:

Hvad hedder Blue City i dag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad hedder Blue City i dag?
 2. Hvad hed Green Mind før?
 3. Hvad er Green Mind?
 4. Hvad køber Blue City?
 5. Kan man få penge for din gamle mobil?
 6. Hvem ejer Blue City?
 7. Hvad er en Nokia 3310 værd?
 8. Hvor kan man sælge sin gamle mobil?
 9. Hvem køber brugte iPhone?
 10. Kan Nokia 3310 gå på nettet?
 11. Er Nokia en god telefon?
 12. Hvor meget kan jeg få for min gamle mobil?
 13. Kan man få penge for din gamle iPhone?
 14. Hvor meget koster en Nokia 3310?
 15. Hvad koster en god mobiltelefon?

Hvad hedder Blue City i dag?

Den ene dag var den her - udlejning af film og spil på Enghaven i Holstebro - den næste dag var den tom.

Den ene dag var den her - udlejning af film og spil på Enghaven i Holstebro - den næste dag var den tom.

Hvad hed Green Mind før?

Blue City, der forhandler brugt elektronik, har været på opkøbsjagt og købt konkurrenten Greenmind.

Efter et rekordstort millionunderskud i det skæve regnskabsår 20/21 opkøber elektronikkæden Blue City konkurrenten Greenmind.

Hvad er Green Mind?

Jeg var inde ved Greenmind igår fordi jeg skulle have ny mobil. Og helt uden skræmmer med 100% batteri kapacitet. Også bare det at man kan gå ind i butikken og spørge medarbejderene om man kan få en telefon lukket ud for at kigge på den og derefter købe den synes jeg er fantastisk! Kan klart anbefale greenmind hvis du har brug for en budget venlig mobiltelefon der virker som ny!

Købte en soundboks gen. 3 ved butikken i Kolding, er fra Årslev på fyn. Da jeg så kom hjem opdagede jeg at der manglede et ladekabel til den, men de var hurtige til at få sendt varen afsted uden beregning til mig! Trods fejlen, ville jeg allivel give 5 stjerner, da serviceniveauet var i top og der blev handlet med det samme uden noget besvær. Der kan jeg godt komme til at handle igen!

Jeg har i dag ( 4/9-23) været i greenmind (Rosengårdcenteret)Men iPhone x for at få skiftet min skærm. Jeg prøvede i fredags men da ville de lige prøve om det bare var panser glasset der trængte til en udskiftning. Det var det ikke der var stadig “goost finger”. Så jeg ringede derud til formiddag da de åbnede og vi aftalte jeg kunne prøve og komme forbi med den. Da jeg ankom var ikke andre i butikken så ekspedienten sagde det nok var skærmen og han havde faktisk masser af tid lige nu så jeg gik en tur på ca 1 time og så var den klar. Og nyt panser glas igen stadig på garantien. Så fedt den virker bare. Mange tak skal i have

Jeg købte en iPhone 11 hos dem, hvorefter jeg finder ud af at mikrofonen i mobilen ikke virker da den er gået i stykker.

Trods jeg fik den ombyttet er jeg skuffet over at de har solgt en mobil der ikke virkede optimal når de reklamerer med at specalister gennemtjekker/tester produktet.

Så herfra er det desværre en dårlig oplevelse rigere, samt en kørsel til tre forskellige byer for at få en mobil der virker.

Hvad køber Blue City?

Blue City, der forhandler brugt elektronik, har været på opkøbsjagt og købt konkurrenten Greenmind.

Efter et rekordstort millionunderskud i det skæve regnskabsår 20/21 opkøber elektronikkæden Blue City konkurrenten Greenmind.

Kan man få penge for din gamle mobil?

 • Teleselskabet 3: Op til cirka 7.000 kroner
 • Telenor: Op til cirka 7.000 kroner
 • Telia: Op til 5.600 kroner
 • YouSee: YouSee tilbyder, at man kan indlevere ens gamle mobil til dem, og så vil de donere overskuddet fra salg af telefon eller komponenter til Børns Vilkår.

