:

Hvad kan man lave i dag søndag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad kan man lave i dag søndag?
 2. Hvad kan man lave med sin kæreste på en søndag?
 3. Hvad kan man lave på en søndag med familien?
 4. Hvad skal du lave i weekenden?
 5. Hvad kan man lave med sin kæreste derhjemme?
 6. Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?
 7. Hvad kan man lave på en søndag med sin mor?
 8. Hvad kan man lave med sin date?
 9. Hvilke aktiviteter kan man lave?
 10. Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?
 11. Hvad skal jeg lave med min kæreste i weekenden?
 12. Hvordan kan man glæde sin kæreste?
 13. Hvad kan 2 venner lave?
 14. Hvad kan man lave uden for?
 15. Hvornår kysser man sin date?

Hvad kan man lave i dag søndag?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave med sin kæreste på en søndag?

Kender I det når man en weekend, sidst på måneden, sidder og kigger på hinanden og AL kreativitet bare er forsvundet? Hvad pokker skal vi finde på at lave i dag?

I har ingen penge, men der skal bare ske et eller andet! Måske er vejret super godt eller mega dårligt – lige meget hvad, så kan I simpelthen bare ikke finde på noget som helst at lave..

Hvad kan man lave på en søndag med familien?

Hvis du kommer forbi København i løbet af efteråret, så er vores efterårsguide fuld af familievenlige tips. Hvis du har større børn med til byen, kan de dykke ned i en række spændende fortællinger med disse podcasts om nogle af Københavns mest kendte steder.

Husk at der er mange penge at spare med Copenhagen Card, som giver fri adgang til 87 attraktioner og museer samt gratis offentlig transport.

Hvad skal du lave i weekenden?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvad kan man lave med sin kæreste derhjemme?

Tag en kurv med lækker mad og find en hyggelig park, hvor I kan nyde hinandens selskab. Glæd jer til at slappe af i det grønne og nyd naturens skønhed sammen.

Tænd stearinlysene, find brætspillet frem eller lav en liste med spørgsmål til hinanden. Det er den perfekte mulighed for at lære hinanden bedre at kende og have en sjov aften sammen.

Tag en romantisk tur langs stranden ved solnedgang. Lyden af bølgerne og det smukke syn af solen, der forsvinder i horisonten, vil skabe en utrolig stemning.

Find en hobby, I begge kan lide, og dyrk den sammen. Om det er at lave mad, danse eller male, giver det jer mulighed for at skabe noget sammen og lære hinanden bedre at kende.

Hvad kan man lave når man keder sig med sine venner?

Hej bloggen.

Anna og jeg... Hov burde nok lige fortælle, at Anna er min veninde fra efterskolen, og hun er på Lolland hos mig, yay. Anna og jeg leder efter noget at bruge vores lørdag aften på, og vi googlede så efter inspi, og fandt et blogindlæg med 50 ting, man kan lave. Vi har valgt at lave vores egen.

Hvad kan man lave på en søndag med sin mor?

Stop lige her - Du er kommet til det helt rette sted! Vi har et stort udvalg af oplevelsesgaver, der vil få enhver mors hjerte til at smelte.

Hvad kan man lave med sin date?

I kender ikke hinanden, ikke sådan rigtigt – men nu har I besluttet, at I skal på date sammen. Nervøsiteten stiger, og tankerne kører løs. Hvad skal I lave på første date? Det må for alt i verden ikke være kedeligt. Men omvendt heller ikke for vildt og slet ikke mærkeligt. Og hvad med pinlig tavshed? Hvordan undgår man den?

Den klassiske kop kaffe er en mulighed, men du husker stadig sidst, hvor dine øjne tørrede ud af intens øjenkontakt, og din fyldte blære medførte underlige trækninger i ansigtet efter syv kopper kaffe. Der skal noget nyt på bordet. Derfor får du her 21 kreative ideer til en anderledes første date, som foruden de obligatoriske sommerfugle i maven vil give jer en oplevelse, I vil huske. Nogle dates er selvfølgelig først mulige, når Danmark åbner op igen. Men heldigvis er der en del ideer, som allerede kan lade sig gøre nu. I kan fx lege turister i egen by, tage på svampejagt, have en Netflix-date sammen-hver-for-sig, lave en online spilleaften, tage på fisketur, spotte fugle, tage billeder sammen eller bygge et sandslot. Læs med her og få inspiration til hyggelige og sjove dates.

Hvilke aktiviteter kan man lave?

SPONSORERET indhold

Coronavirussen har i den grad begrænset vores sociale aktiviteter, og mange bruger derfor langt mere tid i hjemmet, end de ellers ville gøre. Og hvad skal man så lige finde på? Vi har samlet vores bedste bud på hyggelige aktiviteter for både enlige og for familier lige her.

Hvad kan man lave af sjove aktiviteter?

Vælg nogle temaer, såsom mønstre, bogstaver eller farver og gå på jagt omkring i huset. Lad f.eks. børnene finde 3 ting i farven rød eller 4 ting der er firkantede. Lav et skema, og lad dem selv krydse af, for hver ting de har fundet.

Legen er også god til at øve begyndelsesbogstaver. Brug et kamera som f.eks. det, der findes i Ipad’en eller mobiltelefonen. Lad barnet finde og fotografere ting, der begynder med udvalgte bogstaver. For hver ting der er fotograferet, sættes et kryds i skemaet. Kreative løsninger som f.eks. en orange appelsin kan fint gøre det ud for en ting der starter med o.

Børn elsker en god skattejagt, og du kan nemt og hurtigt forberede den, hvis du køber en færdig skattejagt til print. Skattejagten består af forskellige typer af sjove opgaver, som børnene skal løse for at finde frem til den næste post.

