:

Hvad er La Glace kendt for?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er La Glace kendt for?
  2. Hvad koster en lagkage på La Glace?
  3. Hvem er ejer af La Glace?
  4. Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?
  5. Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?
  6. Hvor mange personer i en lagkage?
  7. Hvad koster en kop kaffe på La Glace?
  8. Hvor mange ansatte er der på La Glace?
  9. Hvor gammel er Marianne fra La Glace?
  10. Hvad koster en kage til 50 personer?
  11. Hvornår skærer man bryllupskage?
  12. Hvor meget kage til 100 personer?
  13. Kan man lave lagkage 2 dage før?
  14. Hvad koster en lagkage til 20 personer?
  15. Hvor meget koster verdens dyreste kaffe?
  16. Is la glace a good place to eat in Copenhagen?
  17. What is the best patisserie in Copenhagen?
  18. Why should you visit Conditori La Glace?
  19. Where to eat in Copenhagen?
  20. Is la glace a good place to eat in Copenhagen?
  21. What is the best patisserie in Copenhagen?
  22. Why should you visit Conditori La Glace?
  23. Where to eat in Copenhagen?

Hvad er La Glace kendt for?

»Jeg kunne ikke få mig selv til lukke forretningen. Det der med at gå ned og dreje nøglen om og sige, at »vi ses om et par måneder«, var simpelthen ikke en mulighed. Men her var jo ingen mennesker i starten, så vi begyndte at sælge takeaway. Det var ikke nogen god forretning,« konstaterer Marianne Stagetorn Kolos, der til gengæld fik travlt i juli, da danskerne fik sommerferie, men ikke måtte rejse nogen steder.

»De kunne ikke rejse, så tog de på konditori. Vejret var tilmed dårligt, og det er godt for os. I august skulle folk feste – de bestilte bryllupskager og dåbskager i et væk, og nu er det så bremset op igen på grund af regeringens seneste restriktioner,« tilføjer Marianne Stagetorn Kolos, der har bestyret Conditori La Glace siden 1989.

Det er dog snart slut. I forbindelse med jubilæet, som faldt i torsdags, offentliggjorde hun en stor nyhed: I løbet af de næste fem år overdrager hun La Glace til sine to døtre, Laura og Maria, og sikrer på den måde, at stedet bliver i familien.

»Tænk engang – der har kun været fem indehavere indtil videre. I samme periode har der været fire konger og en dronning i Danmark,« siger Marianne Stagetorn Kolos, da hun senere tager imod mig iført visir uden for det, der uden at overdrive kan kaldes Københavns ældste og vigtigste konditori.

Gæsterne foran de store vinduespartier bærer også ansigtsmasker. På en regnvejrsdag i oktober er der godt gang i butikken, og der har dannet sig en mindre kø af gæster, som venter på at komme ind og sætte tænderne i en af stedets klassikere. Det var her, i Skoubogade 3, at historien begyndte for præcis 150 år siden, da konditoren Nicolaus Henningsen besluttede sig for at åbne en forretning. Henningsens kælder, kaldte han konditoriet, der, som navnet antyder, åbnede i et kælderlokale her på adressen.

Hvad koster en lagkage på La Glace?

Skulle De få lyst til at bestille en kage, når De har kigget gennem vores sortiment, så gøres det ved at sende en mail eller ringe i åbningstiden. Som udgangspunkt kan alle kager i standardstørrelser bestilles dagen før inden kl 12.00.

Bemærk at de fleste af vores lagkager også kan fremstilles i større versioner fra 20 personer og op i intervaller af 5. Prisen er da – uden yderligere pynt – kr. 80 pr person.

Hvem er ejer af La Glace?

28. marts 2022

”Ja, det kan godt være,” svarede Stagetorn Kolos-døtrene, da deres mor, Marianne Stagetorn Kolos, i gymnasieårene spurgte, hvad de ville med deres liv, og om der var kage involveret.

Hvad koster en bryllupskage fra La Glace?

The possibilities for special occasion cakes are infinite. No commission is too big or too small for La Glace’s brilliant team of confectioners.

A signature cake begins with choosing ones of our layer cakes, of which, we recommend cakes such as EfterÃ¥rskagen, Othellokagen, ForÃ¥rskagen, Georginekage or Karen Blixen. We also offer a speciality cake specifically suited for our signature cakes and this features a Grand Marnier and orange truffle on a marzipan base.

Hvad koster en bryllupskage til 50 personer?

