:

Hvad kan man lave som teambuilding?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave som teambuilding?
 2. Hvad kan man lave som gruppe i København?
 3. Hvor meget koster teambuilding?
 4. Hvorfor er teambuilding vigtigt?
 5. Hvad kan man lave spontant?
 6. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 7. Hvad er sjovt at lave i København?
 8. Hvad kan man lave i København voksne?
 9. Hvad kendetegner et godt team?
 10. Hvad kendetegner et high performance team?
 11. Hvad kan man lave som voksen?
 12. Hvad kan man lave i København på budget?
 13. Hvad kan man lave med sin kæreste?
 14. Hvad er de 5 r er?
 15. Hvad er forskellen mellem en gruppe og et team?

Hvad kan man lave som teambuilding?

“Stå i en stor cirkel. En person får en bold, som vedkommende kaster til en anden i cirklen. Alle skal have bolden nøjagtigt en gang i cirklen. Den første person starter bolden igen, og den skal kastes i samme rækkefølge som før.

Når man har øvet sig med en bold, får man endnu en bold, som man skal kaste rundt i samme rækkefølge, indtil man kan klare tre bolde.

Derefter sættes en anden farve eller type bold på, som skal kastes i en ny rækkefølge. Dette skal foregå samtidig med den anden bold.

“Stå i en stor cirkel med en ring i midten (fx hulahopring). Herfra skal alle bytte plads med en anden i cirklen. Når man bytter plads skal begge løbe igennem ringen i midten af cirklen.

Når man har gjort det en gang, opstiller man et mål for hvor hurtigt gruppen kan bytte plads.”

I skal samle røret under vandet. I gruppen skal mindst en af deltagerne altid have hovedet helt under vand i gang med at løse opgaven. Det gælder om at løse opgaven så hurtigt som muligt.

I skal kaste genstanden fra startpunktet og gribe den i et stykke stof.

“Gå sammen parvis. Bind et snørrebånd rundt om begge håndled på den ene person. Den anden person skal først have bundet snørebåndet rundt om det ene håndled, så skal snoren imellem armene på den anden person og bindes fast om det andet håndled, og så er man fanget af hinanden.

Nu skal I komme fri uden at binde knuderne op eller ødelægge snoren.”

Alle har bind for øjnene undtagen den bagerste mand, der skal styre gruppen ved hjælp af fx at presse på den foranståendes skuldrer. Det gælder dermed for den der modtager signalet om at videreføre dette til den næste osv, så den forreste person ved om han/hun skal til højre, venstre, op eller ned. Der må ikke tales sammen overhovedet.

Det er kun den forreste mand, der må samle klemmen op og putte den i spanden.

Foran holdene skal der ligge et reb, som ikke må overtrædes på noget tidspunkt. Et par meter længere fremme skal der være et reb bundet mellem 2 træet.Holdene skal nu prøve at kaste deres tønde over rebet og få den til at stå op på den anden side.Hvert hold har et ekstra reb som de selv kan bestemme hvordan de vil bruge.Man må gerne bruge / finde ting i skoven som kan hjælpe en.Man må på intet tidspunkt overtræde det første reb eller røre det andet reb med noget som helst.( Så starter man forfra)

Deltagerne står rundt om et træ, hvor de får et reb udleveret. Opgaven er nu at alle skal have deres ben væk fra jorden, uden at røre træet med hænderne.

Opgaven kan løses på flere forskellige måder. Et eksempel er, at man binder rebet rundt om stammen. Herefter tager alle deltagere fast på samme tid og sætter fødderne på stammen, så de ikke længere rører jorden (se billede).”

I må kun bruge naturmaterialer ud over hvad i har fået udleveret.

I har 3 prøveskud og 1 gældende skud. Ved hvert prøveskud skal tydeligt siges at det er et prøveskud.”

.Hele holdet skal over poolen. Hvis en falder i starter ALLE forfra. Der skal tages tid på aktiviteten, så det kan blive en konkurrence mellem forskellige hold.

Reglerne kan variere utroligt meget fra gang til gang, da denne øvelse kan laves på mange forskellige måder, enten kan man lave det som en bane som alle skal igennem eller kan man lave det så der vil være nogle forskellige opgaver de forskellige på banen skal gøre/klare før opgaven er fuldført. Det er dermed op til en selv hvordan man vil lave banen.

I skal samle så tæt på 5 kg sten inden for det afgrænsede område så hurtigt som muligt. For hver 100 gram I rammer ved siden af, skal alle på holdet løse den vedlagte opgave en gang.