Det er hvad man kan forvente at få i byt til nyt hos teleselskaberne for de allerdyreste mobiltelefoner. Du kan altid gå ind på deres hjemmesider og beregne det præcise beløb du kan få. Husk at byt til nyt kun kan benyttes, hvis du samtidig køber ny mobiltelefon med tilhørende mobilabonnement.

Hvem ejer Blue City?

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Hvad er en Nokia 3310 værd?

Nokia 8210 (Foto: Nokia)

Tidligere kunne mobiltelefoner ikke andet end ringe og sende SMS-beskeder, men de holdt strøm længe og var holdbare i forhold til nutidens smartphones.

Hvor kan man sælge sin gamle mobil?

Vi har alle gjort det. En ny telefon udkommer, der sætter kryds ved hver boks, og boom! Du har købt den og opgraderet mobiltelefon. Du sikkerhedskopierer alle dine filer og apps, flår SIM-kortet ud af din gamle telefon og ind i den nye, og det er det. Alt er flyttet over og du er klar til at gå i gang med din nye, næste-generations-smartphone. Men hvad skal du gøre med din gamle telefon?

Hvem køber brugte iPhone?

Har du penge liggende i skuffen? Din gamle iPhone er penge værd uanset stand hvis du sælger den til Phonetrade. Opret den her på siden og få en tilbudspris med det samme. Vores prisberegner hjælper dig med at fastslå standen på din iPhone, så du får den helt rigtige pris. Phonetrade har nok Danmarks bedste priser, når du sælger din iPhone.

Derfor er du som kunde sikret at få en rigtig god pris som du ikke finder andre steder. Undgå besværet og risikoen ved en privathandel og indgå handlen med en professionel virksomhed med mange års erfaring. Phonetrade er Danmarks første og største forhandler af Brugte iPhones og Danmarks absolut stærkeste virksomhed i opkøb af brugte og defekte iPhones. Mange tusinde enheder er gennem de sidste år blevet opkøbt fra private kunder, gennem Phonetrade.dk. Grunden skal findes i at det er så nemt at sælge sin iPhone med vores flow og at betalingen overføres så hurtigt. Kun 3 hverdage tager det, før pengene står på din konto.

Kan Nokia 3310 gå på nettet?

Nokia 3310 (Foto: MereMobil.dk)

Den 31. maj 2017 var dagen, hvor den ikoniske telefon Nokia 3310 atter kom på markedet i en ny og relanceret version. Telefonen var længe ventet siden den blev offentliggjort til Mobile World Congress i februar måned.

Er Nokia en god telefon?

Nokia G60 er en Android-telefon, som de fleste vil være tilfredse med. Den falder ikke for alvor igennem på nogen punkter.

Hvor meget kan jeg få for min gamle mobil?

Mobiltelefoner bliver slidte med tiden, og måske vil du gerne købe en ny mobiltelefon, men du ved ikke hvad du skal stille op med din gamle mobiltelefon. MyTrendyPhone gør det meget nemt og hurtigt for dig at sælge din mobil. Vi tilbyder rigtig gode priser, og køber ligeledes beskadigede enheder. Vi sørger for, at de mobiltelefoner der bliver solgt til os enten genanvendes ansvarligt eller renoveres og sælges videre til andre, der har brug for dem.

Har du en brugt telefon, eller måske flere, som du ikke bruger, og har du lyst til at tjene nogle penge på dine brugte ting? Eller har du besluttet, at i år vil du være mere effektiv til at komme af med dine brugte ting? Måske vil du gerne forkæle dig selv med årets nye smartphone, og har derfor en gammel mobil der er klar til brug? Under alle omstændigheder kan MyTrendyPhone.dk hjælpe dig!

Kan man få penge for din gamle iPhone?

