kombinationen af leg og læring er vi rigtig gode til. Slip fantasien løs og vær ridder eller prinsesse for en dag på Frederiksborg Slot eller opdag en verden under havet på oplevelsesplatformen på havnen i Hundested.

Børn bliver taget alvorligt i Louisianas Børnehus, hvor aktiviteter i børnehøjde tager udgangspunkt i aktuelle udstillinger. Og kreativiteten får fuld skrue på Hundested Sandskulptur Festival, hvor de kan prøve kræfter med egne kunstværker.

Hvad kan man lave udendørs med børn?

På Facebook vælter det ind med forslag fra pædagoger til udendørsaktiviteter. Skrald, bildæk og alt det, naturen gemmer på. Det er nogle af de redskaber, man skal bruge til de 50 udendørslege, som er blevet delt.

Aktiviteter, der kan foregå udenfor, skal foregå udenfor. Sådan lød opfordringen fra myndighederne, da de valgte at åbne op for dele af landets skoler, fritidsordninger og daginstitutioner. Den opfordring har mange pædagoger taget til sig, og kreativiteten blomstrer rundt omkring. Insekthoteller, bowling, skyggetegning og børn, som skralddetektiver – iderigdommen er stor!

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Der er ingen grund til at kede sig, for der er masser af sjove ting, du kan tage dig til – enten alene eller sammen med familien. Læs med herunder, og find ud af, hvad du skal bruge dagen på.

Hvad kan man lave med en 4 årig?

Har du større børn, skal du lægge vejen forbi Paintball Arena på Amager. Her er mange fede aktiviteter og mange forskellige spil – også meget andet end paintball.

I kan f.eks. også dyste i klatrestafet, sumobrydning, høvdingebold eller sumostafet. Saml gerne hele familien eller dyst mod naboerne eller jeres gode venner.

Hvad kan man lave med børn udendørs?

Drømmer du også om, at du og din familie nogle gange slipper skærmene og livet bag hjemmets fire vægge og i stedet går udenfor og laver noget sammen?

Nogle gange er der langt fra tanke til handling. For hvad skal I lave? Og gider børnene overhovedet? Og hvor skal det foregå, hvis I ikke lige har en skov i baghaven eller en bil, så I kan køre til stranden.

Hvad kan man lave med hele familien?

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, sÃ¥ vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser. 

Hvad skal man lave med små børn?

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.

Hvad kan man lave i Helsingborg med børn?

Bliv på denne side af sundet og opdag alt det, den charmerende by Helsingborg har at byde på! Hyggelige vandreture i slotshaven, gyldengult sand, skandinaviske madtraditioner, dans og musik i et smukt miljø? Velkommen til Skåne når det er bedst!

Sofiero er en vidunderlig destination for hele familien med både slot og slotspark. Her lokker haverne med årstidens blomster, og på slottet får du chancen for at være i de samme haller som kongeparret, prinsesserne og prinserne engang var. I 1973 testamenterede Gustaf VI Adolf Sofiero til Helsingborg by, så alle kunne nyde dets charme og spændende historie.

I parken udenfor findes også Sofiero Slottsrestaurang, som regnes for en af de bedste restauranter i Sverige, samt slotsbutikken og Sofiero havehandel, hvor du kan købe både souvenirer, lækkerier og blomster. De små kan løbe rundt på Barnens Sofiero, hvor der er grønne områder, legeplads og labyrinter.

Hvad skal man lave med en 4 årig?

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.

Hvad skal jeg lave med mine børn i dag?

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

I Kalvehave Labyrintpark er der udendørs og underholdende aktiviteter for hele familien. I kan prøve kræfter med én af parkens mange labyrinter, hvori forskellige opgaver skal løses. Det er også muligt at udfordre hinanden i mange forskellige spil med kæmpestore brikker. Spis jeres medbragte madkurv i den hyggelige have eller køb frokosten i parkens café.

Midt i den sjællandske natur har et 45 meter højt skovtårn rejst sig – og det har en helt særlig udsigt. Bestig den 650 meter høje spiralformede rampe, der snor sig igennem trækronerne og oplev naturen på en helt unik måde. I klart vejr kan du se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og højhuset Bella Sky på Amager. Camp Adventures skovtårn er nemlig det højest tilgængelige punkt på Sjælland, så du kan se mere end 25 kilometer ud over den sjællandske natur.

Dybt under Søndermarkens grønne græs finder du Cisternerne. Det gamle vandreservoir, der fra 1859 til 1933 forsynede hovedstadens borgere med rent drikkevand, danner nu ramme om fantastiske kunstoplevelser og arrangementer. Væk alle sanserne og gå på opdagelse i det 4320 m2 store underjordiske univers med drypsten, granitvægge og labyrintiske søjlegange.

I Sagnlandet Lejre kan du på egen krop opleve, hvordan det var at leve i Danmark i gamle dage. Her finder du nemlig huse og miljøer fra både stenalder, jernalder, vinkingetid og 1800-tallet. Her kan I lære at bage brødkiks og kværne korn som jernalderbonden gjorde det eller udfordre vinkingerne i en sværduel. Det er også muligt at hilse på de små geder og lave snobrød på bål.

Møns Klint er fyldt med oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af de 128 meter høje, hvide klipper, der rejser sig over det tyrkisgrønne hav. Hvis I tager forbi GeoCenter Møns Klint kan I rejse 70 millioner år tilbage i tiden og opleve Danmarks fortid på en sjov og interaktiv måde. Hop en tur i sciencecenterets 3D-biograf eller udforsk én af deres mange interaktive udstillinger.

Sejl ud i naturen og tag børnene med på kanotur på Mølleåen og søerne nord for København. Udforsk Furesøen, hvor du kan finde små sandstrande, skovklædte kyster og udnytte de gode fiskemuligheder. Eller tag en tur ned ad den hyggelige Mølleå - I bestemmer selv, hvor mange timer I vil leje kanoen. Pak madkurven og fiskenettet til en hyggelig dag på vandet.

Ordrupgaard Kunstmuseum udvidede i 2016 med en kunstlegeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig under åben himmel. Her inviteres til leg og sanseoplevelser - formålet med kunstlegepladsen er nemlig, at værkerne skal give både børn og voksne lyst til at bruge kunsten på en ny og friere måde end i det traditionelle museumsrum. Her kan man både klatre, hoppe og løbe igennem værkerne. OBS: Lukket i vinterhalvåret.