I skal alle stå på underlaget samtidig. Opgaven er nu at vende madrassen, så I kommer til at stå på den anden side af madrassen, uden at I på noget tidspunkt rører jorden.

Sørg for at der omkring toppen af flasken er bundet en snor, så der er to lige lange ender. I bunden af flasken skal være bundet en snor, så der kun er en ende. Flasken skal være fyldt med vand.

Flasken starter på jorden, og I må ikke røre flasken. Hæld indholdet fra flasken over i beholderen ved siden af flasken.

I kaster på skift mod målet. I bestemmer selv, hvordan I henter kasteskytset igen. Når I har ramt målet 10 gange som hold og lagt alt kasteskyts tilbage på plads, er opgaven udført.

I skal være to lige store hold. Alle tager skoene af. Banen består af fire rækker kegler. I rækken tættest på er der fire kegler. I rækken længst væk er der en kegle. Keglerne er opstillet som en pyramide. Jo længere væk rækken af kegler er, desto flere point giver keglerne. Rækken tættest på giver 5 point. Rækken længst væk giver 20 point.

Alle smider deres sko. Ens hold får point, hvis de har en sko tættest på en kegle. En sko kan sagtens være tættest på flere kegler.

I skal vælge 3 fra gruppen til aktiviteten. Første person sidder i trillebøren med benene ned imellem trillebørens håndtag og et spyd i hånden. Første person må ikke sige noget under aktiviteten. Anden person har bind for øjnene og kører trillebøren. Tredje person guider den anden person i hvorhen trillebøren skal køres. Det gælder nu om for den første person at fange alle keglerne med spydet.”

Man er ca. 6 på hvert team. Hvilket vil sige der er tre som skal styre slangebøssen og tre som skal gribe bolde.

De tre som skal skyde skal stille sig bag starts stregen, og gøre sig klar til at skyde. Der skal være to til at holde slangebøssen også en til at sigte og skyde.

De sidste tre skal stille sig i de fælter som er lavet til dem. Dvs. den første som skal gribe må gribe bolden fra 15 - 25 meters, den anden som skal gribe bolden skal gribe den fra 25 - 35 meters afstand, og den sidste skal gribe bolden fra 35 + meteres afstand. Dvs. der er lavet nogle linier som afgrænser hvor personerne som skal gribe må stå. Når man har grebet sin bold stille man sig ud. Det er ikke tilladt at hjælpe den næste med at gribe dens bold.”

Hvad kan man lave som gruppe i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvor meget koster teambuilding?

Priserne på vores teambuilding arrangementer er afhængig af antallet af deltagere og arrangementets varighed.

Herunder er listet nogle priseksempler. Passer priserne ikke til jeres budget - så fortvivl ikke, vi kan i langt de fleste tilfælde tilpasse arrangementet til jeres behov, hvad enten det er indhold eller pris.

Så kontakt os endelig for at høre om mulighederne eller bestil et tilbud og få et konkret og uforpligtende oplæg tilpasset netop jeres situation.

Hvorfor er teambuilding vigtigt?

Du har nok hørt begrebet før i en eller anden forstand. Når man taler om teambuilding, bliver der typisk refereret til en række aktiviteter eller øvelser. 

Selve teambuilding aktiviteterne kan variere utroligt meget. Det kan eksempelvis være alt fra strategiske spil, problemløsning, kreative workshops, foredrag, fysiske aktiviteter og andre sociale begivenheder. Formålet med disse aktiviteter er primært at styrke kommunikationen, samarbejdet og fællesskabet på arbejdspladsen. Hvis du vil udforske vores udvalg af funbuilding, kan se vores store udvalg af aktiviteter her – eller du kan fortsætte med at læse, og blive klogere på hvad teambuilding er.

Typisk vil der blive sat en hel dag af til teambuilding og i nogle tilfælde en hel weekend. Det bør dog påpeges, at teambuilding ikke kun bør være en engangsbegivenhed. I stedet bør der være tale om en løbende proces, der skal vedligeholdes og opdateres regelmæssigt for at kunne opretholde positive resultater på arbejdspladsen. Teambuilding som koncept har eksisteret i mange år. Det kan endda spores helt tilbage til starten af det 20. århundrede. Det er dog først i de seneste par år, at virksomheder for alvor har fået øjnene op for de mange gode fordele, som teambuilding kan have for medarbejdernes ydeevne på arbejdspladsen såvel som deres overordnede trivsel.  

Hvad kan man lave spontant?

Både børn og voksne kan få store oplevelser og nye færdigheder, hvis de tør kaste sig ud i Hatteteaters fantasifulde univers. Hatteteater er med tiden blevet en populær form – både som professionel underholdning og som pædagogisk aktivitet. Mariane Siem har været historiefortæller i Børnekulissen i 10 år og har lige skrevet et arbejdshæfte om formen, og vil i denne artikel fortælle om hendes arbejde med at lave Hatteteater.