Forside / Shop / Bryllupskager / Med søjler / Bryllupskage til 60 personer

Enkel bryllupskage i grafisk design til 60 personer fordelt på 4 etager. Overtrukket i hvid sugarpaste og dekoreret med store buketter af røde, håndmodellerede roser. Dertil vises brudeparrets historie i stilrene, sorte silhuetter og datoer. Når din bryllupskage skal fortælle en historie. Gruppe A Dekorationen udgør: 1355,- inklusiv silhuetter: 200,- (50,- pr. silhuet) inklusiv tal: 480,- (20,- pr. tal)

Hvor mange personer i en lagkage?

Hvad er næsten bedre end et stykke lagkage med bær og den fyldige og lækre konditorcreme.

Nej, vel. Og her er en rimelig nem opskrift på en klassisk lagkage, som alle bliver begejstret over.

Jeg har lavet den med jordbær, blåbær og vindruer - men du kan også anvende andre bær og frugter, herunder eks. hindbær, brombær og kiwi. Det er op til dig - og hvad du kan finde i dit supermarked.

Hvad koster en kop kaffe på La Glace?

A La Glace cup elegantly designed and with enough room for coffee, tea or hot chocolate. In the set you’ll also be able to find a saucer and a small plate for your delicacies for when you are enjoying your hot beverage.

PLEASE NOTE: This is NOT dishwasher safe

Hvor mange ansatte er der på La Glace?

Ønsker du at blive Proff-kunde nu, eller vil du gerne høre mere om hvad vi kan gøre for din virksomhed? Ring os i dag på 89 87 51 12 eller udfyld formularen til højre, og lad os tage en uforpligtende snak.

Hvor gammel er Marianne fra La Glace?

– Det var en markvej uden for Slangerup, hvor jeg voksede op pÃ¥ mine forældres fritidslandbrug. En af de store lykkestunder i min barndom var, nÃ¥r min far og senere min bror var i marken for at arbejde, og jeg gik ud til dem med en madkurv og spiste pÃ¥ marken med udsigt til vidderne, mens lærken sang over os. Det var et barndomshjem, hvor der skete noget, og der var altid noget at lave. Der skulle slÃ¥s græs, samles sten og ordnes køkkenhave, og der var tit venner og familie pÃ¥ besøg om aftenen. Jeg var et meget nysgerrigt og energisk barn, men vist ogsÃ¥ ret veltæmmet. Min bror og jeg har tit talt om, at vi enten var ofre for verdens bedste fjernstyring, eller ogsÃ¥ var det bare totalt laissez-faire. Vi er i hvert fald næsten aldrig blevet skældt ud af vores forældre. 

– Jeg ville gerne have været jurist lige som min mor, far og min bror og begge mine forældres familier, men jeg havde ikke gennemsnittet til at komme ind pÃ¥ jurastudiet. I stedet tog jeg et Ã¥r pÃ¥ handelsskolen for at forbedre mine muligheder for at komme ind. Peter, som jeg senere blev gift med, læste en handelsuddannelse, og sÃ¥ skiftede jeg til det. Min familie tog det heldigvis pænt. 

Hvad koster en kage til 50 personer?

1 hel plade skærekage. Perfekt som firma-, kvaje- eller fødselsdagskage. Eller lige den anledning, du mangler en kage til.

Hvornår skærer man bryllupskage?

Hvornår skal bryllupskagen serveres –  til receptionen, som dessert eller i forbindelse med brudevalsen?

Du kan vælge at servere bryllupskagen som en festlig receptionskage, hvor bryllupskagen typisk serveres om eftermiddagen mellem vielsen og festen. Bryllupskagen kan serveres sammen med en frugtbuffet og kaffe eller et glas lækker champagne.

Vil I hellere servere bryllupskagen som dessert, altså i forbindelse med bryllupsmenuen, så anbefaler vi et glas passende dessertvin til.

Hvor meget kage til 100 personer?

Dit sunde slik skal kunne to ting: Stabilisere dit blodsukker og tilfredsstille din sukkertrang. Det meste sunde slik skal derfor indeholde en proteinbase og grove kulhydrater, da det tager længere tid for bugspytkirtlen at forbrænde. Begynder den søde tand at melde sig, så kan du overveje karamelliserede popcorn.

Priserne på en bryllupskage ligger mellem 125 og 165 kr. pr. kuvert og laves i flere størrelser, former og etager – meget er muligt og det er vigtigt for os, at det bliver Deres ønsker og vores muligheder. Bryllupskagens indhold finder De blandt vores skønne sortiment hvor der er stort set frit valg.

