:

Hvad koster et spaophold for 2?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster et spaophold for 2?
 2. Hvor skal man tage på spaophold?
 3. Hvad er forskellen på spa og wellness?
 4. Hvor meget koster et spaophold?
 5. Hvilket spa er bedst?
 6. Hvor gammel skal man være for at komme på spaophold?
 7. Er det sundt at gå i spabad?
 8. Hvilket Comwell hotel er bedst?
 9. Hvad skal man have med på spaophold?
 10. Hvad er forskellen på spa og boblebad?
 11. Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?
 12. Er det sundt at gå i spa?
 13. Kan man bo på hotel som 16 årig?
 14. Hvad koster en overnatning på Alsik?
 15. Hvor lang tid må man være i spa?

Hvad koster et spaophold for 2?

Der er intet så afslappende som ro i omgivelserne og pleje af kroppen – både for mænd og kvinder.

På et spaophold for 2 kan I få en tiltrængt tosomhed og masser af tid til bare at være til. Nyd hinanden, maden og de forskellige wellness-behandlinger. Der er ingen køreplan for et spaophold. I afgør selv, hvornår, hvor meget og hvordan.

Tag på et spaophold for 2 med din bedre halvdel og få intimiteten tilbage i forholdet. Nyd et par dage væk fra det hele med en god veninde, eller få kvalitetstid sammen med din datter eller mor på et hyggeligt get-away med fokus på wellness.

Hvor skal man tage på spaophold?

Hvis du både elsker god mad og forkælelse i form af vidunderlig massage og et eksotisk rasulbad, der leder tankerne til et varmt og mellemøstligt land, skal du tage turen til det nordlige Tyskland og et ophold på Alter Meierhof. Spahotellet, som ligger smukt ned til Flensborg Fjord, har både en indendørs og en udendørs pool. Om sommeren er der sat ‘gammeldags’ strandstole op på det store grønne område rundt om poolen, hvilket giver dig en snert af fornemmelsen af at være på et badehotel i slutningen af 20’erne. Om vinteren kan du starte svømmeturen inde for derefter at svømme ud i kulden – en ret speciel oplevelse, især i tusmørket, hvor det eneste, du kan se, er dampen fra det varme vand. Stedet har også en klassisk sauna, som du kender fra svømmehallen, et mildt dampbad og et stendampbad, hvor varme sten hvert kvarter bliver dyppet i varmt vand og frigiver vanddamp med virkningsfulde mineraler. Favoritten er sidstnævnte, som ud over mineralerne også giver den perfekte kombination af varme og fugt. Husk i øvrigt at du er i Tyskland, og at det her er helt normalt at gå nøgen i sauna – både kvinder og mænd. Sammen.

Området omkring poolen er ofte livligt, så har du mere lyst til ro, kan du vælge stilleområdet med en masse liggestole ideelt placeret foran et stort glasparti med udsigt ud over fjorden. Bag stilleområdet bliver du også forkælet i rolige omgivelser, hvis du vælger at få en massage, en scrub eller noget helt tredje. Det foregår i små lukkede rum til afslappende musik og en velkendt Østen-inspireret duft. Når det er tid til mad, er der to restauranter at vælge imellem. Den ene er et klassisk brasserikøkken med fokus på fransk mad. Det er ikke lette retter, der bliver serveret, men gode, gedigne portioner, og medmindre du er meget sulten, er to retter rigeligt. Men den største oplevelse er uden tvivl den 2-stjernede Michelin-restaurant Meierei Dirk Luther. Her er blot seks borde, og næsten lige så mange tjenere per bord, der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Maden er franskinspireret med et moderne twist, og ud over den 4- eller 6-retters menu er Dirk Luthers appetizere som små kustværker. Tag et par gode løbesko med, og løb en tur i skoven ved siden af hotellet, eller gå en rask tur, inden morgenmadsbuffeten bliver serveret i Brasseriet, hvor du kan være heldig at få et bord med udsigt ud over fjorden. Både pool, sauna og dampbade er gratis at benytte, men behandlinger skal bestilles separat. Hotellet tilbyder alt fra klassisk massage over ansigtsbehandlinger til hamam og rasulbade.

Omgivet af ægte svensk landidyl på begge sider af de små, snoede landeveje, som fører til den stille havneby Båstad, ligger Torekov Hotell. Det intime og spartanske spahotel passer til dig, som vil nyde stilheden i det minimalistiske spaområdes mosaikbeklædte pool eller som vil varmes helt igennem i den finske sauna.

