:

Hvad kan jeg lave i KBH?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad kan jeg lave i KBH?
  2. Hvad skal unge se i København?
  3. Hvad kan man lave med sin kæreste i København?
  4. Hvad skal man se udenfor København?
  5. Hvad kan man lave med sin kæreste?
  6. Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?
  7. Hvad kan man lave i København billigt?
  8. Hvad er København mest kendt for?
  9. Hvad kan man lave med sin flirt?
  10. Hvad kan man lave i dag som ikke koster penge?
  11. Hvad kan man lave 2 personer?
  12. Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?
  13. Hvad kan man lave i Danmark gratis?
  14. Hvorfor er København dyrt?
  15. Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?
  16. Glæder du dig til at besøge København?
  17. Kan du opleve København fra vandet?
  18. Hva er de mest populære attraksjonene i København?
  19. Hvilke Seværdigheder i København?

Hvad kan jeg lave i KBH?

Danmarks hovedstad er hjemsted for nogle af landets mest toneangivende kulturinstitutioner, hvor du kan opleve historiens vingesus, moderne kunst i verdensklasse. Få inspiration og overblik her.

Tivoli kender du formentlig. Men hvad med alle de andre store attraktioner i København? Dem finder du her.

København er en historisk og gammel havneby. En af de bedste og smukkeste måder at se den maritime hovedstad på, er fra vandsiden. Så hop ombord på en klassisk kanalbåd eller tag din egen kaptajnkasket på og udforsk havnen i en lejet båd på egen hånd.

Hvad skal unge se i København?

Blandt de mange oplevelser og aktiviteter i Købehavn, som er repræsenteret her på Funguide, finder du alt lige fra gokartbaner, byvandringer og bowlingbaner til paintball og hardball, ballonflyvning og en masse andet.

Der er også en lang række udendørs aktiviteter og oplevelser i KBH, hvis du ønsker at få en oplevelse med masser af frisk luft.

Skal der være godt med motion inkluderet, så er der også en hel masse gode valgmuligheder her.

Her på Funguide er vi specialister i at finde de sjove oplevelser og aktiviteter og der er masser af dem her på vores liste om aktiviteter, oplevelser og events i København.

Udover at du kan kigge vores aktiviteter igennem – husk at gå dem alle sammen igennem – der ligger mange sjove både i midten og slutningen af vores samling, så klik videre til næste side.

Vi har dog samlet nogle oplevelser og aktiviteter der ligger i København og som er rigtig sjove lige her:

Hvad kan man lave med sin kæreste i København?

Monkey World ved Hillerød er en fantastisk Japansk have, hvor man kan kommer i nærkontakt med dyrene omkring haven. Du kan håndfodrer dyrene og få en afslappende og unik dyreoplevelse udover det sædvanlige.

Hvad skal man se udenfor København?

Danmark er fyldt med kulturelle oplevelser, også uden for København. Men med de mange muligheder kan det være svært at vælge, hvad man skal sætte tid af til at opleve.

Vi har derfor her samlet en top 10 over de seværdigheder, vores gæster oftest besøger, når de skal ud af byen. Dem kan du læse mere om her på siden eller downloade vores pdf. 

Hvad kan man lave med sin kæreste?

Vi starter med at holde i hånd. Okay, du kunne også holde din mor i hånden, men ellers er det ikke ligefrem noget, du gør med andre mennesker.

Hvad kan man lave som ikke koster mange penge?

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Hvad kan man lave i København billigt?

Varm kakao og brætspil mens regnen trommer på ruderne, det lyder da hyggeligt! Og det behøver altså ikke at foregå hjemme i stuen. Besøg f.eks. Bastard Café i Rådhusstræde, der har over +3.800 brætspil at vælge imellem. Vi kan også anbefale, at du prøver deres virkelig lækre toasts. 

Det er umuligt at planlægge forud, når man ikke ved, hvornår den næste regnsky dukker op. Trænger du til at stå i 'hundestræk' eller lave en serie 'solhilsner' (måske det jager regnen væk?), men du har ikke booket dig ind på et hold, så findes der heldigvis flere yogacentre i København, der har drop in-klasser. Besøg f.eks. Up Dog Yoga på Amager eller dyrk yoga online hos danske Yogamudra.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du shampoo i din kuffert og 18 andre uundværlige tricks til flyveturen

Hos Creative Space på Østerbro og Frederiksberg kan du og resten af familien få lov at male på kopper, skåle, fade og finurlige figurer. Der er over 300 forskellige stykker italiensk keramik at vælge imellem, og priserne starter ved 189 kroner. Når I er færdige med at male, sørger personalet for at jeres kreationer bliver glaseret og brændt. En uge efter kan de færdige resultater hentes i butikken. Det kan være nødvendigt at booke i forvejen, men ring og hør, om I er heldige, at der er plads til jer allerede i dag. Besøg Creative Space her.