Marcipanen fik en struktur på overfladen, der ligner gåsens bryst, og deraf kommer navnet.” Jeg har altid troet, at navnet kom af den trekantede form på kagen, men der kan man bare se…

Kan man lave lagkage 2 dage før?

En super nem og lækker opskrift på en klassisk lagkage med masser af creme, syltetøj, makroner og fløde. Det her er en klassisk lagkage, som består af lyse hjemmebagte lagkagebunde, som er luftige og lækre. De er derefter lagt sammen med hjemmelavet vaniljecreme, der er blandet med fløde, makroner og syltetøj.

Det er en rigtig fødselsdagslagkage, som uden tvivl vil imponere, hvis du skal have gæster. Hvis du ikke føler for selv at give dig i kast med de hjemmebagte lagkagebunde, så kan du sagtens købe nogle færdiglavede. De kan købes i alle supermarkeder, men du kan også købe dem ved de fleste bagere.

Hvad koster en lagkage til 20 personer?

Forside / Shop / Festkager / Fødselsdag / Børnefødselsdag / Fødselsdagskage til 20 personer

Fødselsdagskage til 20 personer. Kagen er overtrukket i grøn marcipan, dekoreret med flæse kant, tyndt silkebånd i hvid samt blomster, hjerter i sart rosa og hvid. På toppen personlig tekst skrevet med hvid glasur.

Hvor meget koster verdens dyreste kaffe?

For at få fingrene i verdens dyreste kaffe, skal man af med en god portion penge. ”Diamantkaffen,” som den er blevet udnævnt til, har en kilopris på 32.500 britiske pund, der svarer til næsten 350.000 danske kroner. Eller 3.500 kr. per kop, skriver TV2.

Bag den eksklusive drik står Richard Hardwick og David Foster, der beskriver den som værende verdens mest sjældne, mest eksklusive og dyreste kaffe.

Is la glace a good place to eat in Copenhagen?

At La Glace old-fashioned coffee, tea, and real chocolate is served always in a pot - to be refilled. It is a fine tradition that does not exist any longer elsewhere in Copenhagen. La Glace is a haven in the city. A time warp for pleasure and indulgence. Serving stops 30 minutes before closing time.

What is the best patisserie in Copenhagen?

Conditori La Glace is Denmark’s oldest, and probably also best patisserie. Founded Octo in the middle of old Copenhagen and for 6 generations supplier of quality of life to Copenhageners and visitors of the city. We will be happy to welcome you in the beautiful old rooms, where you can experience real cake art.

Why should you visit Conditori La Glace?

A visit to Conditori La Glace is an adventure in an exceptional atmosphere. You are greeted by everything from butter cookies to the Princess Thyra cake and La Glace’s legendary ice cream! ambiance. Come and enjoy life inside the Conditori and revel in its true stars – our famous generations of dedicated La Glace followers.

Where to eat in Copenhagen?

An afternoon treat in Copenhagen's most revered sweets shop The vibe Old-school The crowd Everyone loves this place The drinks Hot drinks The food Decadent treats Where all the cool kids stay. This hotel, a 1755 Neoclassical palace that was updated in the 1870s by architect Jens Vilhelm Dahlerup, remains an icon.

Is la glace a good place to eat in Copenhagen?

At La Glace old-fashioned coffee, tea, and real chocolate is served always in a pot - to be refilled. It is a fine tradition that does not exist any longer elsewhere in Copenhagen. La Glace is a haven in the city. A time warp for pleasure and indulgence. Serving stops 30 minutes before closing time.

What is the best patisserie in Copenhagen?

Conditori La Glace is Denmark’s oldest, and probably also best patisserie. Founded Octo in the middle of old Copenhagen and for 6 generations supplier of quality of life to Copenhageners and visitors of the city. We will be happy to welcome you in the beautiful old rooms, where you can experience real cake art.

Why should you visit Conditori La Glace?

A visit to Conditori La Glace is an adventure in an exceptional atmosphere. You are greeted by everything from butter cookies to the Princess Thyra cake and La Glace’s legendary ice cream! ambiance. Come and enjoy life inside the Conditori and revel in its true stars – our famous generations of dedicated La Glace followers.

Where to eat in Copenhagen?

An afternoon treat in Copenhagen's most revered sweets shop The vibe Old-school The crowd Everyone loves this place The drinks Hot drinks The food Decadent treats Where all the cool kids stay. This hotel, a 1755 Neoclassical palace that was updated in the 1870s by architect Jens Vilhelm Dahlerup, remains an icon.