Hotellets lille spaområde byder også på et hedt dampbad og et meget småt isbad med plads til den ene person, som vover det kolde gys. Udenfor er to opvarmede pools, hvor du og din kæreste, hvis du har medbragt sådan en, kan sidde tæt, imens I nyder udsigten til havet og lyden af ingenting. Kigger du over på den store terrasse, vidner en overdækket pool og et par solsenge om, at Torekov også kan besøges om sommeren, hvor du kan udforske stranden, gå lange ture eller prøve kræfter med golf på de nærliggende baner. Spaet tilbyder også behandlinger af ansigt og krop, som udføres med produkter fra Elemis. Bestil dog i god tid hjemmefra, da de forskellige behandlinger hurtigt bliver booket op. Bliver varmen fra spaen for meget, så kig op på første sal, og slæng dig i loungeområdet, der er så afslappende, at man nemt kommer til at døse hen i de kurveflettede liggestole, imens solen går ned over Kattegat. Du kan fylde energidepoterne med frisk frugt, nødder og varm te, som står fremme hele dagen, og klokken 15 er der også kaffe og friskbagte kager i hotellets hyggelige kaminområde.

Spis middag på Torekovs Bistro, der serverer den lækreste menu på enten tre eller fem retter. Efter en god nats søvn på hotellets små, mørke og hyggeligt indrettede værelser bør du starte dagen med Bistroens morgenmadsbuffet, et besøg i fitnesscenteret eller lidt mere afslapning i spaen, inden turen går hjem til Danmark igen.

Hvad er forskellen på spa og wellness?

Må børn komme i spa?

Der findes flere steder der med glæde tager imod børn. Og det kan da også være rart at hele familien kan komme afsted på et dejligt ophold.

Hvor meget koster et spaophold?

Der er ikke noget at sige til, at spaophold er populære oplevelser, for så snart du træder ind ad døren, bliver du mødt af en helt speciel stemning. Det er som om, roen bare strømmer imod dig, så du straks må overgive dig til afslapningen.

Hvilket spa er bedst?

Spaophold, wellnessophold og kurophold betyder alle sammen omtrent det samme og er en bestemt type ophold. Opholdene har fokus på spa og wellness, ofte med både indendørs og udendørs spabade, pools, wellness behandlinger og sauna. 

Idéen med wellnessophold og spaophold er, at få dybdegående afslapning, pleje og et roligt afbræk fra en stresset hverdag. Så vil du vende fornyet og forfrisket tilbage fra dit ophold.

Nogle spaophold i Danmark bliver samtidigt kombineret med golfbaner eller gourmetmad for at lave ophold som krydser aktiviteterne. På den måde kan man få mange spændende aktiviteter på de samme spahoteller. 

Hos Opholdsguide har vi samlet nogle af de bedste spaophold med wellness i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Her kan du læse mere om de forskellige ophold, og hvad du kan forvente på de forskellige wellness hoteller. Vi har selv en stor passion, og den passion ønsker vi at dele her på siden.

Hvis du har spørgsmål til nogle af opholdene, eller ønsker at vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler dog at du klikker på den grønne knap, hvor der står alle detaljer om de forskellige hoteller. Vi har skrevet alle de vigtigste oplysninger om spahotellerne i vores tekst, så du kan træffe en beslutning om, hvor din rejse eller weekendtur skal gå hen.

Leder du efter spahoteller i nærheden af dig, kan du også kigge på spaophold i Jylland, spaophold på Fyn eller spaophold på Sjælland.

Hvor gammel skal man være for at komme på spaophold?

DGI Huset Herning har et tæt samarbejde med CityFys Wellness, som holder til i lokalerne oppe pÃ¥ tagterrassen. 

Dette samarbejde betyder, at du som gæst kan få en fantastisk helheds oplevelse, uden at skulle forlade huset. Du kan fra Wellness afdelingen i DGI Huset Herning komme med elevatoren direkte op til CityFys Wellness, hvor et meget kompetent personale vil tage imod dig og give dig en behagelig oplevelse gennem den behandling som du har booket.

Er det sundt at gå i spabad?

Der er en lang række fordele ved at gå i spabad eller badekar. Først og fremmest er det er oplagt valg til smertelindring. Uanset om det er ømme muskler eller led, kan varmen og boblerne være med til at lindre smerten. Forskning har vist, at det rent faktisk virker. Det er vigtigt, at temperaturen i spabadet er på omkring 37 grader for maksimal effekt af spabadet.

”Spa” står for Sanus per Aquam. Dette betyder sundhed gennem vand. I en spa med bobler eller såkaldte dyser kan musklerne desuden blive godt og grundigt masseret. Dette er også godt for ømme muskler. Spa er desuden godt mod en række sygdomme. Det gælder blandt andet for stress og migræne, gigt og diabetes.

Bort set fra alle de sundhedsmæssige aspekter ved brug af spa derhjemme, er der også nogle andre fordele. For eksempel slipper man for dyre spaophold ved forskellige kursteder. Der er en stor frihed ved selv at kunne vælge, hvornår man skal spa’e ud. Hvis man vil gøre noget ekstra ud af det, kan man købe nogle scrubs og olier. På den måde får man en hel wellness derhjemme.