Har man lyst til andet end at ligge i et karbad, når regnen siler udenfor? Der findes kurbade og spa flere steder i København. Tillad os at anbefale Sofiebadet på Christianshavn. Her får du både adgang til spa massage, hamam behandlinger og klassisk kurbad.

Hvad er København mest kendt for?

Der er flere hemmelige oaser i København, der alle er velegnede til et lille pusterum eller mÃ¥ske en hyggelig picnic. Besøg fx Det Kongelige Biblioteks Have midt i byen bag Christiansborg Slot. Bag Designmuseum Danmark ligger den fine Grønnegaard, hvor man kan slappe af med en kop kaffe fra museumscafeen. PÃ¥ Vesterbro kan du besøge Skydebanehaven, der ligger godt gemt bag en høj mur, og pÃ¥ Ã˜sterbro har du Classens Have, der ved første øjekast mest ligner en privat have.

Besøg Cisterne - Museet for moderne glaskunst, der efter sigende er det eneste museum i Europa, hvor der ikke trænger dagslys ind. Museet er indrettet i Københavns underjordiske drikkevandscisterner, der tidligere rummede 16 mio. liter vand. 

Hvad kan man lave med sin flirt?

I kender ikke hinanden, ikke sådan rigtigt – men nu har I besluttet, at I skal på date sammen. Nervøsiteten stiger, og tankerne kører løs. Hvad skal I lave på første date? Det må for alt i verden ikke være kedeligt. Men omvendt heller ikke for vildt og slet ikke mærkeligt. Og hvad med pinlig tavshed? Hvordan undgår man den?

Den klassiske kop kaffe er en mulighed, men du husker stadig sidst, hvor dine øjne tørrede ud af intens øjenkontakt, og din fyldte blære medførte underlige trækninger i ansigtet efter syv kopper kaffe. Der skal noget nyt på bordet. Derfor får du her 21 kreative ideer til en anderledes første date, som foruden de obligatoriske sommerfugle i maven vil give jer en oplevelse, I vil huske. Nogle dates er selvfølgelig først mulige, når Danmark åbner op igen. Men heldigvis er der en del ideer, som allerede kan lade sig gøre nu. I kan fx lege turister i egen by, tage på svampejagt, have en Netflix-date sammen-hver-for-sig, lave en online spilleaften, tage på fisketur, spotte fugle, tage billeder sammen eller bygge et sandslot. Læs med her og få inspiration til hyggelige og sjove dates.

Hvad kan man lave i dag som ikke koster penge?

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Selv om både børn og voksne elsker en tur i biffen eller at besøge en forlystelsespark, er det en god øvelse at lave ting sammen, der ikke koster penge. På den måde viser du børnene, at forbrug og hygge ikke behøver at være to sider af samme sag. Her er ti gratis ting, du kan lave med dit barn afhængig af alder.

Hvad kan man lave 2 personer?

Inden for alle kategorier, aldre og prisklasser finder du oplevelsesgaver, der henvender sig til to personer. Der er kort sagt noget for enhver smag og enhver pengepung, og det bliver aldrig kedeligt at forære en oplevelse til andre – glæden ligger både i at modtage, vente på og udføre selve oplevelsen.

Når du bestiller en oplevelse som gave, får du det på et gavekort, der overlader det til dig som gavegiver eller til modtageren selv at indløse gavekortet. At indløse gavekortet betyder, at du aktiverer det online og bestiller tid til selve oplevelsen hos udbyderen. Du bestemmer med andre ord selv datoen for oplevelsen.

De mange forskellige udbydere har hver deres ønsker til din bestilling – noget kan klares online via siden, hvor du har købt oplevelsesgaven, andre ønsker at få bestillingen direkte. De direkte bestillinger hos udbyderen gælder som regel reservation af bord og overnatning, ligesom oplevelser til wellness-behandlinger oftest foregår som en normal tidsbestilling. Med gavekortet skal du ingen penge have frem ved betaling – det hele er betalt allerede ved køb af gavekortet.