"Skal vi ikk' snart lave Hatteteater igen?"

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Der er ingen grund til at kede sig, for der er masser af sjove ting, du kan tage dig til – enten alene eller sammen med familien. Læs med herunder, og find ud af, hvad du skal bruge dagen på.

Hvad er sjovt at lave i København?

Jeg må blankt erkende, at dette er min absolutte yndlingsting at lave i København om sommeren. Da jeg i sommeren 2020 første gang ville booke en GoBoat og sejle rundt med mine venner nede i havnen, så blev jeg dog slemt skuffet – alle bådene til den kommende weekend var nemlig bookede.

Det vidner meget godt om, hvor populært det er at leje sin egen båd og sejle rundt i havnen 😀

Et par uger senere fik vi dog endelig booket en GoBoat i 2 timer, hvilket vi alle så meget frem til.

Skal du til København, må du bare ikke snyde dig selv for en tur i Tivoli. Uanset om du har været der før eller ej, er det altid både tiden og pengene værd at besøge den smukke have og forlystelsespark i hjertet af København.

Med sin beliggenhed lige overfor Københavns Hovedbanegård kan du køre direkte til døren.Vær opmærksom på, at det nok er nemmest at ankomme til Tivoli med offentlig transport, da det ikke ligefrem bugner med parkeringspladser omkring Tivoli. 

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at besøge Tivoli , kan du med fordel booke dine billetter hjemmefra.

Hvis du interesserer dig for det danske kongehus, bør du lægge vejen forbi Amalienborg Slot. Det er her, Danmarks monark bor, hvilket i skrivende stund vil sige Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Amalienborg Slot finder du tæt på en række andre seværdigheder i centrum af København, som også er værd at besøge, hvis du kommer forbi. Det er blandt andet Frederiks Kirke, Marmorkirken, Amaliehaven og Skuespilhuset. 

Hvis du tager forbi Amalienborg Slot, kan du time det således, at du får mulighed for at opleve Den Kongelige Livgardes vagtskifte, hvilket sker kl. 12.

Når du har besøgt det sted, hvor den danske regent residerer, bør du næsten også lægge vejen forbi Christiansborg Slot, eller bare Christiansborg som det går under i daglig tale.

Her har du mulighed for at se og besøge Danmarks måske vigtigste arbejdsplads, nemlig Folketinget.

Noget af det mest unikke ved Christiansborgs historie må være, at Borgen er brændt ned hele to gange, så bygningen er opført over tre omgange. Sidste gang det brændte var den 3. oktober 1884, og først i 1928 anså man slottet som endeligt genopbygget. 

Det sidste slot på listen, som jeg har valgt at tage med i dag, er Kronborg Slot. Dog vil jeg kun anbefale dig at besøge det, hvis du har flere dage at gøre godt med i København.

Turen kan hurtigt tage et par timer ud af din dag, så hvis du har kort tid og gerne vil se så meget som muligt, bør du fokuserer på alt det du kan se inde i selve København. Men har du tid, er Kronborg ved Helsingør en stor oplevelse. 

En af de mest oplagte oplevelser at få, når du er i København, er en tur rundt i kanalerne på en guidet kanalrundfart.

På en kanalrundfart vil du blive sejlet forbi nogle af byens vigtigste monumenter og bygninger, og undervejs på turen vil der livligt blive fortalt om de københavnske seværdigheder I passerer undervejs. Guiden vil snakke både dansk og engelsk, så det er til at forstå for alle.

Hvad kan man lave i København voksne?

This tool enables you to activate or deactivate various cookies and other technologies used on our website. You can navigate between the various groups of cookies. There you will find more detailed information about each group and have the option to turn each group on or off individually. You will also find a link called “details” allowing you to see more detailed information about individual technologies.

For more information on how we use cookies and other technologies, please also see our privacy policy.

Hvad kendetegner et godt team?

Definitionen på et team er, at medlemmer i en gruppe er indbyrdes afhængige af hinanden. Det er en gruppe af mennesker med professionelle arbejdsmæssige relationer, der er i stand til at reagere som en enhed. 

Teamet kan benytte de enkelte ressourcer hver medarbejder har og kan inspirere og støtte hinanden. 

I det moderne arbejdsliv vil de fleste af os opleve at skulle arbejde i mere eller mindre formelle teamstrukturer. Nogle teams er kortlivede og fungerer kun i kraft af et givent projekt, mens andre fx et team i en afdeling, er længerevarende med formelle og faste strukturer.