Uanset om man vælger en spa indenfor eller udenfor, kan man benytte det året rundt. Man kan købe de såkaldte vildmarksbade. Med dem kan man varme vandet op ved hjælp af brænde. Der er ikke noget, der er meget bedre end at sidde ude under stjernerne en kold vinternat i et brændende varmt spabad.

Hvilket Comwell hotel er bedst?

Jeg elsker at besøge comwell - også i Aarhus. Dog er det ikke helt så lækkert, som de andre comwell hoteller. De burde have nogle flere ting: spa eller afslapningsområde.

God beliggenhed men dårlig service. Baren var lukket og ingen muligheder for en drinks til os men et selskab kunne godt. Der er åbenbart forskel på kunder.

Hvad skal man have med på spaophold?

Er du på vej på et wellnessophold for første gang, så er dette især en hjælp til dig. Andre som har prøvet det mange gange, har måske allerede styr på hvad de skal og ikke skal medbringe. Her kommer min pakkeliste, så du er godt klædt på til en hel weekend med wellness, uden at skulle stress over at have glemt noget.

Det siger næsten sig selv, at hvis du skal i et spaområde, så skal du have badetøj på. Men husk at tage et sæt med per dag du er afsted, så du slipper for at skulle tørre det bruge og genbruge. Derudover får du også en chance for at vise dig i flere sæt badetøj.

Hvad er forskellen på spa og boblebad?

I daglig tale er der stort set ingen forskel i betydningen mellem Jacuzzi og spabad. Begge begreber henviser til boblebade med indbygget vandmassage. Jacuzzi er det varemærke, der opfandt boblebadet i 1960'erne og var dermed også det første firma på markedet. Det er derfor deres navn næsten er blevet synonymt med produktet. For at kalde et spabad for "Jacuzzi" skal det derfor være fremstillet af varemærket med samme navn. I stedet for Jacuzzi bruger vi i branchen derfor spabad, udendørs spa eller boblebadekar når det kommer til boblebade til udendørs brug.

Hos Comfornette har vi derfor ingen Jacuzzis i vores sortiment. I stedet har vi vores egne, svenske, spabade og el-badekar til udendørs brug, samt boblebadekar og massagebadekar til indendørs brug.

Hvad er forskellen på en jacuzzi og en spa?

I daglig tale er der stort set ingen forskel i betydningen mellem Jacuzzi og spabad. Begge begreber henviser til boblebade med indbygget vandmassage. Jacuzzi er det varemærke, der opfandt boblebadet i 1960'erne og var dermed også det første firma på markedet. Det er derfor deres navn næsten er blevet synonymt med produktet. For at kalde et spabad for "Jacuzzi" skal det derfor være fremstillet af varemærket med samme navn. I stedet for Jacuzzi bruger vi i branchen derfor spabad, udendørs spa eller boblebadekar når det kommer til boblebade til udendørs brug.

Hos Comfornette har vi derfor ingen Jacuzzis i vores sortiment. I stedet har vi vores egne, svenske, spabade og el-badekar til udendørs brug, samt boblebadekar og massagebadekar til indendørs brug.

Er det sundt at gå i spa?

Udover nydelse og en dejlig form for velvære, er der faktisk mange sundhedsfordele ved at gå i spa. Uanset om du leder efter et socialt samlingssted, eller bare ønsker at dulme din krop og dit sind efter en lang arbejdsdag, er der masser af måder, hvorpå et spabad har sundhedsmæssige fordele og kan hjælpe dig.

For eksempel kan de give terapeutisk lindring af gigtsmerter. De giver også folk med gigt mulighed for stadig at nyde deres yndlingshobbyer som svømning og sejlsport. Spabade hjælper med at bekæmpe kroniske rygsmerter og sænke forekomsten af depression hos ældre voksne. De kan endda hjælpe med kredsløbsproblemer hos dem, der lider af hjertesygdomme.

Kan man bo på hotel som 16 årig?

SPØRSMÅL

Kjæresten min blir snart 16 og jeg lurer på om det er lov at en 15åring og en 16-åring er på hotell ilag alene? Kan vi bestille rom osv selv? Og må vi isåfall ha godkjennelse fra foreldrene på en eller annen måte?

Hvad koster en overnatning på Alsik?

Hotellet anbefaler at man bestiller bord på stedets restaurant i forvejen.

Adgang til Alsik Spa Pool og Nordic Spa-etagen er ikke inkluderet i værelsesprisen, men kan købes på hotellet. Børn er velkomne i spabadet på bestemte tidspunkter.

Hvor lang tid må man være i spa?

Men heldigvis behøver du ikke tage til Belgien for at få spabehandling. I næsten alle større danske byer finder du spabade.

Et spabad er ud over at være afstressende og afslappende ren selvforkælelse med plejende og duftende olier.

Spabade kombineres ofte med andre former for wellness-behandling. For hele spa-konceptet bygger på helse, mindre stress, mere energi, bedre velbefindende og bedre balance mellem krop og sjæl.