Vidste du, at du lige nu kan sælge din gamle telefon eller tablet til os og få penge lynhurtigt* ind på din konto? Og endnu bedre! Vi vil gerne give dig 20% ekstra for din enhed, hvis du samtidigt vælger at købe din næste telefon hos os**. Kom ned i en af vores mange butikker, som du finder her

*Beløbet bliver overført til din konto indenfor 1-3 hverdage.

Hvor meget koster en Nokia 3310?

Det vakte stor, ja faktisk enorm opsigt, da HMD Global – et finsk startup selskab der har fået rettighederne til Nokia-brandet – annoncerede, at de ville komme med en opdateret version af den tidligere meget populære Nokia 3310. Nu er første danske pris på Nokia 3310 (2017) så blevet annonceret – se pris for Nokia 3310.

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Hvad koster en god mobiltelefon?

Du kender det godt. Den gamle mobil er blevet sløv i optrækket, og der er godt nok mange forskellige at vælge imellem, nu hvor det er tid til en ny. Frygt ej, vi har testet en hulens masse smartphones fra mærker som Samsung, Apple, OnePlus og Huawei, så vi kan hjælpe dig med at finde din nye telefon.

Vores tests er udført af uafhængige eksperter samt afspejler testredaktørens ærlige og objektive holdning.Udvælgelsen af testede produkter og selve testresultatet udføres uden påvirkning af producenter, butikker eller andre interne/eksterne parter.

Vi udfører alle vores test selv og tester alle produkter i virkeligheden.

Når vi tester mobiltelefoner, så bruger vi telefonerne i hverdagen på samme måde, som en forbruger ville gøre det. Vi streamer serier, tager billeder og videoer under gode og mindre gode lysforhold, spiller avancerede spil med tung og krævende grafik, bruger telefonen både indenfor og udenfor og meget mere for at matche et typisk brugsmønster.

Skærm: 6,1" OLED - 1170 x 2532 pixels Processor: Apple A15 Bionic (6 kerner) Kamera: 12+12 Megapixel (wide, ultrawide), selfie-kamera 12 megapixel Batteri: 3.240 mAh Dimensioner: 146.7x71.5x7.7 mm Vægt: 174 gram Operativsystem: iOS 15 Andet: ansigtsgenkendelse, vandafvisende, stereohøjttalere

Skærm: 6,8 tommer LCD - 1.440 x 30.880 pixels 120 hz Processor: Exynos 2200 Kamera: 108+10+10+12 Megapixels (wide, periskop tele, tele, ultrawide), selfiekamera 40 megapixels Batteri: 5.000 mAh Mål: 163,3 x 77,9 x 8,9 mm Vægt: 228 g Operativsystem: Android 12 Øvrigt: Fingeraftrykslæser i skærmen, indbygget S Pen, IP68

Skærm: 6,55 tommer Amoled – 1.080x2.400 pixel 90 Hz Processor: Qualcomm Snapdragon 778G Kamera: 64 + 8 + 5 megapixel (wide, ultrawide, tele/makro), selfiekamera 20 megapixel Batteri: 4.250 mAh Mål: 160,5x75,7x6,8 mm Vægt: 158 g Operativsystem: Android 11 Øvrigt: Fingeraftrykslæser i strømknappen, vandbestandig (IP53), IR-fjernbetjening

Skærm: 6,9 tommer Amoled – 1440x3088 pixel Processor: Qualcomm Snapdragon 865 (1x3 GHz, 3x2,42 GhZ, 4x1,8 GHz) Kamera: 108+12+12 megapixel (wide, tele/periskop, ultrawide), selfiekamera 10 megapixel Batteri: 4500 mAh Mål: 164,8x77,2x8,1 mm Vægt: 208 g Android-version: 10 Andet: Fingeraftrykslæser i skærmen, trådløs opladning (+omvendt), vandafvisende, pen