Det er de færreste ledere, der ikke ønsker et velfungerende team. Fungerer teamet godt, vil det også være mere effektivt. Det kommer både virksomheden og teammedlemmerne til gode.

Hvad kendetegner et high performance team?

A high-performance team can be defined as a group of people with specific roles and complementary talents and skills, aligned with and committed to a common purpose, who consistently show high levels of collaboration and innovation, produce superior results, and extinguish radical or extreme opinions that could be damaging. The high-performance team is regarded as tight-knit, focused on their goal and have supportive processes that will enable any team member to surmount any barriers in achieving the team's goals.[2]

Within the high-performance team, people are highly skilled and are able to interchange their roles[citation needed]. Also, leadership within the team is not vested in a single individual. Instead the leadership role is taken up by various team members, according to the need at that moment in time. High-performance teams have robust methods of resolving conflict efficiently, so that conflict does not become a roadblock to achieving the team's goals. There is a sense of clear focus and intense energy within a high-performance team. Collectively, the team has its own consciousness, indicating shared norms and values within the team. The team feels a strong sense of accountability for achieving their goals. Team members display high levels of mutual trust towards each other.[2]

To support team effectiveness within high-performance teams, understanding of individual working styles is important. This can be done by applying Belbin High Performing Teams, DISC assessment, the Myers-Briggs Type Indicator and the Herrmann Brain Dominance Instrument to understand behavior, personalities and thinking styles of team members.

Hvad kan man lave som voksen?

Rejseblog indlægget om gratis seværdigheder i København er fra 2020

Hvis du ligesom mig er fan af gratis seværdigheder, så er dette indlæg til DIG!

Hvad kan man lave i København på budget?

Rejseblog indlægget om gratis seværdigheder i København er fra 2020

Hvis du ligesom mig er fan af gratis seværdigheder, så er dette indlæg til DIG!

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Den kolde tid på året er den perfekte tid til forkælelse og tosomhed. Vejret kalder på inde-hygge for alle pengene. Efteråret og vinteren er nemlig årstider, som rigtig mange forbinder med god dansk hygge. Vi finder striksokkerne frem, putter os med tæpper på sofaen til en god film, tænder stearinlys i lange baner og hvad vi ellers kan finde på i det kolde vejr.

Vil du gerne gøre lidt ekstra for kæresten i denne tid, så er en forkælelsesdag det helt rette valg. Læs med her og få gode ideer til, hvordan du kan arrangere den perfekte forkælelsesdag for dig og din bedre halvdel.

Hvad er de 5 r er?

Lad os denne gang standse ved Gary Yukl’s definition på ledelse:”Ledelse er:• at påvirke andre til at forstå og enes om,• hvad der er brug for at gøre, og • hvordan det skal gøres og• at facilitere den individuelle og kollektive indsats for at opnå fælles mål”.

Vi skal her primært reflektere over den kollektive dimension i Yukl’s definition. Dette er ikke en top-down proces, men en dialogbaseret, kvalitativ og kollektiv proces, som giver ejerskab og fremdrift. Og sådan må vi naturligvis anskue virkeligheden, når vi arbejder med udvikling af teams.

Når vi senere udfolder 5xR-modellen for teams – omkring Rammer – Retning – Roller – Regler og Relationer, så er vi her ved det, som kaldes: Retning. Mål og visioner, som teamet har for sit arbejde. Her er ledelsens opgave i henhold til Yukl gennem en åben og ærlig dialog at drøfte og derved også påvirke hinanden til at blive enige om, hvad der skal gøres (og hvorfor) og hvordan. På den basis må ledelsen sikre at opnå de visioner og mål, der er sat, og bidrage til at fremme processen mod målet for teamet.

En meget enkel definition på et team fra professor Michael A. West (Teamwork, Psykologisk Forlag, 2002): ”Et team består af en forskelligartet gruppe af mennesker, der arbejder godt sammen mod løsningen af en given problemstilling. Teamets fælles indsats bliver dermed større end helheden.”

Hvad er forskellen mellem en gruppe og et team?

NÃ¥r først I indledende har arbejdet med redskaberne ovenfor for at danne grobund for et godt gruppesamarbejde, er det centralt, at I efterfølgende fÃ¥r defineret jer selv som gruppe eller team og derefter fÃ¥r forventningsafstemt, sÃ¥ alle i gruppen er enige om, hvad der forventes af samarbejdet. NÃ¥r det er gjort, kan I afslutningsvis i en teamkontrakt skrive alt det, I er blevet enige om under...

Log ind eller køb adgang for at læse denne iBog