Send børnene afsted enkeltvis eller i hold. Du kan bruge den til børnefødselsdagen, i legegruppen eller blot derhjemme på en helt almindelig dag.

En klassiker. Alt du behøver er musik, og så er det bare med at stå helt stille når musikken sættes på pause. Du kan opfordre børnene til at ”fryse” i sjove positurer eller med sjove ansigter. Brug en bred vifte af musikalske stilarter og tempi. Du kan evt. lade det større barn styre musikken, imens du danser med de små.

Hvad skal jeg lave med min kæreste i weekenden?

Du kan finde massevis af steder, der underviser i alle mulige ting. Ofte kan du finde disse hold på dit lokale bibliotek og på folkeuniversitetet, eller du kan finde dem i små lokale kunstforretninger eller -foreninger eller i større butikker. Du kan for eksempel tage et keramik-kursus, klatrekursus eller surferkursus.

Denne idé til date er ret sjov. Lad som om der ikke er strøm i huset, herunder heller ikke på jeres telefoner eller tablets. Fest som om det var år 1799. Tænd en masse stearinlys, og spil kort eller brætspil – eller andre hyggelige ting, du ville lave, hvis ikke der var strøm i huset.

Hvordan kan man glæde sin kæreste?

Hverdage med fart på kan slide på kærligheden. Her er 7 gode råd, der kan styrke forholdet. Det koster ikke penge og kræver ikke vilde krumspring. Du skal bare gøre dig umage og være bevidst om, hvad du gør.

Hvad kan 2 venner lave?

De fleste venner går af og til i byen og drikker sig fulde og det kan da også være hammer sjovt med en tur ude på diverse barer og diskoteker. Men hvad med en mere rolig version, nemlig ølsmagning. Her får man mulighed for at udvide sin smagssans og viden indenfor øl. Få udvidet dig øl repertoire med mere end blot Grøn Tuborg og Corona.  Opbyg en mere sofistikeret tilgang til ølproduktion og en verden af forskellige øltyper. Ølsmagning giver ligeledes anledning til nogle rigtig gode og dybdegående snakke med dine venner, da de som oftest foregår i hyggelige, men stille omgivelser. Som aftenen skrider frem kan man selvfølgelig ikke vide hvordan stemningen udvikler sig.

Hvis du vil have en god aften med rigtig mandehørm og ud med dine venner til ølsmagning i København, så anbefaler vi Taphouse som ligger meget centralt i København og byder på en rigtig god ølsmagning til blot 150 kr. pr. person. Denne oplevelse byder på halvanden times ølsmagning med 5 smagsprøver á 12 cl, samt fortællinger om de forskellige øl, ingredienser, brygning, historie mm. Når ølsmagningen er slut er der selvfølgelig mulighed for, at blive i baren og drikke lidt mere af sin favorit. Er man i Aarhus kan vi anbefale ølsmagning hos Highlanders Bar som koster 199 kr. pr. person og byder på 5 smagninger af 20 cl stykket.

Skal der være fart over feltet og ren action så er paintball det oplagte valg. Her får I som venner chancen for at skyde løs på hinanden og lege krig hvor der rent faktisk er noget på spil(Ja, det kan gøre rigtig nas at blive skudt til painball). Painball er en fed og oplagt aktivitet til en større gruppe venner der gerne vi have action og lave noget sjovt og anderledes en lørdag eller søndag.

Til Painball bliver man indelt i to hold. Man spiller på en bane hvor der så er forskellige regler som gør sig gældende. Et af de mest udbredte spil er hvor man skal ind til det andet holds base og stjæle deres flag. Det hold der stjæler det andet holds flag først har vundet. Painball er det tætteste man kommer på at være i rigtig krig og man får den fulde oplevelse af at være under beskydning og som hold lave en taktik for at vinde over modstanderen. En sjov og spændende oplevelse der med helt sikkert giver grundlag for en rigtig god dag sammen med vennerne.

Hvad kan man lave uden for?

Det er ofte mere fristende at bruge penge i weekenden. Du kan sagtens have en hyggelig weekend uden at det går hårdt ud over budgettet. Her er 30 ting du kan lave i denne weekend uden at bruge en krone.

1. Spil brætspil med venner2. Gå en tur i skoven3. Lær at meditere4. Sælg ting du ikke bruger5. Læs en bog6. Test en ny opskrift7. Lav et budget8. Ommøblér hjemme9. Lav frivilligt arbejde10. Organisér indholdet i dine køkkenskabe11. Gå på gratis museum12. Kør en seriemaraton i TV, steaming, box set13. Tag en løbetur14. Planlæg måltider for den kommende uge15. Kig gamle billeder16. Lav en opsparingsplan17. Lær noget nyt på youtube18. Planlæg julegaver — måske du laver dem selv?19. Tag på fisketur20. Prøv yoga21. Ring til en ven du ikke har talt med længe22. Vask bilen, cyklen, løbehjulet23. Invitér til spisning hvor hver tager en ret med24. Prøv en gratis time i fitnesscenter25. Tag på cykeltur26. Sy gammelt tøj om til ny spændende kreation27. Tag ud og besøg en øko-gård28. Tag telt og primus med og overnat ude i det fri29. Spil fodbold, håndbold e.a. med venner30. Lav en kogebog

Hvornår kysser man sin date?

Kender du den akavede følelse pÃ¥ en date? Du vil egentlig gerne kysse hende, men du er bare i tvivl om hun ogsÃ¥ vil... SÃ¥ det store spørgsmÃ¥l er jo - hvornÃ¥r og hvordan kysser man første gang pÃ¥ date?  Om det er hjemme hos en af jer, eller om I har været ude i byen pÃ¥ date... For mange kan det være MEGET svært at vide.