Lancering: 2019, oktober Skærm: 6,55 tommer OLED 90 Hz - 1080 x 2400 pixel Processor: Qualcomm Snapdragon 855+ (1x2,96 + 3x2,42 + 4x1,78 GHz) Kamera: 48+12+16 megapixel (wide, tele, ultrawide) | Selfiekamera: 16 megapixel Batteri: 3.800 mAh Mål: 160,9x74,4x8,1 mm Vægt: 190 g Android-version: 9 Andet: Fingeraftrykslæser, stereohøjttalere

Lancering: 2021, september Skærm: 6,1 tommer OLED – 1170x2532 pixel, 120 hz Processor: Apple A15 Bionic (6 kerner) Kamera: 12 + 12 + 12 Megapixel (wide, ultrawide, tele), Lidar for dybde, selfiekamera 12 megapixel Batteri: 3.125 mAh Mål: 146,7x71,5x7,7 mm Vægt: 204 gram Operativsystem: IOS 15 Andet: Ansigtsgenkendelse, vandtæt, stereohøjttalere

Mere af det hele og lidt til topmodellen fra Samsung årgang 2021

Skærm: 6,8 tommer dynamisk AMOLED 120 Hz QHD+ Processor: Exynos 2100 (5 Nm) Kamera: 108 + 10 + 10 + 12 megapixel, selfiekamera 40 megapixel Batteri: 5000 mAh Mål: 165,1 x 75,6 x 8,9 mm Vægt: 227 gram Androidversion: 11 med One UI 3.1 Andet: Understøtter S Pen, op til 16 GB RAM, 5G

Lancering: 2020, oktober Skærm: 6,1” OLED - 1170 x 2532 pixel Processor: Apple A14 Bionic (6 kerner) Kamera: 12+12 megapixel (vidvinkel, ultravidvinkel) | Selfiekamera: 12 megapixel Batteri: 2.815 mAh Mål: 146,7x71,5x7,4 mm Vægt: 164 g Operativsystem: iOS 14 Andet: Ansigtsgenkendelse, vandafvisende design, stereohøjttaler

Skærm: 5,4" OLED – 1080 x 2340 pixels, 60 Hz Processor: Apple A15 Bionic (6 kerner) Kamera: 12+12 Megapixel (wide, ultrawide), selfiekamera 12 megapixel Batteri: 2.438 mAh Dimensioner: 131,5x64,2x7,7 mm Vægt: 141 gram Operativsystem: iOS 15 Andet: ansigtsgenkendelse, vandafvisende, stereohøjttalere

Lancering: 2020, oktober Skærm: 6,1” OLED - 1170 x 2532 pixel Processor: Apple A14 Bionic (6 kerner) Kamera: 12+12+12 megapixel (vidvinkel, ultravidvinkel, telekamera), LiDAR for dybde | Selfiekamera 12 megapixel Batteri: 2.815 mAh Mål: 146,7x71,5x7,4 mm Vægt: 189 g Operativsystem: iOS 14 Andet: Ansigtsgenkendelse, vandafvisende design, stereohøjttaler

Skærm: 6,7" IPS LCD-skærm, 90Hz - 1080 x 2520 pixels Processor: Qualcomm Snapdragon 870 5g (1x3,2 GHz, 3x2,42 GHz &4x1,8 GHz) Kamera: 64+16+2 Megapixel (wide, tele, ultrawide, makro, dybd), selfiekamera 16+8 megapixel Batteri: 5.000 mAh Dimensioner: 168,4x74x9,7 mm Vægt: 207 g Android-version: 11 Andet: Fingeraftrykslæser på skærmen, Vandafvisende design

En overraskende luksuriøs telefon i den lavere middelklasse, hvor du får meget for pengene

Skærm: 6,43 tommer Amoled, 90Hz - 1080x2400 pixels Processor: Qualcomm Snapdragon 750 5G (2x2.2GHz & 6x1.8GHz) Kamera: 64+8+2 Megapixel (Wide, ultrawide, dyb), selfiekamera 16 megapixel Batteri: 4.500 mAh Dimensioner: 159.2x73.5x7.9 mm Vægt: 170 g Android-version: 11 Andet: Fingeraftrykslæser på skærmen