I det store udvalg af oplevelser for 2 kan det svært at vælge – en god idé er at søge ud fra et eller flere kriterier, så du minimerer udvalget til netop de oplevelser, der kan være relevante for dig. Tre almindelige kriterier at søge efter er:

  • Du kan vælge ud fra prisen
  • Der er forskellige kategorier
  • Lad alderen afgøre valget

Prisen kan være afgørende for, hvilken oplevelse du vælger. Der findes oplevelser i alle prisklasser, og priserne er altid angivet for to personer. De forskellige kategorier inden for f.eks. mad, adrenalin eller romantik kan være en anden god guideline til at vælge, ligesom alderen på modtageren og dig – hvis det er dig, der skal med – kan være den afgørende faktor for, hvilke oplevelser der er relevante.

Hvad kan man lave når man er sammen med sin mor?

En overraskende frokostaftale med mor er noget, som de fleste børn ville elske at lave. Ideen om alt dette lyder spændende for moderen og barnet.

Frokost er altid en god gestus for mor og en måde at vise hende, hvor elsket hun er. En overraskende frokostaftale med hende er en fantastisk idé, der vil gøre hendes dag. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal bestille, kan du prøve at finde ud af, hvad hun kan lide og oprette en menu i overensstemmelse hermed.

Hvad kan man lave i Danmark gratis?

Tag på jagt efter de seks imponerende trækæmper (© Thomas Dambo), som gemmer sig i skovene uden for København.

Rundt omkring i seks forstadskommuners smukke naturområder kan du støde på kæmperne, som...

Den ultimative gåtur i København finder du langs havnens kant, hvor stier, fortove og broer danner den 13 kilometer lange gang- og cykelrute, Havneringen

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Haven udgør 5.000 m2 under glas, heraf er omkring 2.000 ...

Amalienborg er et must for alle med interesse i vores royale historie og de kongeliges liv, som i dag stadig leves i paladset.

Hvorfor er København dyrt?

Det er stadig dyrt at købe hus i København, og det kræver en relativ høj indkomst, hvis man ikke har nogen opsparing med sig.

To voksne med to børn skal i dag have en månedsløn hver på omkring 54.000 kroner før skat for at købe et gennemsnitshus i Københavns Kommune uden nogen særlig opsparing i dag. 

I 2009 var kravet nærmere 55.000 kroner, regnet om efter lønniveauet i 2015, lyder det fra Danske Banks forbrugerøkonom.

Hvad kan man lave med sin kæreste gratis?

Studierabat findes på rigtig mange ting, og det gælder ikke kun diverse teatre.

Hvis du udnytter eventuel rabat, kan i måske komme ind og se et billigt stykke sammen, hvor København logisk nok byder på de fleste muligheder for at gøre denne oplevelse væsentligt billigere

En helt gratis romantisk ide kunne være den afslappende romantiske aften hjemme, hvor du eller i forkæler hinanden med en film, nusse din kæreste under filmen og så give hinanden gensidig massage.

Det kan være nakke, ryg, ben eller fodterapi. Din krop har mange sanser, hvor fødder, ryg og hovedbund der bliver nusset og kløet, vil være en sanselig oplevelse som selv det dyreste spaophold ikke kan stikke i sanselighed – Muligvis en lille overdrivelse, men du forstår pointen. Det kræver såmænd kun noget olie til massage og gad vide om det rent faktisk kan føre til en mere fysisk romantisk oplevelse for jer begge, helt gratis

Glæder du dig til at besøge København?

  • Skal du snart på ferie til København, kan du allerede nu glæde dig til at opleve en helt fantastisk by med masser af seværdigheder, oplevelser og attraktioner. Jeg har her på listen fået plads til 16 af seværdigheder, men det er bare en brøkdel af alt det, du kan opleve i byen.

Kan du opleve København fra vandet?

  • Mange af bygningerne og monumenterne kan du også opleve fra vandet ved at hoppe på en kanalrundfart, hvor du på en guidet tur kan beskue store dele af byen fra Københavns kanaler. København har også en utrolig stærk side, hvad angår det kulinariske, og du finder mange vidunderlige spisesteder rundt omkring i byen.

Hva er de mest populære attraksjonene i København?

  • De mest populære attraksjonene å besøke i København er: Nyhavn. Tivoli. Rosenborg Slott. Frederiksberg Slot. Vår frelsers kirke. Se alle attraksjonene i København på Tripadvisor.

Hvilke Seværdigheder i København?

  • Top 10 seværdigheder i København 1 Tivoli Haven 2 Segway Tours Copenhagen 3 Hop on – Hop off kanalrundfart 4 Den Lille Havfrue 5 Nyhavn 6 Fristaden Christiania 7 Amalienborg Slot 8 Rosenborg Slot 9 Den Blå Planet 10 Carlsberg byområde More ...